benign Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 αναλογα τις τρωφες με ενα δυο μικρα τιπ ναι! πχ φακες με ρυζι ! λγο ελειψεις αμινοξεων απο τις φακες! τρως το ρυζι ωστε να παρεις τα αμινοξεα και εισαι πασας Τις ανακατευω τις φακες με το ρυζι(Μπασματι)και τα τρωω μαζι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ναι μαους το θυμαμαι οτι δεν ηταν δικο του το μηχανακι (ή μολις το ειχε παρει κατι τετοιο αλλα οπως και να χει δεν ειχε εμπειρια) ηξερε δεν ηξερε να οδηγαει ετρεχε! δηλαδη και να μην ξερεις να οδηγας πας πιο αργα ! εγω πχ ειτε με το μηχανακι ειτε με το αμαξι οταν ειμαι σε δρομο που δεν ξερω ή δεν εχει ορατοτητα ή ειναι σκατα ο δρομος ή γενικα δεν νοιωθω σιγουρος για κατι κοβω ταχυτητα και παω με αυτη που με κανει να νοιωθω ανετα οποτε αποφευγω τα παντα! και επισης μικρο χακ που εκανα οταν ειχε ομιχλη εδβαζα το τζι πι ες ωστε να ξερω τι στροφη να περιμενω κτλ! μυαλο θελει ο δρομος! τιποτα παραπανω!
nikos-thess Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 That being said δε γινεται ομως να υπαρχουν ατομα που να μην εχουν αγγιξει ποτε σκοοπ πρωτεινης να μην ξερουν καν τι ειναι και να θεωρουν την whey και βιταμινες αναβολικα (steroids), να τρωνε οτι τους μαγειρευει η μαμα τους, (παστιτσια και μουσακαδες), χωρις να μετρανε τπτ, να πηγαινουν ελευθερα γυμναστηριο οποτε το θυμηθουν και οποτε τους αρεσει, και σε λιγοτερο καιρο να εχουν καλυτερα αποτελεσματα... Αυτοί που έχουν αγγίξει πρωτεινη όμως όπως και κρεατίνη μπορούν να σε βεβαιώσουν ότι και τα δύο είναι αχρηστα για καποιον που τρεφεται σωστα. Το ολο μυστικό βρίσκεται στη διατροφή. Αν το πρωί χτυπήσεις 6-7 ασπράδια, το μεσημέρι φας κρέας ή ψάρι ή κοτόπουλο όπως και το βράδυ και το απόγευμα ένα γιαουρτάκι ή τυρι απαχο η γαλα, οι κρεατίνες, οι whey και τα συμπληρωματα πάνε στα σκουπίδια χωρίς δεύτερη συζήτηση. Απλά ναι είναι πολλοί που δεν ξέρουν που πάνε τα 4 και νομίζουν ότι χωρίς αυτά δεν κάνεις τίποτα ή ότι αν τρως πίτσες και σουβλάκια δεν κάνεις σώμα αλλά αν παρεις μαζί και συμπλήρωμα θα κάνεις. Αλλοι πάλι νομίζουν ότι με 2-3 σκουπ ημερησίως θα γίνει δουλειά. Από όλα έχει ο μπαξές... Φιλε εσυ φωτο εχεις βαλει ?Θα βαλεις ? Προηγούμενη εβδομάδα μετά από ημέρα χεριών η πρώτη. Βάζω και μια δεύτερη πρόχειρη με τη συνολικη εικονα του σωματος αν και με μπλουζα για να μη φανεί υπερβολή στην πρώτη υψος 1,77-1,78 βαρος 68-69 κιλα. Στόχος 2-3 κιλά ακόμη. 63 ήμουν όταν ξεκίνησα σκιννυ κοκκαλιάρης, χωρίς μπλούζα ειδικά φαίνονταν χαλαρά κόκκαλα. Το μόνο θετικο στην περίπτωση μου είναι ότι δεν έχω λίπος, δεν παίρνω καθολου μα καθολου ομως στη μέση... Θέλω δουλειά πάντως έτσι απλά πλέον δουλεύω με τον καθρέπτη δλδ κοιτάω τι πρέπει να βελτιώσω πάνω μου και το παλεύω. Το στηθος μου πχ ειναι σχεδον παιδικο, καθολου ογκο... Επαψα να κοιταω πως ειναι ο ενας και ο αλλος και προσπαθω να φτιαξω εμενα βασει των στοχων μου και το σωμα μου. Και εγώ έχω κάνει μαλακίες στη διατροφή ειδικά όταν είχα ξεκινήσει νόμιζα ότι αν δεν πάρω whey θα καταβολίσω ή δεν θα φτάσω ποτέ στους στόχους μου... 'Ολα μες στο κεφάλι μου ήταν. Με μπριζολίτσες, αβγά και δυνατή προπόνηση (+αερόβιο μέσα φυσικά) μια χαρά γίνεται η δουλιειά. Τουλάχιστον θα το παλέψουμε... Επισης θελω να ευχαριστησω από εδώ τον bosei που με συζητησεις που ειχα μαζι του για τη διακυμανση του υδατανθρακα και καποιες αλλες αλλαγες στη διατροφη μια περίοδο ακολουθησα τις συμβουλες του και όλα πηγαν προς το καλυτερο.. Η τουλαχιστον ετσι δειχνουν... 5
viper2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) πως σας φαινεται το προγραμμα που μου εδωσαν για 2 μηνες;; 1η μερα στηθος: chest press 4x15 ,pec deck 3x15 ,pull over 3x15 δεκεφαλοι: καμψεις σφυρια 4χ15, dumbbell curls 3x15 κοιλιακοι 2ημερα ποδια: leg extension 4x15, leg curl 4x15, προσαγωγοι και απαγωγοι 3χ15 ο καθενας και γαμπες 4 3χ20 κορμος: καμψεις κορμου 4χ15, αρσεις ποδιων 3χ12, υπερκτασεις 4χ15 3ημερα πλατη: κωπηλατικη 4x15, οπισθολαιμιες ελξεις 3χ15, και ελξεις 3χ12 ωμοι: front raises 4x15 και side raises 3x15 ραχιαιοι 4μερα δικεφαλοι: σφυρια 4χ15 και καμψεις 3χ15 τρικεφαλοι: cable extension 4χ15 και triceps extension 3x15 κορμος να αλλαξω τιποτα η να το αφησω ετσι οπως ειναι;;να μειωσω σε καποιες ασκησεις τις επαναηψεις;επισης για προθερμανση εχω 25' διαδρομο και για τελος 15' ελλειπτικο Would not lift.jpg Επίσης Μπες και φτιάξε ενα δικό σου που θα γυμνάζει αγωνιστές και ανταγωνιστές την ιδια μερα. Ps. Το 4χ15 το αφήνω ασχολίαστο... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2014 από viper2005
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 πως σας φαινεται το προγραμμα που μου εδωσαν για 2 μηνες;; 1η μερα στηθος: chest press 4x10 ,pec deck 3x10 ,pull over 3x10 δεκεφαλοι: καμψεις σφυρια 4χ10, dumbbell curls 3x10 κοιλιακοι 2ημερα ποδια: leg extension 4x10, leg curl 4x10, προσαγωγοι και απαγωγοι 3χ10 ο καθενας και γαμπες 4 3χ10 κορμος: καμψεις κορμου 4χ15, αρσεις ποδιων 3χ12, υπερκτασεις 4χ15 3ημερα πλατη: κωπηλατικη 4x10, και ελξεις 4χ10, οπισθολαιμιες ελξεις rear delt flyes στο μηχάνημα 3χ10 ωμοι: front raises Πιέσεις με αλτήρες όρθιος 4x10 και side raises 3x10 ραχιαιοι 4μεραΠόδια: 4χ10 Leg Press, 3x10 προβολές με αλτήρες τρικεφαλοι: cable extension 4χ10 και triceps extension 3x10 κορμος να αλλαξω τιποτα η να το αφησω ετσι οπως ειναι;;να μειωσω σε καποιες ασκησεις τις επαναηψεις;επισης για προθερμανση εχω 25' διαδρομο και για τελος 15' ελλειπτικο 15 λεπτά ελλειπτικό στην αρχή και 25 λετπά διάδρομο στο τέλος. Στην τέταρτη μέρα στο άλλαξα λίγο, για να βάλουμε λίγο πόδια παραπάνω και να βγάλουμε τους δικέφαλους που προπονείς χωρίς λόγο σχεδόν 3 φορές την εβδομάδα. Τα άλλα στα αφήνω ως έχουν για να μη σε μπερδεύω και πολύ και κοντράρω και το πρόγραμμα. Ωπ, άκυρο άλλαξα και κάποιες ασκήσεις. Τα 15άρια ξέχνα τα προς το παρών, κάντα όλα 10άρια να τελειώνουμε 1
yannis27gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Άκου τον Ντάκον φρικμποϊ. Θα πονέσεις λίγο αλλά θα κάνεις δουλειά.
mgs4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 αναλογα τις τρωφες με ενα δυο μικρα τιπ ναι! πχ φακες με ρυζι ! λγο ελειψεις αμινοξεων απο τις φακες! τρως το ρυζι ωστε να παρεις τα αμινοξεα και εισαι πασας Και πάλι ρε συ ναι μεν ανεβάζεις με το ρύζι τη βιολογική αξία της πρωτεινης αλλά δεν φτάνεις την βιολογική αξία ζωικής πρωτεινης πχ μοσχάρι που είναι σαφώς υψηλότερη. Τα όσπρια εγώ για υδατανθρακα τα εχω στο τραπέζι μου. Συνήθως τα συνδυάζω με ψάρι.
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 μου έχει περάσει η μαλακία η αλλεργία κ ειμαι σε φάση που ανεβαίνει η δύναμη μου , τρελές προπονήσεις κ πρηξίματα στο θεό εκτάσεις τρικεφάλων καθιστός , αρχίζω με 18kg μου φαινόταν πούπουλο μέχρι αηδίας , έβγαλα 25ρα και δεν το ένιωσα , προσπαθούσα να δω τι σκατά γίνεται χαχ.. οκ για ζέσταμα ηταν οκ.μετά 20-30-36 κ τέλος 40kg αλτήρα x10 εκτάσεις τρικεφάλων με μπάρα ξάπλα 40kg x 10 , κάμψεις δικεφάλων 45kg x 10 κ πάει λέγοντας , αρχίζει κ πάει καλά , τι μαλακίες οτι κ καλά θέλει 5 μηνες για να επανέρθει το 90% μετά απο την εγχείρηση που έκανα , παπάρια , στους 2,5 μηνες κ έγινε το μπαμ. και κοιλιακούς σε επικλινή χ25 το κάθε σετ και ενόχληση 0αυριο που έχω squat/DL θα γίνει πανικόςέφυγε ρε γμτ το gym buddy που κάναμε μαζί προπονήσεις γιατι ηταν φοιτητής κ πήρε πτυχείο κ τώρα παπάρια πρέπει να βρω επειγόντως άτομο να ξέρει spotter , τα κιλά έχουν σοβαρέψει κ δεν εμπιστευομαι ... μετά απο αυτα που έχω δει. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Και πάλι ρε συ ναι μεν ανεβάζεις με το ρύζι τη βιολογική αξία της πρωτεινης αλλά δεν φτάνεις την βιολογική αξία ζωικής πρωτεινης πχ μοσχάρι που είναι σαφώς υψηλότερη. Τα όσπρια εγώ για υδατανθρακα τα εχω στο τραπέζι μου. Συνήθως τα συνδυάζω με ψάρι. η διαφορα φυτικης και ζωικης πρωτεινης ειναι στα αμινοξεα αφου τα καλυπτεις απο αλλου αυτα δεν εχουν καμια διαφορα!
mgs4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Noμίζω ότι το θέμα δεν είναι ο αριθμός των αμινοξέων αλλά η αφομοίωση. Το ίδιο ισχύει και με το σίδηρο στις φακές πχ σε σχέση με το συκώτι για παράδειγμα. Οπως και να χει πάντως τρελένομαι για ρεβύθια, φακές, φάβα... +ρύζι και θεωρώ ότι είναι καλό να υπάρχουν στο τραπέζι μας.
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 για εμένα αν ο άλλος έχει καλό αποτέλεσμα , καλή υγεία και του αρέσει αυτό που κάνει ειναι Οκ και ας τρώει ακρίδες !! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 προφανως νικο και το θεμα χορτοφαγιας/κρεατοφαγιας ειναι υποκειμενικο! σιγουρα το καθε ενα εχει τα καλα και τα κακα του αλλα ο καθενας κανει τις επιλογες του! 2
Fotis13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 προφανως νικο και το θεμα χορτοφαγιας/κρεατοφαγιας ειναι υποκειμενικο! σιγουρα το καθε ενα εχει τα καλα και τα κακα του αλλα ο καθενας κανει τις επιλογες του! Eτοιμος εισαι μωρη κουφαλα με την visa σου με τα ολα σου .Αντε να δουμε εγω ποτε θα φυγω δεν την παλευω αλλο θελω ταξιδακι ...
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 χα ναι ναι!! κατι εκανες ομως μεχρι τωρα! εγω εχω να φυγω 2 χρονια και ημουν και στρατο μεσα σε αυτο το διαστημα..
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 προφανως νικο και το θεμα χορτοφαγιας/κρεατοφαγιας ειναι υποκειμενικο! σιγουρα το καθε ενα εχει τα καλα και τα κακα του αλλα ο καθενας κανει τις επιλογες του! ναι γιαυτό το ειπα , απο τη στιγμή που έχεις αποτέλεσμα , υγεία και σου αρέσει ειναι καλό , end of story
Προτεινόμενες αναρτήσεις