Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τιποτα φιλε !

επισης μια ασκηση που μπορεις να κανεις αν εχεις μια μπαλα του μπασκετ η κατι παρωμοιο ειναι αυτη

κανεις με το ενα χερι κ οταν σηκωνεσαι σπρωχνεις την μπαλα στο αλλο , κ ελαναξ

medballpush1.jpg

μετα την κανεις κ με τα δυο χερια μαζι , αν την δοκιμασεις θα δεις ποσο πολυ δυσκολη ειναι , την πρωτη φορα ισως να μην μπορεις να σηκωθεις παρα μονο 3-4 φορες  μεχρι να την συνηθησεις ..

ChMb-Push_Up.jpg
εγω την κανω συνεχεια (με ειδικη 3κιλη μπαλα) και ειναι παρα πολυ καλη ..
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

ενα σκουπ θα πινεις μεταπροπονητικα ρε συ.

στις συνταγες απλα θα ενισχυεις την ηδη πρωτεινη με καποια γρμ συμπληρωματος

δημητρα εννοει στο γευμα που θα κανει -το οποιο θα ειναι με το γιαουρτι και την πρωτεινη- η πρωτεινη που θα παιρνει θα ειναι πανω απο τα 30γρ οποτε ουσιαστικα παει τσαμπα η πρωτεινη (σκονη) γιατι δεν μπορει να την αφομοιωσει ο οργανισμος

• Moderators

για καποιους ειναι ευκολο !!

εχω ενα φιλο που οποτε χωριζει χανει για πλακα  10 κιλα :)

αλλη μαλακια αυτη! χωριζω δεν τρωω,στεναχωριεμαι δεν τρωω,χαιρομαι δεν τρωω

τι σκατα ρε? εγω οτι και να γινει και με 41 πυρετο να ειμαι το φαγητο ειναι φαγητο!!

• Like 2

δημητρα εννοει στο γευμα που θα κανει -το οποιο θα ειναι με το γιαουρτι και την πρωτεινη- η πρωτεινη που θα παιρνει θα ειναι πανω απο τα 30γρ οποτε ουσιαστικα παει τσαμπα η πρωτεινη (σκονη) γιατι δεν μπορει να την αφομοιωσει ο οργανισμος

Θα βάζει τόσα γραμμάρια σκόνης ώστε να ενισχύσει την ήδη πρωτεϊνη του γιαουρτιού, πχ έχει 16 ήδη γραμμάρια πρωτεϊνης και του δίνεις άλλα 8 γρμ πρωτεϊνης από το συμπλήρωμα (10γρμ σκουπ πχ) 

Θέλω να ρωτήσω κάτι τελείως από περιέργεια, όταν κάποιος φθάνει στο μαξ των κιλών του ανά σετ μετά ποιός ο λόγος να ρίξει τα κιλά και να αυξήσει τις επαναλήψεις; τι πετυχαίνει με αυτό τον τρόπο; 

Ειναι αληθεια οτι ο οργανισμος μπορει να αποροφφησει μεχρι 30γρ πρωτεινης ανα ωρα? Αν φας κατι που εχει περισσοτερα δλδ παει αχρηστη?

την κατουρας συν οτι ταλαιπωρεις ηπαρ και νεφρα.

Ρε παιδιά μην ενυσχύουμε τους ήδη υπάρχοντες μύθους. Ένα πρόχειρο λινκ Link.png Site: εδώ που τα ξεδιαλύνει.

Πάντως πέρα από το τι λέει η έρευνα λέτε να ήταν τόσο χαζό το σώμα μας ? Δεν θα είχαμε πάει πουθενά σαν είδος αν υποτίθεται πέρναμε μόνο τα 30γρ. από τα 50 ξέρω γω. Κι ένα άλλο παράδειγμα από κάποιον άλλο που έλεγε πως αν στην πραγματικότητα δεν απορροφούσαμε παραπάνω από τα 30γρ. τότε θα έπρεπε να πήγαιναμε κατευθείαν τουαλέτα να αδειάσουμε τα υπόλοιπα.

• Like 4

Ρε παιδιά μην ενυσχύουμε τους ήδη υπάρχοντες μύθους. Ένα πρόχειρο λινκ Link.png Site: εδώ που τα ξεδιαλύνει.

Πάντως πέρα από το τι λέει η έρευνα λέτε να ήταν τόσο χαζό το σώμα μας ? Δεν θα είχαμε πάει πουθενά σαν είδος αν υποτίθεται πέρναμε μόνο τα 30γρ. από τα 50 ξέρω γω. Κι ένα άλλο παράδειγμα από κάποιον άλλο που έλεγε πως αν στην πραγματικότητα δεν απορροφούσαμε παραπάνω από τα 30γρ. τότε θα έπρεπε να πήγαιναμε κατευθείαν τουαλέτα να αδειάσουμε τα υπόλοιπα.

Ε ναι , εχει καταντησει βαρετο αυτο με την απορροφηση πρωτεινης το εχουμε πει τοσες φορες...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...