Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 εχω καταστρεψει αρκετες ομελετες για να το αφησω μονο 1λεπτο καλυτερα λιγο παραπανω και να ειμαι σιγουρος οτι θα φαω! (κεραμικη ειναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τι να σε πω, περίεργο με φαίνεται! Τεσπα. Γυμναστήριο Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη και μετά... μετακόμιση Φεύγω την Πέμπτη με το eurostar (woohooo!!!) και πάω Birmingham, ελπίζω να κατσω λίγο περισσότερο εκεί Πρώτα θα βρω γυμναστήριο και μετά σπιτι, μου ααχχχααχαχ!! ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΑΜΩ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 εσυ και εγω μαζευουμε! και εγω χρειαζομαι και καινουριο μπακ πακ ! :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 αλαντιλ μονος ολα αυτα ? κανα φραγκο τουλαχιστον μενει στην ακρη , αξιζει ολη αυτη η ταλαιπωρια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ψαχνει την γιασμιν του..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Είτε αξίζει είτε είναι αναγκασμένος λόγω δουλειάς. Μαους, ποιος ειναι στο αβαταρ; Θα σταματησεις να αλλαζεις συνεχεια ρε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δεν τον καταλαβες.. Στα νιατα του.... Τον απογορευσανε να τρωει για δυο μερες και στραβωσε το σαγονι του...χαχαχαχα(μαους πλακα κανω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τα λαστιχα που λετε μπορουν να χρησιμοποιηθουν για κινησεις σαν αυτες που γινονται στις τροχαλιες? Πχ Αν βαλω ενα σιδερενιο στυλο στην αυλη μπορω να κανω κωπηλατικες; πιεσεις τρικεφακων κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Φράγκο (θα μπορούσε να ) μένει. Τώρα, με αυτά που έχω στην άκρη θα πληρώσω το καινούριο σπίτι + deposit, θα περάσω και 2 μήνες μέχρι να πληρωθώ τέλη Σεπτέμβρη από την καινούρια δουλειά. Εδώ απλά δεν έκατσε. Έτσι κι αλλιώς σε όλη μου τη ζωή νομάς ήμουνα εκτός από 2μιση χρόνια που έκατσα Λάρισα, φυσικά εξαιτίας μιας γυναίκας Είναι η φύση της δουλειάς και η φύση η δική μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δηλαδη καθε τρεις και λιγο θα πηγαινοερχεσαι.... δεν ειναι καλο, ουτε στρατιωτικος να ησουν... Καλα λενε ομως,γενικα μιλαω, το νινι σερνει καραβι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 1- Μαους, ποιος ειναι στο αβαταρ; 2- Θα σταματησεις να αλλαζεις συνεχεια ρε; 2- προσπαθω να μπερδευω εναν μοντ που με ψαχνει να με μπαναρει 1- https://www.google.gr/search?q=mau+maus&client=firefox-a&hs=YRe&rls=org.mozilla:el:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=DBndU6mcAsTMyAO3g4Jg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1600&bih=754#facrc=_&imgdii=_&imgrc=qjoefGbijYVeIM%253A%3Bzns78BPeOJ_fyM%3Bhttp%253A%252F%252F1.bp.blogspot.com%252F-XGXmy_Ov2MI%252FT823molqvcI%252FAAAAAAAAAco%252Fmke7iDdaLoA%252Fs1600%252FMau%252BMaus%252Bmm.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ffifteencountsofarson.blogspot.com%252F2012%252F06%252Ffuck-you-this-is-mau-maus.html%3B601%3B800 ειχες πεσει κοντα τις προαλες ! αυτοι που ειχες ποσταρει ηταν αμερικανοι φλωροροκαδες , αυτος εδω ειναι ο τργουδιστης του καλυτερου -κατ'εμε- πανκ συγκροτηματος που εβγαλε ποτε η αγγλια , μιλαμε για το '80 τοτε που παιζανε το αληθινο πανκ .. αλαντιν θα τον βρεις το δρομο σου φιλε που θα παει .. λιβε , κι ομως αν δεις φωτο μου πιτσιρικας μοιαζω παρα πολυ με τον τυπο , παρα πολυ μιλαμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εγώ απλά πιστεύω πως "βαδιζω στον δρόμο μου" Επισης λιβερ, η παροιμία, για μένα δλδ, είναι τραγική. Ξέρω ότι δεν το λες για μένα. Απλά άλλο να σε σέρνει το μουνί και άλλο να ερωτεύεσαι και για κάποιο διάστημα να είσαι ήρεμος και η κοπέλα να μπαίνει πάνω από τις τάσεις φυγής σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 σκουλικοειδιτη εχεις κανει? Ναι περυσι το δεκεμβρη. Δε ξερω ρε συ για θλαση, μου πε κι η γυμναστρια που μιλησα οτι θα με ποναγε συνεχεια, θα παω αυριο κ απο κει να τα πουμε βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Η γυμναστρια δε νομιζω να μπορει να σου πει κατι παραπανω. Καλύτερα απευθύνσου σε έναν ειδικό ιατρό, αν δείς πως συνεχίζει ο πόνος. Θα μπορούσες να κρύωσες και απο τη θάλασσα/πισίνα γι αυτό να πονάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις