Dakonblackblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ΓΙα το σώμα είναι όλα μια χημική ένωση. Σε εργαστήριο φτιάχνεται και η κορτιζόνη και τα αντιβιοτικά και οι καραμέλες για το βήχα, οι βιταμίνες κλπ. κλπ. 3
benign Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καποτε ενας συναδελφος του ειχε πει οτι οι κορυφαιοι αθλητες της σωματικης διαπλασης ηταν ανθρωποι φαινομενα στην ανεκτικοτητα του οργανισμου τους σε υπερχρηση αναβολικων.Υπο την καθοδηγηση του ενος, πολλοι ξεκινησαν μαζι ,λιγοι διακριθηκαν και πολλοι μας αφησαν νωρις . Natural μονο στην κουνια τους που λεει ο λογος. Παντως απο το 1963 που ξεκινησε το Mr.Olympia μονο 2 bodybuilders εχουν πεθανει ο Sergio Oliva και ο Larry Scott. O δευτερος απο Alzheimer. Και γενικα εδω και πολλα χρονια οι 5,6 εδω στην γειτονια που ξερω απο παιδακι οτι εκαναν bodybuilding και συνεχιζουν και γυμναζονται ειναι σε εξαιρετικη υγεια.
benign Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ΓΙα το σώμα είναι όλα μια χημική ένωση. Σε εργαστήριο φτιάχνεται και η κορτιζόνη και τα αντιβιοτικά και οι καραμέλες για το βήχα, οι βιταμίνες κλπ. κλπ. Και η φυση ειναι χημικο εργαστηριο. Να πω μια γνωμη παντως. Υπαρχουν ανθρωποι,ξερω περιπτωσεις,που ενω ειναι λεπτοι και τρωνε καθαρα και σωστα,εχουν προβλημα με την χοληστερινη και με την καρδια τους.Και υπαρχουν και μερικοι οπως ο Dorian Yates που ολοι ξερουν οτι ξεσκιστηκε στα αναβολικα και ειναι θεογερος και απολυτα υγιης. Προσωπικη μου αποψη και μονο,με λιγη ερευνα,ειναι καθαρα θεμα γονιδιων και αν καποιος κανει λογικη χρηση ισως και να τον ωφελει.Εξαλλου αυτες οι ουσιες αρχικα φτιαχτηκαν για να αντιμετωπισουν εκφυλιστικες ασθενειες,αρα ειναι δεδομενο οτι με μετρια ,προσεκτικη χρηση ωφελουν τον ανθρωπο. Ειναι ατομικο θεμα.Για παραδειγμα εγω αν πιω depon θα πεθανω. Για καποιον σπανιο λογο εχω εντονη αλλεργικη αντιδραση σε αυτο το φαρμακο.Αντιθετα η ασπιρινη ,ειναι λες και φτιαχτηκε για μενα. ξέχασες ένα μηδενικό δεξιά του 2. Οχι μονο 2 εχουν πεθανει,ψαξτο. (Εννοω για τους νικητες,οχι τους διαγωνιζομενους γενικα.Αλλα επειδη απο το 1963 εχουν διαγωνισθει εκατονταδες βαζω στοιχημα σε αναλογια οτι πιο πολλους θανατους εχουν οι επαγγελματιες γιατροι. )
Mau-Maus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 αλεξ μαλλον θα εννοει το παιδι 2 απο αυτους που εχουν παρει τον τιτλο ! αν βαλουμε ολους οσους συμμετεχουν θα χρειαστουμε πολλα μηδενικα οχι ενα 2
alex_000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 δεν χρειάζεται να το ψάξω και μπορώ να σκεφτώ 10 που πέθαναν μεταξύ 30-45.. anyway δες αυτό το thread έχει πάρα πολλά ονόματα http://www.getbig.com/boards/index.php?topic=441471.0 αλεξ μαλλον θα εννοει το παιδι 2 απο αυτους που εχουν παρει τον τιτλο ! αν βαλουμε ολους οσους συμμετεχουν θα χρειαστουμε πολλα μηδενικα οχι ενα αυτό δεν λέει τόσο πολλά γιατί στο MO συνήθως κρατάνε τον τίτλο πολλά χρόνια ... 13 ΜΟ υπάρχουν όλοι και όλοι και από αυτούς οι μισοί είναι κάτω από 50... 2
benign Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 δεν χρειάζεται να το ψάξω και μπορώ να σκεφτώ 10 που πέθαναν μεταξύ 30-45.. anyway δες αυτό το thread έχει πάρα πολλά ονόματα http://www.getbig.com/boards/index.php?topic=441471.0 αυτό δεν λέει τόσο πολλά γιατί στο MO συνήθως κρατάνε τον τίτλο πολλά χρόνια ... 13 ΜΟ υπάρχουν όλοι και όλοι και από αυτούς οι μισοί είναι κάτω από 50... Αυτοι εκαναν τεραστιες καταχρησεις και πληρωσαν το τιμημα. Αλλα υπαρχουν χιλιαδες απο ερασιτεχνες και εκατονταδες επαγγελματιες αθλητες,περα απο bodybuilders,που ειναι μια χαρα.Ξερω ονοματα συγκεκριμενα.Ξερω προσωπικα Βαλκανιονικη και Πρωταθλητη Ελλαδας στο τριπλουν που απο το 1982 μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει επαγγελματιας αθλητης που να μην παιρνει. Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι καλα.
tehAllantin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αυτοι εκαναν τεραστιες καταχρησεις και πληρωσαν το τιμημα. Αλλα υπαρχουν χιλιαδες απο ερασιτεχνες και εκατονταδες επαγγελματιες αθλητες,περα απο bodybuilders,που ειναι μια χαρα.Ξερω ονοματα συγκεκριμενα.Ξερω προσωπικα Βαλκανιονικη και Πρωταθλητη Ελλαδας στο τριπλουν που απο το 1982 μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει επαγγελματιας αθλητης που να μην παιρνει. Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι καλα. Ξέρω άτομο, πρωταθλητή, δεν θα πω τι και πού, που κάθε βδομάδα έκανε αιμοκάθαρση γιατι έπαιρνε ουσίες. Τώρα, ειναι στη μέση των 30 νομίζω, δεν μπορούσε να κάνει παιδί, αδύναμο σπέρμα, και έπαθε και έμφραγμα. Η καρδιά του, μου είπε φιλαράκι, είναι σαν 60άρη. Τι να λέμε τώρα, όταν φτάνεις το σώμα σου στα όριά του και παραπέρα υπάρχει πάντα ένα κοστος να πληρώσεις. *κλείνω το λάπτοπ και το μαζεύω. Δεν πρόκειται να μαζέψω ποτέ
benign Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ξέρω άτομο, πρωταθλητή, δεν θα πω τι και πού, που κάθε βδομάδα έκανε αιμοκάθαρση γιατι έπαιρνε ουσίες. Τώρα, ειναι στη μέση των 30 νομίζω, δεν μπορούσε να κάνει παιδί, αδύναμο σπέρμα, και έπαθε και έμφραγμα. Η καρδιά του, μου είπε φιλαράκι, είναι σαν 60άρη. Τι να λέμε τώρα, όταν φτάνεις το σώμα σου στα όριά του και παραπέρα υπάρχει πάντα ένα κοστος να πληρώσεις. *κλείνω το λάπτοπ και το μαζεύω. Δεν πρόκειται να μαζέψω ποτέ Ετσι ειναι,το πιστευω. Μερικοι επαγγελματιες κανουν απανθρωπες υπερβολες για να πετυχουν κατι,εν γνωσει τους οτι ειναι τρομερα επικινδυνο.Τρομερο λαθος.
giannakos94 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Παιδες ειναι η λεγομενη εξισωση Harris-Benedict αξιοπιστη στον υπολογισμο του βασικου μεταβολισμου ?Η θα προτεινατε να παω να τον μετρησω με το μηχανημα που αναπνεεις ?
Mau-Maus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Και μια φωτο απο χτες που επαιξα λιγο με το λαστιχο μαργαριτα δες πως την κανω εγω , παρε αυτη την σταση και απλα λυγισε λιγακι τα ποδαρακια σου γιατι ετσι οπως την κανεις θα σε πιασει η μεση σου , τωρα ειδα τα ποδια σου ! 4
bosei Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Παιδες ειναι η λεγομενη εξισωση Harris-Benedict αξιοπιστη στον υπολογισμο του βασικου μεταβολισμου ? Η θα προτεινατε να παω να τον μετρησω με το μηχανημα που αναπνεεις ? Σαν ένας πρώτος μπούσουλας καλή είναι...αργότερα θα θεις ότι κατά πάσα πιθανότητα το νούμερο είναι τελείως θεωρητικό και θα πρέπει να αυξομειώνεις βάση συνθηκών
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καποτε ενας συναδελφος του ειχε πει οτι οι κορυφαιοι αθλητες της σωματικης διαπλασης ηταν ανθρωποι φαινομενα στην ανεκτικοτητα του οργανισμου τους σε υπερχρηση αναβολικων.Υπο την καθοδηγηση του ενος, πολλοι ξεκινησαν μαζι ,λιγοι διακριθηκαν και πολλοι μας αφησαν νωρις . Natural μονο στην κουνια τους που λεει ο λογος. ναι ,τα έχω ακούσει αυτά κ απο άνθρωπο που ήξερε αρκετούς απο αυτούς , αυτό που θέλω να πω ειναι πως τα genetics πχ λεπτή μέση δεν τα έχουν πολλοί και δεν θα τα έχουν ποτέ , οπως και την λυσσα για να φτάσουν ψηλά , το φάρμακο δεν φτιάχνει σώματα , θέλει διπλάσια προσπάθεια στην προπόνηση και πειθαρχία στη διατροφή , αλλιώς κάνεις μια τρύπα στο νερό κ άλλη μια στην υγεία σου Το τι είναι η κρεατίνη το ξέρω. Το θέμα είναι ότι αυτή που αγοράζεις απέξω ως συμπλήρωμα παράγεται συνθετικά σε εργαστήριο. Το ίδιο και η whey που αγοράζεις απέξω. Ναι πρωτεινη είναι αλλά όποιος σου πει ότι είναι φυσικά προιόντα αυτά που αγοράζεις από τέτοια μαγαζιά μάλλον ανίδεος θα είναι ή δεν ξέρει ποιος είναι ο ορισμός του χημικού (συνθετικού) προιόντος... Καλό βράδυ. η πρωτείνη ειναι σαν συμπυκνωμένο φαγητό , η κρεατίνη συμπυκνωμένη επίσης όπως και οι πολυβιταμίνες προσωπικά δεν αγοράζω τίποτα γιατι ειναι πεταμένα λεφτά που δεν μου περισσεύουν , τρώω φαί. τωρα όσο για τα καταστήματα συμπληρωμάτων έχω ξεφτιλίσει υπαλήλους τους στο θέμα γνώσεων επειδή έκαναν το λάθος να προσπαθήσουν να μου πουλήσουν τα σκουπίδια τους. αλεξ μαλλον θα εννοει το παιδι 2 απο αυτους που εχουν παρει τον τιτλο ! αν βαλουμε ολους οσους συμμετεχουν θα χρειαστουμε πολλα μηδενικα οχι ενα ναι αλλα αν σκεφτούμε πόσοι αθλητές natural πεθαίνουν κάθε μέρα απο καρκίνο, καρδιά κλπ σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όντως τελικά τα φάρμακα σκοτώνουν ή αν αυτοί οι άνθρωποι ειχαν προδιάθεση και βρίσκονταν κάτω απο τις κατάληλες συνθήκες για να πεθάνουν απο αυτά, όπως κ τόσος κόσμος γύρω μας, γιατι αυτά τα νούμερα σε σχέση με τους γνωστούς η λιγότερο γνωστούς bodybuilders δεν ειναι και τεράστια , ναι κάνουν εντύπωση με την πρώτη ματιά. Ενα παράδειγμα Ειναι γνωστό οτι οι περισότεροι ηθοποιοί πεθαίνουν απο καρκίνο. Stress fuels cancer spread by triggering master gene οχι οτι τα φάρμακα δεν κάνουν κακό , απλά ισως ειναι το κερασάκι στην τούρτα στις περιπτώσεις τους και εννοείται πως η κατάχρηση των φαρμάκων τους δημιουργεί ενα σκασμό προβλήματα.
Fotis13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ισχυει τζον ! οσο αναφορα τα περι αεροβιας , πριν τα βαρη , μετα τα βαρη , γλυκογονα κτλ που λεει ο σπεκτ ισχυουν 100% , με την μονη διαφορα οτι για το επιπεδο σχεδον ολων (μας) εδω ισχιουν στο 1% ! τι θελει να πει ο ποιητης ? το τελευταιο που θα μας κανει να δουμε την οποια διαφορα -εμεις εδω- , ειναι το αν θα κανουμε την αεροβια πριν η μετα .. προηγουνται ενα σωρο αλλα πραγματακια ... συμφωνοι ! με πολυ απλα λογιια θελω να πω το εξης ! ο οργανισμος μας για πηγη ενεργειας απευθύνετε κατά σειρά στο γλυκογόνο , στο λιπος και τελος στον μυϊκό ιστό ! για να στραφει ο οργανισμος μας για καυση στο λιπος στην αεροβια , θα πρεπει με τα βαρη να εχουμε αδειασει τελειος την πηγη ενεργειας του γλυκογονου , σωστα ? δεν εναι κ το ποιο ευκολο για τους περισσοτερους εδω , οκ η σωστη σειρα σιγουρα ειναι πρωτα βαρη και μετα αεροβια αλλα αν δε προηγηθει παρα πολυ καλη διατροφη και παααρραα πολυ καλη προπονηση με βαρη δεν εχει κ τοσο μεγαλη σημασια .. Τα ειπε σωστα ο αρχηγος με καλυψε. Mε ρωτάς τι έγινε αν παίρνεις χημικά; Προσωπικά δεν με αφορά το θέμα, ούτε το τι παίρνει ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, απλά να ξέρουμε τι λέμε. Άλλο τι φτιάχνεται σε εργαστήριο ακολουθώντας χημική σύνθεση και άλλο τι παίρνουμε από φυσικές πηγές αυτούσιο χωρίς επεξεργασία . Φιλε εσυ φωτο εχεις βαλει ?Θα βαλεις ? 1
therock Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 και μια σημερινη!! https://www.dropbox.com/s/htondlcn41621ql/20140806_221716.jpg και σε οσους εχουν τις πρωτεινες λες και ειναι νερο να θυμισω: VEGETARIAN Μαν ποσο καιρο γυμναζεσαι? Αεροβιο-Βαρη? Αυτο με το βετζετεριαν παντως το χω χρονια απορια, πως γινεται με ελαχιστη πρωτεινη ο οργανισμος να μπορει να χτιζει? Μηπως τελικα η πρωτεινη δεν παιζει τοσο ρολο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις