Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το.ξερω αλλα δεν γινεται να λεμε κατι και να τα μηδενιζουμε ολα τα αλλα.. θελουμε δεν θελουμε μας διαβαζουν κι αλλοι που θα εχουν αλλη εντυπωση..

Ο γιαννης λεει δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα χουμε συνδιασει με την.καυση λιπους..

Λιβερ, εξαρτάται τι θέλεις από το σώμα σου. Άλλοι φοβούνται να κάνουν αερόβιο μετά τα βάρη για να μην καταβολίσουν μυική μάζα. 

αυτό που βλέπω σε μένα πάντως και γενικά έχω ακούσει είναι ότι το αερόβιο μετά τα βάρη καίει λίπος (το γλυκογόνο έχει καεί στη προπόνηση βαρών) δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή είναι bro science. Το δοκιμάζεις και βλέπεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

είτε φτιάχνεις την τεχνική σου και σταματάνε να σε πονάνε (αν έχεις θέμα τεχνικής μπορεί να τα κάνεις crossfit στύλ ξέρω γώ) είτε αλλάζεις σε chin ups είτε τα σταματάς τελείως. 

Πόνος σήμερα σημαίνει τενοντίτιδα αύριο και tennis elbow μεθαύριο που θέλει μήνες να φύγει. 

Δε ξερω αν ειναι θεμα τεχνικης, που δε νομιζω να ναι. Σκεφτομαι μηπως φταιει που εκανα με υποβοηθηση (20κιλα) και μετα πηγα κατευθιαν σε κανονικο μονοζυγο. Δυσκολευοντας ετσι τους αγκωνες ωστε να συνηθισουν το επιπλεον βαρος. Αυριο που θα παω γυμναστηριο θα βαλω 10κιλα υποβοηθηση να δω αν θα εχω πονους κτλπ

• Moderators

κανω καθε μερα μετα τα βαρη μιση ωρα στεπ (χτες ειχα και ΠΡ 437 οροφους :P )

και μια χαρα μεγαλωνω! κανεις δεν κανεις αεροβιο, πριν η μετα, ολα καταληγουν στην κουζινα!

• Like 1

Οι ολυμπιακες μπαρες γιατι βγαινουν σε διαφορες διαστασεις (1.20-1.50-1.80-2.20). Ποια ειναι σωστη? Ή βασικα τι πετυχαινεις με το καθε μεγεθος? Εχω ακουσει οτι οσο μεγαλυτερη τοσο πιο βαρια και τοσο καλυτερη ισορροπια, αλλα αξιζει να παρεις τωρα ενα μακριναρι 2 μετρα και 20?

• Moderators

πετρα ειναι σαν να ρωτας γιατι βγαινουν διαφορετικα μεγεθη οθονων και διαφορετικες αναλυσεις!

αλλες αναγκες ! ο καθενας παιρνει αυτο που του χρειαζεται ! 

Τα κιλα μπαινουν ή βγαινουν στην κουζινα. Στο γυμναστηριο φροντιζουμε να μπουν εκει που πρεπει :)

δεν ξέρω αν ήθελες να πεις αυτό ακριβως αλλα αυτό που λες ειναι λάθος

στην κουζίνα φροντίζουμε να μπουν εκει που πρέπει , οι μυς ειναι μυς και το λιπος ειναι λιπος, μπαίνουν σε συγκεκριμένη θέση by default , στο γυμναστήριο δίνουμε λόγο στο σώμα μας να αναπτύξει τους μυς του για να μπορεί να ανταπεξέλθει την επόμενη φορά.

αν τρως υπερθερμιδικά και σαβούρες χαμηλής διατροφικής αξίας καθημερινά  θα βάλεις λίπος δε πανα σηκώνεις το γυμναστήριο στις πλάτες σου 10 σετ των 25, το σώμα δε θα βάλει κιλά στους μυς , θα βάλει εκει που μαζευεις λίπος γιατι η ζάχαρη για παράδειγμα δεν γινεται μυς.

η διατροφή παίζει ρόλο στο υλικό που έχει διαθέσιμο το σώμα σου για να χτύσει η να γκρεμίσει , η γυμναστική ειναι ο λόγος για να χτύσει , το θερμιδικό έλλειμμα ειναι εξαναγκασμός του σώματος να καταστρέψει για να συνεχίσει και αναλόγος τη διατροφή σου και οι συνθήκες θα παιξουν ρόλο αν θα καταστραφούν τοίχοι(μυς) ή "άχρηστα" περίσσια μπάζα.(λιπος).

η αερόβια ειναι καλή αλλα όπως όλα θέλει μέτρο και σωστό ρυθμό οταν προσπαθείς να βάλεις κιλά , αλλιώς κοντράρει με την προσπάθεια σου(οχι εσένα , γενικά)

http://www.bodybuilding.com/fun/cardio-controversy-are-you-dropping-too-much.htm

σε όλα παίζει μεγάλο ρόλο το μυαλό μας τα πάντα ειναι απλά, εμείς τα κάνουμε σύνθετα

yeah i know οτι πήρες κιλά και οτι πας καλά σε αυτό που κάνεις , παρακολουθώ το thread κ ας μην γράφω συχνά :)

λιβε λογικα ο γιαννης εννοει οτι οι περισσοτεροι οταν μιλανε για αεροβιο το κανον για να πεσουν σε λιπος

και οχι για ολα τα αλλα καλα που σου προσφερει! ειναι οπως με τα βαρη! καποιοι κανουν βαρη για να ειναι καλα και αλλοι για να ειναι ντουλαπια. Οι δευτεροι χανουν το νοημα της υγειας! 

σωστό αυτο που λες αλλα μηπως οι περισότεροι ζουν με αυταπάτες?

δεν μπορώ να καταλάβω κόσμο που γυμνάζετε μανιωδώς με αερόβιες , αποφευγει τα πάντα σε βαθμό ψυχαναγκασμού με την υγιεινή διατροφή και καπνίζει , σοβαρά τώρα.

κάποιος που τρώει σαβούρα μια φορά την εβδομάδα , κάνει χρήση soft ναρκωτικών μέχρι lsd συχνά και παίρνει αναβολικά κάνει λιγότερο κακό στο σώμα του απο αυτόν που καπνίζει/πίνει

οποιος διαφωνεί ψάξτε το αν το βίντεο δεν σας ειναι αρκετό.(οποιος βαριέται να πάει στο 3:30 να δει τι βάζει μέσα του με 1 κούτα τσιγάρα που πολλοί την ξεπετάνε για πλάκα).

αλλα όπως κ να έχει , άσε το ακραίο παράδειγμα που έδωσα , ποιος ο λόγος να βασανίζεσε για να ανέβεις 1 σκαλοπάτι στο θέμα υγεία οταν καπνίζεις και κατεβαίνεις 10.

ξέρω οτι δεν καπνίζεις κ δεν το λέω για κάποιον συγκεκριμένο εδω μέσα

η καλύτερη φάση ειναι να απέχουμε απο οτιδήποτε μας κάνει κακό και αρκετοί το κάνουμε.αλλα επειδή έχω γνωρίσει πολύ κόσμο που το κάνει αυτό που ειπα απορώ με ποια λογική , υπάρχει ?

• Like 3

• Moderators

νικο η λογικη ειναι ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ οποτε ΜΠΟΡΩ να κανω οτι θελω μετα επειδη ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΑ.

και γενικα ειναι η φαση ε για σκεψου να μην εκανα και γυμναστικη

και του λες ε για σκεψου να μην ησουν τοσο μαλακας και να να εκανες απλα γυμναστικη χωρις να καπνιζεις ποσο καλυτερα θα σουν :P

• Like 1

είτε φτιάχνεις την τεχνική σου και σταματάνε να σε πονάνε (αν έχεις θέμα τεχνικής μπορεί να τα κάνεις crossfit στύλ ξέρω γώ) είτε αλλάζεις σε chin ups είτε τα σταματάς τελείως. 

Ψοφος στους crossfitades  ,μα τα εχουν κανει τσουρεκια οτι μ@λ@κια βγαινει  πανε και τα δοκιμαζουν pfff.

• Like 5

Και οι.αλλες βγαινουν σε μηκη..

Αναλογα τι θες εσυ για μενα το ιδανικο ειναι 2.20....

πετρα ειναι σαν να ρωτας γιατι βγαινουν διαφορετικα μεγεθη οθονων και διαφορετικες αναλυσεις!

αλλες αναγκες ! ο καθενας παιρνει αυτο που του χρειαζεται ! 

Ναι ρε σεις οκ, η ουσια της ερωτησης μου ειναι σε τι εξυπηρετει να ειναι οσο μεγαλυτερη γινεται? Περα απο το ζητημα της ισοροπιας. Θελω να γνωριζω τα κριτηρια ωστε να ξερω τι αγοραζω και τι να προτιμησω.

Πας κοπανιεσαι μερα παρα μερα στον σακο κλπ και το μονο που καταφερνεις ειναι να γυμνασεις την καρδια..

Δηλαδη δεν χανεις τιποτα αλλο...

Αεροβια κανουμε μονο για να εχουμε δυνατη καρδια;

Θελω να μαθω γι αυτο επιμενω.

http://www.bodybuilders.gr/bodybuilding.asp?dtype=4&catid=7&recid=79

να και ενα λινκ που εξηγει μερικα πραγματα.

Αναλόγως τους στόχους. Άμα κρατήσεις τη διατροφή σταθερή και κάνεις 1 ώρα αερόβια μέρα παρά μέρα φυσικά και θα χάσεις κιλά. Άμα τρως περισσότερες θερμίδες απ' όσες καις, αεροβική included, θα παχαίνεις όσο ιδρώτα και να χύνεις. Απλή αριθμητική λίβε. 

Το σκεπτικό μου είναι το εξής: Γυμνάζομαι όσο πιο σκληρά μπορώ ώστε να αναγκάσω το σώμα μου να αυξήσει τους μυς. Τρώω αρκετή πρωτείνη ώστε να υπάρχει υλικό για χτίσιμο και παράλληλα τρώω λίγο παραπάνω απ' όσο χρειάζομαι ώστε να παχύνω. Την ίδια στιγμή, κάνω αεροβική κυρίως για να γυμνάσω την καρδιά αλλά να κάψω -αν κάψω- λίγο από το λίπος που μπαίνει μαζί με τους μυς και να έχω λιγότερο recomp να κάνω σαν έρθει εκείνη η ώρα. 

Έχω κάποιο λάθος στο σκεπτικό;

Μέχρι στιγμής δουλεύει. Δε μετράω θερμίδες και μακροσυστατικά αλλά επειδή το έκανα κάποτε για αρκετό καιρό έχω την αίσθηση τι και πόσο τρώω. 

• Like 2

Το σκεπτικό μου είναι το εξής: Γυμνάζομαι όσο πιο σκληρά μπορώ ώστε να αναγκάσω το σώμα μου να αυξήσει τους μυς. Τρώω αρκετή πρωτείνη ώστε να υπάρχει υλικό για χτίσιμο και παράλληλα τρώω λίγο παραπάνω απ' όσο χρειάζομαι ώστε να παχύνω. Την ίδια στιγμή, κάνω αεροβική κυρίως για να γυμνάσω την καρδιά αλλά να κάψω -αν κάψω- λίγο από το λίπος που μπαίνει μαζί με τους μυς και να έχω λιγότερο recomp να κάνω σαν έρθει εκείνη η ώρα. 

δηλαδή κάνεις διατροφή όγκου με σκεπτικό να κάνεις body recomp αργότερα?

και γιατί δεν κάνεις απλά body recomp ? όγκο κάνουν οσοι κάνουν γράμμωση

Μπαρες 2.20 είκοσι κιλά,ολυμπιακών προδιαγραφων από 200 ευρώ και πανω.Τα υπόλοιπα είναι σπατάλη σε βάθος χρόνου. Αν θέλετε να τις ριχνετε από υψος πάμε σς ακριβότερες

• Like 2

Αναλόγως τους στόχους. Άμα κρατήσεις τη διατροφή σταθερή και κάνεις 1 ώρα αερόβια μέρα παρά μέρα φυσικά και θα χάσεις κιλά. Άμα τρως περισσότερες θερμίδες απ' όσες καις, αεροβική included, θα παχαίνεις όσο ιδρώτα και να χύνεις. Απλή αριθμητική λίβε. 

Μέχρι στιγμής δουλεύει. Δε μετράω θερμίδες και μακροσυστατικά αλλά επειδή το έκανα κάποτε για αρκετό καιρό έχω την αίσθηση τι και πόσο τρώω. 

Και γιατι δεν πλακωνεσαι στα βαρια σκουοτ, αρσεις,κωπηλατικη πιεσεις στηθους, στρατιωτικες... Να δεις πως οι μυς σου θα τουμπανιασουν...

Το να χτυπας ενα σακο μερα παρα μερα, δεν νομιζω να γινεται κατι..

Αν το χεις γυρισει σε crossfit ειναι αλλο θεμα...

Εμενα η αεροβια με κοβε παρα πολυ... 

η θα συνεχισω με τα βαρη οπως τωρα η θα παρω ενα ολοκληρομενο στιβο για croosfit...

Πηρα νιφαδες κριοθαριου θα τις δοκιμασω εντος ολιγον ημερων..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...