Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 γενικα η ολη φαση - και οχι μονο στο γυμναστηριο- ειναι ο κοσμος να διαβαζει, να μαθαινει και να μην αναλωνεται σε στερεοτυπα. ολοι πιστευουν οτι σκονες=τουμπανος! κοιτανε αυτο και οχι διατροφη και προπονηση. εχουν μαθει να σκεφτονται με λαθος τροπο για αυτο και κυκλοφορουν αυτοι που κυκλοφορουν! το αστειο σε ολο αυτο ειναι πιστευουν οτι εχουν και δικιο και δεν δεχονται τη γνωμη κανενος αν δεν συμφωνει με τα δικα τους πιστευω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 @Spect~: Να ξυρίζεσαι πιο συχνά, με τα μούσια δείχνεις συνομήλικός μου! (σε περνάω 9 χρόνια...) Άντε, πήρες και τη visa, jet είσαι, ώρα να ετοιμάσεις T-shirt "Great Wall of China, here comes Spect~!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 @Spect~: Να ξυρίζεσαι πιο συχνά, με τα μούσια δείχνεις συνομήλικός μου! (σε περνάω 9 χρόνια...) Άντε, πήρες και τη visa, jet είσαι, ώρα να ετοιμάσεις T-shirt "Great Wall of China, here comes Spect~!" χα ξυραφι δεν μπαινει ποτε! 2 φορες τα τελευταια 5 χρονια δεν παω πεκινο αλλα ελπιζω να ετοιμασω τουρ για να τρεξω το γκριατ γουολ οφ τσαινα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 γενικα η ολη φαση - και οχι μονο στο γυμναστηριο- ειναι ο κοσμος να διαβαζει, να μαθαινει και να μην αναλωνεται σε στερεοτυπα. ολοι πιστευουν οτι σκονες=τουμπανος! κοιτανε αυτο και οχι διατροφη και προπονηση. εχουν μαθει να σκεφτονται με λαθος τροπο για αυτο και κυκλοφορουν αυτοι που κυκλοφορουν! το αστειο σε ολο αυτο ειναι πιστευουν οτι εχουν και δικιο και δεν δεχονται τη γνωμη κανενος αν δεν συμφωνει με τα δικα τους πιστευω για να δω αν ο άλλος ειναι καρναβάλι τον τεστάρω με μερικές ερωτήσεις , πολλές φορές κάνω κ τον άσχετο και με κοιτάζουν σα μαλακες γιατι αυτό που βλέπουν δεν ταιριάζει με αυτό που ρωτάω. 9 στους 10 ειναι καρναβάλια , σπάνια βρίσκεις άνθρωπο να ξέρει 2-3 πράγματα παραπάνω να σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος και αυτοί που ξέρουν αρκετές φορές ειναι ντίβες η έχουν βαρεθεί απο τις χιλιάδες φορές που τα ειπαν και τα ξαναειπαν. ξέρω άνθρωπο βιβλίο στο bodybuilding που μπορεί να βοηθήσει απο τον ποιο αρχάριο μέχρι τον pro που κατεβαίνει σε παγκόσμιους αγώνες σε όλους τους τομείς. Ξέρεις τι μου έχει πει ? καλά οτι τα έχει πει χιλιάδες φορές , το πρόβλημα ειναι οτι δεν ακούνε κ έχει βαρεθεί να τα λέει και να βλέπει να συνεχίζουν τις μαλακίες ,μπερδευουν το τι κάνει ο κάθε pro και φαρμακομένος με το natural αρχάριο επίπεδο που βρίσκονται και σπάνια ασχολειται πλεον με κάποιον και τον καταλαβαίνω να σου πω ... η μαγεία για εμένα σε αυτό που κάνουμε δεν ειναι το αποτέλεσμα που θα έρθει σίγουρα αν ακολουθείς κάποια απλά βήματα αλλα το να δοκιμάζουμε πράγματα , να βρίσκουμε αυτό που μας ταιριάζει και να προσαρμόζουμε αυτό που κάνουμε στο lifestyle μας έτσι ωστε η διάρκεια να ειναι το άπειρο. Πολλοί που σήμερα πορώνονται(οχι απο εδω μέσα, γενικά) και χαλάνε χρόνο κ χρήμα μονο κ μονο επειδή δεν κάνουν το παραπάνω θα κουραστουν θα βαρεθούν θα τα παρατήσουν , σε 1-2-3 χρόνια ? όπως κ να χει αυτό που κάνουμε δεν ειναι αγγαρεία, δεν πρέπει να ειναι αγγαρεία, την στιγμή που θα γίνει έχουμε αποτύχει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 πετρα χορτοφαγος ειμαι 1 χρονο και γυμναστικη κανω κοντα 8 χρονια (γυμναστηριο εχω κανει πολλα μεχρι τωρα γενικα) τρεξιμο εκανα απο τον ιουλιο μεχρι και τον ιουνιο που σταματησα γιατι εκαψα τα ποδια μου xD δεν τρωω ψαρια ,κοτοπουλα και κρεας γενικα, Τρωω αυγα και γαλακτοκομικα. εγω απορω πως με ελαχιστες γνωσεις ο κοσμος εχει αποψη για κατι !! (μην το παρεις προσωπικα πετρα δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε σενα απλα μου εχει τυχει πολλες φορες να μου λενε το κρεας χρειαζεται και οταν ρωταω γιατι μου λενε ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Αν μωρη δεν ξερεις το γιατι πως μου λες οτι ειναι