Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ρε παιδια ποιες ειναι οι ακριβεις διαστασεις ενος power rack. Θελω να δωσω μετρα σε εναν σιδερα να μου φτιαξει ενα. Επισης ξερετετι ποιοτητα σιδερου να του πω?

Να πω ενα απλο σχηματισμο, ή αξιζει να φτιαχτει ενα σαν αυτο με δυο ακομα σιδερα πισω για να βαζω και δισκους με βαρη?

CS_HSBenchRack_PowerRack-hero3.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επόμενη ερώτηση διατροφής. Ποιό ψωμί είναι πιο υγειηνό. Μαύρο, άσπρο, κάποια άλλη κατηγορία;

Το κανενα.

Το ψωμί ολικής άλεσης δεν το λες και ανθυγιεινό. Με μέτρο στην κατανάλωση του και αν σε παίρνει είσαι οκ. Τώρα αν τρως 10 φέτες ημερησίως άντε γεια... Επίσης υπάρχει και το ψωμί Εσσαίων/τύπου πολύσπορο πολύ θρεπτικό και πεντανόστιμο αλλά και αυτό θέλει φρένο στην κατανάλωση...

Πάντως ναι αν μπορείς απέφυγε τα ψωμιά και τα παράγωγα του λευκού αλευριού. Προσωπικά τα έχω βγάλει εντελώς. Το άσπρο/προζύμι που έχουν οι φούρνοι ειδικά μακρυά...

Το ψωμι μεχρι μια ηλικια ειναι απαραιτητο για τη σωστη δομηση του σωματος ,μετα ομως απο καποια ηλικια περισσοτερο αποδομηση κανει παρα δομηση.

• Like 2

Ρε παιδια ποιες ειναι οι ακριβεις διαστασεις ενος power rack. Θελω να δωσω μετρα σε εναν σιδερα να μου φτιαξει ενα. Επισης ξερετετι ποιοτητα σιδερου να του πω?

Να πω ενα απλο σχηματισμο, ή αξιζει να φτιαχτει ενα σαν αυτο με δυο ακομα σιδερα πισω για να βαζω και δισκους με βαρη?

CS_HSBenchRack_PowerRack-hero3.png

Άμα κάνεις μια δουλειά, καν' τη σωστά. Δεν είναι ψιλοπράμα να πεις ότι θα κάνεις το επόμενο καλύτερο ;)

Ρε παιδια ποιες ειναι οι ακριβεις διαστασεις ενος power rack. Θελω να δωσω μετρα σε εναν σιδερα να μου φτιαξει ενα. ]

http://caddywho.blogspot.gr/2012/01/power-rack-fun-time.html

• Like 2

Πωλειτε στα μαγαζια;; πως τρωγεται;;;

Η να το ριξω στις μπυρες φρεε πρωι πρωι...

Σημερα προπονηση δυναμης..

Την προηγουμενη εβδομαδα επειδη βιαζομουν εκανα την προπονηση με πολυ ενταση και λιγα διαλλειματα και ενιωθα σαν κομπρεσερ... σημερα εκανα ανεβασα κιλα... να δουμε στην πορεια τι μας επιφυλασει....

Χτες πηγα το βραδυ για κρεπα, μαζι με την γυναικα.

Πηρε μια γλυκια με μερεντα και μπισκοτο ορεο ...

Εγω αλμυρη με γαλοπουλα καλαμποκι ντονατα κοτοπουλο κοτανιστη.. μου λεει δεν θα στην φαει κανεις τρωγε πιο σιγα.. λεω σοβαρα τρωω γρηγορα δεν το καταλαβαινω

Πωλειτε στα μαγαζια;; πως τρωγεται;;;

Η να το ριξω στις μπυρες φρεε πρωι πρωι...

Σε νιφαδες κριθαριου οπως παιρνεις και τρως τις νιφαδες της βρωμης.

http://www.sesoula.gr/products/νιφαδεσ-κριθαριου-βιολογικο-500gr/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...