ennoeitai Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 wizzy ακομα καλυτερα να διαβαζες το βιβλιο που εχει ο Γιαννης στην υπογραφη του. Κι αμα θες να ρωτησεις τιποτα στειλε μου πμ. Αλλα χοντρικα εισαι καλυμμενος. Απλα λοιπουν οι ωμοι (βαλε κανενα military press με το σωμα), κοιλιακοι, ραχιαιοι και οι τροποι για την αυξηση της δυσκολιας που ειναι το πιο σημαντικο. Χωρις αυτη θα εισαι στασιμος σε ενα επιπεδο. Και καμια περιοδικοτητα σε δυσκολια-πληθος επαναληψεων αμα εβαζες θα ητανε ακομα καλυτερα. Επισης αυτα που ανεφερες για τα ποδια κατα τη γνωμη μου δεν αρκουν, αλλα ειναι δικη σου αποφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά μην ενυσχύουμε τους ήδη υπάρχοντες μύθους. Ένα πρόχειρο λινκ Site: εδώ που τα ξεδιαλύνει. Πάντως πέρα από το τι λέει η έρευνα λέτε να ήταν τόσο χαζό το σώμα μας ? Δεν θα είχαμε πάει πουθενά σαν είδος αν υποτίθεται πέρναμε μόνο τα 30γρ. από τα 50 ξέρω γω. Κι ένα άλλο παράδειγμα από κάποιον άλλο που έλεγε πως αν στην πραγματικότητα δεν απορροφούσαμε παραπάνω από τα 30γρ. τότε θα έπρεπε να πήγαιναμε κατευθείαν τουαλέτα να αδειάσουμε τα υπόλοιπα. Α οποτε μυθος και αυτο, χωνουμε οσο μπορουμε και ολα κομπλε? Ο γυμναστης μου εφτιαξε χθες ενα παγωτο με γαλα χωρις λακτοζη, ετριψε σοκολατα υγειας μεσα, εριξε καμμια 4αρα σκοοπ πρωτεινης, και το ριξε καταψυξη. Υπολογιζε για 2 μεριδες αλλα του αρεσε τοσο πολυ που το χτυπησε σε ενα sitting. Αν κατσεις να υπλογισεις τα συστατικα που εριξε μεσα, ανετα βγαιναν 120+γρ πρωτεινης απο αυτο το γευμα... ωχ! καταλάθος! Ναι στανταρ καταλαθος εγινε. Και καταλαθος εξακουλουθει και παραμενει εκτως σποιλερ ε?? Για πες μας αυτη τη διαιτα να την αρχισουμε και εμεις, φαινεται πολυ καλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ναι στανταρ καταλαθος εγινε. Και καταλαθος εξακουλουθει και παραμενει εκτως σποιλερ ε?? Για πες μας αυτη τη διαιτα να την αρχισουμε και εμεις, φαινεται πολυ καλη! ειναι η δίαιτα "ειμαι πολύ κουρασμένος και βαριέμαι να κάτσω να μαγειρέψω". Δεν νιώθω ιδιαίτερα καλά για την κατάστασή μου αλλά πρέπει να το αστειευτούμε και λίγο αλλιώς θα πέσει να μας πλακώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Νικο σκεψου οτι αεροβιο εχω να κανω κανα 10μερο κ γενικα λογο του ποδιου που δεν ετρεχα, το αεροβιο μου ηταν μονο πισινα κ αυτη οχι πολυ. Με κάποιο τρόπο καις περισότερες cal απότι τρως , γιαυτό χάνεις χωρίς να το θέλεις, δεν έχει σημασία αν ειναι αερόβιο η όχι, οποιαδήποτε μορφή άσκησης καιει θερμίδες και ο spect ρώτησε πως το κάνετε αυτό και του ειπα το συνηθισμένο σε αυτή την περίπτωση. ειναι η δίαιτα "ειμαι πολύ κουρασμένος και βαριέμαι να κάτσω να μαγειρέψω". Δεν νιώθω ιδιαίτερα καλά για την κατάστασή μου αλλά πρέπει να το αστειευτούμε και λίγο αλλιώς θα πέσει να μας πλακώσει. dont ... οταν ο κόσμος πεινάει έχει νευρα γιαυτό ποτέ δεν πεινάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Παιρνω πολύ έτοιμο "junk". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το λάστιχο σπέρνει, wizzy μην το σκέφτεσαι καθόλου. Έχει 10€ το ένα, εγώ πήρα 3 σε διάφορα επίπεδα σκληρότητας και την έχω καταβρει. Ειδικά για το άνω σώμα είναι εξαιρετικό. Ίσως να μην είναι ισάξιο των βαρών, αλλά για τις δικές μου απαιτήσεις είναι μια χαρούλα. ----------------------------- Έφτιαξα ψωμί με αλεύρι χωρίς γλουτένη, έγινε εξαιρετικό. Ήρθε σε κάποια στιγμή το αφεντικό, βλέπει τη ζύμη καφέ, στραβοκοιτάει, μου λέει: Κακάο έβαλες;Είχα βάλει 2 σκουπ πρωτεινης με γεύση σοκολάτα. ποσο ωραιο πραγμα ειναι οταν υπαρχουν ανθρωποι που σου επιβεβαιωνουν οτι για να εισαι χαρουμενος χρειαζεσαι μια αγκαλια και μερικες λεξεις και οχι λεφτα!! +1 κερκυραίε. Αληθινά πλούσιος είσαι όταν έχεις πράγματα που δεν μπορείς να αποκτήσεις με λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το λάστιχο σπέρνει, wizzy μην το σκέφτεσαι καθόλου. Έχει 10€ το ένα, εγώ πήρα 3 σε διάφορα επίπεδα σκληρότητας και την έχω καταβρει. Ειδικά για το άνω σώμα είναι εξαιρετικό. Ίσως να μην είναι ισάξιο των βαρών, αλλά για τις δικές μου απαιτήσεις είναι μια χαρούλα. ----------------------------- Και τα βαρη που εφτιαχνες τοσο καιρο ?Πανε πεταμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Απλα εδινε ιδεες για home gym.... Καλημερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Απλα εδινε ιδεες για home gym.... Καλημερες... Με εχει τρελανει ετσι, πρωτα 3 μηνες διακοπες μετα home gym με ιδιοκατασκευες που τελικα δεν θα το χρησιμοποιησει θελω να γινω Γιαννης τελος ! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Στα βάρη μου τη δίνει το βάλε/βγάλε. Εξ ου κι έχω τη μεγάλη μπάρα σταθερά στον επικλινή πάγκο για στήθος κι όλες τις άλλες ασκήσεις με λάστιχα που έχουν μηδέν χρόνο προετοιμασίας. Κάποια στιγμή θα βαρεθώ τα λάστιχα και θα ξαναπιάσω τα βάρη ή/και θα δουλέψω με καλισθενικές ασκήσεις -σε λίγες μέρες θα έχω στήσει το μονόζυγο και το δίζυγο για βυθίσματα τρικεφάλων- κτλ Ενθουσιάζομαι, φτιάχνω πράγματα, μετά τα βαριέμαι, τα αφήνω, μετά τα ξαναχρειάζομαι, τα ξαναχρησιμοποιώ, κτλ. The story of my life Τίποτα δεν πάει χαμένο πάντως. Έχω μεγάλη ποικιλία οργάνων -που οσωνούπω θα αυξηθεί- και πολύ πολύ διάθεση για γυμναστική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Στα βάρη μου τη δίνει το βάλε/βγάλε. Εξ ου κι έχω τη μεγάλη μπάρα σταθερά στον επικλινή πάγκο για στήθος κι όλες τις άλλες ασκήσεις με λάστιχα που έχουν μηδέν χρόνο προετοιμασίας. Κάποια στιγμή θα βαρεθώ τα λάστιχα και θα ξαναπιάσω τα βάρη ή/και θα δουλέψω με καλισθενικές ασκήσεις -σε λίγες μέρες θα έχω στήσει το μονόζυγο και το δίζυγο για βυθίσματα τρικεφάλων- κτλ Ενθουσιάζομαι, φτιάχνω πράγματα, μετά τα βαριέμαι, τα αφήνω, μετά τα ξαναχρειάζομαι, τα ξαναχρησιμοποιώ, κτλ. The story of my life Τίποτα δεν πάει χαμένο πάντως. Έχω μεγάλη ποικιλία οργάνων -που οσωνούπω θα αυξηθεί- και πολύ πολύ διάθεση για γυμναστική.Για Γιάννη καλησπέρα.Απο που πήρες τα λάστιχα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Γιάννη καλησπέρα.Απο που πήρες τα λάστιχα? Εχει παει για μπανιο ,θα σου απαντησει μολις επιστρεψει. αχ00α0χ0α0χα0χ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλο αντικολλητικο τηγανι ποιο μπορω να παρω? Οσα εχω παρει ως αντικολλητικα, μια χαρα κολλανε ακομα και με λαδι. Επισης αυτο το σπρευ ψεκασμου που βαζεις απο πανω, ειναι αληθεια οτι ειναι ανθυγεινο και καρκινογονο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 πετρα εγω εχω ενα τεφαλ αλλα η ολη φαση για να μην κολλησει κατι ειναι να εχει καψει καλα το τηγανι πριν του ριξεις το μιγμα εγω που κανω ομελετες χωρις λαδι δεν εχω προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Γιάννη καλησπέρα.Απο που πήρες τα λάστιχα? Σαλονίκη, σ' ενα μαγαζι στο εμπορικό του Mega Outlet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις