margaritagr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Εφοσον μπρος στα μεταλλια δε τους νοιαζει να μεινουν απο συκωτι 10 χρονια μετα, εμας τι λογος μας πεφτει..Ο καθενας ας κανει ο,τι θελει! Και μη πατε μακρια....εδω στα γυμναστηρια και βλεπεις τυπους να χαπακωνονται μονο και μονο για να δουν γρηγορα αποτελεσματα, και κατα τ αλλα δε μπορουν να σηκωσουν μια μπαρα 50κιλα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 αμα χαπακώνονται συμπληρώματα ναι ,πετάνε λεφτά , κοροιδευουν τον εαυτό τους , χωρίς να μάθουν τα βασικά δε θα κάνουν τίποτααμα μιλάμε για στεροειδή και δεν σηκώνουν 50 κιλά τους σφάξανε πες τους αχχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 μολις ειδα την φωτο θυμηθηκα την προηγουμενη Τεταρτη στο σπινινγκ μια κοπελα ανορεξικια... Μα, τον είδες πώς είναι; Δεν ξέρω εάν αυτό είναι τίμημα του πρωταθλητισμού, αλλά είναι υγιές αυτό το πράγμα; Πραγματικά, αναρωτιέμαι... Ειδα τα σχολια σας για τον περσινο νικητη του Tour De France Chris Froome και μου φανηκε περιεργο που αναρωτιεστε αν ειναι υγιες η κατασταση του. Χωρις να τον ξερω τον ανθρωπο, η πρωτη σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο ηταν μια χαρα ειναι για Κενυατης, βαση της σωματικης του διαπλασης..Βλεπω μετα οτι ειναι γεννημενος στην Κενυα και μεγαλωμενος στην Κενυα και την Νοτια Αφρικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ναι ρε Νικο δεν εχεις δει φουσκωτο απο στεροειδη, να ναι φουσκας;;;!! Εγω εχω τυχει μπροστα σε καβγα που ενας τετοιος δε μπορουσε να δειρει ουτε εμενα χαχαχα! Γελοιοι τελειως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) δειτε να κλάψετε ... 100% , στο 9:35 με πόνεσε το κεφάλι μου απο το γέλιοπω θα πάθω ανακοπή δε μπορώ αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ναι ρε Νικο δεν εχεις δει φουσκωτο απο στεροειδη, να ναι φουσκας;;;!! Εγω εχω τυχει μπροστα σε καβγα που ενας τετοιος δε μπορουσε να δειρει ουτε εμενα χαχαχα!Γελοιοι τελειως θα εννοείς χοντρό , ναι εχω δει πολλούς χοντρούς που το παίζουν τούμπανοι κ ειναι ποιο αδύναμοι κ απο 16χρονο πιτσιρικά κατηγορίας φτερούτώρα για φάρμακα κ να μη σηκωνει 50kg ... αυτοί που λες θα ειναι στα 100+ κιλά χοντροί πισευωοχι οτι αυτό που λες ειναι λάθος , υπάρχει κόσμος που παίρνει φάρμακα και ειναι failγιατι κ 10 φάρμακα να στακάρει δεν θα κάνει δουλειά αν δεν ξέρει τα βασικάΥπάρχουν meatballs με φάρμακα , πλακώνονται στο φάρμακο , τρώνε οτι σαβούρα δουν , γίνονται σα βόδια με μεγάλο bodyfat και χέστηκε η φοράδα . (ο όγκος τους ειναι λίπος most)επίσης όποιος παίρνει φάρμακα κ έχει γαμάτο αποτέλεσμα ξεκωλιάζεται χ2οταν λέμε γαμάτο αποτέλεσμα σημαίνει χωρίς bloated face και με max gainzάλλο αν ειναι λάθος σαν τρόπος ζωής , όπως κ άλλα που κάνουμε όσοι δεν παίρνουμε φάρμακακαι ειναι αποδεκτά σαν normal. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2014 από nicoc89 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ βαβούρα στην πόλη + έχουν έρθει οι "καλιτσουνάδες" από πάνω και φοβάμαι να περπατώ στο δρόμο για τα 10κμ μου.Σήμερα μου μπήκαν 3 αντικανονικά αν δεν πρόσεχα θα με είχαν πατήσει.Ψάχνω εναλλακτική για μέσα στο σπίτι.Ύπαρχει κάτι ανάλογο σαν cardio για μέσα και για εκγύμναση ποδιών?Αλλιώς θα καταλήξω στον στίβο (10 λεπτά από το σπίτι το στάδιο αλλά σιχαίνομαι να κάνω γύρους). Επίσης, ποια φρούτα είναι τα καλύτερα για το καλοκαίρι? Για την ώρα καταναλώνω ακτινίδια,νεκταρίνια,καρπόυζι,ανανά,μάνγκο,σταφίδα και κάνα αχλάδι που και που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 δειτε να κλάψετε ... 100% , στο 9:35 με πόνεσε το κεφάλι μου απο το γέλιο πω θα πάθω ανακοπή δε μπορώ αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα εννοείς χοντρό , ναι εχω δει πολλούς χοντρούς που το παίζουν τούμπανοι κ ειναι ποιο αδύναμοι κ απο 16χρονο πιτσιρικά κατηγορίας φτερού τώρα για φάρμακα κ να μη σηκωνει 50kg ... αυτοί που λες θα ειναι στα 100+ κιλά χοντροί πισευω τρελός squater, φώτη ΜΗΝ δεις την φωτό, δεν νομίζω να σε αρέσει! (o τυπος με τη σαγιονάρα βαρούσε squat στα 60 κιλά Δεν ειμαι κακός αλλά σκέφτηκα "να μην του γλυστρήσει το πόδι τώρα από τη σαγιονάρα να πάρει προσαγωγούς κλπ στα χέρια;;" ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 κοίταξα πόσες cal έχουν τα λαχανικά που τρώω καθημερινά500cal απο λαχανικά τουλάχιστον κ ποτέ δεν τις μετρούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 κοίταξα πόσες cal έχουν τα λαχανικά που τρώω καθημερινά 500cal απο λαχανικά κ ποτέ δεν τις μετρούσα Μην τις μετρας γιατι οι περισσοτερες μπορει να πανε χαμενες. http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13309&subid=2&pubid=2859760 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μην τις μετρας γιατι οι περισσοτερες μπορει να πανε χαμενες. http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13309&subid=2&pubid=2859760 yeah i know αλλα το 500 που έγραψα ειναι ενδεικτικό παίζει να φτάνω τις 800 απο λαχανικά , δεν μετράω πόσα τρώω,έβαλα ενα minimum ποσότητας αλλα πρέπει να αρχίσω να τρώω normal ποσότητες γιατι πρίζομαι τζαμπέ απλά τώρα επειδή τρώω αρκετο φαγητό το πήρα πρέφα , πριν με low carb παπάτζες κ μειωμένο φαγητό φανόταν normal να τρώω τόσα λαχανικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μην τις μετρας γιατι οι περισσοτερες μπορει να πανε χαμενες. http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13309&subid=2&pubid=2859760 AAAAAAAAAAAAAXXAXAXAAXAXAXAXAX!!! Κλαιω. Ειδικά στα φρούτα. Ζητω η sis-science!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 AAAAAAAAAAAAAXXAXAXAAXAXAXAXAX!!! Κλαιω. Ειδικά στα φρούτα. Ζητω η sis-science!! τώρα που ειπες φρούτα εδω και κανα μηνα τρώω τουλάχιστον 2kg++ καρπούζι τη μέρα να πάω να τσεκάρω πόσες cal έχει η μπα? μπααααα αστο και που λέτε πρέπει να αρχίσω να τα μετράω ολα να κάνω κανα cutting γιατι όλο το αναβάλω χαχααχχαχα edit : 600 cal ? 150sugars? fuck it , next year πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 τελικα δεν άντεξα..... έκανα EMoTM power clean απο 40-105 κιλα για 15'. Εντάξει,εντάξει Είμαι μλκας :-D αλλα και πάλι,δεν έκανα κάνα πρόγραμμα του θανατά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 AAAAAAAAAAAAAXXAXAXAAXAXAXAXAX!!! Κλαιω. Ειδικά στα φρούτα. Ζητω η sis-s Στα λαχανικά τώρα πόσες θερμίδες θα σου δώσει το μαρούλι ή η ντομάτα; Φρούτα εννοείται μετράς, σάκχαρα θα εννοεί ότι δεν έχουν σε σχέση με ένα κομμάτι τούρτα πχ.... To καρπούζι πάντως κακώς θεωρείται παχυντικό φρούτο... Με μέτρο όλοι μπορούν να το τρώνε (ντάξει εξαιρούνται διαβητικοί). Μεγάλη ποσότητα στο καρπούζι είναι νερό και ενώ έχει \σχετικά υψηλό ΓΔ έχει πολύ χαμηλό ΓΦ... Τώρα αν τρως 5 κιλά ημερησίως προφανώς θα έχεις πρόβλημα όπως και με οποιοδήποτε φρούτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 υπαρχει κανενα σαιτ ωστε να φτιαξω οσο πιο γινεται καλυτερα την διατροφη μου;;επισης ποσα γευματα ειναι σωστο να τρωμε την ημερα και με ποση ωρα διαφορα το ενα με το αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις