Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

εχω καταστρεψει αρκετες ομελετες για να το αφησω μονο 1λεπτο :P

καλυτερα λιγο παραπανω και να ειμαι σιγουρος οτι θα φαω! (κεραμικη ειναι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

τι να σε πω, περίεργο με φαίνεται! Τεσπα.

Γυμναστήριο Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη και μετά... μετακόμιση :P  Φεύγω την Πέμπτη με το eurostar (woohooo!!!) και πάω Birmingham, ελπίζω να κατσω λίγο περισσότερο εκεί :P Πρώτα θα βρω γυμναστήριο και μετά σπιτι, μου ααχχχααχαχ!!

ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΑΜΩ;;

αλαντιλ μονος ολα αυτα ? κανα φραγκο τουλαχιστον μενει στην ακρη , αξιζει ολη αυτη η ταλαιπωρια ?

Τα λαστιχα που λετε μπορουν να χρησιμοποιηθουν για κινησεις σαν αυτες που γινονται στις τροχαλιες? Πχ Αν βαλω ενα σιδερενιο στυλο στην αυλη μπορω να κανω κωπηλατικες; πιεσεις τρικεφακων κτλ?

Φράγκο (θα μπορούσε να ) μένει. Τώρα, με αυτά που έχω στην άκρη θα πληρώσω το καινούριο σπίτι + deposit, θα περάσω και 2 μήνες μέχρι να πληρωθώ τέλη Σεπτέμβρη από την καινούρια δουλειά. Εδώ απλά δεν έκατσε. Έτσι κι αλλιώς σε όλη μου τη ζωή νομάς ήμουνα εκτός από 2μιση χρόνια που έκατσα Λάρισα, φυσικά εξαιτίας μιας γυναίκας ;)  Είναι η φύση της δουλειάς και η φύση η δική μου :P

Δηλαδη καθε τρεις και λιγο θα πηγαινοερχεσαι.... 

δεν ειναι καλο, ουτε στρατιωτικος να ησουν...

Καλα λενε ομως,γενικα μιλαω, το νινι σερνει καραβι...

1-   Μαους, ποιος ειναι στο αβαταρ;   2-  Θα σταματησεις να αλλαζεις συνεχεια ρε; :P

2-  προσπαθω να μπερδευω εναν μοντ που με ψαχνει να με μπαναρει  :-)

1- https://www.google.gr/search?q=mau+maus&client=firefox-a&hs=YRe&rls=org.mozilla:el:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=DBndU6mcAsTMyAO3g4Jg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1600&bih=754#facrc=_&imgdii=_&imgrc=qjoefGbijYVeIM%253A%3Bzns78BPeOJ_fyM%3Bhttp%253A%252F%252F1.bp.blogspot.com%252F-XGXmy_Ov2MI%252FT823molqvcI%252FAAAAAAAAAco%252Fmke7iDdaLoA%252Fs1600%252FMau%252BMaus%252Bmm.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ffifteencountsofarson.blogspot.com%252F2012%252F06%252Ffuck-you-this-is-mau-maus.html%3B601%3B800

ειχες πεσει κοντα τις προαλες ! αυτοι που ειχες ποσταρει ηταν αμερικανοι φλωροροκαδες , αυτος εδω ειναι ο τργουδιστης του καλυτερου -κατ'εμε- πανκ συγκροτηματος που εβγαλε ποτε η αγγλια , μιλαμε για το '80 τοτε  που παιζανε το αληθινο πανκ ..

αλαντιν θα τον βρεις το δρομο σου φιλε που θα παει ..

λιβε , κι ομως αν δεις φωτο μου πιτσιρικας μοιαζω παρα πολυ με τον τυπο , παρα πολυ μιλαμε :-)

• Like 2

Εγώ απλά πιστεύω πως "βαδιζω στον δρόμο μου" :P

Επισης λιβερ, η παροιμία, για μένα δλδ, είναι τραγική. Ξέρω ότι δεν το λες για μένα. Απλά άλλο να σε σέρνει το μουνί και άλλο να ερωτεύεσαι και για κάποιο διάστημα να είσαι ήρεμος και η κοπέλα να μπαίνει πάνω από τις τάσεις φυγής σου :P

σκουλικοειδιτη εχεις κανει?

Ναι περυσι το δεκεμβρη.

Δε ξερω ρε συ για θλαση, μου πε κι η γυμναστρια που μιλησα οτι θα με ποναγε συνεχεια, θα παω αυριο κ απο κει να τα πουμε βεβαια.

Η γυμναστρια δε νομιζω να μπορει να σου πει κατι παραπανω. Καλύτερα απευθύνσου σε έναν ειδικό ιατρό, αν δείς πως συνεχίζει ο πόνος. Θα μπορούσες να κρύωσες και απο τη θάλασσα/πισίνα γι αυτό να πονάς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...