Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μονο σε βιολογικα... στα σουπερ μαρκετ δεν θα βρω ε;

Εχει και χυμα που δεν ειναι βιολογικο προιον.

Οπως στον Χαριλαο, Βατικιωτου 24 στην Θεσσαλονικη αν σε βολευει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 Μισάωρα συνεχόμενα προγράμματα ή ένα δίωρο με μεγάλα διαλείμματα ?Πρέπει να κόψω τα πολλά φρούτα και τις πιτσούλες(2 την βδομάδα) μπας και χάσω κανα κιλό....maus μου χες πει να προσέχω την διατροφή μου...δεν το έκανα

Κλασσικά μεγαλώνω αντί να μικραίνω....

140803-142129_zps79555778.jpg

• Like 3

Μια χαρα εισαι ρε γιατι να χασεις τωρα ειδικα που ερχεται ο χειμωνας...

Αυτο δημητρα το βρισκω και στα λιντλ ...

Θα ψαξω για νιφαδες κριθαριου...

Μια χαρα εισαι ρε γιατι να χασεις τωρα ειδικα που ερχεται ο χειμωνας...

Αυτο δημητρα το βρισκω και στα λιντλ ...

Θα ψαξω για νιφαδες κριθαριου...

έχει Ζεα στα lidl ??!!! 

http://www.google.gr/search?q=%CE%B2%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B7+%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%BB&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=gyreU5DCOcWY1AXz04CQBg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=360&bih=532#facrc=_&imgrc=NSs5PD49fdlO8M%253A%3BZvd0Omm813ytDM%3Bhttp%253A%252F%252F3.bp.blogspot.com%252F-j1WRdABp0cU%252FTfsULd5PAbI%252FAAAAAAAAA8g%252FJ4RNBhED9Gk%252Fs1600%252FIMG_1143.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fnatofao.blogspot.com%252F2011%252F06%252Fmaster-crumble-lidl.html%3B1066%3B1600

Αυτο...

4 Μισάωρα συνεχόμενα προγράμματα ή ένα δίωρο με μεγάλα διαλείμματα ?Πρέπει να κόψω τα πολλά φρούτα και τις πιτσούλες(2 την βδομάδα) μπας και χάσω κανα κιλό....maus μου χες πει να προσέχω την διατροφή μου...δεν το έκανα

Κλασσικά μεγαλώνω αντί να μικραίνω....

140803-142129_zps79555778.jpg

Ποσο καιρο γυμναζεσαι... νομιζω ειναι μεγαλη η διαφορα

άλλο σιτάρι και άλλο δίκοκκο σιτάρι 

δες εδώ τι λέει http://www.siniparxi.gr/2013/01/%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CF%84riticum-dicoccum-%CE%B6%CE%AD%CE%B1-%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CE%AC/

μια χαρα φαινεσαι παντως φιλε  , μπραβο  ! ποσο υψος-κιλα εισαι και θελεις να χασεις ?

αυτός είναι καλός!! μπράβο για τις πίτσες και τα φρούτα! 

Γυμναζόμουν από τα 15 εώς τα 18 εντατικά αφού ήμουν ερασιτεχνικά σε ομάδα ποδοσφαίρου και έκανα στο σπίτι βάρη 2 ώρες την μέρα...συνολικά έκανα άσκηση 3,5 ώρες καθημερινά.Στα 18 τα έκοψα με το διάβασμα και άρχισα να παίρνω βάρος.Από τότε μέχρι και τον Μάιο του 14 έκανα περιστασιακά κάποιες προσπάθειες να διατηρήσω τον κορμό σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο αλλά δεν το έπερνα σοβαρά και πάντα το άφηνα.Είχα φτάσει 87 κιλά που ήταν αρκετά.Από τον τέλη μαίου και ύστερα άρχισα πάλι να γυμνάζομαι καθημερινά περίπου 1,5-2 ώρες. Έτσι ήμουν περίπου μικρός αλλά με μεγαλύτερα χέρια.Θα πρέπει να ξεσκιστώ στο cardio και στην διατροφή...

185768.jpg

μια χαρα φαινεσαι παντως φιλε  , μπραβο  ! ποσο υψος-κιλα εισαι και θελεις να χασεις ?

Maus αυτή την στιγμή είμαι 1,80 και 75 κιλά.Προσωπικά δεν είναι τα κιλά αλλά το λίπος που θέλω να βγάλω ώστε να ξανααποκτήσω το physique που είχα.Λαμβάνω νορμάλ γεύματα με ένα ή δύο φρούτα μεσημέρι και βράδυ και το πρωί πίνω τις βιταμίνες μου με ένα νεκταρίνι και μια μπανάνα.Μεσογειακή διατροφή απλά μερικές φορές μπαίνουν στο σπίτι πίτσες/γλυκάκια από τρίτους( :P ) και δεν μπορώ να αντισταθώ.

• Like 1

παντως εγω φιλε σε βλεπω πολυ καλυτερο απο την αλλη φωτο που ειχες ποσταρει !

μηπως να ανεβαζαμε κι αλλο τις πιτσες την βδομαδα ?  :-)

το λοιπον .. τελειως οφ -  τοπικ αλλα οποιος δε βαριεται  ας ριξει μια ματια , 1 λεπτακι βιντεο ειναι !

στο 2ο ρεφρεν στο 0>30  κυριολεκτικα κλαιω δε κανω πλακα .. δεν υπαρχει το ατομο λεμε ..

https://www.facebook.com/photo.php?v=1453681884881071

• Like 2

185768.jpg

Maus αυτή την στιγμή είμαι 1,80 και 75 κιλά.Προσωπικά δεν είναι τα κιλά αλλά το λίπος που θέλω να βγάλω ώστε να ξανααποκτήσω το physique που είχα.Λαμβάνω νορμάλ γεύματα με ένα ή δύο φρούτα μεσημέρι και βράδυ και το πρωί πίνω τις βιταμίνες μου με ένα νεκταρίνι και μια μπανάνα.Μεσογειακή διατροφή απλά μερικές φορές μπαίνουν στο σπίτι πίτσες/γλυκάκια από τρίτους( :P ) και δεν μπορώ να αντισταθώ.

Σ αρέσουν τέτοια σώματα; Ουσιαστικά skinny... Κάπως έτσι είναι τα χέρια μου και γενικά το σωματότυπο μου αλλά να σου πω την αλήθεια δεν μ αρεσουν τέτοια σώματα πλέον. Παλιά μου άρεσαν τώρα όχι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...