wizzy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέ εβερ αλλά την ώρα της προπόνησης ακούω thrash / heavy / speed metal με ακουστικα τέρμα volume και κρατάω την αδρεναλίνη μου ψηλά. Μου αρκεί Κι εγώ αυτά ακούω, αλλά όχι τέρμα το volume ρε φίλε, θα κουφαθείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ισως εχω τερμα το volume γιατι είμαι γέρος και εχω ηδη κουφαθει Οσον αφορα τον τρόπο, στο γυμναστήριο φοράω την κλασσική τουριστική μπανάνα με θηκη για κινητο κλειδια πορτοφόλι κτλ. Το καλώσιο παει απο την μπανανα στο κεφάλι (το κινητο είναι αδυνατο να φύγει απο την θήκη). Η μπανανα ειναι εβέλικτη και γυρναει γυρω η πλαι απο την μέση οπότε μπορώ να ακουω μουσική οτι ασκηση και να κανω (βαρη και cardio) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Παράδειγμα: Α1 κάμψεις με στραβόμπαρα 3*10-12 Α2 Κάμψεις δικεφάλων σε επικλινή 3*όσες βγουν (πάνω από 8 όμως) Α3 Κάμψεις δικεφάλων στο cross-over με τις ψηλές τροχαλίες 3*όσες βγουν...εδώ μείωσε πολύ τα κιλά και πάλεψε να βγουν πάνω από 10. Το εκανα και το cross-over στο τελος με τσακισε, 30kg πανω απο 8 δεν εβγαιναν(perfect form ομως) τη δευτερη φορα λεω θα βαλω λιγοτερο και παλι εκει τις ιδιες εβγαλα.. Θα συνηθισω που θα παει, νιωθω τα χερια μου πρησμενα περισσοτερο απο αλλες φορες παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ισως εχω τερμα το volume γιατι είμαι γέρος και εχω ηδη κουφαθει Οσον αφορα τον τρόπο, στο γυμναστήριο φοράω την κλασσική τουριστική μπανάνα με θηκη για κινητο κλειδια πορτοφόλι κτλ. Το καλώσιο παει απο την μπανανα στο κεφάλι (το κινητο είναι αδυνατο να φύγει απο την θήκη). Η μπανανα ειναι εβέλικτη και γυρναει γυρω η πλαι απο την μέση οπότε μπορώ να ακουω μουσική οτι ασκηση και να κανω (βαρη και cardio) styl οχι μαλακιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Στα @@ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εγω για μουσικη εχω αυτα.... http://www.skroutz.gr/s/315422/Logitech-S220-Speaker-System.html στο γκαραζ.... Ο καφες τελικα με επιασε... Εδωσα πονο, σε ολες σχεδον τις ασκησεις...... Αυριο με βλεπω να μην μπορω ουτε στην τουαλετα να πηγαινω...χαχαχααχα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 styl οχι μαλακιες Γαμ}%}%#% τα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Το εκανα και το cross-over στο τελος με τσακισε, 30kg πανω απο 8 δεν εβγαιναν(perfect form ομως) τη δευτερη φορα λεω θα βαλω λιγοτερο και παλι εκει τις ιδιες εβγαλα.. Θα συνηθισω που θα παει, νιωθω τα χερια μου πρησμενα περισσοτερο απο αλλες φορες παντως.. Ωραίος...τα κιλά μην σε απασχολούν...και 10 κιλά να χρειαστεί να βάλεις βάλτα... Εγω για μουσικη εχω αυτα.... http://www.skroutz.gr/s/315422/Logitech-S220-Speaker-System.html στο γκαραζ.... Ο καφες τελικα με επιασε... Εδωσα πονο, σε ολες σχεδον τις ασκησεις...... Αυριο με βλεπω να μην μπορω ουτε στην τουαλετα να πηγαινω...χαχαχααχα.... Ωραίος...άντε να καθιερωθεί και ο καφές τώρα... Το χειρότερο μετά τα πόδια είναι ότι δεν κάθεσαι απλά στον καμπινέ αλλά σκας πάνω του...Μηδέν έλεγχος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Στο γυμναστήριο πάω για γυμναστική όχι για να κάνω πασαρέλα , το μόνο που με νοιάζει είναι να βγάλω το πρόγραμμα μου στα 45 λεπτά που μπορώ να διαθέσω και όταν φύγω να είμαι ετοιμοθάνατος. Η μουσική είναι σημαντικό μέρος όλου αυτού του θέματος. Επίσης κουβαλάω πορτοφόλι με 2-3 τραπεζικές κάρτες ένα μάτσο λεφτά και δεν ξέρω γώ τι άλλο, σιγά μην το αφήσω σε ενα ντουλάπι της πούτσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 μονο οι γκομενες κουβαλανε τα παντα. και αυτο αλλαζει σιγα σιγα... just saying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Στο γυμναστήριο πάω για γυμναστική όχι για να κάνω πασαρέλα , το μόνο που με νοιάζει είναι να βγάλω το πρόγραμμα μου στα 45 λεπτά που μπορώ να διαθέσω και όταν φύγω να είμαι ετοιμοθάνατος. Η μουσική είναι σημαντικό μέρος όλου αυτού του θέματος. Επίσης κουβαλάω πορτοφόλι με 2-3 τραπεζικές κάρτες ένα μάτσο λεφτά και δεν ξέρω γώ τι άλλο, σιγά μην το αφήσω σε ενα ντουλάπι της πούτσας. Λεφτα και καρτες σπιτι... Αν χαθουν θα κλαις και αυτοι δεν αναλαμβανουν αποζημιωσεις.. Εσυ εχεις το νουσου συνεχεια στην τσαντα..Δεν συγκεντρωνεσαι στο προγραμμα... Τα βασικα στο γυμναστηριο ειναι, πετσετες, μια τσαντα, νερο, σαμπουαν(αν κανεις εκει μπανιο, εννοειτε βρακι)και κανενα ψιλο μην τυχει τιποτα και δεν εχεις φραγκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τα βασικά στο γυμναστήριο είναι: ωραίες γκόμενες. μόνο στο δικό μου πάνε αποκλειστικά χοντρές; φακ δηλαδίς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Χαχαχαχ...Καλυτερα να μην αποσυντονιζεσαι κιολας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Λεφτα και καρτες σπιτι... Αν χαθουν θα κλαις και αυτοι δεν αναλαμβανουν αποζημιωσεις.. Εσυ εχεις το νουσου συνεχεια στην τσαντα..Δεν συγκεντρωνεσαι στο προγραμμα... Τα βασικα στο γυμναστηριο ειναι, πετσετες, μια τσαντα, νερο, σαμπουαν(αν κανεις εκει μπανιο, εννοειτε βρακι)και κανενα ψιλο μην τυχει τιποτα και δεν εχεις φραγκο. Πηγαίνω gym στο διάλειμμα απο την δουλειά. Δεν ειναι τσάντα, μπανάνα μέσης είναι δεν έχω κανένα λόγο να συγκεντρώνομαι πάνω της. Επίσης είπα είναι και το θέμα της μουσικής. Χωρις μέταλ είμαι 20% κάτω , σιγά μην κάνω τροχαλία 100 κιλά και ακούω από πίσω lady gaga να πούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Πηγαίνω gym στο διάλειμμα απο την δουλειά. Δεν ειναι τσάντα, μπανάνα μέσης είναι δεν έχω κανένα λόγο να συγκεντρώνομαι πάνω της. Επίσης είπα είναι και το θέμα της μουσικής. Χωρις μέταλ είμαι 20% κάτω , σιγά μην κάνω τροχαλία 100 κιλά και ακούω από πίσω lady gaga να πούμε.. so true η λάθος μουσική μπορεί να σου γαμήσει την προπόνηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις