Mau-Maus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μλκ Μαους, που τα βρισκεις αυτα... ρε φιλε αληθεια κλαιω απο τα γελια οποτε το βλεπω - το χωσα σε 3 σκληρους μη τυχων και το χασω ποτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Θα με καταστρέψετε με τις πίτσες.Αύριο θα πάω και σε φίλο για dominos που έχει και προσφορά....την βάψαμε. Mgs4 κόλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Κριθαρι και δικοκκο σιταρι που λετε, εχει μεγαλυτερη διατροφικη αξια, ή απλα για ποικιλια το προτεινετε? http://caddywho.blogspot.gr/2012/01/power-rack-fun-time.html Ωραιο ρε φιλε, αλλα τι 4 τι 5 και 6 που κανει στο εμποριο. Εγω περιμενα οτι απο σιδερα θα σου ρθει 100-200 ευρω... Παλι πολλα βγαινει και με ιδιοκατασκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μπορεις να αγορασεις τα σιδερα και να το κανεις μονος σου αν εχει υπομονη και τα καταλληλα εργαλεια... Θες ενα καλο τρυπανι, τροχο ... Σημερα σκουοτ δυναμη... λεω αντι για 3*5 να κανω τονζεσταμα μου και να παω ετσι ανεβαζοντας οσα κιλα μπορω.. 1*5 1*4 1*3 1*2 1*1 αν βγει.... αφου ειμαι.σε αδεια κοιμηθηκα σαν το βοδι θα φαω .. λεω να πειραματιστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μπορεις να αγορασεις τα σιδερα και να το κανεις μονος σου αν εχει υπομονη και τα καταλληλα εργαλεια... Θες ενα καλο τρυπανι, τροχο ... Σημερα σκουοτ δυναμη... λεω αντι για 3*5 να κανω τονζεσταμα μου και να παω ετσι ανεβαζοντας οσα κιλα μπορω.. 1*5 1*4 1*3 1*2 1*1 αν βγει.... αφου ειμαι.σε αδεια κοιμηθηκα σαν το βοδι θα φαω .. λεω να πειραματιστω Μα αυτο λεω... Το παιδι μου εδωσε λινκ που και παλι 400 βγαινει να το φτιαξεις μονος σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλα υποκειμενικο ειναι αυτο. Απο που θα αγορασεις τα σιδερα. Αν τα εργαλεια τα χεις ή θα πρεπει να τα αγορασεις εσυ. Τοτε ναι το κοστος ανεβαινει. Θες καπου 12 μετρα σιδερο να κανεις το κυβο . Αφου θα κανεις τις τρυπες σωστα σε ολα... αυτο ειναι μονο το προβλημα σου. Μην σου γερνει καμια μπαρα. Σου ειπα 12 μετρα γιατι νομιζω ειναι 6μετρα τα σιδερα και παιρνεις ολα τα κομματια, δηλαδη και τα ρεταλια. Δεν μενουν στον σιδερα. Η μαλακια ειναι οτι θες μεγαλο τρυπανι, που αυτα που εχουμε σπιτι.πανω απο 12 σπανια παιρνους. ΤΟ δωδεκαρι ειναι 1.2 εκατοστα διαμετρος. Αυτες αν ειναι 20αρες θα χεις προβλημα. Με το 12αρι ανβεπιχειρησεις να το φας γυρω γυρω εκει που θα τελειωνες σε μια ωρα θα φας αλλες τρεις, ασε που θα σου φυγουν και μπορει να ναι κωνικες... Θες σταθερο επαγγελματικο δραπανο, ή να το πας σε ενα μηχανουργειο μονο για τις τρυπες... Σημειωσει οτι πρεπει να εχεις υποκογισει σωστα τις αποστασεις σε ολα το μεγαλο κοβεται , το μικρο δεν μεγαλωνει το αχρηστευεις... με την καμια μην σε πει κανενας ε κολλα το.. θα εχεις μειωσει την αντοχη του με φοβο να σπασει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μα αυτο λεω... Το παιδι μου εδωσε λινκ που και παλι 400 βγαινει να το φτιαξεις μονος σου... Μπορεις να αγορασεις τα σιδερα και να το κανεις μονος σου αν εχει υπομονη και τα καταλληλα εργαλεια... Θες ενα καλο τρυπανι, τροχο ...Σημερα σκουοτ δυναμη... λεω αντι για 3*5 να κανω τονζεσταμα μου και να παω ετσι ανεβαζοντας οσα κιλα μπορω.. 1*5 1*4 1*3 1*2 1*1 αν βγει.... αφου ειμαι.σε αδεια κοιμηθηκα σαν το βοδι θα φαω .. λεω να πειραματιστω Κριθαρι και δικοκκο σιταρι που λετε, εχει μεγαλυτερη διατροφικη αξια, ή απλα για ποικιλια το προτεινετε? Ωραιο ρε φιλε, αλλα τι 4 τι 5 και 6 που κανει στο εμποριο. Εγω περιμενα οτι απο σιδερα θα σου ρθει 100-200 ευρω... Παλι πολλα βγαινει και με ιδιοκατασκευη. http://caddywho.blogspot.gr/2012/01/power-rack-fun-time.html Άμα κάνεις μια δουλειά, καν' τη σωστά. Δεν είναι ψιλοπράμα να πεις ότι θα κάνεις το επόμενο καλύτερο Ρε παιδια ποιες ειναι οι ακριβεις διαστασεις ενος power rack. Θελω να δωσω μετρα σε εναν σιδερα να μου φτιαξει ενα. Επισης ξερετετι ποιοτητα σιδερου να του πω? Να πω ενα απλο σχηματισμο, ή αξιζει να φτιαχτει ενα σαν αυτο με δυο ακομα σιδερα πισω για να βαζω και δισκους με βαρη? 1) ζητήσεις διαστάσεις και στις δώσαμε. Δεν μίλησες για τιμη. 2) τα νούμερα($) που βλέπεις ειναι για αμερικη 3) αν μελέτησεις το σχέδιο θα δεις οτι τα σίδερα δεν ειναι το μοναδικό πράγμα που χρειαζεσαι και οτι θα πρεπει να πας στον σίδερα κάποια extra components... #αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ναι ρε συ κομπλε, εσυ το κομματι σου το εκανες. Το οτι δεν συμφερει ηταν ο μονολογος μου, δεν μου φταις εσυ για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 δες εδω http://tsampa.org/training/blog/archives/2005/07/ Αλλα εκανε πολλα παραπονω απο οσο επρεπε... Εχει μερικα σχεδια να παρεις μια ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ναι ρε συ κομπλε, εσυ το κομματι σου το εκανες. Το οτι δεν συμφερει ηταν ο μονολογος μου, δεν μου φταις εσυ για αυτο. Πάλι δεν το κατάλαβες. Οι τιμες ειναι για την αμερικη. Στην ελλαδα τα συγκεκριμένα πραγματα ειναι πιο φθηνά εκτός απο τα λοιπά συμπραγκαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πάλι δεν το κατάλαβες. Οι τιμες ειναι για την αμερικη. Στην ελλαδα τα συγκεκριμένα πραγματα ειναι πιο φθηνά εκτός απο τα λοιπά συμπραγκαλα Πως προκυπτει αυτο? Εγω καταλαβα πως εφοσον ειναι Αμερικη που ειναι ολα φθηνα, εδω θα ειναι ακομα πιο ακριβα... Εν πασει περιπτωση εγω εχω φτιαξει ενα σκαριφημα, μετατρεψα τα ποδια σε μετρα, θα το δωσω στον σιδερα μου να μου φτιαξει ενα κοστολογιο ελπιζοντας οτι η τιμη που θα πετυχω θα ειναι κοντα σε αυτη που θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 κακο πραγμα να εχεις συκια σπιτι σου!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πως προκυπτει αυτο? Εγω καταλαβα πως εφοσον ειναι Αμερικη που ειναι ολα φθηνα, εδω θα ειναι ακομα πιο ακριβα... λω. Μυθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Κει που χαρηκα χτες... Καταληγω σημερα νοσοκομειο με πονο στη κοιλια. Μου λεει να κανουμε υπερηχο μην ειναι καμια κηλη.. Περιμενω μια ωρα, εχω χασει 10 χρονια απ τη ζωη μου... Τελικα κηλη δεν υπαρχει , μαλλον καποιος μυικος τραυματισμος καμια θλαση. Χαχα δε παει αλλο ρεεε δεν ειμαι εγω για γυμναστικες Ξεκουραση λεει και βλεπεις πως θα παει. Οποτε καμια βδομαδα στανταρντ θα μεινω οφ, ηλιοθεραπεια μονο. Hmmm...Να την κανουμε την αποσυρση τωρα που ειναι νωρις τι λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Κοιτα βραχε.. Απλο ειναι το σχεδιο... Σημερα προπονησαρα λεμε....Πορωση...Σκουοτ οπως το ειπα το εκανα.... 1*5 70 1*4 75 1*3 80 1*2 85 1*1 90 την περασμενη εβδομασα εκανα 3*5 (2*5 80 1*5 85) Πηγαινε και παραπαω τα 1*1 95 τα χα αλλα την αλλη εβδομαδα.. τελικα αν δεν δουλευεις κοιμασαι τρως δινεις πονο... Ανεβασα και στις αλλες δεν κολωσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις