Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα! 

παρακολουθω το thread εδω και καιρο!

Σκεφτομαι να παρω την TPW 80 concentrate 2kg, αλλα δεν ξερω τι γευση. Θελω να μην ειναι πολυ γλυκια. Διαβασα οτι σε πολυ κοσμο αρεσε η στρατσιατελα, απο την αλλη λεω να παω στα σιγουρα στη σοκολατα.

Ποιο πριν ειχα την ON gold standard isolate extreme milk chocolate η οποια με νερο ηταν νοστιμη και δροσιστικη ενω με γαλα γλυκιζε λιγο.

Την θελω κυριως για μεταπροπονητικο, δν νομιζω να υπαρχει προβλημα που ειναι concentrate. Με την ON σε μια ωρα max πεινουσα.

Ps. Πηγα προς αυτη την πρωτεϊνη γιατι ειδα οτι αυτη ειχατε προτεινει ποιο παλια και εχει κ πολυ καλη τιμη.

Αν δεν θες πολύ γλυκιά τότε άσε την στρατσιατέλα. Καλύτερα πάρε την σοκολάτα...εμένα μου έφερνε και σε ON.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παντως υπαρχει και η Myofusion του Gaspari σε τιμη ευκαιριας.Εγω την αγορασα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.(Εχει νομιζω τα χαρακτηριστικα που θελεις.)

Δημοσ.

Έτσι με βολεύει, κυρίως λόγω θάλασσας, και κάνω βάρη το μεσημέρι/νωρίς το απόγευμα, με τη ζέστη στο μαξ και το γυμναστήριο/αποθήκη να θυμίζει τους φούρνους στο Άουσβιτς αλλά νταξ, έχω συνηθίσει. Πονάν' τα παληκάρια ωρέ; :P

Δημοσ.

Έτσι με βολεύει, κυρίως λόγω θάλασσας, και κάνω βάρη το μεσημέρι/νωρίς το απόγευμα, με τη ζέστη στο μαξ και το γυμναστήριο/αποθήκη να θυμίζει τους φούρνους στο Άουσβιτς αλλά νταξ, έχω συνηθίσει. Πονάν' τα παληκάρια ωρέ; :P

πονάν
Δημοσ.

Dirollo Spread με δωρο whey protein! Κοιταζα σημερα στα ψυγεια του σουπερ μαρκετ για αλοιφομενο τυρι φιλαδελφια για μια συνταγη που βρηκα στο youtube και το ματι μου επαισε στο Dirollo spread το οποιο για καποιο λογο ειχε 14γρ πρωτεινης και μοκο 5% λιπαρα. Διαβασα λοιπον τα συστατικα να δω πως προκυπτει και αναφερει πρωτεινη ορου γαλακτος μεταξυ αλλων. Επισης περιεχει και ινσουλινη. Μηπως προκειται για το υπερτατο αναβολικο κοκτειλ :P

Τουλαχιστον τωρα θα ξεφυγω επιτελους απο το dirollo cottage με την απαισια ξυνη γευση και υφη καθως με βλεπω να λιωνω το συγκεκριμενο!

http://www.dirollo.gr/product.aspx?id=1009

• Like 2
Δημοσ.

live φάε κ τιποτα άλλο γιατι απ την πολυ κότα θα βγάλεις φτερά αχχαχαχα

ωραία η κότα αλλα υπάρχουν κ άλλες επιλογές ;)

Τρωω... οπως ξαναειπα μπριζολαρες,κυμαδες απολα... αλλα η κοτα την εχω σαν ψωμι...

Πρεπει να ξαναοαρω αυγα... τα χω κοψει για καποιον ανεξηγητο λογο...

Δημοσ.

Τουλάχιστον μετά από 9 συνεχόμενες μέρες από 4 ώρες την μέρα παραλία έπιασα το χρώμα που είχε ο maus στην δεύτερη βουτιά που έκανε  :D

χαχαχα ναι ρε  αστα να πανε και 1 χρονο σερι κατω απο αφρικανικο ηλιο να κατσουμε χρωμα σαν του maus  δεν φτιαχνουμε .Να του την ριξω την καταρα να τελειωνουμε ?

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχα ναι ρε αστα να πανε και 1 χρονο σερι κατω απο αφρικανικο ηλιο να κατσουμε χρωμα σαν του maus δεν φτιαχνουμε .Να του την ριξω την καταρα να τελειωνουμε ?

τηγανελαιο αγορια.
Δημοσ.

τηγανελαιο αγορια.

τι ειναι αυτο ?Αν ειναι  oti λεει η λεξη σιγα μην βαλουμε πανω μας σιχαμενα πραγματα :PAς μεινουμε ασπροι καλυτερα

Δημοσ.

ή tan ή επί τας, που λέγαν οι αρχαίοι δηλαδίς... B)

Γιαννη, πολυ αερα ειχε χθες σε σας. μας καλυψαν τα κυματα στο YOLO.

Σημερα leg day

Δημοσ.

Hmmm...Να την κανουμε την αποσυρση τωρα που ειναι νωρις   τι λες ?

Ναι ρε! Οφ μεχρι τη παρασκευη και βλεπουμε. Μυικο βεβαια δεν ηταν, ολο μαλακιες λενε καποιοι γιατροι.

• Like 1
Δημοσ.

Ενας γνωστος του πατερα μου κλεινει γυμναστηριο και πουλαει οργανα. Πως μπορω να ξερω αν αξιολογησω την κατασταση και την τιμη αγορα τους? Εχω ακουσει οτι ειναι καλη ευκαιρια να αγοραζεις οργανα απο γυμναστηριο που κλεινει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...