Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαν ποσο καιρο γυμναζεσαι? Αεροβιο-Βαρη?

Αυτο με το βετζετεριαν παντως το χω χρονια απορια, πως γινεται με ελαχιστη πρωτεινη ο οργανισμος να μπορει να χτιζει? Μηπως τελικα η πρωτεινη δεν παιζει τοσο ρολο?

Υπαρχει πρωτεινη και στην πρασινη τροφη.Τα οσπρια ας πουμε εχουν μεγαλη περιεκτικοτητα.Υπαρχουν πολλοι αθλητες καταξιωμενοι που ειναι vegan/vegetarian. :)

http://www.pinterest.com/ALDF/vegan-athletes/

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Βραχε μην μπερδευεσαι..

Χορτοφαγο ειναι...

Εχεις ψαχτει ειδες και τροφες του κανουν καλο και τις τρωει.

Πχ ψαρια οσπρια, αυγα, αν πινει γαλα.

Κρεας κατα κυριο λογο δεν τρωει.

Φτιαξε το πλανο σου την διατροφη σου. Ακολουθησε την. Μην μπερδευεσαι και καθε τρεις και λιγο αναθεωρεις....

Δημοσ.

Μαν ποσο καιρο γυμναζεσαι? Αεροβιο-Βαρη?

Αυτο με το βετζετεριαν παντως το χω χρονια απορια, πως γινεται με ελαχιστη πρωτεινη ο οργανισμος να μπορει να χτιζει? Μηπως τελικα η πρωτεινη δεν παιζει τοσο ρολο?

η αλήθεια ειναι οτι η πλειοψηφία τρώει ΠΟΛΥ παραπάνω πρωτείνη απότι χρειάζεται με την ψευδαίσθηση οτι θα φτιάξει μυς κόβοντας υδατάνθρακα γιαυτό κ έχουν αποτελέσματα για τον πεο και γιαυτό βλέπουν κάποιον που το κάνει σωστά και λένε "φάρμακα" χαχααχ

Βραχε μην μπερδευεσαι..

Χορτοφαγο ειναι...

Εχεις ψαχτει ειδες και τροφες του κανουν καλο και τις τρωει.

Πχ ψαρια οσπρια, αυγα, αν πινει γαλα.

Κρεας κατα κυριο λογο δεν τρωει.

Φτιαξε το πλανο σου την διατροφη σου. Ακολουθησε την. Μην μπερδευεσαι και καθε τρεις και λιγο αναθεωρεις....

απο πότε τα αυγά , το γάλα και τα ψάρια ειναι χόρτα?

άλλο vegetarian άλλο vegan

άλλωστε με τόσα συμπληρώματα που υπάρχουν εκει έξω δεν λειπει τίποτα απο κανέναν , όλοι παίζουν με ίσους όρους

• Like 2
Δημοσ.

και μια σημερινη!!

https://www.dropbox.com/s/htondlcn41621ql/20140806_221716.jpg

και σε οσους εχουν τις πρωτεινες λες και ειναι νερο να θυμισω: VEGETARIAN

Πως μαζευεις τις απιτουμενες πρωτεϊνες Spect? Τι τρως αφου εισαι vegeterian???

Ποσα gr πρωτεϊνης σου αναλογουν τη μερα?

Δημοσ.

Εγω παντως παιδια οτι και να λετε πιστευω πολυ στο γενετικο αβανταζ (Γενετικη προκαταληψη-προδιαθεση). Πιστευω πως υπαρχουν 2 περιπτωσεις. Να προσεχεις εσυ το σωμα σου (να του κανεις τα χατηρια και να το καλομαθαινεις και αυτο να σε βασανιζει), και το σωμα σου να προσεχει εσενα. Ωραια ειναι η εννοια της αλληλοκαλυψης δλδ οσο το προσεχω το σωμα μου τοσο με σε προσεχει και αυτο αλλα δε το πιστευω οτι στην πλειοψηφια αυτο συμβαινει.

Το σωστο χωρις αμφισβητηση ειναι να κανεις οτι καλυτερo με οσα σου δινονται. Πληρη ενημερωση για το τι ισχυει, Σωστη ισορροπημενη διατροφη, τακτικο προγραμμα εκγυμνασης με αυστηρη συνεπεια, και πληρης ξεκουραση. Χωρις δικαιολογιες και κλαψουρες και γκρινιες και κανεναν να μην σου φταει για τπτ.

That being said δε γινεται ομως να υπαρχουν ατομα που να μην εχουν αγγιξει ποτε σκοοπ πρωτεινης να μην ξερουν καν τι ειναι και να θεωρουν την whey και βιταμινες αναβολικα (steroids), να τρωνε οτι τους μαγειρευει η μαμα τους, (παστιτσια και μουσακαδες), χωρις να μετρανε τπτ, να πηγαινουν ελευθερα γυμναστηριο οποτε το θυμηθουν και οποτε τους αρεσει, και σε λιγοτερο καιρο να εχουν καλυτερα αποτελεσματα...

Ξερω τετοια ατομα.

Οι Vegan απο την αλλη ειναι αλλο μυστηριο. Και οπως ειπωθηκε αλλο δεν τρωω κρεας αλλα βρισκω την πρωτεινη απο αλλου, και αλλο χορτοφαγος, δλδ οχι γαλα, ψαρι αυγα, κτλ.

• Moderators
Δημοσ.

πετρα χορτοφαγος ειμαι 1 χρονο και γυμναστικη κανω κοντα 8 χρονια (γυμναστηριο εχω κανει πολλα μεχρι τωρα γενικα) τρεξιμο εκανα απο τον ιουλιο μεχρι και τον ιουνιο που σταματησα γιατι εκαψα τα ποδια μου xD

δεν τρωω ψαρια ,κοτοπουλα και κρεας γενικα, Τρωω αυγα και γαλακτοκομικα. 

εγω απορω πως με ελαχιστες γνωσεις ο κοσμος εχει αποψη για κατι !! (μην το παρεις προσωπικα πετρα δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε σενα απλα μου εχει τυχει πολλες φορες να μου λενε το κρεας χρειαζεται και οταν ρωταω γιατι μου λενε ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Αν μωρη δεν ξερεις το γιατι πως μου λες οτι ειναι απαραιτητο? )

οσπρια,ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ξηροι καρποι,βρωμη,φστικοβουτυρο,ταχινι,αυγα,γιαουρτια (και χωρις τα 2 τελευταια μπορεις ). Τροφες υπαρχουν ορεξη να εχεις να ψαξεις λιγο. Για μενα πιστευω μια χορτοφαγικη διατροφη με αυγα και λιγα γαλακτοκομικα ειναι ιδανικη και η καλυτερη! (δεν μιλαμε για περιπτωσεις που καποιος εχει κληρονομικα θεματα με σιδηρους,χολιστερινες κτλ)

τα ποσα γρ ειναι σχετικο καποιοι θα πουν οτι θες 1.5γρ αλλοι θα πουν 2-2.5! στην συγκεκριμενη φαση απλα τρωω σα ζωο και το απολαμβανω! δεν προσεχω πολυ και δεν μετραω!! xD (για αυτο και εχω θολωσει και εχω ανεβει και 2-3 κιλα)

τελος για τους καταξιωμενους αθλητες vegan/vegetarian αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι να μεν χορτοφαγοι αλλα τα συμπληρωματα τα παιρνουν οποτε μιση δουλεια. εγω το εχω ξαναπει οτι για μενα ορισμος του νατσουραλ ειναι μονο φαγητο χωρις σκονες,χωρις χαπια βιταμινων χωρις τιποτα. 

FUCK YEAH!!

https://www.dropbox.com/s/21bo4qah95rq5ln/20140807_1314dsa53.jpg

xD

• Like 2
Δημοσ.

Το σημαντικοτερο ολων ειναι να εχεις γυμναστει οταν ησουν μικρος. Βλεπω φιλους μου που εχουν να γυμναστουν χρονια αλλα επειδη στα νιατα τους παιζαν μπασκετ μολις χασουν λιγο λιπος ειναι λες και πανε γυμναστηριο και με ζωη αστα τσιγαρο καθισιο φαϊ οτι υπαρχει σπιτι κτλ. Συν οτι δεν εχουν δημιουργησει λιποκυτταρα και δεν παιρνουν λιπος ευκολα!

Οχι οτι ειναι καλο αλλα μου κανει εντυπωση!

Οι φυτικες πρωτεϊνες εχουν την ιδια επιδραση με τις ζωϊκες?

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Το σημαντικοτερο ολων ειναι να εχεις γυμναστει οταν ησουν μικρος. Βλεπω φιλους μου που εχουν να γυμναστουν χρονια αλλα επειδη στα νιατα τους παιζαν μπασκετ μολις χασουν λιγο λιπος ειναι λες και πανε γυμναστηριο και με ζωη αστα τσιγαρο καθισιο φαϊ οτι υπαρχει σπιτι κτλ. Συν οτι δεν εχουν δημιουργησει λιποκυτταρα και δεν παιρνουν λιπος ευκολα!

Οχι οτι ειναι καλο αλλα μου κανει εντυπωση!

Οι φυτικες πρωτεϊνες εχουν την ιδια επιδραση με τις ζωϊκες?

αναλογα τις τρωφες με ενα δυο μικρα τιπ ναι!

πχ φακες με ρυζι ! λγο ελειψεις αμινοξεων απο τις φακες! τρως το ρυζι ωστε να παρεις τα αμινοξεα και εισαι πασας

Δημοσ.

ρε συ σπεκτ τωρα εδα το επιθετο σου , τον  σταυρο το παππα τον κερκυραιο που ειχα βγει ο πιο ομορφος ελληνας τον αυγουστο του  2008 και καπακι σκοτωθηκε με μηχανη εκει τον ηξερες ? τον ειχες ακουστα ? 21 χρ ηταν ..

• Moderators
Δημοσ.

καμια συγγενεια αλλα ναι τον ηξερα! (δεν μιλουσαμε αλλα στην Κερκυρα ολοι γνωριζομαστε λιγο πολυ :P )

αν θυμαμαι καλα ειχε σκοτωθει με μηχανη σε μια στροφη ε? αν ναι για το μονο λογο που δεν "λυπηθηκα" ειναι γιατι πραγματικα ολοι στην Κερκυρα ξερουν οτι αυτη η στροφη ειναι σκοτωστρα και παρολαυτα πανε να την παρουν με 100+ χλμ ! ε οσο να ναι παιζουν με την τυχη τους

Δημοσ.

Το σημαντικοτερο ολων ειναι να εχεις γυμναστει οταν ησουν μικρος. 

Που να δείς αυτούς που αρχίζουν γυμναστήριο στα 16. Οτι και να κάνουν μετά όσο και να το αφήσουν, 3-6 μήνες gym και ξανα είναι τούμπανα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξερω τετοια ατομα.

υπάρχει και η περίπτωση που κάποιος ειναι στρατιωτάκι σε προπόνηση/διατροφή/ύπνο αλλα αυτά που ακολουθεί ειναι λάθος και ο άλλος τρώει ότι νάνε αλλα by default τον έχουν μάθει να τρώει όσο χρειάζεται η ακούει το σώμα του , νιώθει οτι πρέπει να φάει και τρώει (σημαντικό που λίγοι το εχουν)

επειδή έχω δεί τέτοιες περιπτώσεις θα σου πω πως η γενετική προδιάθεση παίζει ρόλο για το ταβάνι σου σε επαγγελματικό επίπεδο , οτι προδιάθεση κ να έχεις αν τα κάνεις όλα σωστά θα έχεις αποτέλεσμα .

Δημοσ.

πως σας φαινεται το προγραμμα που μου εδωσαν για 2 μηνες;;

1η μερα

στηθος:

chest press 4x15 ,pec deck 3x15 ,pull over 3x15

δεκεφαλοι: 

καμψεις σφυρια 4χ15, dumbbell curls 3x15

κοιλιακοι

2ημερα

ποδια:

leg extension 4x15, leg curl 4x15, προσαγωγοι και απαγωγοι 3χ15 ο καθενας και γαμπες 4

3χ20

κορμος:

καμψεις κορμου 4χ15, αρσεις ποδιων 3χ12, υπερκτασεις 4χ15

3ημερα

πλατη:

κωπηλατικη 4x15,  οπισθολαιμιες ελξεις 3χ15, και ελξεις 3χ12

ωμοι:

front raises 4x15 και side raises 3x15

ραχιαιοι

4μερα

δικεφαλοι:

σφυρια 4χ15 και καμψεις 3χ15

τρικεφαλοι: cable extension 4χ15 και triceps extension 3x15

κορμος

να αλλαξω τιποτα η να το αφησω ετσι οπως ειναι;;να μειωσω σε καποιες ασκησεις τις επαναηψεις;επισης για προθερμανση εχω 25' διαδρομο και για τελος 15' ελλειπτικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καμια συγγενεια αλλα ναι τον ηξερα! (δεν μιλουσαμε αλλα στην Κερκυρα ολοι γνωριζομαστε λιγο πολυ :P )

αν θυμαμαι καλα ειχε σκοτωθει με μηχανη σε μια στροφη ε? αν ναι για το μονο λογο που δεν "λυπηθηκα" ειναι γιατι πραγματικα ολοι στην Κερκυρα ξερουν οτι αυτη η στροφη ειναι σκοτωστρα και παρολαυτα πανε να την παρουν με 100+ χλμ ! ε οσο να ναι παιζουν με την τυχη τους

δε φταιει τοσ η στροφη οο το οτι δεν ηξερε να οδηγαει ! πηρε το μηχανακι απο ενα φιλο του  γι μια βολτα κ σκοτωθηκε ! πολυ κριμα ειχα στεναχωρηθει παρα πολυ , ηταν φιλαρακι ζουσε αθηνα τοτε και τον ειχα αλαβει τον γυμναζα καθημερινα για 3 μηνες , κ τελικα εφτιαξε σουπερ  κορμι κ βγηκε πρωτος στο διαγωνισμο ! καπακι φευγει απο αθηνα κ ερχεται εκει να δει τους δικους του κ σκοτωνεται ..

τρελλη στεναχωρια περασα , 21 χρ με ολη την ζωη μπροστα του  .. ποσο κριμα ..

κοιταχτε παλικαρι .. σαν χθες τον θυμαμαι  ..

rip ρε φιλε

pappas.jpg

edit
κατι μακαβριο
το παληκαρι που με τραβαει φωτο πισω με το ασπρο (φαινεται στο βαθος λιγακι) ειναι ο σταυρος
πολυ λιγες προπονησεις πριν σκοτωθει ..
Επεξ/σία από Mau-Maus
  • Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...