Mau-Maus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 τιποτα φιλε ! επισης μια ασκηση που μπορεις να κανεις αν εχεις μια μπαλα του μπασκετ η κατι παρωμοιο ειναι αυτη κανεις με το ενα χερι κ οταν σηκωνεσαι σπρωχνεις την μπαλα στο αλλο , κ ελαναξ μετα την κανεις κ με τα δυο χερια μαζι , αν την δοκιμασεις θα δεις ποσο πολυ δυσκολη ειναι , την πρωτη φορα ισως να μην μπορεις να σηκωθεις παρα μονο 3-4 φορες μεχρι να την συνηθησεις .. εγω την κανω συνεχεια (με ειδικη 3κιλη μπαλα) και ειναι παρα πολυ καλη .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ενα σκουπ θα πινεις μεταπροπονητικα ρε συ. στις συνταγες απλα θα ενισχυεις την ηδη πρωτεινη με καποια γρμ συμπληρωματος δημητρα εννοει στο γευμα που θα κανει -το οποιο θα ειναι με το γιαουρτι και την πρωτεινη- η πρωτεινη που θα παιρνει θα ειναι πανω απο τα 30γρ οποτε ουσιαστικα παει τσαμπα η πρωτεινη (σκονη) γιατι δεν μπορει να την αφομοιωσει ο οργανισμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 54 κιλα πηγα.. Πρωτη φορα στη ζωη μου χανω χωρις να το θελω! Χαχχαα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 πως σκατα το κανετε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 πως σκατα το κανετε αυτο? τρώνε λίγο κ λιώνουν στο αερόβιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Νικο σκεψου οτι αεροβιο εχω να κανω κανα 10μερο κ γενικα λογο του ποδιου που δεν ετρεχα, το αεροβιο μου ηταν μονο πισινα κ αυτη οχι πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 για καποιους ειναι ευκολο !! εχω ενα φιλο που οποτε χωριζει χανει για πλακα 10 κιλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 για καποιους ειναι ευκολο !! εχω ενα φιλο που οποτε χωριζει χανει για πλακα 10 κιλα αλλη μαλακια αυτη! χωριζω δεν τρωω,στεναχωριεμαι δεν τρωω,χαιρομαι δεν τρωω τι σκατα ρε? εγω οτι και να γινει και με 41 πυρετο να ειμαι το φαγητο ειναι φαγητο!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 δημητρα εννοει στο γευμα που θα κανει -το οποιο θα ειναι με το γιαουρτι και την πρωτεινη- η πρωτεινη που θα παιρνει θα ειναι πανω απο τα 30γρ οποτε ουσιαστικα παει τσαμπα η πρωτεινη (σκονη) γιατι δεν μπορει να την αφομοιωσει ο οργανισμος Θα βάζει τόσα γραμμάρια σκόνης ώστε να ενισχύσει την ήδη πρωτεϊνη του γιαουρτιού, πχ έχει 16 ήδη γραμμάρια πρωτεϊνης και του δίνεις άλλα 8 γρμ πρωτεϊνης από το συμπλήρωμα (10γρμ σκουπ πχ) Θέλω να ρωτήσω κάτι τελείως από περιέργεια, όταν κάποιος φθάνει στο μαξ των κιλών του ανά σετ μετά ποιός ο λόγος να ρίξει τα κιλά και να αυξήσει τις επαναλήψεις; τι πετυχαίνει με αυτό τον τρόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ειναι αληθεια οτι ο οργανισμος μπορει να αποροφφησει μεχρι 30γρ πρωτεινης ανα ωρα? Αν φας κατι που εχει περισσοτερα δλδ παει αχρηστη? την κατουρας συν οτι ταλαιπωρεις ηπαρ και νεφρα. Ρε παιδιά μην ενυσχύουμε τους ήδη υπάρχοντες μύθους. Ένα πρόχειρο λινκ Site: εδώ που τα ξεδιαλύνει. Πάντως πέρα από το τι λέει η έρευνα λέτε να ήταν τόσο χαζό το σώμα μας ? Δεν θα είχαμε πάει πουθενά σαν είδος αν υποτίθεται πέρναμε μόνο τα 30γρ. από τα 50 ξέρω γω. Κι ένα άλλο παράδειγμα από κάποιον άλλο που έλεγε πως αν στην πραγματικότητα δεν απορροφούσαμε παραπάνω από τα 30γρ. τότε θα έπρεπε να πήγαιναμε κατευθείαν τουαλέτα να αδειάσουμε τα υπόλοιπα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω τι λέτε για 30γρ πρωτεΐνης αλλα χθες το πρωί πήγα για endurance training και στον γυρισμο ήπια 3 σκουπς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά μην ενυσχύουμε τους ήδη υπάρχοντες μύθους. Ένα πρόχειρο λινκ Site: εδώ που τα ξεδιαλύνει. Πάντως πέρα από το τι λέει η έρευνα λέτε να ήταν τόσο χαζό το σώμα μας ? Δεν θα είχαμε πάει πουθενά σαν είδος αν υποτίθεται πέρναμε μόνο τα 30γρ. από τα 50 ξέρω γω. Κι ένα άλλο παράδειγμα από κάποιον άλλο που έλεγε πως αν στην πραγματικότητα δεν απορροφούσαμε παραπάνω από τα 30γρ. τότε θα έπρεπε να πήγαιναμε κατευθείαν τουαλέτα να αδειάσουμε τα υπόλοιπα. Ε ναι , εχει καταντησει βαρετο αυτο με την απορροφηση πρωτεινης το εχουμε πει τοσες φορες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) δίαιτα, ημέρα 667 Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2014 από tehAllantin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 βάλτο σε Spoiler ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ωχ! καταλάθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις