therock Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 πετρα εγω εχω ενα τεφαλ αλλα η ολη φαση για να μην κολλησει κατι ειναι να εχει καψει καλα το τηγανι πριν του ριξεις το μιγμα εγω που κανω ομελετες χωρις λαδι δεν εχω προβλημα Και εγω 2 τεφαλ εχω, αλλα συναντω προβλημα. Δεν βαζεις καθολου λαδι η σπρευ εσυ? Οταν λες να καψει καλα δλδ σε τι βαθμο και για ποση ωρα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τιποτα δεν βαζω! για να δεις οτι εχει καψει ρξε μια σταγονα νερο ! αν εχει καψει θα πρεπει να εξατμιστει αμεσως! εγω το βαζω στο 9 για 3-5 λεπτα περιπου (σκεπασμενο με ενα καπακι απο κατσαρολα) και μετα ριχνω το μιγμα για την ομελετα και ξαναβαζω το καπακι ωστε να φουσκωσει και να ψηθει και λιγο απο πανω μετα την γυρναω για λιγο και απο την αλλη και ετοιμη! απλα να ξερεις οτι οι χρονοι οταν ριχνεις το μιγμα και οταν την γυρνας ειναι πολυ μικροι γιατι το τηγανι ειναι καυτο 1
therock Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Οκ θα το δοκιμασω ετσι οπως μου λες. Το ιδιο ισχυει και για κρεας, ψαρι, μπιφτεκια?
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 λογικα ναι! μετα μπορεις να δοκιμασεις και αντικολητικο χαρτι μαγειρεματος
mgs4 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μου έστειλε φαγητά σήμερα η μάνα μου από το χωριό με τον αδερφό μου σε κάτι ταπεράκια... Η μάνα ξέρει ότι γυμναζόμαστε και προσέχουμε και έτσι μου είπε ότι θα στείλει "υγιεινά" φαγητά, έστειλε 3 φαγητά μέσα σε αυτά γεμιστά ντομάτες κ πιπεργιές με γέμιση μπασμάτι, που ξέρει ότι μ αρέσει... Ανοίγω το τάπερ και βλέπω τα γεμιστά να κολυμπάνε μέσα στο λάδι, λίγο ήθελε να χυθεί έξω από το τάπερ... Γεια σου ρε μάνα με τα υγιεινά φαγητά σου! 3
margaritagr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Κει που χαρηκα χτες... Καταληγω σημερα νοσοκομειο με πονο στη κοιλια. Μου λεει να κανουμε υπερηχο μην ειναι καμια κηλη.. Περιμενω μια ωρα, εχω χασει 10 χρονια απ τη ζωη μου... Τελικα κηλη δεν υπαρχει , μαλλον καποιος μυικος τραυματισμος καμια θλαση. Χαχα δε παει αλλο ρεεε δεν ειμαι εγω για γυμναστικες Ξεκουραση λεει και βλεπεις πως θα παει. Οποτε καμια βδομαδα στανταρντ θα μεινω οφ, ηλιοθεραπεια μονο.
Chris_85 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Κει που χαρηκα χτες... Καταληγω σημερα νοσοκομειο με πονο στη κοιλια. Μου λεει να κανουμε υπερηχο μην ειναι καμια κηλη.. Περιμενω μια ωρα, εχω χασει 10 χρονια απ τη ζωη μου... Τελικα κηλη δεν υπαρχει , μαλλον καποιος μυικος τραυματισμος καμια θλαση. Χαχα δε παει αλλο ρεεε δεν ειμαι εγω για γυμναστικες Ξεκουραση λεει και βλεπεις πως θα παει. Οποτε καμια βδομαδα στανταρντ θα μεινω οφ, ηλιοθεραπεια μονο. Δε διευκρινίζεις που είναι ο πόνος. Μήπως κάνεις δίαιτα χαμηλή σε φυτικές ίνες, κάτι που συνήθως συνεπάγεται δυσκοιλιότητα? Οι μυικοι τραυματισμοί εκεί είναι σπάνιοι.
margaritagr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Οχι δεν εχω θεμα δυσκοιλιοτητας. Στο κεντρο της κοιλιας γυρω απο τον αφαλο.
redhotstef Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Mηπως ειναι περιοδος ή Γαλακτικο οξυ απο τη χθεσινη προπονηση;..
Chris_85 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Έχε το νού σου και τσέκαρε το αν ξαναδείς τίποτα.
margaritagr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Οχι δεν ειναι γυναικειας φυσης.. Κ επισης μ ειχε πιασει ιδιο πραγμα κ ακριβως πριν μια βδομαδα :/
tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τιποτα δεν βαζω! για να δεις οτι εχει καψει ρξε μια σταγονα νερο ! αν εχει καψει θα πρεπει να εξατμιστει αμεσως! εγω το βαζω στο 9 για 3-5 λεπτα περιπου (σκεπασμενο με ενα καπακι απο κατσαρολα) και μετα ριχνω το μιγμα για την ομελετα και ξαναβαζω το καπακι ωστε να φουσκωσει και να ψηθει και λιγο απο πανω μετα την γυρναω για λιγο και απο την αλλη και ετοιμη! απλα να ξερεις οτι οι χρονοι οταν ριχνεις το μιγμα και οταν την γυρνας ειναι πολυ μικροι γιατι το τηγανι ειναι καυτο στο 9 σκέτο το τηγάνι για 3 λεπτά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ναι ρε μαγειρα γιατι? τζάμπα ενέργεια χαλάς μωρέ. Εξαρτάται και από το τι εστία έχεις αλλά αν έχεις κεραμική ζεσταίνει αρκετά γρήγορα το τηγάνι. Θα έχει πιάσει την 250άρα στα 40-60 δευτερόλεπτα σίγουρα. Μπορεί και λιγότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις