wizzy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 σημερινες. Μπος οι γαμπες αφιερωμενες σε σενα! https://www.dropbox.com/sh/snzmhj4k29dcubj/AABZC9JvO7C98d66TMsbWiFDa [bosei mode on] Μα, τι κ@ριόλης που είσαι! [/bosei mode off] Ωραίος man. Παρόλα τα χιλιόμετρα ποδηλασίας, οι δικές μου είναι απλά σφιχτές και σχηματισμένες, καμία σχέση με τις δικές σου όμως. Φυσικά, είσαι πιο πολλά χρόνια στο "κουρμπέτι" της συστηματικής εκγύμνασης από εμένα, αλλά πού θα πάει, κάποια στιγμή θα γίνουν και οι δικέ μου σαν τις δικές σου!
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 με το ποδηλατο καποια στιγμη οι δικες σου θα γινουν καλυτερες απο τις δικες μου
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 και στο πουλ οβερ 12χ36 τελευταιο σετ (εκει ειχα φωναξει μια γνωστη να με βοηθησει και μου ελεγε οτι εχω ωραιο στηθος ) Γιου αρ ντουινγκ ιτ ρονγκ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Γιου αρ ντουινγκ ιτ ρονγκ. χα λες? 50αρα μανα με 2παιδια! (Κορμαρα παντως) http://www.fitnesspulse.gr/item.php?id=15603
bosei Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δεν νιώθω τώρα σπέκτ...γύρισα με χαρά από το gym. Τσέκαρα σήμερα και την μονή στις άρσεις όπως έκανα και με squat και έκανα: 1 @ 140, 1 @ 150, 1 @ 155, 1 @ 160, 1 @ 165 (pr) Εννοείται το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά γιατί για τα κιλάκια μου είναι το δυνατότερό μου lift. 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ειναι η μερα φαινεται αν και για μενα δεν ηταν PR γιατι εχω κανει και παραπανω στο παρελθον!! γουελ νταν μπος!! 1
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ερώτηση Πως υπολογίζετε ποσα fish oils θα πάρετε; Thanks
bosei Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ερώτηση Πως υπολογίζετε ποσα fish oils θα πάρετε; Thanks Από την ποσότητα EPA+DHA
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ερώτηση Πως υπολογίζετε ποσα fish oils θα πάρετε; Thanks Παίζει να χρειάζεται να παίρνεις και 4-5 κάψουλες τη μέρα (ίσως και παραπάνω) στρέψου σε υγρή μορφή Εγώ θα πάρω αυτό http://eu.iherb.com/Natural-Factors-Rx-Omega-3-Factors-Pharmaceutical-Grade-Fish-Oil-Natural-Orange-Flavor-8-fl-oz-237-ml/2646
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Από την ποσότητα EPA+DHA Εδώ ειναι το θέμα, εχω τις καπσουλες τις on και γραφει στην ετικέτα: Fish oil 1000mg Total omega 3 fatty acids 300mg Και στο κουτάκια του EPA/DHA δεν γραφει τπτ. Να υποθέςω οτι ειναι 300αρα η καπσουλα? Thanks
bosei Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Εδώ ειναι το θέμα, εχω τις καπσουλες τις on και γραφει στην ετικέτα: Fish oil 1000mg Total omega 3 fatty acids 300mg Και στο κουτάκια του EPA/DHA δεν γραφει τπτ. Να υποθέςω οτι ειναι 300αρα η καπσουλα? Thanks Ναι...της ON είναι 300mg ο συνδυασμός EPA και DHA. Αν βαριέσαι να κατεβάζεις πολλά softgel πάρε κάποια με μεγαλύτερη περιεκτηκότητα ή liquid όπως είπε η Δήμητρα.
alex_000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Για αγορά foam roller πρέπει να προσέξω κάτι; Οχι ολα πανω κατω ιδια ειναι. Απλα κοιταξε να ειναι οντως foam roller. Θα ειναι πολυ σκληρο (και ακαμπτο) και πολυ ελαφρυ.
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Απο αυριο θα επιχειρησω κ το πρωινο τρεξιμο-περπατημα με αδειο στομαχι για καλυτερη αεροβια. Οταν λες σταδιακη εννοεις ξεκιναω απο λιγα κιλα κ να φτασω σε οσα αντεχω? Κόψε την αεροβική νηστικός. Φαε το πρωινο σου και μια ωρα μετα κανε ΗΙΙΤ. Θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα. --------------------------------------- Leg day και σήμερα. Λες κι εσυ ρε μπος για γαμπες... Οι δικες μου καλαμακια σκετα (γενετικο το κακο, κι ο πατερας ετσι ειναι). Εχω βαλθει να το αλλαξω ομως, μισω τη μερα ποδιων αλλα τα δινω ολα σαν ερχεται η ωρα. Ηδη εχω δει μικρη διαφορα κι ειμαι σιγουρος οτι θα δω πολυ μεγαλυτερη οσο βαζω κρεας πανω μου. --------------------------------------- Μιτινγκ χτες το μεσημερι, μετα το μπανιο. Απο κανα 3λιτρο μπυρες ηπιαν ο καθενας, με μια μικρη των 250ml την εβγαλα εγω. Ναι, ωραια, κραταμε το κορμι στα καλα του αλλα γινομαστε κομματακι αντικοινωνικοι ετσι, οταν οοοοολοι στην παρεα κατεβαζουν οτι βρουν κι εσυ τη βγαζεις με νερακι. Οταν ομως στην παραλια εσυ εισαι λαμπαδα και οι αλλοι πορτατιφ... 3
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Οχι ολα πανω κατω ιδια ειναι. Απλα κοιταξε να ειναι οντως foam roller. Θα ειναι πολυ σκληρο (και ακαμπτο) και πολυ ελαφρυ. για τις διαστάσεις έχω κολλήματα. Σκεφτόμουν να παραγγείλω αυτό που είναι και οικονομικό Site: αυτό
alex_000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημητρα μην φοβασαι για διαστασεις , και κοντο να ειναι κανει δουλεια αλλα 90 cm ειναι μια χαρα ρε δεν ειναι κοντο, ------ Παιδια το θεμα γαμπα ειναι ιδιεταιρα πονεμενο στο χωρο γιατι οι του fitness γενικα εχουν χαμηλο λιπος.. Πολυς κοσμος αγυμναστος εχει γαμπες αλλα αν κρατανε και λιγο λιπος ειναι ευκολο να εχουν μεγεθος για τον αγυμναστο που ειναι 20% +. Ειχα επισης θεμα με ποδια γενικα που ηταν καλαμια αλλα πλεον ειναι οκ μετα απο ενα χρονο σκισιμο. Δεν ειναι οτι εχω τιποτα τρελο αλλα ειμαι τουλαχιστον σε επιπεδο παραλιακια δηλαδη ποδι που δεν ειναι αντιαισθητικο, αλλα ξεφυγα απο "remembered beer forgot leg day'. Του χρονου νομιζω θα με παρακαλαει η γυναικα να σταματησω τα squat παντως γιατι το ποδι ανταποκρινεται.. Κατι βερμουδες ck που ειχα αγορασει περισυ που ειναι πιο slim κατασταση ειναι στο οριο να σκιστουνε στο μπουτι. Του χρονου αποκλειεται να μπαινουν. ------ Τελος παιδια να πω λιγο για το προγραμμα του maus το 5-6 day split... Δεν ειναι παιξε γελασε, μιλαμε για τρομερα αποτελεσματα και παρα πολυ γρηγορα ( Μαζι με υπερθερμιδικη). Ειχε κοσμο που ειχε να με δει μολις ενα μηνα αλλα η διαφορα εκανε μπαμ (ξερω οτι ακουγεται υπερβολη...). Μπηκε και λιγο λιπακι τωρα δεν πειραζει. Θα παρω αλλο 1.5 κιλο και στα 86 θα κοψω δυο να δω που βρισκομαι. ------ Boss μπραβο για το PR δυνατος! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις