Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ειδικα κιλα...

Τωρα αν εχεο ρακ τσιμπατω.. να παρεις ομως μεμονωμενα οργανα που θα τα βαλεις..

Εγω θα επαιρνα τον παγκο για το.στηθος, αν εχει μηχανημα για crossover και το διζυγο.

Ενοιειται δυο μπαρες και πολλα πεντακιλα δεκακιλα κιλα...

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Γιαννη, πολυ αερα ειχε χθες σε σας. μας καλυψαν τα κυματα στο YOLO.

Σημερα leg day

Σε μας, Βεριά, φυσούσε αρκετά στην παραλία, αλλά η θάλασσα ήταν ήσυχη. Όταν έχει κύμα πάντως, γουστάρω να κάθομαι στην ακρογιαλιά που σκάει. Έρχονται και τα κορίτσια μου και γινόμαστε αχταρμάς, αγαπάμε κύμα!

Σήμερα αεροβική, θα βογκήξει ο σάκος. Χτες αύξησα κατά 33% τον όγκο των ασκήσεων κι είδα ότι με παίρνει. Βάλαμε άλλο 1 κιλό. Πάμε καλά.

• Like 4
Δημοσ.

H αεροβικη ειναι ασκηση εκγυμνασης του σημαντικοτερου μυ, της καρδιας. Δεν εχει σχεση με την απωλεια κιλων, κακως εχει συνδεθει με αυτο.

Τα κιλα μπαινουν ή βγαινουν στην κουζινα. Στο γυμναστηριο φροντιζουμε να μπουν εκει που πρεπει :)

Υ.Γ. Μερα παρα μερα κανω αεροβικη, κι εχω βαλει 2 1/2 κιλα σε 1 1/2 μηνα. 

• Like 5
Δημοσ.

Παιδες δε ξερω αν το ρωταω στο σωςτό σημειο

Γενικα ιδρωνω και ζεσταινομαι πολυ ευκολα,λιγο να ανεβω μια σκαλα (που λεει ο λογος) ιδρωνω.Το ιδιο κ πολυ συγγενεις μου

Περαν της προδιαθεσης αυτης , χανοντας κιλά (και σαφως με γυμναστικη) κατα καποιο τροπο μετριαζεται αυτό ;

Δημοσ.

Παιδες δε ξερω αν το ρωταω στο σωςτό σημειο

Γενικα ιδρωνω και ζεσταινομαι πολυ ευκολα,λιγο να ανεβω μια σκαλα (που λεει ο λογος) ιδρωνω.Το ιδιο κ πολυ συγγενεις μου

Περαν της προδιαθεσης αυτης , χανοντας κιλά (και σαφως με γυμναστικη) κατα καποιο τροπο μετριαζεται αυτό ;

Αν εισαι υπερβαρος παιζει ρολο .

• Like 1
Δημοσ.

Αν νιώθω πόνους στους αγκώνες μετά από pull ups τι παίζει? Δεν κρατάνε πολύ αλλά όσο κρατάνε είναι ενοχλητικοί... Δεν με ενοχλούν μετά από καμία άλλη άσκηση μόνο μετά από pull ups. Επίσης δεν έχω ιστορικό με αγκώνες.

Δημοσ.

H αεροβικη ειναι ασκηση εκγυμνασης του σημαντικοτερου μυ, της καρδιας. Δεν εχει σχεση με την απωλεια κιλων, κακως εχει συνδεθει με αυτο.

Τα κιλα μπαινουν ή βγαινουν στην κουζινα. Στο γυμναστηριο φροντιζουμε να μπουν εκει που πρεπει :)

Υ.Γ. Μερα παρα μερα κανω αεροβικη, κι εχω βαλει 2 1/2 κιλα σε 1 1/2 μηνα.

Πας κοπανιεσαι μερα παρα μερα στον σακο κλπ και το μονο που καταφερνεις ειναι να γυμνασεις την καρδια..

Δηλαδη δεν χανεις τιποτα αλλο...

Αεροβια κανουμε μονο για να εχουμε δυνατη καρδια;

Θελω να μαθω γι αυτο επιμενω.

http://www.bodybuilders.gr/bodybuilding.asp?dtype=4&catid=7&recid=79

να και ενα λινκ που εξηγει μερικα πραγματα.

Δημοσ.

Παιδια εχει φτιαξει κανεις τουρτα παγωτο με whey η σκετο παγωτο? (Με γλυκαντικο εννοειται ,stevia κ.τ.λ. οχι ζαχαρη.) :)

Δημοσ.

Αν νιώθω πόνους στους αγκώνες μετά από pull ups τι παίζει? Δεν κρατάνε πολύ αλλά όσο κρατάνε είναι ενοχλητικοί... Δεν με ενοχλούν μετά από καμία άλλη άσκηση μόνο μετά από pull ups. Επίσης δεν έχω ιστορικό με αγκώνες.

είτε φτιάχνεις την τεχνική σου και σταματάνε να σε πονάνε (αν έχεις θέμα τεχνικής μπορεί να τα κάνεις crossfit στύλ ξέρω γώ) είτε αλλάζεις σε chin ups είτε τα σταματάς τελείως. 

Πόνος σήμερα σημαίνει τενοντίτιδα αύριο και tennis elbow μεθαύριο που θέλει μήνες να φύγει. 

Δημοσ.

Πας κοπανιεσαι μερα παρα μερα στον σακο κλπ και το μονο που καταφερνεις ειναι να γυμνασεις την καρδια..

Δηλαδη δεν χανεις τιποτα αλλο...

Αεροβια κανουμε μονο για να εχουμε δυνατη καρδια;

Θελω να μαθω γι αυτο επιμενω.

http://www.bodybuilders.gr/bodybuilding.asp?dtype=4&catid=7&recid=79

να και ενα λινκ που εξηγει μερικα πραγματα.

Η αερόβια δεν κάνει καλό μόνο στο καρδιαγγειακό σύστημα και στη καύση λίπους. Έχει και άλλα θετικά.

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link

http://www.angionet.gr/ofeli-taktiki-aerobia-askisi/

Δημοσ.

Τhnx για τις απαντησεις! 

Επισης κοιταω για μια ροδα και ενα σκοινακι! Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? Καποιο μαγαζι απο internet?

Βρηκα αυτα :

http://www.fitshop.gr/organa-koiliakon/3689-roda-koiliakon-slide-roller-amila-44072/flypage.tpl/menu-id-71.html

http://www.fitshop.gr/Sxoinakia-gumnastikis/678-Sxoinaki-gumnastikis/flypage.tpl.html

Πως σας φαινονται? Το μαγαζι δν το ξερω κατα τυχη τ βρηκα!

Δημοσ.

Παιδια εχει φτιαξει κανεις τουρτα παγωτο με whey η σκετο παγωτο? (Με γλυκαντικο εννοειται ,stevia κ.τ.λ. οχι ζαχαρη.) :)

θα σου πω γιατι δεν αξίζει

τούρτα παγωτό λογικά τη θες για γιορτή κ όχι για καθε μέρα γιατι και με whey να την φτιάξεις σιγουρα θα έχει κάτι που δεν ειναι για κάθε μέρα , εκτός αν ειναι κάτι άλλο κ το βαφτίσουμε τούρτα παγωτό για ψυχολογικούς λόγους.

Αν φας τον Δεκαπενταυγουστο τούρτα φάε σπιτική(μη φας γράσα δλδ) αλλα κανονική γιατι στην περίπτωση του μια στο τόσο η θερμίδα ειναι θερμίδα. Δηλαδή ναι μεν αν έχουμε για παράδειγμα 2χιλιάδες θερμίδες συντήρηση δεν μπορούμε να τις τρώμε σε γλυκά και να περιμένουμε οτι θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με μια ισορροπημένη διατροφή ΑΛΛΑ αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του μια στο τόσο (γιορτή).

η "σαβούρα" κανει καλό μια στο τόσο, εφόσον σου αρέσει μπορεις μια στο τόσο να τρως , για αυτούς που δεν τους αρέσει φυσικά και δεν χρειάζεται , μπορούν να συνεχίσουν να τρώνε homemade "γλυκά" με stevia ακόμα κ σε αυτή την περίπτωση.

η θερμίδα ειναι θερμίδα ,στην περίπτωση που εξηγώ αν φας 500 θερμίδες παραπάνω απο whey ή φας 500 παραπάνω απο μπισκότα ειναι το ίδιο, η διαφορά ειναι στην απόλαυση , πράγμα υποκειμενικο.

τώρα γιαυτό που ρωτάς γινεται να φτιάξεις και βγαίνει και καλό αρκει να πετύχεις αναλογίες , αλλιώς θα γινει για τον πεο (οπως κ όλα τα φαγητά/γλυκά). Παίζει μεγάλο ρόλο κ η whey που θα βάλεις.

Προσωπικά έχω φτιάξει πολλά "γλυκά" στο παρελθόν με whey και ηταν κομπλέ. B)

• Like 1
Δημοσ.

Η αερόβια δεν κάνει καλό μόνο στο καρδιαγγειακό σύστημα και στη καύση λίπους. Έχει και άλλα θετικά.

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link

http://www.angionet.gr/ofeli-taktiki-aerobia-askisi/

Το.ξερω αλλα δεν γινεται να λεμε κατι και να τα μηδενιζουμε ολα τα αλλα.. θελουμε δεν θελουμε μας διαβαζουν κι αλλοι που θα εχουν αλλη εντυπωση..

Ο γιαννης λεει δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα χουμε συνδιασει με την.καυση λιπους..

• Moderators
Δημοσ.

λιβε λογικα ο γιαννης εννοει οτι οι περισσοτεροι οταν μιλανε για αεροβιο το κανον για να πεσουν σε λιπος

και οχι για ολα τα αλλα καλα που σου προσφερει! ειναι οπως με τα βαρη! καποιοι κανουν βαρη για να ειναι καλα και αλλοι για να ειναι ντουλαπια. Οι δευτεροι χανουν το νοημα της υγειας! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...