Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά έχω ένα περίεργο πόνο, πιάσιμο εκεί που είναι το κυκλάκι, να πάω προπόνηση ή να τ'αφήσω; όταν σηκώνω τον ώμο πονάω πιο πολύ Αν σε ποναει μην το πιεσεις ,ειναι και ατσαλο σημειο ο ωμος γενικοτερα καλυτερα να το προφυλαξεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά έχω ένα περίεργο πόνο, πιάσιμο εκεί που είναι το κυκλάκι, να πάω προπόνηση ή να τ'αφήσω; όταν σηκώνω τον ώμο πονάω πιο πολύ Για δες το παρακατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά έχω ένα περίεργο πόνο, πιάσιμο εκεί που είναι το κυκλάκι, να πάω προπόνηση ή να τ'αφήσω; όταν σηκώνω τον ώμο πονάω πιο πολύ Να τ αφησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 To μαγείρεμα είναι εύκολο, το καθάρισμα είναι παλούκι. Ειδικά τα μικρά (γαύρο, σαρδέλα) που είναι και τα πιο υγιεινά απ' όλες τις απόψεις είναι και το πιο παλούκι στο καθάρισμα. Nταξει μωρέ τους λες εκεί που τα παίρνεις να στα καθαρίσουν, αν δεν υπάρχει πολυτέλεια να έχεις καμιά μαμά ή γυναίκα στο σπίτι να το κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Για δες το παρακατω Ο πόνος είναι στη κλειδα πιο πολύ, εκεί που πάει προς ώμο, καθαρά μυϊκό όπως το καταλαβαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Αν εχεις πονο εκει που λες μαλλον πλησιαζει στους μπροστινους δελτοειδεις , αφησε το λιγο να δεις πως θα παει και δουλεψε λιγο λαστιχα στην επομενη προπονηση. http://www.physio-aid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=49 Ασε γιατι την εχω πατησει προσφατα απο τον ωμο και εχω κανει διατριβη επι του θεματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakos94 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 http://www.ensomati.gr/diatrofi/diatrofi-gia-xasimo-varous/item/proinoισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 http://www.ensomati.gr/diatrofi/diatrofi-gia-xasimo-varous/item/proinoισχυει? Ισχυει για οσους το πιστευουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 http://www.ensomati.gr/diatrofi/diatrofi-gia-xasimo-varous/item/proinoισχυει? Συμπέρασμα Άμα είστε ακόμα στη ανάπτυξη ή άμα ετοιμάζεστε για μια πρωινή προπόνηση μεγάλης διάρκειας (πάνω από 45΄) δεν θα συστήναμε να κόψετε τελείως το πρωινό αλλά να αποφύγετε τα κοινά δημητριακά που αποτελούνται συνήθως από 50% ζάχαρη και να επιλέξετε πιο φυσικά γεύματα χαμηλά σε γλυκαιμικό δείκτη όπως αυγά, βρώμη, μαύρο ψωμί κτλ... To λεει και στο συμπερασμα οποτε αναλογα τι τρως το πρωι διαλεγεις και πιο δρομο θα παρεις , πρωινο η οχι . Το αρθρο αυτο ειναι γι αυτους που δεν κανουν σωστη διατροφη. Εγω ας πουμε που τρωω βρωμη με γαλα ελαφρυ, scoop πρωτεινης και αυγα , δεν θα το εκοβα το πρωινο για κανεναν λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakos94 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Συμπέρασμα Άμα είστε ακόμα στη ανάπτυξη ή άμα ετοιμάζεστε για μια πρωινή προπόνηση μεγάλης διάρκειας (πάνω από 45΄) δεν θα συστήναμε να κόψετε τελείως το πρωινό αλλά να αποφύγετε τα κοινά δημητριακά που αποτελούνται συνήθως από 50% ζάχαρη και να επιλέξετε πιο φυσικά γεύματα χαμηλά σε γλυκαιμικό δείκτη όπως αυγά, βρώμη, μαύρο ψωμί κτλ... To λεει και στο συμπερασμα οποτε αναλογα τι τρως το πρωι διαλεγεις και πιο δρομο θα παρεις , πρωινο η οχι . Το αρθρο αυτο ειναι γι αυτους που δεν κανουν σωστη διατροφη. Εγω ας πουμε που τρωω βρωμη με γαλα ελαφρυ, scoop πρωτεινης και αυγα , δεν θα το εκοβα το πρωινο για κανεναν λογο. Νομιζω το λεει για γενικα , εκτος απο αυτους που κανουν μια πρωινή προπόνηση μεγάλης διάρκειας (πάνω από 45΄) . Δεν βλεπω να εχει σχεση με την ποιοτητα του πρωινου, αλλα του πρωινου σαν γευμα ... διοτι κανει ολο αυτα που λεει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 εγω παλι θελω να πεφτω για υπνο σκασμενος στο φαι και με μια κοιλουμπα τουμπανο !! που θα παει θα βρω ενα αρθρο στο σκουπιδαριο του ιντερνετ που να λεει οτι ειναι σωστο αυτο και οτι μας βοηθαει να βλεπουμε ομορφα ονειρα και θα το κανω .. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakos94 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Προφανως φιλε το εβαλα διοτι εχω μια δυσπιστια. Το εβαλα για εξακρυβωση και να ακουσω αποψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 μα προφανως και δε λεω κατι για σενα φιλε , εσυ καλα εκανες και το εβαλες , για τα ο,τι να'ναι που μπορει να διαβασει κανεις στο νετ λεω .. εδω θα μου πεις ποσταρε ο αλλος αρθρο που ελεγε οτι το καπνισμα σε καποιες περιπτωσεις κανει καλο , στα της διατροφης θα κολλησουμε , οτι γουσταρει ο καθενας γραφει .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 μα προφανως και δε λεω κατι για σενα φιλε , εσυ καλα εκανες και το εβαλες , για τα ο,τι να'ναι που μπορει να διαβασει κανεις στο νετ λεω .. εδω θα μου πεις ποσταρε ο αλλος αρθρο που ελεγε οτι το καπνισμα σε καποιες περιπτωσεις κανει καλο , στα της διατροφης θα κολλησουμε , οτι γουσταρει ο καθενας γραφει .. ΤΡΩΕΙ fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Γιατι;;; Τελικα δε κανει καλο το καπνισμα;; ΧΑ ΧΑ!! εχω μια απορια.... Ρωτησα χτες για τρεξιμο, μου λεει ναι. Βεβαια σιγα σιγα και μεχρι εκει που δε θα με πονεσει. Εγω ομως ειναι αληθεια οτι φοβαμαι να το κανω.. Στη θεση μου τι θα κανατε; Ν αφησω να περασει κανα 15μερο ακομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις