Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι;;; Τελικα δε κανει καλο το καπνισμα;;

ΧΑ ΧΑ!!

εχω μια απορια.... Ρωτησα χτες για τρεξιμο, μου λεει ναι. Βεβαια σιγα σιγα και μεχρι εκει που δε θα με πονεσει. Εγω ομως ειναι αληθεια οτι φοβαμαι να το κανω.. Στη θεση μου τι θα κανατε; Ν αφησω να περασει κανα 15μερο ακομα;

Θα έτρεχα ΜΟΝΟ σε ταρτάν, άμμο και ΟΧΙ σε διαδρόμους 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

στα της διατροφης θα κολλησουμε , οτι γουσταρει ο καθενας γραφει ..

Πραγματικά όμως... Όπως εκείνο το άρθρο που μας έλεγε να κόψουμε τους αμυλωδεις υδατάνθρακες και τα φρούτα και 2 παραγράφους πιο κάτω έλεγε να τρώμε μόνο τέτοιους...

τωρα που ειπε κάπνισμα η Μαργαρίτα

πόσοι απο εδω μέσα καπνίζετε?

Εγώ σπάνια. Δλδ χοντρικά 1-2 πακέτα όλο το χρόνο. Μέχρι και τα 25 μου πάντως είχα βάλει 5 τσιγάρα στο στόμα μου και αυτά για δοκιμή... Μου έφερνε αηδεία,δεν μπορούσα να το κατεβάσω ούτε κάτι light γυναικεία που έκανε η μάνα μου τότε...

• Like 1

\

εχω μια απορια.... Ρωτησα χτες για τρεξιμο, μου λεει ναι. Βεβαια σιγα σιγα και μεχρι εκει που δε θα με πονεσει. Εγω ομως ειναι αληθεια οτι φοβαμαι να το κανω.. Στη θεση μου τι θα κανατε; Ν αφησω να περασει κανα 15μερο ακομα;

Μπορεις για αρχη να κανεις γρηγορο περπατημα σε διαδρομο οχι τρεξιμο ωστε να αποφυγεις τους κραδασμους .

Τη δευτερα φευγβ οποτε θα παω 1-2 φορες γυμναστηριο ακομα. Μεχρι τωρα διαδρομο εκανα μονο 10' σαν προθερμανση κι αυτα στο 5

Γιατι ομως Δημητρα λες οχι σε διαδρομο? υποτιθεται πως εχουν αντικραδασμικο δαπεδο

Γιατι ομως Δημητρα λες οχι σε διαδρομο? υποτιθεται πως εχουν αντικραδασμικο δαπεδο

Εγω παντως λεω οχι επειδη οι διαδρομοι εχουν στατικο ηλεκτρισμο και καθε φορα που προσπαθουσα να πατησω ενα πληκτρο η να κρατηθω απο τις λαβες, ηλεκτριζομουν!

Ηταν τραυματικη εμπειρια παιδια.

Εχω να ανεβω σε διαδρομο χρονια. Προτιμω να τρεχω σε αλση και γηπεδα της περιοχης μου παρα στα γυμναστηρια. Τεχνολογια τεχνολογια αλλα ειπαμε..!

Εγω παντως λεω οχι επειδη οι διαδρομοι εχουν στατικο ηλεκτρισμο και καθε φορα που προσπαθουσα να πατησω ενα πληκτρο η να κρατηθω απο τις λαβες, ηλεκτριζομουν!

Ηταν τραυματικη εμπειρια παιδια.

Εχω να ανεβω σε διαδρομο χρονια. Προτιμω να τρεχω σε αλση και γηπεδα της περιοχης μου παρα στα γυμναστηρια. Τεχνολογια τεχνολογια αλλα ειπαμε..!

Σιγα μην εχουν και AIDS...

• Like 1

Αν δεν κανω λαθος δεν ηταν μετα την ολοκληρωση του γυρου αλλα μετα απο καποιο etape και σε αυτο το επιπεδο  ειναι κινητες φαρμακαποθηκες .

Έχεις δίκιο (στο πρώτο κομμάτι), η φωτογραφία ήταν μετά το 18ο γύρο, σύμφωνα με την είδηση.

Χωρίς να έχω διάθεση να τον υπερασπιστώ, ο τύπος έχει απίστευτα χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους και σωματικού βάρους. Σύμφωνα με φίλο, πρώην αθλητή ποδηλασίας: 

"Αν κάτι είναι ακραίο στους ποδηλάτες, αυτό είναι το πολύ χαμηλό τους βάρος. Όποιος επαγγελματίας ποδηλάτης θέλει να διακριθεί στις ανηφόρες ή σε κάποιο μεγάλο Γύρο, κι εφόσον διαθέτει όλα τα υπόλοιπα φυσικά χαρακτηριστικά, θα πρέπει ο λόγος pounds (βάρους) ανά ίντσα (ύψους) να είναι κάτω του 2.1 (ύψος σε cm επί 0.374). Αυτό σημαίνει ότι ένα αθλητής με ύψος 180cm θα πρέπει να έχει βάρος περίπου 67 κιλά (και κάτω)... Και, επίσης, θα πρέπει να φτάσει αυτό το βάρος χωρίς απώλειες ισχύος. Το ίδιο μοτέρ δηλαδή σε πιο ελαφρύ σασί."

Απλά, για να καταλάβετε τι εννοεί ο φίλος, βάζω σε spoiler φωτογραφία του περσινού νικητή του Tour De France Chris Froome (ύψος 185εκ, βάρος 70 κιλά)

Hoy1_1767911a.jpg

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Πολωνό ποδηλάτη: 

“Of course I will not have legs like Victoria’s Secret models, or Mary from a nearby vegetable shop, or anyone working in an office who does a 10km bike ride or an hour run three times a week. Unfortunately it does not work like that and this what you see in the picture. It is not unhealthy."

Επίσης: "[...] that veins at the surface of the legs dilate as they move blood back to the heart following an intense physical activity like cycling. They added that Huzarski taking the picture standing up intensified the condition, as gravity causes the veins to pool with blood."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wizzy ,δυστυχως η επαγγελματικη ποδηλασια σε κορυφαιο επιπεδο  βλ. Tour de France εχει αμαυρωθει απο πολλαπλα κρουσματα  ουσιων ,μεταγγισεων κτλπ .Φυσικα το ιδιο συμβαινει και  σε πολλα αλλα αθληματα ,τα χαμηλα ποσσοστα λιπους και τα αλλα καλα ειναι τα λεμε ,φυσικα και ειναι προαπαιτουμενα  αλλα δεν αρκουν για τετοιες επιδοσεις.

Αυτο δεν αναιρει βεβαια την τεραστια προσπαθεια που καταβαλουν οι αθλητες,τις ατελειωτες ωρες προπονησης ,στερησεων  και χιλιομετρων  και ουτε φυσικα σημαινει πως αν παρω εγω θα βγαλω το tour de france 

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 5

Wizzy ,δυστυχως η επαγγελματικη ποδηλασια σε κορυφαιο επιπεδο  βλ. Tour den France εχει αμαυρωθει απο πολλαπλα κρουσματα  ουσιων ,μεταγγισεων κτλπ .Φυσικα το ιδιο συμβαινει και  σε πολλα αλλα αθληματα ,τα χαμηλα ποσσοστα λιπους και τα αλλα καλα ειναι τα λεμε ,φυσικα και ειναι προαπαιτουμενα  αλλα δεν αρκουν για τετοιες επιδοσεις.

Αυτο δεν αναιρει βεβαια την τεραστια προσπαθεια που καταβαλουν οι αθλητες,τις ατελειωτες ωρες προπονησης ,στερησεων  και χιλιομετρων  και ουτε φυσικα σημαινει πως αν παρω εγω θα βγαλω το tour den france 

Φώτη, καμία αντίρρηση, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον διαβόητο, πλέον, Lance Armostrong. Σίγουρα, δυστυχώς, σε τέτοια επίπεδα και προς ικανοποίηση των απαιτήσεων και της φιλοδοξίας (ή ματαιοδοξίας?) κάποιων, το "φάρμακο" "πάει σύννεφο", διότι η αμιγώς ανθρώπινη προσπάθεια δεν είναι αρκετή (αρκετή για ποιο πράγμα, άραγε; σηκώνει συζήτηση το θέμα...). Όπως και να 'χει, μακριά από 'μένα (εμάς).

Προσωπικά; Το ποδήλατό μου και τα πόδια μου να είναι καλά, να βγάζω τα χιλιόμετρα που θέλω κι ας λαχανιάζω σε κάποιες ανηφόρες, δεν πειράζει...

μολις ειδα την φωτο θυμηθηκα την προηγουμενη Τεταρτη στο σπινινγκ μια κοπελα ανορεξικια...

Μα, τον είδες πώς είναι; Δεν ξέρω εάν αυτό είναι τίμημα του πρωταθλητισμού, αλλά είναι υγιές αυτό το πράγμα; Πραγματικά, αναρωτιέμαι...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...