Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ελπιζω να το πλενεις καθε μερα :P

Κάθε μέρα όχι, αλλά συχνά μέσα στην εβδομάδα. Και τέλος πάντων ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ Μ; =ρ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

To προβλημα μου ειναι πως  αυτο δεν βολευει στα βαρη αλλα ειναι για τρεξιμο-διαδρομο .

Το ανάποδο, στο διάδρομο δεν το φοράω ποτέ στο χέρι (το βάζω στο πλάι, στις "θηκούλες" του διαδρόμου). Με ενοχλεί πολύ να το φοράω όταν τρέχω, μπαίνει το καλώδιο μέσα στη μέση και μου σπάει τα νεύρα. Στα βάρη δεν ενοχλεί καθόλου. Εμένα τουλάχιστον.

το χειρότερο πράγμα να σου φύγει το κινητό απο την τσέπη και να τραβήξει κάτω και τα ακουστικά μαζι την ώρα που εκτελείς δύσκολη άσκηση 
το είχα πάθει και απο τότε φοράω φόρμα με φερμουάρ στις τσέπες .
πάντως αυτό στο χέρι δεν ξέρω, βολεύει ? η αν ιδρώσεις σε πιάνει φαγούρα ? γιατι τώρα με την ζέστη ...

• Like 1

το χειρότερο πράγμα να σου φύγει το κινητό απο την τσέπη και να τραβήξει κάτω και τα ακουστικά μαζι την ώρα που εκτελείς δύσκολη άσκηση 

το είχα πάθει και απο τότε φοράω φόρμα με φερμουάρ στις τσέπες .

πάντως αυτό στο χέρι δεν ξέρω, βολεύει ? η αν ιδρώσεις σε πιάνει φαγούρα ? γιατι τώρα με την ζέστη ...

Εμένα δεν με ενοχλεί ούτε με πιάνει φαγούρα παρά το ότι ιδρώνω πολύ στο γυμναστήριο. Με έχει βολέψει απίστευτα, αν μια μέρα το ξεχάσω χαλιέμαι πάρα πολύ.

Εμένα δεν με ενοχλεί ούτε με πιάνει φαγούρα παρά το ότι ιδρώνω πολύ στο γυμναστήριο. Με έχει βολέψει απίστευτα, αν μια μέρα το ξεχάσω χαλιέμαι πάρα πολύ.

και εγώ ιδρώνω πολύ και μου τη σπάει , πρέπει να έχω 2 πετσέτες προσώπου μαζι μου και μια μεγάλη . Τέτοια εποχή δεν την παλευω και πολύ , προτιμώ χειμώνα 

gym poser - apple fan girl combo detected. :-D

Ε ναι λοιπόν το πέτυχες.

Θες να συζητήσουμε τι κάνουν οι γυναίκες gym-posers σε γενικές γραμμές όταν πηγαίνουν γυμναστήριο; =ρ

Οχι το βλέπω και εχω ζητήσει απο τον γυμναστη να τους απαγορευτει η προσβαση. Ερχεται μια τυπισσα στα 40 που "γυμναζεται" φορώντας παντα γυαλια ηλίου και έχει αποκλειστικά διπλα της μια γυμναστρια.

Για το apple fan girl κουβεντα. :rolleyes: 

• Like 1

Ε ναι λοιπόν το πέτυχες.

Θες να συζητήσουμε τι κάνουν οι γυναίκες gym-posers σε γενικές γραμμές όταν πηγαίνουν γυμναστήριο; =ρ

τι δεν κάνουν να πεις

αλλα και οι άντρες δεν πάνε πίσω

Οχι το βλέπω και εχω ζητήσει απο τον γυμναστη να τους απαγορευτει η προσβαση. Ερχεται μια τυπισσα στα 40 που "γυμναζεται" φορώντας παντα γυαλια ηλίου και έχει αποκλειστικά διπλα της μια γυμναστρια.

Για το apple fan girl κουβεντα. :rolleyes: 

Γιατί το βάψιμο λες και πάνε μπουζούκια; Τα μπουστάκια που βγάζουν το μισό βυζί έξω και τα φτιάχνουν κάθε 2 δευτερόλεπτα γιατί προφανώς δε μπορούν να κουνηθούν με τα ρούχα που έχουν διαλέξει, για αθλητικό σουτιέν ούτε λόγος, μόνο wonderbra κοκ.

Για το apple fan girl τι να πω δηλαδή; Όπως τη βρίσκει κανείς, σιγά μη σας δώσω και λογαριασμό. Μ!

Mia χαρα σκανε ετσι πρεπει ,δηλαδη πως να ερχονται σαν παλαιστες? γκομενακια ειναι εξαλου τα περισσοτερα κανουν yoga αεροβια, και τετοιο στυλ γυμναστικης.

το αστείο που είχα δει με ποζεριά ηταν μια 40ρα με φόρεμα και τακούνια στο διάδρομο
πρέπει να πήγαινε με 2-3 ταχύτητα
απίστευτο αλλα έγινε στο 1ο γυμναστήριο που πήγαινα , εκεί που έβαζαν και μπουζουκια για μουσική ..........................................

Mia χαρα σκανε ετσι πρεπει ,δηλαδη πως να ερχονται σαν παλαιστες? γκομενακια ειναι εξαλου τα περισσοτερα κανουν yoga αεροβια, και τετοιο στυλ γυμναστικης.

Ανάμεσα σε αυτό που περιγράφουμε και το ντύσιμο παλαιστή υπάρχουν μερικά (τεράστια) βήματα. Παρντόν αλλά και στη γιόγκα και στην αερόβια τα ρούχα πρέπει να είναι άνετα - μη σου πω περισσότερο από τα βάρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...