Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λιβε - γιαννη

Μιας και εισαστε απο τους  λιγους εδω που γνωριζονται και απο κοντα ,

θα προτεινα να λυσετε τις οποιες διαφορες και διαφωνιες σας με ενα μπραντιφερ οταν βρεθειτε !

και να μας πειτε και το αποτελεσμα εννοειται :-)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

χαχαχαχαχ.....

Οχι δα.... κουβεντα να γινεται... Και με τον κινγκ2009 γνωριζομαστε, βασικα απο το ιδιο χωριο ημαστε...Ενοιειται και με την δημητρα...

• Like 1

ναι ρε πλακιτσα κανω αφου με ξερεις ..

λοιπον μπραντιφερ  μεταξυ σας !

ο νικητης παιζει  τελικο με κινγκ !

και διαιτητης η δημητρα :)

ολα αυτα με φωτο εννοειται ...

ναι ρε πλακιτσα κανω αφου με ξερεις ..

λοιπον μπραντιφερ  μεταξυ σας !

ο νικητης παιζει  τελικο με κινγκ !

και διαιτητης η δημητρα :)

ολα αυτα με φωτο εννοειται ...

εγώ δεν θα δείρει δλδ; 

δηλαδή κάνεις διατροφή όγκου με σκεπτικό να κάνεις body recomp αργότερα?

και γιατί δεν κάνεις απλά body recomp ? όγκο κάνουν οσοι κάνουν γράμμωση

Αφού θέλω όγκο, διατροφή όγκου θα κάνω. Έβαλα στόχο τα +11 κιλά, είμαι στα +2 1/2.

Έκανα σήμερα τις μετρήσεις μου, το στήθος πήρε πολύ. Ο επικλινής και καπάκι κάμψεις με πόδια στα σκαλοπάτια μετά δουλεύει. Μάους, εσύ δεν το ειχες προτείνει αυτό; Άρχοντας  B)

Αφού θέλω όγκο, διατροφή όγκου θα κάνω. Έβαλα στόχο τα +11 κιλά, είμαι στα +2 1/2.

Έκανα σήμερα τις μετρήσεις μου, το στήθος πήρε πολύ. Ο επικλινής και καπάκι κάμψεις με πόδια στα σκαλοπάτια μετά δουλεύει. Μάους, εσύ δεν το ειχες προτείνει αυτό; Άρχοντας  B)

ναι άλλο λέω , το body recomp ειναι "βγάζω λίπος βαζω μυς ταυτόχρονα" . Δηλαδή θα αλλάξεις τη σύσταση , θα εισαι στα ίδια κιλά αλλα με λιγότερο bf κ περισότερο muscle άρα μπορείς να το κάνεις εξαρχής , ποιος ο λόγος να κάνεις όγκο και να προσπαθείς να κάψεις το λίπος του όγκου κ δεν ξέρω κ εγω τι ? μου φαινεται τζάμπα κόπος , όχι πως δεν κάνεις δουλειά αλλα κάνεις παραπάνω δουλειά για το ίδιο αποτέλεσμα γιατι αμα κάνεις όγκο κ έχεις πάρει 2,5 κιλά σε 1,5 μήνα οταν εισαι αδυνατος μόνο όγκος δεν ειναι ... 

κάνε κάτι απλό , κάντο σωστά και μην κουράζεσαι έξτρα , τα ποιο απλά φέρνουν το αποτέλεσμα.

Αν θες όγκο μαζι σου! αρκει να κάνεις όγκο->γράμμωση

αν θες recomp το ίδιο , αλλα μην τα μπερδευεις μεταξύ τους , όπως σου ειπα κάνεις έξτρα κόπο για το ίδιο ή λιγότερο αποτέλεσμα.

καλοπροαίρετα στο λέω , δεν μηδενίζω την προσπάθεια που κάνεις , απλά σου λεω τι θα ηταν καλύτερο

ur choise

Είμαι άνθρωπος ρε, απλά λιγάκι αδύνατος  :-)

Νίκο, δε σε νιώθω. Μου φαίνετε αδύνατο να βάλω όγκο χωρίς να βάλω λίπος, εξ ου και λέω πώς όταν φτάσω στα κιλά που θέλω (80), θα κάνω recomp για να μείνω στα 80 κιλά αλλάζοντας τη σύσταση.

Μπορώ από τα 72 που είμαι τώρα να πάω στα 80 χωρίς να βάλω λίπος; Κι αν ναι, σε πόσο καιρό; 

οχι , εφοσον θα βαλεις κιλα και εφοσον για να βαλεις κιλα θα κανεις υπερθερμιδικη θα βαλεις και λιπος.

το μονο που θα κοιταξεις ειναι να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερο...end of story.

ειναι αδυνατον να παρεις 8 καθαρα μυικα κιλα.

• Like 1

Ένα χρόνο τώρα προσπαθο'υμε να τον παχύνουμε να γίνει άνθρωπος. Άσε να πάρει κανένα κιλό. Δεν παθαίνει τίποτα.

ωρε δε του ειπα να μη πάρει ,  να αποφασίσει τι θα κάνει κ να το κάνει σωστά του ειπα, όχι λιγο απόλα mix και οτι γίνει , τζάμπα κούραση . Ογκος με +100-200 θερμίδες δεν γίνεται , η κάνουμε όγκο/γράμμωση ή κάνουμε recomp

ειναι αδυνατον να παρεις 8 καθαρα μυικα κιλα natural.

fixed

• Like 1

Είμαι άνθρωπος ρε, απλά λιγάκι αδύνατος  :-)

Νίκο, δε σε νιώθω. Μου φαίνετε αδύνατο να βάλω όγκο χωρίς να βάλω λίπος, εξ ου και λέω πώς όταν φτάσω στα κιλά που θέλω (80), θα κάνω recomp για να μείνω στα 80 κιλά αλλάζοντας τη σύσταση.

Μπορώ από τα 72 που είμαι τώρα να πάω στα 80 χωρίς να βάλω λίπος; Κι αν ναι, σε πόσο καιρό; 

Body Recomp ειναι καινουρια εννοια? Τον τελευταιο χρονο την ακουω συνεχεια αλλα πιο πριν δεν τη γνωριζα. Προφανως ειναι να κρατας τα κιλα σου αλλαζοντας την δομη του σωματος σου. Στην ουσια ειναι σαν συντηρηση, αλλα συντηρηση θερμιδων? Καθαρη Εννοια Συντηρησης που λενε, ειναι να διατηρεις το σωμα σου ανεπαφο, ουτε ογκο ουτε γραμμωση?

Παντως οπως το περιγραφεις ειμαι και γω. Επειδη φοβαμαι να βαλω το κατι παραπανω στο φαι, το παω αργα και σταθερα και ενω δεν αλλαζει πολυ το βαρος μου αλλαζει το σωμα μου. Τωρα που πεισμωσα και αρχισα να τρωω λιγο παραπανω αμεσως την ειδα την κοιλιτσα....

μην φοβαστε ρει....

Ολα στο χερι σας ειναι.. μην τρομαζουμε μεβτο παραμικρο...

Λιγο το φαι να καψεις και κανεις την προπονηση που εκανες με ενταση θα σαι κομπλε..

Οκ αν το γαμησεις θα σε αφησει και αυτο...

Γιαννη νομιζω αυτο ειναι παρα πολυ δυσκολο...

Πιο ευκολο ειναι να βαλεις λιπος και μετα να διαμορφωσεις το σωμα σου οπως γουσταρεις...

Παντως εγω να πω μια μικρη μου μαλακια...

Τοσα χρονια φοιτητης(4.5) τελευταιο εξαμηνο πηγα γυμναστηριο ενω θα μπορουσα να χω πιο καλες βασεις...

Τωρα λεω τι σκατα εκανα.. γιατι μου αρεσει τρελα...

Ειδικα οταν φτανεις στο σωμα σου στα ορια και λες δεν εχει αλλο, κανεις υπομονη και δινεις ξανα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...