Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ψόφησα κάθε μέρα για μπάνιο, 2 μήνες τώρα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου λέμε, πολύ -και ύπουλη- κούραση η θάλασσα -ειδικά αν έχεις για "μπρατσάκια" ένα παιδί σε κάθε χέρι  :-D

(τώρα μου ρίχνει ιντερνετικές μπούφλες ο Φώτης, στάνταρ λέμε  B) )

• Like 2
Δημοσ.

Ψόφησα κάθε μέρα για μπάνιο, 2 μήνες τώρα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου λέμε, πολύ -και ύπουλη- κούραση η θάλασσα -ειδικά αν έχεις για "μπρατσάκια" ένα παιδί σε κάθε χέρι  :-D

(τώρα μου ρίχνει ιντερνετικές μπούφλες ο Φώτης, στάνταρ λέμε  B) )

Eτσι χτυπα εκει που ποναει ,γιατι δεν τα εχουμε ολα λυμενα και πρεπει να δουλευουμε ...

• Like 2
Δημοσ.

Eτσι χτυπα εκει που ποναει ,γιατι δεν τα εχουμε ολα λυμενα και πρεπει να δουλευουμε ...

Πέρα από την πλάκα, κι εγώ δουλεύω. Και καλοκαιρινά μαθήματα έχω και ετοιμάζω νέα μεθοδολογία για να βελτιώσω την εκπαίδευση που παρέχω και ετοιμάζω δικό μου βιβλίο για τα προφορικά+γραπτά των πτυχιακών τάξεων και και και... Γενικά, ξεκουράζομαι όταν δουλεύω, όχι όταν κάθομαι. 

Έχω όμως το πλεονέκτημα να ζω δίπλα στη θάλασσα + μικρά παιδιά κι αυτός είναι ο λόγος που πάω κάθε μέρα για μπάνιο. :)

• Like 5
Δημοσ.

Τσεκαρα την μια απο τις συνταγες της Δημητρας, αυτη με το παγωμενο γιαουρτι. Το φαγα ομως μετα την προπονηση. Το χα φτιαξει με γιαουρτι, ενα σκοοπ πρωτεινης και μια μπανανα. (Δεν εβαλα αμυγδαλα, oats, γλυκαντικο).

Λογω του γιαουρτιου καθυτερησε η πρωτεινη να μπει στο συστημα?

Δημοσ.

Λογω του γιαουρτιου καθυτερησε η πρωτεινη να μπει στο συστημα?

ναι εκανε το γιαουρτη τον τροχονομο ,

αφου εδωσε προτεραιότητα στον υδατανθρακα στην μπανανα , μετα  ειπε και στην πρωτεινη να περασει :-) 

• Like 2
Δημοσ.

σπεκτ καλη πλατη και ωραιο χρωμα !

αν δεν φαινοταν η κωλοχαραμαδα θα σου πατουσα ike 

χαχαχααχα πλακα κανω φιλοςςςςςς  :-D

• Like 3
Δημοσ.

ναι εκανε το γιαουρτη τον τροχονομο ,

αφου εδωσε προτεραιότητα στον υδατανθρακα στην μπανανα , μετα  ειπε και στην πρωτεινη να περασει :-)

ΧΑχαχχ, ελα ρε τρελε καταλαβες τι εννοω :P

Λοιπον παιδες για πειτε κανα καλο καναλι στο youtube να χω να χαζευω. Μεχρι στιγμης τσεκαρω Eliot Hulse, Buff Dudes, Athlean-X (ειδα ενα βιντεακι απο viper και μου φανηκε ενδιαφερον ο τυπας) αντε και κανα Hodge Twins. Παλιοτερα χαζευα και Scooby πριν τερματισει.

Buff dudes,ειναι εγκυροι ή bro science? Μα αρεσει παντως το στυλακι τους, εχουν τουπε!

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑχαχχ, ελα ρε τρελε καταλαβες τι εννοω :P

Λοιπον παιδες για πειτε κανα καλο καναλι στο youtube να χω να χαζευω. Μεχρι στιγμης τσεκαρω Eliot Hulse, Buff Dudes, Athlean-X (ειδα ενα βιντεακι απο viper και μου φανηκε ενδιαφερον ο τυπας) αντε και κανα Hodge Twins. Παλιοτερα χαζευα και Scooby πριν τερματισει.

Buff dudes,ειναι εγκυροι ή bro science? Μα αρεσει παντως το στυλακι τους, εχουν τουπε!

http://www.exrx.net/

εγώ θα μελετούσα αυτό στη θέση σου 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

χα μαους φαινεται και δεν φαινεται :P τα καθισματα και τα barbell hip thrust κανουν δουλεια :P

η φωτο ανεβηκε για το χρωμα που πηρα χτες οχι για την πλατη!!

σε καμια βδομαδα παλι για μπανιο :P

ποσο ωραιο πραγμα ειναι οταν υπαρχουν ανθρωποι που σου επιβεβαιωνουν οτι για να εισαι χαρουμενος χρειαζεσαι μια αγκαλια και μερικες λεξεις και οχι λεφτα!!

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ετρεξα για πρωτη φορα μετα τις 21/6... Χαλαρο τρεξιμο & ενα σπριντακι να δω πως θα παει. Καμια ενοχληση :)

post-179314-0-82103600-1406897535_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...