bosei Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Σοβαρα.... ; εγω εχω κολλημα θελω να τα ανεβασω.... Χωρις δυνατα ποδια δεν κανουμε τιποτα... Καλά δεν είναι και σαν τους πήχεις αλλά είναι μικρές...πολύ. Υπομονή θέλουν. μπος εγω γαμπες ξερεις τι κανω και δεν μπορω να κουνηθω για λιγο μετα? στο σμιθ 50κιλα 12 αριστερο ποδι + 12 δεξι ποδι + 15 και τα δυο μαζι 4 τετοια κατεβαζω στα 40 κιλα και κανω αλλη μια το ιδιο μεχρι να μην μπορω να σηκωσω τιποτα! ολα αυτα χωρις διαλλειμα ε! Ρε συ σπεκτ ξέρεις ποιό είναι το θέμα...εσύ έχεις και γαμώ τις γάμπες για τα κιλά σου και όπως σε όλους μας τα δυνατά μας σημεία πάνω κάτω ό,τι και να κάνουμε θα υπάρξει ανάπτυξη. Μην νομίζεις...έχω δοκιμάσει πολλά. Και κάτι τύπου σαν αυτά που λες με giant set και πολλά κιλά. Υπομονή θέλουν και ελπίζω να ακολουθήσουν το υπόλοιπο σώμα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 καλα σιγουρα ο καθενας εχει τα δικα του δυνατα σημεια! οπως εγω δεν βγαζω ποτε βυζια οτι και να κανω! σκεψου οτι τωρα κανω 95 κιλα παγκο αλλα το βυζι παραμενει πλακα ενω βλεπω δυο γνωστος μου που δεν κανουν καν γυμναστικη και εχουν μια χαρα καλοσχηματισμενα βυζια! ειδικα τις γαμπες μπορεις να τις γυμναζεις και 2-3 φορες τη βδομαδα οποτε ορεξη να χεις 1
bosei Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 αποφάσισα να γίνω κωλόχοντρος Ωραίος κι εγώ φεύγω τώρα πάω για τελευταίο cheat εντός Αθηνών. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ξεσκίσω πίτσα ή Burger.
tehAllantin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 2 πιτσες και 1λιτρο παγωτο 12 ευρω. Αντε γεια. παω για τον δεύτερο γύρο παγωτό. Ωραίος κι εγώ φεύγω τώρα πάω για τελευταίο cheat εντός Αθηνών. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ξεσκίσω πίτσα ή Burger. burger >>>>>>>>>>>>>>>>> pizza 1
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ωραίος κι εγώ φεύγω τώρα πάω για τελευταίο cheat εντός Αθηνών. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ξεσκίσω πίτσα ή Burger.Αν χρειαστεις βοηθεια, ενημερωσε μολις εφαγα παγωτο να θυμηθω τη γευση του :-P
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 καλα σιγουρα ο καθενας εχει τα δικα του δυνατα σημεια! οπως εγω δεν βγαζω ποτε βυζια οτι και να κανω! σκεψου οτι τωρα κανω 95 κιλα παγκο αλλα το βυζι παραμενει πλακα ενω βλεπω δυο γνωστος μου που δεν κανουν καν γυμναστικη και εχουν μια χαρα καλοσχηματισμενα βυζια! ειδικα τις γαμπες μπορεις να τις γυμναζεις και 2-3 φορες τη βδομαδα οποτε ορεξη να χεις αυτό που λες ισχύει για όλα τα σημεία πχ γάμπες ... τις γυμνάζω μια φορά την εβδομάδα 5-6 set @ 100-110kg χ 15 reps αργές με 2sec περιπ standby στο ανέβασμα και έχω διπλάσιες γάμπες απο ενα παλικαράκι που τις γυμνάζει 5 χρόνια πριν απο εμένα και 2-3 φορές την εβδομάδα Οτι κ να κάνει γάμπες...niet άσχετο αλλα πρόσεξα τελευταία παίζει πολυ chicken leg , έγινε μόδα? βλέπω τον ένα μετά τον άλλο να σταματάνε να γυμνάζουν πόδια
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Και γω αυτο βλεπω... πανω κορμος κομματια κατω συσσιτιο... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 άσχετο αλλα πρόσεξα τελευταία παίζει πολυ chicken leg , έγινε μόδα? βλέπω τον ένα μετά τον άλλο να σταματάνε να γυμνάζουν πόδια το πρώτο που βλέπει η γυναίκα είναι ο άνω κορμός οπότε όλοι θέλουν να χτίσουν αυτό λησμονώντας, εσκεμμένα, το υπόλοιπο.
Mau-Maus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 παντως εμενα οι περισσοτερες γυναικες φιλες μου περισσοτερο κοιτανε τα ποδια στον αντρα , (οχι απαραιτητα να ειναι τουμπανο και να μην μπαινουν τα τζιν στα μπουτια , αλλα να μην ειναι αδυνατα κ να ειναι συμμετρικα με τον ανω κορμο) παρα τον κορμο ! και αυτο που λεει η δημητα παιζει , αλλα εγω πιστευω πιο σημαντικος λογος που τα παραμελουν πολλοι , ειναι γιατι τα ποδια απαιτουν παρα πολυ ενεργεια , πολυ δυναμη κ γενικοτερα ειναι βαρβατη προπονηση , την μερα που εχεις ποδια , δε μπορεις να μαλακιστεις , πρεπει να σου φυγει ο κωλος για να κανεις δουλεια ! στα δικεφαλα τρικεφαλα κτλ πχ κανεις 2-3 σετακια χαλαρα και πριζεσαι .. ps τις γαμπες αν θελουμε μπορουμε να τις γυμνασουμε και καθε μερα δεν εχουν κανενα θεμα ! και οντως η γενετική γαμπών ειναι ο Νο1 παραγοντας για τον καθενα μας και μετα η προπονηση που θα τους κανει .. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 παντως εμενα οι περισσοτερες γυναικες φιλες μου περισσοτερο κοιτανε τα ποδια στον αντρα , (οχι απαραιτητα να ειναι τουμπανο και να μην μπαινουν τα τζιν στα μπουτια , αλλα να μην ειναι αδυνατα κ να ειναι σημετρικα με τον ανω κορμο) παρα τον κορμο ! και αυτο που λεει η δημητα παιζει , αλλα εγω πιστευω πιο σημαντικος λογος που τα παραμελουν πολλοι , ειναι γιατι τα ποδια απαιτουν παρα πολυ ενεργεια , πολυ δυναμη κ γενικοτερα ειναι βαρβατη προπονηση , την μερα που εχεις ποδια , δε μπορεις να μαλακιστεις , πρεπει να σου φυγει ο κωλος για να κανεις δουλεια ! στα δικεφαλα τρικεφαλα κτλ πχ κανεις 2-3 σετακια χαλαρα και πριζεσαι .. Μάους και γω προσωπικά τον κάτω κορμό παρατηρώ. Δύο - τρεις γνωστοί μου με ρώτησαν/είπαν ότι θέλουν να πάρουν όγκο στα χέρια, να κάνουν μόνο δικέφαλο/τρικέφαλο για την εικόνα καθαρά
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μάους και γω προσωπικά τον κάτω κορμό παρατηρώ. Δύο - τρεις γνωστοί μου με ρώτησαν/είπαν ότι θέλουν να πάρουν όγκο στα χέρια, να κάνουν μόνο δικέφαλο/τρικέφαλο για την εικόνα καθαρά ημουν σιγουρος ! ολες οι κοπελες τα ποδια κοιτανε , δειχνει πολυ ασχημα το σωμα με ποδια καλαμια .. 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Κανουν την γκομενιστικη προπονηση... Στηθος πλατη ωμους... Ποδια δικαιολογια δεν παιρνουν... 1
linkin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Mπαινω να γραψω τον πονο μου και βλεπω πιτσες και παγωτα.... Τεσπα, εγω θα γραψω και οποιος θελει διαβαζει. Αλλαγη 180 μοιρων, ο κομπος εφτασε στο χτενι. Πρεπει να σταματησω να τρωω σαπιλες. Υστερα απο ενα σεβαστο διαστημα κολυμβητηριου/γυμναστηριου ειμαι περιπου στο 70-80% της μυικοτητας που θελω να πετυχω. Ωστοσο ξενερωνω γιατι το σωμα μου δεν αντικατοπτριζει την πολυ δουλεια που εχω κανει. Ο λογος?? Τρωω οτι τρωγεται. Παροτι καιω παρα πολλες θερμιδες, τις ξαναπαιρνω πισω μεσω του φαγητου. Και ποιοτικα, και ποσοτικα. Ειδικα μετα απο προπονηση, γινεται το σωσε. Υπολογιζω bf περιπου στο 23-25. Στοχος το 12-15. Τι θελω απο εσας? Να μου πειτε τι απαγορευεται να τρωω, τι μπορω να τρωω σε μικρες ποσοτητες καθως και ποτε να το τρωω. To πιο σημαντικο, δεν θελω να χασω μυικοτητα (στο μετρο του δυνατου), ουτε να μεινω ο μισος. Οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη. Τι θελω απο εμενα? Να σταματησω να τρωω (καταραμενα αμερικανικα σουπερμαρκετ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις