Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Κοψε τηγανιτα ασπρο αλευρι αναψυκτικα ζαχαρη και περιορισε τα λιπαρα 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 για διατροφες και τετοια θα σου γραψουν τα παιδια πολλα , εγω θα σου πω ενα παραδειγμα μονο φιλε linkin το πρωτο χρονο που ξεκινησα γυναστικη με βαρη , εκανα 6 μερες την βδομαδα με πολυ ενταση , αλλα και με ο,τι να'ναι διατροφη ομως και τα αποτελεσματα που ειδα στο σωμα μου ηταν απο ελαχιστα εως μηδαμινα ! τον αμεσως επομενο χρονο που ασχοληθηκε πολυ καποιιος μαζι μου και εμαθα πολλα , εκανα σουπερ διατροφη , με πολυ λιγοτερη προπονηση , και τα αποτελεσματα που ειδα ηταν απιστευτα , ειδα για πρωτη φορα το σωμα μου να μεταμορφωνεται .. τι θελω να πω ? ειναι κριμα να σκιζεσαι στην προπονηση και να πηγαινει στραφι ολη η προσπαθεια ελεο κακης διατροφης ! μια συνηθεια ειναι , κοψε τα βρωμικα , ξεκινα να τρως καλα κ μετα δε θα θελεις να σαβουριαζεις γιατι δε θα σ αρεσει και δε θα σου λειπει καθολου .. 6
bosei Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Αν χρειαστεις βοηθεια, ενημερωσε μολις εφαγα παγωτο να θυμηθω τη γευση του :-P Τι βοήθεια ρε? Έφαγα το burger μου, πέρασα κι από waffle house αλλά στο στομάχι σαν να μην μπήκε τίποτα. 3
Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Πω ρε μπος μας γαμας τωρα... Μαους ετσι ειναι που τα λες... Σημερα ολοι πινανε ουισκι... στο σπιτι κατα της 20:00 γιατι ειχαμε καλεσμενο.. εγω τελειωσα τον σκετο φραπε και μετα νερο... Με τα σε βλεπουν και λενε πως μπορεις να κρατιεσαι.. δεν κρατιεμαι απλα συνηθισα και μ αρεσει κιολας 1
kuzko21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 για διατροφες και τετοια θα σου γραψουν τα παιδια πολλα , εγω θα σου πω ενα παραδειγμα μονο φιλε linkin το πρωτο χρονο που ξεκινησα γυναστικη με βαρη , εκανα 6 μερες την βδομαδα με πολυ ενταση , αλλα και με ο,τι να'ναι διατροφη ομως και τα αποτελεσματα που ειδα στο σωμα μου ηταν απο ελαχιστα εως μηδαμινα ! τον αμεσως επομενο χρονο που ασχοληθηκε πολυ καποιιος μαζι μου και εμαθα πολλα , εκανα σουπερ διατροφη , με πολυ λιγοτερη προπονηση , και τα αποτελεσματα που ειδα ηταν απιστευτα , ειδα για πρωτη φορα το σωμα μου να μεταμορφωνεται .. τι θελω να πω ? ειναι κριμα να σκιζεσαι στην προπονηση και να πηγαινει στραφι ολη η προσπαθεια ελεο κακης διατροφης ! μια συνηθεια ειναι , κοψε τα βρωμικα , ξεκινα να τρως καλα κ μετα δε θα θελεις να σαβουριαζεις γιατι δε θα σ αρεσει και δε θα σου λειπει καθολου .. παντως ακομα και σκατα διατροφη να εχει καποιος και οταν λεω σκατα εννοω να ειναι απο θερμιδες συντηρησης και πανω αλλα να τρωει αηδιες παλι θα αλλαξει το εσωτερικο του. (υποθετωντας οτι με τις αηδιες θα καλυπτεις τις μακρο-αναγκες σου) δηλαδη εφοσον γυμναζεται οι μυες του θα μεγαλωσουν απλα θα παιρνει και πολλα κιλα σε λιπος και θα ξεσκιζει τον οργανισμο του...
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ακριβως ! αν τρως σκατα και δεις διαφορα στο σωμα σου επειδη θα εχουν μεγαλωσουν οι μυες , τοτε θα ειναι ακομη πιο κριμα γιατι σκεψου τι διαφορα θα εβλεπες και πως θα φαινοταν το σωμα σου αν του εδινες περισσοτερη πρωτεινη και λιγοτερα λιπαρα , αν ετρωγες σωστα δηλαδη! 1
mgs4 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Πάντως ρε παιδιά με τα πιτόγυρα, πίτσες και αναψυκτικά κάποτε μόνο λίπος εβλεπα πάνω μου και πείνα μετά από λίγο που με ανάγκαζε να ξανατρώω σαβούρες. Τώρα πια με σωστή διατροφή και ξεσκίζομαι στο φαγητό και από λίπος σχεδόν τπτ αναλογικά με τις ποσότητες που τρώω γιατί κάνω και υπερθερμιδική διατροφή... Mπαινω να γραψω τον πονο μου και βλεπω πιτσες και παγωτα.... Τεσπα, εγω θα γραψω και οποιος θελει διαβαζει. Αλλαγη 180 μοιρων, ο κομπος εφτασε στο χτενι. Πρεπει να σταματησω να τρωω σαπιλες. Υστερα απο ενα σεβαστο διαστημα κολυμβητηριου/γυμναστηριου ειμαι περιπου στο 70-80% της μυικοτητας που θελω να πετυχω. Ωστοσο ξενερωνω γιατι το σωμα μου δεν αντικατοπτριζει την πολυ δουλεια που εχω κανει. Ο λογος?? Τρωω οτι τρωγεται. Παροτι καιω παρα πολλες θερμιδες, τις ξαναπαιρνω πισω μεσω του φαγητου. Και ποιοτικα, και ποσοτικα. Ειδικα μετα απο προπονηση, γινεται το σωσε. Υπολογιζω bf περιπου στο 23-25. Στοχος το 12-15. Τι θελω απο εσας? Να μου πειτε τι απαγορευεται να τρωω, τι μπορω να τρωω σε μικρες ποσοτητες καθως και ποτε να το τρωω. To πιο σημαντικο, δεν θελω να χασω μυικοτητα (στο μετρο του δυνατου), ουτε να μεινω ο μισος. Οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη. Τι θελω απο εμενα? Να σταματησω να τρωω (καταραμενα αμερικανικα σουπερμαρκετ). Οπότε φίλε linkin χωρίς να ξέρω τους στόχους σου και τις απαιτήσεις σου για αρχή ξεχασε το φαγητό απεξω, τα γλυκά, τις σοκολάτες, τη ζάχαρη, τα ψωμιά, τα αναψυκτικά και τους χυμούς και βαλε στη διατροφή σου αβγά, προιόντα ολικής άλεσης, δημητριακά για πρωινό, απαχο κρεας και γαλακτοκομικά, ψαρια, ρύζι, πατάτες, ξηρούς καρπούς, σαλάτες, λαχανικά και φρούτα... Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι θα τρως ένα καρβέλι ψωμι ολικής άλεσης επειδή είναι υγιεινό ή θα τρως 2-3 φρούτα πριν πέσεις για ύπνο έτσι... Τα φρουτα πχ κρατα τα για ενδιαμέσα στα γεύματα. 2-3 φρούτα καθημερινά είναι καλά. Σαλάτες να έχεις μαζί με το κυρίως γεύμα μεσημέρι/ βραδυ. Στο πρωινό μπορείς να τρως καμιά ομελέτα με ασπράδια αβγών ή βρώμη με γάλα ή βρώμη με ασπράδια... προσπάθησε να τρως όσο χρειάζεσαι δλδ μόλις ερθει ο κορεσμός να σηκώνεσαι απ το τραπέζι. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Τι βοήθεια ρε? Έφαγα το burger μου, πέρασα κι από waffle house αλλά στο στομάχι σαν να μην μπήκε τίποτα.επρεπε να περασεις και απο μια pizza ή ενα διπλο burger
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Εγω προσεχω ολη τη βδομαδα αλλα κυριακη ή σαββατο εχω free day. Αυτο δε σημαινει οτι θα ξεσκιστω στο trash αλλα οτι ΑΝ θέλω θα φαω κατι "κακό". Ουτως ή αλλως τρωω λιγο οποτε αν φαω ενα κομματι πιτσα πχ δε χαλασε ο κοσμος. Εχω τα περιθωρια να το κανω. Ας πουμε χτες η παρασπονδια μου ηταν στο πρωινο, οπου αντι για φετα με μελι-ταχινι, εφαγα ενα κομματι κεικ με σοκολατα. Νομιζω οτι το θεμα της διατροφης , ως προς το τι να προσεξουμε, για εναν αρχαριο ειναι αρκετα απλο. Ειναι βασικα αυτα που πρεπει ν αποφευγεις! Τηγανιτα, γλυκα, ασπρο ψωμι, junk food , κρεμες γαλακτος , αναψυκτικα/κοκτειλς/μπυρες.. ΠροΧτες ειδα ενα παληκαρι στο γυμναστηριο που σηκωνε μπαρα , ολο το πανω μερος τουμπανο. Κοιταω τα ποδια, τουμπανα κι αυτα. Επιτελους λεω!
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ΠροΧτες ειδα ενα παληκαρι στο γυμναστηριο που σηκωνε μπαρα , ολο το πανω μερος τουμπανο. Κοιταω τα ποδια, τουμπανα κι αυτα. Επιτελους λεω! μην το χασεις απτα ματια σου.χεχε. καλημερα και καλη εβδομαδα. γλυκια μου Μαργαριτα, οταν λες free day εννοεις τρως ελευθερα ολη τη μερα. πχ πρωινο κεικ σοκολατας και απογευμα ενα κομματι πιτσας?
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Οχι μεχρι τωρα δε το εχω κανει αυτο. Πιο πολυ εγκεφαλικο ειναι το θεμα βασικα! Ξερω μες τη βδομαδα οτι μια μερα μπορω να φαω ο,τι θελω κι ετσι κρατιεμαι. Αλλα ποτε δεν εχω κανει αυτο που λες, να κανω ολη τη μερα χαλια πρωι σοκολατα , μετα ξερω γω σουβλακι και το βραδυ παγωτο. Απλα ειναι η μερα που αν παραγγειλουν πχ οι δικοι μου σουβλακια το μεσημερι θα παρω κι εγω ενα, ή αν μου πουν φιλοι να βγουμε για φαγητο θα παω. Καλη μερα καλη βδομαδα! (Ελπιζω δηλαδη )
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 In other news Και εκεί που λες οτι θα αρχίζει να αδειάζει σιγα-σιγά το gym, ξαφνικά δεν βρίσκεις ούτε dumbbell... Φίσκα το gym σήμερα. Τον Αύγουστο θα παίξουμε ξύλο για πιάσουμε ενα dumbbell... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) επικληνη με αλτηρες τελευταιο σετ 6χ34 παγκο 100χ1 μαξ κιλα ανεβασα και κρος οβερ απο κατω προς α πανω στα 15 και στο πουλ οβερ 12χ36 τελευταιο σετ (εκει ειχα φωναξει μια γνωστη να με βοηθησει και μου ελεγε οτι εχω ωραιο στηθος ) σημερινες. Μπος οι γαμπες αφιερωμενες σε σενα! https://www.dropbox.com/sh/snzmhj4k29dcubj/AABZC9JvO7C98d66TMsbWiFDa Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2014 από Spect~ 1
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Για αγορά foam roller πρέπει να προσέξω κάτι;
therock Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 O Jeff Cavalierre που ανεβηκε μερικες σελιδες πριν, ειναι αξιοπιστος? Εβλεπα αυτο το βιντεακι για τα Upright Row, που λεει να αποφευγονται με μπαρα και να γινονται με dumbbel. Εγω τα κανω στην τροχαλια απο χαμηλα παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις