michael92 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Παιδιά τέτοιου είδους χυμούς επιτρέπονται σε κάποιον που κάνει διατροφή; Προσθέτουν βάρος/λίπος; Από τη στιγμή που είναι "0" θερμίδες και δεν έχει νάτριο πίνεις άφοβα.
wizzy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ...κι ενώ συζητάμε ότι πρέπει να αποφεύγουμε τους καβγάδες κτλ κτλ, "σκάει μύτη" η παρακάτω είδηση, με το σχετικό video... Μαχητής του ΜΜΑ σακάτεψε επίδοξους ληστές Λάθος στόχο έβαλαν στο μάτι δύο επίδοξοι ληστές καθώς στο βενζινάδικο που πήγαν να ληστέψουν τους "έτυχε" να δουλεύει ο μαχητής MMA Mayura "Top Gun" Dissanyake. Μάλλον θα... αλλάξουν επάγγελμα οι δύο τύποι που είχαν σκοπό να ληστέψουν βενζινάδικο. Ή θα σκέφτονται καλά τους επόμενους στόχους τους. Όταν λοιπόν έπιασαν έναν εργαζόμενο του βενζινάδικου και προσπάθησαν να του πάρουν με βία την τραπεζική του τσάντα, ένας άλλος εργαζόμενος είδε το συμβάν και όρμηξε έξω. Δυστυχώς, γι αυτούς, ήταν ο μαχητής MMA Mayura «Top Gun» Dissanyake. Το τι έγινε, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Ο ένας έπεσε κάτω αναίσθητος και ο άλλος τράπηκε σε φυγή. Θα ξαναπροσπαθήσουν να ληστέψουν άραγε; Η εικόνα και το VIDEO μιλούν από μόνα τους: 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 το πρόβλημα προκύπτει οταν κάποιος απο αυτούς βγάλει όπλο 3
ennoeitai Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ωραιοι φιλοι ειστε ρε. Τελευταια φορα που εφαγα παγωτο ητανε αν δεν κανω λαθος το καλοκαιρι του '12. Απο τοτε ουτε που μου χε ξαναπερασει απ'το μυαλο, σιγα τη βλακεια, κλπ, αρχιζω πριν κανενα διμηνο και μπαινω πιο συχνα στο das " fitness" thread, διαβαζω στις τελευταιες σελιδες διαφορα για κατι λαχταριστα παγωτα, και πωωω ποσο νοστιμα ειναι, και λιωνουνε και εχουνε απιστευτη γευση και τα τρωνε και τρεχουν απ'το στομα τους, γεμιζουν τα δαχτυλα τους παγωτα και γουσταρουν, και ολοι τρωνε 2-3 κιλα τη μερα και σιγα το πραμα, και παω σημερα στα τουνταλισιους να παρω τον καφε μου και παιρνω και ενα παγωτο. Και μ'αρεσε κιολας. Και βγηκα σε πλεονασμα θερμιδων σημερα, και εγινε και θετικη συσχετιση με το παγωτο στο μυαλο μου.Οχι οτι θα ξαναπαρω, απλα σας λεω, για να ξερετε τι κανετε. 1
king2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ωραιοι φιλοι ειστε ρε. Τελευταια φορα που εφαγα παγωτο ητανε αν δεν κανω λαθος το καλοκαιρι του '12. Απο τοτε ουτε που μου χε ξαναπερασει απ'το μυαλο, σιγα τη βλακεια, κλπ, αρχιζω πριν κανενα διμηνο και μπαινω πιο συχνα στο das " fitness" thread, διαβαζω στις τελευταιες σελιδες διαφορα για κατι λαχταριστα παγωτα, και πωωω ποσο νοστιμα ειναι, και λιωνουνε και εχουνε απιστευτη γευση και τα τρωνε και τρεχουν απ'το στομα τους, γεμιζουν τα δαχτυλα τους παγωτα και γουσταρουν, και ολοι τρωνε 2-3 κιλα τη μερα και σιγα το πραμα, και παω σημερα στα τουνταλισιους να παρω τον καφε μου και παιρνω και ενα παγωτο. Και μ'αρεσε κιολας. Και βγηκα σε πλεονασμα θερμιδων σημερα, και εγινε και θετικη συσχετιση με το παγωτο στο μυαλο μου. Οχι οτι θα ξαναπαρω, απλα σας λεω, για να ξερετε τι κανετε. Μια βδομαδα ban παρακαλω απο το das fitness thread.Ακου εκει εφαγε παγωτο. 1
Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Οχι οτι θα ξαναπαρω, απλα σας λεω, για να ξερετε τι κανετε. ναι εδω εμεις φταιμε .. Θέλει η πουτ@να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνειι 4
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 880 βαθμοι εξω και εγω gym . Γιατι να μην ειμαι Γιαννης να κανω 3 μηνες διακοπες... Sent from my iPhone5 using Insomnia Θες πολλά @@ ακόμα για να με φτάσεις γατάκι... 2
ennoeitai Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ναι εδω εμεις φταιμε .. Θέλει η πουτ@να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνειι Με συγχωρειτε κυριε Μαους, αλλα εσεις οι παλιοι του φιτνεςς που θα επρεπε να ειστε οι πυλωνες της αυτοκυριαρχιας και της εγκρατειας, ειναι δυνατον να αφηνετε να διαδραματιζονται αυτες οι ντροπες στο βωμο της γυμναστικης και της διατροφης, και οχι μονο να τις δεχεστε αλλα να τις ενισχυετε κιολας, και να θεωρειτε αυτονοητο οτι θα μας αρεσει το βουρκο της ανθυγιεινης διατροφης και της βρωμιας και θα παρασυρομαστε και θα βαζουμε λαχταριστες φωτογραφιες ωστε να βαζομε τον πειρασμο μεσα στην ψυχη του αδερφου συνανθρωπου μας, κλπ.; Ε οχι. Εγω δεν το δεχομαι. 1
king2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 @ennoeitai pare na xeis Και μερικα πιο υγειινα: Πιστευω να χορτασει ολο το das fitness thread με αυτα 3
linkin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Aχ, ενα "burgerακι" σαν αυτο το τελευταιο, αλλα ο μεγαλος του αδερφος, παιζει σε ενα bar διπλα απο το σπιτι μου, σκεφτομαι με εναν φιλο να παμε να το κανουμε (αν και δεν θα πεσει ποτε η κοιλια ετσι). edit: found it http://www.rockslakeview.com/rocks-burger-challenge/ Καλημερα!
yannis27gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που δε συγκινήθηκε από το ποστ του Νίκου ---------------------------- Έχω ένα γνωστό "φουσκωτό" για τον οποίο υποψιαζόμουν ότι κάτι πήρε κι έγινε έτσι. Τις προάλλες βεβαιώθηκα ότι μου έλεγε ότι θα πάρει "κάτι" για να χάσει το ελάχιστο λιπάκι στην κοιλιά -έχει 2πακ και θέλει να το κάνει 6πακ. Έχει ξεσκιστεί στη διατροφή αλλά ξέμεινε από υπομονή. Με διατροφή και κοιλιακούς κάνεις 6πακ σε 2 χρόνια. Με φάρμακα σε 2 μήνες. Κρίμα. Όταν δε γυμνάζεσαι για την πάρτη σου αλλά για να γίνεις εξώφυλλο σε περιοδικό, αυτά συμβαίνουν. Υ.Γ. Τον ξέχεσα κι έδειξε να το ξανασκέφτεται. Θα δούμε αν η λογική θα υπερισχύσει. 2
original911 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που δε συγκινήθηκε από το ποστ του Νίκου ---------------------------- Αφού δεν ανέβηκε σοκολατόπιτα ,είμαστε δύο. 1
wizzy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που δε συγκινήθηκε από το ποστ του Νίκου Ποιο post; 2
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που δε συγκινήθηκε από το ποστ του Νίκου προσωπικά μου σηκώθηκε με τα γλυκά και μου έπεσε με τα φαγητά ... λαδίλα μπλιαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις