Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ντινο ποσο καιρο κανεις;

I-Will-Find-You-And-I-Will-Kill-You-Liam

πες με αλλη μια φορα Ντίνο.  Σε προκαλώ. 

(απο 22 ιουλη μεχρι αρχες οκτώβρη 13, μετα 1 μηνα τον δεκέμβρη και τώρα από Μάιο μέχρι τώρα με διάλειμα 15 ημερών γιατί χτύπησα το γόνατο. Squat έχω να κανω σχεδον μηνα :'( )

Πόσο καιρό θα μείνεις Birmingham; Σε ποια περιοχή; Αν θες info, στείλε pm.

ελπίζω αρκετό. Ψάχνω για σπίτι κέντρο (edgabston, balsall heath κλπ, θα δουλεύω στο Regency και θελω να παω με ποδήλατο)

Πεθαινε ο σκυλος μου σημερα :(

ελα ρε φιλε.. Ποσο ήταν;; Κατάλαβε ότι φεύγεις ξερωγώ..

εεε!! Ξέχασα τς πλάτεC!

http://i1094.photobucket.com/albums/i458/Konstantinos_Lakiaras/plate_zps490b6cd3.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Spect λυπαμαι πολυ ρε συ. Καλη δυναμη ευχομαι

Καλα εχω λιωσει στην αεροβια εδω περα...ρακετες ολη μερα ακομα και στο σπιτι, κολυμπι, σερφ.

Απεκτησα και σημαδια στα δυο κοκκαλα της λεκανης και πονανεεεε.

Να μια χτεσινη φωτο με τη μαυριλα που σημερα εχει εξαπλωθει. No pain no gain ρε! :P

post-179314-0-31042100-1407495233_thumb.jpg

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 4

• Moderators

ευχαριστω παιδια! ηταν μεγαλος! ηταν 8 χρονων αλλα τα Αγιου Βερναρδου ζουνε περιπου 10-11 χρονια!

πριν ενα μηνα μας εβγαλε προβλημα με την καρδια, ειχε αρυθμιες και δεν μπορουσε να αναπνευσει τον γλυτωσαμε εκεινη τη μερα και απο τοτε ηταν με χαπια! Εντομεταξυ εδειχνε μια χαρα χτες ολη μερα και περπατουσε και με κατι καλεσμενους που ειχαμε επαιζε τον χαιδευαν κτλ! το βραδυ επεσε για υπνο οταν γυρισα κατα τις 3-4 κοιμοτταν και το πρωι την βρηκαμε λιγα μετρα πιο πανω νεκρο! :(

το περιμενα οτι δεν ειχε πολυ ζωη μπροστα του αλλα δεν το περιμενα τοσο συντομα! εγινε και η ταφη του πριν!

ε με αυτη τη λογικη μην εχεις ουτε συγγενεις ,γυναικα,παιδια κτλ :P

ευχαριστω παιδια! ηταν μεγαλος! ηταν 8 χρονων αλλα τα Αγιου Βερναρδου ζουνε περιπου 10-11 χρονια!

πριν ενα μηνα μας εβγαλε προβλημα με την καρδια, ειχε αρυθμιες και δεν μπορουσε να αναπνευσει τον γλυτωσαμε εκεινη τη μερα και απο τοτε ηταν με χαπια! Εντομεταξυ εδειχνε μια χαρα χτες ολη μερα και περπατουσε και με κατι καλεσμενους που ειχαμε επαιζε τον χαιδευαν κτλ! το βραδυ επεσε για υπνο οταν γυρισα κατα τις 3-4 κοιμοτταν και το πρωι την βρηκαμε λιγα μετρα πιο πανω νεκρο! :(

το περιμενα οτι δεν ειχε πολυ ζωη μπροστα του αλλα δεν το περιμενα τοσο συντομα! εγινε και η ταφη του πριν!

Συλληπητήρια...πριν από 5 χρόνια έχασα τον σκύλο μου (2 ετών ήταν)...μεγάλη πίκρα το κέρατο μου και ακόμη να μου περάσει.

Μεν έχω άλλα δύο bulldogs από τότε αλλά και πάλι.....διπλή στεναχώρια μόλις φύγουν κι αυτά αργότερα

• Moderators

το καλο ειναι οτι το περιμενα! το πρωτο σοκ το χα φαει πριν κανα μηνα που εμφανισε πρωτη φορα σοβαρες αρυθμιες και δεν μπορουσε να αναπνευσει και τον γλυτωσαμε τελευταια στιγμη! απο τοτε ηξερα οτι απο μερα σε μερα μπορει να μας αφησει!

ετσι ειναι αυτα παντως! Η ζωη συνεχιζεται!

• Like 1

Ελα ρε συ αρκουδι ειχες, τα λατρευω τα αγιου βερναδου! Ενταξει 8χρ ειναι σχετικα καλα για τη ρατσα, βεβαια το "καλα" οταν μιλας για θανατο ειναι λιγο καπως...αλλα θελω να πω ηλικιακα ηταν σχετικα αναμενομενο.

Τουλαχιστον να σκεφτεσαι οτι δεν υπεφερε, εφυγε ησυχο στο χωρο του, πηρε πολλη αγαπη και ηταν χαρουμενο!

@teh εχεις δικιο. Μη φανταστεις 2-3 σορτσακια με λαστιχο μπορω να βαλω, κατι αλλο δε γινεται να ακουμπησει πανω :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...