Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

παω σημερα παιρνω ενα φρεντο σκετο και ενα καπουτσινο.

Ερχεται ενας απλυτος λεει ενα βραστο.

Το ετοιμαζει,το παιρνει και αρχιζει να το τρωει, λεει ο ταμιας 70 λεπτα, τον ξαναλεει. Αυτος τον κοιταει ανοιγει το χερι του και του δινει 45 λεπτα, ο ταμιας του λες αυτα δεν φτανουν.

Μου χε ετοιμασει τους καφεδες λεω ποσο θες μου λεει 2.20 του λεω κρατα 2.50 το υπολοιπο του παιδιου, μου λεει οχι θα τα φερει, λεω κρατα τα. Δεν τα δεχτηκε.

Ακομα ενα πηγα στην αθυτο, καθομαι σε μια ταβερνα μια αγγουροντοματα 4 ευρω.

Ακουω καποια απο διπλα να λεει θα μου φερεται μια μαλαματινα. Ο σερβιτορος, που το πουκαμισο του ηταν χιλιο ιδρωμενο, λεει εχεις την εντυπωση οτι σερβιρουμε εδω μαλαματινα...

Πω τι ξενερα εφαγα μονο που το ακουσα... δηλαδη πως την εχουνε δει...

Παραγγειλα ενα μιξ γκριλ.. το φερνει... τρωω..

Με κοιταει η κοπελα μου και λεει δεν χορτασες ε;

Οχι.. ακομα δυο τετοια ετρωγα..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έφτασα UK. Το Bimingham μάλλον είναι τρελή πόλη!

Λοιπον, i deliver. Δυστυχώς 69 κιλά, εφόσον μαλακίζομαι, καλά να πάθω ;)

• Like 9

Έφτασα UK. Το Bimingham μάλλον είναι τρελή πόλη!

Λοιπον, i deliver. Δυστυχώς 69 κιλά, εφόσον μαλακίζομαι, καλά να πάθω ;)

Πόσο καιρό θα μείνεις Birmingham; Σε ποια περιοχή; Αν θες info, στείλε pm.

Πεθαινε ο σκυλος μου σημερα :(

λυπάμαι φίλε.. εχω χάσει κι εγώ 2 .. ελπίζω να ηταν ανώδυνο.

Στα του φίτνες 2 μέρες την εβδομάδα τώρα πάω για μπάλα αερόβια και 1-2 gym .. εξάλου δεν πατάει κανείς αυτη την περίοδο και είναι ψυχοπλάκιομα.

@ λιβερ τι λές τώρα θα την είχε ακούσει άσχημα αν το έλεγε σε μένα.. Αλλα βρίσκουν και τα κάνουν.

Σκέψου τι εικόνα δείχνουμε προς τα έξω στον τουρισμό.

Πεθαινε ο σκυλος μου σημερα :(

πφφφ , αυτός ειναι ο λόγος που έχω πει τόσες φορές δεν ξαναπαίρνω ζώο , αλλα η μαλακία ειναι οτι με βρίσκουν μόνα τους (τις γάτες τις βρήκα στο δρόμο μικρά και τα σκυλιά τα πήρα για να μην τα πετάξουν σε κανα κάδο )
sorry bro..

πηγαινε κανε εσυ 2 ωρες βαρη εξανλτησης και μετα τρεξε 10χλμ να μου πεις τον χρονο που θα κανεις !

μιαλμε για τις καυσεις ρε συ σπεκτ κ οσο αναφορα αυτο το κομματι στο εξηγεισα πολυ αναλυτικα ! ακου μια τελευταια ενα παραδειγμα .. παει ενας , τρωει  τα οτι.ναναι του και μετα  κανει βαρη και μαλακιζεται , τα σετακια γτπ  μιλαει μεε την γκομενιτσα διπλα , ξανακανει αλλο ενα σετακι του κωλου  χωρις να ιδρωσει και μετα παει και κανει αεροβιο ! τι σημαινει αυτο ? εκαψε ο οργανισμος του το  γλυκογονο και στο διαδρομο θα καψει και το λιπος ? παπαρια ! εχει καμμια σημασια γι αυτον αν θα κανει το αεροβιο πριν η μετα ?

οταν φας σωστα  , πας στο gym  ξεσκιστεις στα βαρη , στην ενταση , στον ιδρωτα , σου φυγει ο κωλος , αδειασεις τελειως  ,  τοτε εχοντας εξανλησει την πηγη ενεργειας γλυκογονου ο οργανισμος σου με το που θα ανεβεις στο διαδρομο μιση ωριτσα θα αρχισει να καιει λιπος ! τοτε εχει σημασια το πριν και το μετα !

ολα τα αλλα ειναι θεωριες μονο που  απεχουν πολυ απο την πραξη !

3 φορες το ειπα αλλη δεν εχει σορρυ , οχι οτι διαφωνουμε αλλα το ψηριζουμε πολυ ..

Με λιγα λογια λες οτι αμα τα κανεις ολα σωστα, κανεις το διαδρομο μετα για να καις λιπος και οχι γλυκογονο?

Ναι.

Κριμα σπεκτ για τον σκυλο, για μερικους ειναι πιο κοντα κι απο ανθρωπο. Εγω δεν τα συμπαθω παντως, μην με παρετε με τις πετρες, σεβομαι αυτους που τ' αγαπανε. Αλλα εγω δε νιωθω, δεν...

• Like 1

Ειναι οπως τα μαθεις γιαννη..

Αν αδιαφορεις για αυτα, μονο του δινει.φαι ετσι θα κανει.και αυτο, δεν θα ακουει.

Αν του πας βολτες, χαδια, αφιερωνεις καποια στιγμη της μερας γι αυτο θα σου το ανταποδωσει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...