tehAllantin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Κάτσε ρε...τι παίζει ? Κόκκινο είναι το καρπούζι... you watch but you dont see!! Η λεπτομέρεια είναι αλλου!!!! <3 <3 <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 you watch but you dont see!! Η λεπτομέρεια είναι αλλου!!!! <3 <3 <3 Μωρέ είδα ότι δεν έχει κουκούτσια... (αν αυτό εννοείς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 έχει, λίγα μικρά άσπρα. Δεν τα βλέπω και ντιπ. Υπάρχουν κίτρινα καρπούζια. Γνώριζα την ύπαρξή τους αλλά πρώτη φορά είδα από κοντά (και δοκίμασα. Δυστυχώς είχαμε μονο 2 διαθέσιμα και δεν μπορεσα να του γαμήσω τη μάνα! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δεν φαίνεται ωραίο πάντως...το ίδιο είναι σε γεύση με το άλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ευτυχώς και ένιωθα η μόνη που έχει ξεσκιστεί στα φρούτα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ρε πολύ νόστιμο ήταν. Ελάχιστα διαφορετική υφή και μου φάνηκε λίιιιγο πιο "στεγνο". Φταίει αρκετά και ο φωτισμός, ηταν ζωντανό κίτρινο Τώρα που λέμε για φρούτα, το twix είναι εσπεριδοειδές ή οπωροφόρο;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τώρα που λέμε για φρούτα, το twix είναι εσπεριδοειδές ή οπωροφόρο;; Εσπεριδοειδές σαν τις mars νομίζω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μαλακία έκανα δλδ, βραδιάτικο, θα με ταράξουν τα οξέα... Έχω ξύπνημα και στις 5 :/ Άντε καληνυχτα (δευτερη βδομάδα skip squat day, μαλλον πρέπει να κοιτάξω το γόνατο...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Πριν κοιτάξεις το γόνατο, δοκίμασε τα wraps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 και μετα απορουμε γιατι ο κοσμος εχει προβληματα.. http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/02/10-2.html#more O χειροτερος τρόπος να χάσει κανείς κιλά είναι να κάνει δίαιτα. -------------- Αλεξ που είσαι ωρέ; Άμα είσαι Χαλκιδική, έλα το άλλο Σάββατο Ν. Πλάγια το πρωί στη συνάντηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Πριν κοιτάξεις το γόνατο, δοκίμασε τα wraps πονάει μωρέ, όχι μονο στα squat. Αφου δεν το κοίταξα αφότου το χτύπησα ( ο μαλακας..) και εντάξει, γυμναστήριο, ορθοστασία στη δουλειά, απότομες κινήσεις, σκαλιά ανεβοκατέβασμα 1000000 τη μέρα, ε, όσο να'ναι δεν ειμαστε νιάτα σαν εσένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 πονάει μωρέ, όχι μονο στα squat. Αφου δεν το κοίταξα αφότου το χτύπησα ( ο μαλακας..) και εντάξει, γυμναστήριο, ορθοστασία στη δουλειά, απότομες κινήσεις, σκαλιά ανεβοκατέβασμα 1000000 τη μέρα, ε, όσο να'ναι δεν ειμαστε νιάτα σαν εσένα μακάρι να χα τα νιάτα του under 25 αλλά που, γερνάω και γω...30 παρά 3 χρονάκια αισίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 και μετα απορουμε γιατι ο κοσμος εχει προβληματα.. http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/02/10-2.html#more τη τριτη βραδυ 7 φετες ζαμπον. πεμπτη μεσημερι 7 φετες γαλοπουλα. μονο εμενα μου φαινεται υπερβολικα τραγικο και αστειο?γιατι 7 και οχι 8 ή 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Αλεξ που είσαι ωρέ; Άμα είσαι Χαλκιδική, έλα το άλλο Σάββατο Ν. Πλάγια το πρωί στη συνάντηση. Νέα Πλάγια ή Νέα Καλλικράτεια καλέ; Μην τον στείλουμε σε λάθος μέρος τον άνθρωπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 μονο εμενα μου φαινεται υπερβολικα τραγικο και αστειο?γιατι 7 και οχι 8 ή 10? Tο ιδιο αιωνιο ερωτημα εχω και εγω οσον αφορα τις.. επαναλληψεις! Οπου και αν διαβασεις σου λενε. Κανε 12 επαναλληψεις δικεφαλλων πχ. Μετα 10, μετα 8 και τελος. Γενικα ο αριθμος 12 ειναι ο στανταρ αριθμος στις ασκησεις. Ποτε δεν θα δεις καποιον να λεει κανε 13 επαναλληψεις, ή 9, ή 17. Λες και ολοι οι ανθρωποι εχουν τις ιδιες δυνατοτητες ή αντοχες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις