Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο καθενας ξερει τ σωμα του.

Τωρα ολοι εμεις καθομαστε και συζηταμε, για να διευκρινησουμε καποια λαθη...

Μπορει να τα διαβασω πχ εγω και να πω κανω μαλακια θα το αλλαξω.

Ή να παρω σημαντικες συμβουλες για τιπ ασκησεων.

Τωρα εμενα με.εκοβε κατι το καταλαβα, το αφησα για λιγο, μπορει να το ξαναπιασω αλλα οχι τωρα.

Εγω εχω στοχο την δυναμη, μυικη αναπτυξη στον βαθμο που μπορω στις προπονησεις στο φαι. Αλλα δεν θα κανω σαν υστερικος αν αυτο που εκανε η μανα μου για φαι εχει αλατι.

Αν κανω πχ εγω μακαρονια ολικης και βαλω σαλτσες,αλατια τοτε ναι εγω φταιω, με πηγαινω πισω, θολωνω.

Αλλα με μετρο ολα παιδες.

Μην εχετε παροπιδες, βλεπουμε μερικα σωματα και τα θελουμε και μεις μεσα σε ενα εξαμηνο και μετα τα παραταμε.

Πρεπει να δοκιμαζουμε να δουμε τι δουλευει πανω μας. Και να υπαρχει ενταση σε ολο αυτο. Πολυ σημαντικο να υπαρχει καποιος να μας πει ποια ειναι τα λαθη μας.

Και αλλο σημαντικο δωστε βαση στα ποδια κατω κορμο..

Δεν παμε.πουθενα χωρις δυνατα ποδια..

Αν με καλα χερια και αδυναμα ποδια σηκωνεις πχ ενα τσουβαλι 40 κιλα ανετα.

Με καλα χερια και καλογυμνασμενα ποδια θα τα σηκωνεις με τα ενα χερι που λεει ο λογος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

πηγαινε κανε εσυ 2 ωρες βαρη εξανλτησης και μετα τρεξε 10χλμ να μου πεις τον χρονο που θα κανεις !

μιαλμε για τις καυσεις ρε συ σπεκτ κ οσο αναφορα αυτο το κομματι στο εξηγεισα πολυ αναλυτικα ! ακου μια τελευταια ενα παραδειγμα .. παει ενας , τρωει  τα οτι.ναναι του και μετα  κανει βαρη και μαλακιζεται , τα σετακια γτπ  μιλαει μεε την γκομενιτσα διπλα , ξανακανει αλλο ενα σετακι του κωλου  χωρις να ιδρωσει και μετα παει και κανει αεροβιο ! τι σημαινει αυτο ? εκαψε ο οργανισμος του το  γλυκογονο και στο διαδρομο θα καψει και το λιπος ? παπαρια ! εχει καμμια σημασια γι αυτον αν θα κανει το αεροβιο πριν η μετα ?

οταν φας σωστα  , πας στο gym  ξεσκιστεις στα βαρη , στην ενταση , στον ιδρωτα , σου φυγει ο κωλος , αδειασεις τελειως  ,  τοτε εχοντας εξανλησει την πηγη ενεργειας γλυκογονου ο οργανισμος σου με το που θα ανεβεις στο διαδρομο μιση ωριτσα θα αρχισει να καιει λιπος ! τοτε εχει σημασια το πριν και το μετα !

ολα τα αλλα ειναι θεωριες μονο που  απεχουν πολυ απο την πραξη !

3 φορες το ειπα αλλη δεν εχει σορρυ , οχι οτι διαφωνουμε αλλα το ψηριζουμε πολυ ..

• Like 5

• Moderators

προφανως και στο 10αρι θα εχεις πεσει σε ρυθμο αν πριν εχεις κανει βαρη δεν το συζητω αλλα οι εδω μεσα ειναι πιο πολυ του να χτισουν μυς οποτε θα δωσεις σημασια στα βαρη και μετα στο αεροβιο (εννοω θα κοιταξεις να βγαλεις καλη προπονηση με βαρη και ας κανεις και 10λεπτα πιο αργα τα 10χλμ)

επισης θεωρω οτι το θεμα διατροφης το εχουμε δεδομενο! δεν μιλαμε για καποιον που τρωει μαλακιες και παει γυμναστηριο απλα για να παει!

βασικα επειδη οντως το κουρασαμε! αρχικα οριζεις στοχους! θες να ανεβεις σε βαρη ή σε τρεξιμο?

αν θες το πρωτο δωσε σημασια στα βαρη και κανε μετα το αεροβιο για φυσικη κατασταση

αν θες να ανεβεις στο τρεξιμο δινεις βαρυτητα εκει και μειωνεις τα βαρη! απλα! 

• Like 2

ΒΙΡ ΟΛ ΓΚΟΝΑ ΜΕΙΚ ΙΤ, ΜΠΡΑΖ!!!

Θ-θα μας κοιταζουν κι εμας καποια στιγμη οι κοπελες σαν αυτη στο 10:13, και μετα θα μας λενε ποσο πολυ μας θαυμαζουν και οτι ειμαστε ο μονος στον κοσμο που αγαπανε κλπ κλπ

• Like 2

ΒΙΡ ΟΛ ΓΚΟΝΑ ΜΕΙΚ ΙΤ, ΜΠΡΑΖ!!!

Θ-θα μας κοιταζουν κι εμας καποια στιγμη οι κοπελες σαν αυτη στο 10:13, και μετα θα μας λενε ποσο πολυ μας θαυμαζουν και οτι ειμαστε ο μονος στον κοσμο που αγαπανε κλπ κλπ

Αξιοθαυμαστος.

Να και αυτο εχει πολυ πλακα. :)

https://www.youtube.com/watch?v=OCkW_5gQwJA

• Like 1

ναι ο σάκος πρέπει να γίνεται πολύ χαλαρά για να μένουν οι παλμοί στο 70%. Ο σάκος σε normal χρήση είναι πιο πολύ σαν HIIT που επίσης δεν είναι αερόβια. 

Γιατί το ΗΙΙΤ δεν είναι αεροβια; Ξηγήσου :)

Σπερεεες

Ψοφησα σημερα πεθανα, τερματισα, δε ξερω τι αλλο να πω! :P Εκανα πρωτη φορα σερφ, κανα 2 ωρο. Χερια (κυριως) και ποδια δουλεψανε φουλ. Εχω πεσει ξερη..

Και μια φωτο απο χτες που επαιξα λιγο με το λαστιχο

Σιγα σιγα κατι γινεται

post-179314-0-13797600-1407349960_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 9

έχεις κάνει σκωληκοειδίτιδα μάργκαρετ;

Τελευταία μέρα γυμναστήριο σήμερα, τα έδωσα όλα.

Μιλιτάρι 30χ5,35χ5,37,5χ5 (τα τελευταία οριακά αλλά χωρίς υπερβολική προσπάθεια)

Τσεστ πρεσ, 40χ5,45χ5,50χ5 (ειχα περισσότερα κιλά αλλά ακολούθησα το πρόγραμμα)

Ντιπσ, 2χ12χ71 κιλα (bodyweight :P ) 1x9μιση, δεν έβγαλα την δέκατη καθαρή :'(

Incline dumbell chest press 12x12,10x14,8x16

Pec deck(μηχάνημα) 12χ25,10χ30,10χ30, 20χ10

Side lateral raise 12x4,10x5,8x6.

Κοιλιακοί σε διάφορες στάσεις :P

• Like 1

Χαχα ευχαριστω ρε συ ευγενικοτατος!! :P

Δεν ειναι μεγαλο παντως.. :) απλα εχει κανει χυλοειδες κ θα χτυπησω κατι ενεσεις το Σεπτεμβρη να φυγει.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...