απαραιτητο? ) οσπρια,ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ξηροι καρποι,βρωμη,φστικοβουτυρο,ταχινι,αυγα,γιαουρτια (και χωρις τα 2 τελευταια μπορεις ). Τροφες υπαρχουν ορεξη να εχεις να ψαξεις λιγο. Για μενα πιστευω μια χορτοφαγικη διατροφη με αυγα και λιγα γαλακτοκομικα ειναι ιδανικη και η καλυτερη! (δεν μιλαμε για περιπτωσεις που καποιος εχει κληρονομικα θεματα με σιδηρους,χολιστερινες κτλ) τα ποσα γρ ειναι σχετικο καποιοι θα πουν οτι θες 1.5γρ αλλοι θα πουν 2-2.5! στην συγκεκριμενη φαση απλα τρωω σα ζωο και το απολαμβανω! δεν προσεχω πολυ και δεν μετραω!! xD (για αυτο και εχω θολωσει και εχω ανεβει και 2-3 κιλα) τελος για τους καταξιωμενους αθλητες vegan/vegetarian αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι να μεν χορτοφαγοι αλλα τα συμπληρωματα τα παιρνουν οποτε μιση δουλεια. εγω το εχω ξαναπει οτι για μενα ορισμος του νατσουραλ ειναι μονο φαγητο χωρις σκονες,χωρις χαπια βιταμινων χωρις τιποτα. FUCK YEAH!! https://www.dropbox.com/s/21bo4qah95rq5ln/20140807_1314dsa53.jpg xD Ωραιος παντως, πολυ καλο αποτελεσμα. Ιδεα μου ειναι η καθε φορα που βλεπω φωτο μου θυμιζεις αυτον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Σχεδόν οι περισσότεροι "ειδικοί" στο gym εχουν ελλειπείς γνώσεις και σου δίνουν διατροφή που μέσα έχει 3 τοστ, ψωμια με βούτηρο/μέλι και μπάρες δημητριακών που είναι τίγκα στη ζάχαρη... E οποιοσδήποτε δεν παίζει να δει αποτέλσματα και λογικό να το παρατήσει σε 3 μήνες. Για μένα το πρόβλημα είναι η ασχετοσύνη τους και όχι τόσο ο πιτσιρικάς που περιμένει να γίνει fit model σε 3 μήνες, αυτός απλά θέλει σωστή καθοδήγηση. Είναι ένα παιδάκι 18 χρονών στο γυμανστήριο που πάω 2 μέτρα με ωραίο ανάστημα αλλά του λείπουν πολλά κιλά. Με αυτά που του έχουν δώσει να κάνει χαμένος θα πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Σου προτεινω να του μιλησεις,εφοσον εισαι σιγουρος... Δεν ειναι κακο... απο πότε τα αυγά , το γάλα και τα ψάρια ειναι χόρτα?άλλο vegetarian άλλο veganάλλωστε με τόσα συμπληρώματα που υπάρχουν εκει έξω δεν λειπει τίποτα απο κανέναν , όλοι παίζουν με ίσους όρους Δεν ειπα εγω οτι ο ορισμος του χορτοφαγου ειναι να μην τρωει μονο κρεας. Αλλοι διαλεγουν να μην τρωνε μονο κρεας, αλλοι κρεας και γαλακτοκομικα,αλλοι τα παραπανω μαζι με ψαρια... Αλλα θεωρω μεγαλη βλακεια ο αλλος να θεωρει το εαυτο του χορτοφαγο και να πλακωνεται στα συμπληρωματα... Ας φαει κρεας... Ενα τετοιο ας βρω και θα λενε ο τρελος του χωριου ξαναεπεστρεψε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ναι αλλά δεν είναι και κριτήριο για το αν η χορτοφαγική Διατροφή ειναι καλη απο το αν παίρνει κάποιος συμπληρώματα γιστι και οι κρεατοφαγοι παίρνουν φουλ συμπληρώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ναι αλλά δεν είναι και κριτήριο για το αν η χορτοφαγική Διατροφή ειναι καλη απο το αν παίρνει κάποιος συμπληρώματα γιστι και οι κρεατοφαγοι παίρνουν φουλ συμπληρώματα ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Χα Φώτη Το ποιντ μου είναι ότι με τη λογική του οτι κάποιος παίρνει συμπληρώματα η διατοφη που ακολουθει (χορτοφαγια,κρεατοφαγια) Δεν είναι καλή Τότε η κρεατοφαγια δεν είναι καλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Που μπορουμε να βρουμε βιταμινες F, K και G να γινουμε σαν τον Ronnie? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Eτοιμος εισαι μωρη κουφαλα με την visa σου με τα ολα σου .Αντε να δουμε εγω ποτε θα φυγω δεν την παλευω αλλο θελω ταξιδακι ... Δευτέρα πρωί πάω 3μερο στο Όρος, έλα να αγιάσουμε παρέα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δευτέρα πρωί πάω 3μερο στο Όρος, έλα να αγιάσουμε παρέα Αν ερθω εγω στο αγιο ορος θα κλεισει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ! Για τον Σπεκτ συμπλήρωμα είναι και η πρωτεϊνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Για τον Σπεκτ συμπλήρωμα είναι και η πρωτεϊνη Τι ειναι αυτο ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις