king2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Τρελε spect Καλοκαιρακι χωρις παγωτο και topless τουριστριες απλα δεν ειναι καλοκαιρι.
yannis27gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ψόφησα κάθε μέρα για μπάνιο, 2 μήνες τώρα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου λέμε, πολύ -και ύπουλη- κούραση η θάλασσα -ειδικά αν έχεις για "μπρατσάκια" ένα παιδί σε κάθε χέρι (τώρα μου ρίχνει ιντερνετικές μπούφλες ο Φώτης, στάνταρ λέμε ) 2
viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Για 6 μήνες εκανε καλή δουλειά (σε σχέση με το πως ηταν πριν) http://www.mensfitness.com/training/workout-routines/guardians-galaxy-workout?page=2
Fotis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ψόφησα κάθε μέρα για μπάνιο, 2 μήνες τώρα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου λέμε, πολύ -και ύπουλη- κούραση η θάλασσα -ειδικά αν έχεις για "μπρατσάκια" ένα παιδί σε κάθε χέρι (τώρα μου ρίχνει ιντερνετικές μπούφλες ο Φώτης, στάνταρ λέμε ) Eτσι χτυπα εκει που ποναει ,γιατι δεν τα εχουμε ολα λυμενα και πρεπει να δουλευουμε ... 2
Liverpool89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δουλεια και χαρα λεμε.... Σημερα προπονηση... σε καμια ωριτσα εφυγα...
yannis27gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Eτσι χτυπα εκει που ποναει ,γιατι δεν τα εχουμε ολα λυμενα και πρεπει να δουλευουμε ... Πέρα από την πλάκα, κι εγώ δουλεύω. Και καλοκαιρινά μαθήματα έχω και ετοιμάζω νέα μεθοδολογία για να βελτιώσω την εκπαίδευση που παρέχω και ετοιμάζω δικό μου βιβλίο για τα προφορικά+γραπτά των πτυχιακών τάξεων και και και... Γενικά, ξεκουράζομαι όταν δουλεύω, όχι όταν κάθομαι. Έχω όμως το πλεονέκτημα να ζω δίπλα στη θάλασσα + μικρά παιδιά κι αυτός είναι ο λόγος που πάω κάθε μέρα για μπάνιο. 5
therock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Τσεκαρα την μια απο τις συνταγες της Δημητρας, αυτη με το παγωμενο γιαουρτι. Το φαγα ομως μετα την προπονηση. Το χα φτιαξει με γιαουρτι, ενα σκοοπ πρωτεινης και μια μπανανα. (Δεν εβαλα αμυγδαλα, oats, γλυκαντικο). Λογω του γιαουρτιου καθυτερησε η πρωτεινη να μπει στο συστημα?
alex_000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν εχουν σημασια αυτα μην το ψιριζεις τοσο τζαμπα εγγεφαλικη δραστηριοτητα 4
Mau-Maus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Λογω του γιαουρτιου καθυτερησε η πρωτεινη να μπει στο συστημα? ναι εκανε το γιαουρτη τον τροχονομο , αφου εδωσε προτεραιότητα στον υδατανθρακα στην μπανανα , μετα ειπε και στην πρωτεινη να περασει 2
Mau-Maus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 σπεκτ καλη πλατη και ωραιο χρωμα ! αν δεν φαινοταν η κωλοχαραμαδα θα σου πατουσα ike χαχαχααχα πλακα κανω φιλοςςςςςς 3
therock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ναι εκανε το γιαουρτη τον τροχονομο , αφου εδωσε προτεραιότητα στον υδατανθρακα στην μπανανα , μετα ειπε και στην πρωτεινη να περασει ΧΑχαχχ, ελα ρε τρελε καταλαβες τι εννοω Λοιπον παιδες για πειτε κανα καλο καναλι στο youtube να χω να χαζευω. Μεχρι στιγμης τσεκαρω Eliot Hulse, Buff Dudes, Athlean-X (ειδα ενα βιντεακι απο viper και μου φανηκε ενδιαφερον ο τυπας) αντε και κανα Hodge Twins. Παλιοτερα χαζευα και Scooby πριν τερματισει. Buff dudes,ειναι εγκυροι ή bro science? Μα αρεσει παντως το στυλακι τους, εχουν τουπε! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ΧΑχαχχ, ελα ρε τρελε καταλαβες τι εννοω Λοιπον παιδες για πειτε κανα καλο καναλι στο youtube να χω να χαζευω. Μεχρι στιγμης τσεκαρω Eliot Hulse, Buff Dudes, Athlean-X (ειδα ενα βιντεακι απο viper και μου φανηκε ενδιαφερον ο τυπας) αντε και κανα Hodge Twins. Παλιοτερα χαζευα και Scooby πριν τερματισει. Buff dudes,ειναι εγκυροι ή bro science? Μα αρεσει παντως το στυλακι τους, εχουν τουπε! http://www.exrx.net/ εγώ θα μελετούσα αυτό στη θέση σου 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 χα μαους φαινεται και δεν φαινεται τα καθισματα και τα barbell hip thrust κανουν δουλεια η φωτο ανεβηκε για το χρωμα που πηρα χτες οχι για την πλατη!! σε καμια βδομαδα παλι για μπανιο ποσο ωραιο πραγμα ειναι οταν υπαρχουν ανθρωποι που σου επιβεβαιωνουν οτι για να εισαι χαρουμενος χρειαζεσαι μια αγκαλια και μερικες λεξεις και οχι λεφτα!! 1
margaritagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Σημερα ετρεξα για πρωτη φορα μετα τις 21/6... Χαλαρο τρεξιμο & ενα σπριντακι να δω πως θα παει. Καμια ενοχληση Sent from my iPhone using Insomnia 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις