Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα ενταξει δε θα μενα με την απορια θα εκανα την ασκηση ε και οπου ποναγα την επομενη μερα θα ξερα οτι γυμναστηκε αυτο το σημειο :P  

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

να σου πω την αληθεια και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι δε το εχω χρησιμοποιησει ακομα αλλα τους βλεπω ολους πολυ ψαγμενους εδωμεσα και ντραπηκα να ρωτησω :P

πιστεψε με οι "παλιοι" εδω μεσα ειμαστε οι λιγοτερο ψαγμενοι και αυτοι που παμε με τον ολντ σκουλ τροπου

γενικα τα βαρη δεν θελουν περιπλοκο πραγματα! Βασικες ασκησεις, συστηματικες προπονησεις και διατροφη και γινεσαι κορμαρα!

ψαγμενοι ειναι καποιοι που λιωνουν ολη μερα στο γοογλε και μαθαινουν τι κανει καθε αμινοξυ και πρωτεινη,μαθαινουν ασκησεις που ουτε τις φανταζομαστε αλλα εν τελει τρωνε οτι να ναι και προπονησεις αραια και που! (και οχι τιποτα μας εκνευριζουν που το παιζουν κιολας)

• Like 1
Δημοσ.

"λιγοτερο ψαγμενοι" αλλα βλεπω κατι απαντησεις  γενικα  ;)

και εγω ετσι την παταω μπορει να εχω αρχισει να γυμναζομαι καμια ωρα την ημερα (υπερβαση για μενα :P ) αλλα μετα τρωω οτι να ναι :(

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.Σημερα ειχε αιμοδοσια στο χωριο και εδωσα.Να παω προπονηση το απογευμα η δεν κανει?

• Moderators
Δημοσ.

πηγαινε δεν εχεις προβλημα! (αρκει να εδωσες αιμα το πρωι)

@somebody

οταν ασχολεισαι με κατι καποια πραγματα πρεπει να τα ξερεις ετσι και αλλιως και αλλα τα μαθαινεις με τα χρονια και τις συζητησεις/διαβασμα. Ψαγμενοι δεν ειμαστε! Απλα γουσταρουμε αυτο που κανουμε και θελουμε να το κανουμε σωστα :)

• Like 1
Δημοσ.

πηγαινε δεν εχεις προβλημα! (αρκει να εδωσες αιμα το πρωι)

@somebody

οταν ασχολεισαι με κατι καποια πραγματα πρεπει να τα ξερεις ετσι και αλλιως και αλλα τα μαθαινεις με τα χρονια και τις συζητησεις/διαβασμα. Ψαγμενοι δεν ειμαστε! Απλα γουσταρουμε αυτο που κανουμε και θελουμε να το κανουμε σωστα :)

Να σε καλα spect σε καμια ωριτσα εφυγα.

Δημοσ.

Δε θυμαμαι αν ειναι εντελως η ιδια  , ειναι παρομοια παντως !

γαματη διαιτα  , εκανα την μερα αποτοξινωσης με παγωτο μονο σαν τον αλεξ κ τσιμπησα 2 κιλακια σε 2 βδομαδες τσακ -  μπαμ  :-) 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ είμαι διακοπές και την έχω ρίξει στα φρούτα.

Εμένα με γαμήσαν πέρσι τα φρούτα. Είχα φτάσει να τρώω ένα καρπούζι την ημέρα μόνος μου. Φέτος το ελέγχω περισσότερο...

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα με γαμήσαν πέρσι τα φρούτα. Είχα φτάσει να τρώω ένα καρπούζι την ημέρα μόνος μου. Φέτος το ελέγχω περισσότερο...

Δεν σε αναγνωρίζω :P 

Εγώ είμαι διακοπές και την έχω ρίξει στα φρούτα.

have fun γκαρντάσι! ελπίζω εξωτική Χαλκιδική! 

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα. Αν το καρπούζι δεν είχε κουκούτσα παίζει πέθαινα απο υπερκατανάλωση.

δεν περίμενα να είναι ΤΟΣΟ ΝΟΣΤΙΜΟ!!

photoshopskills_zps8e888234.png

• Like 3
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα. Αν το καρπούζι δεν είχε κουκούτσα παίζει πέθαινα απο υπερκατανάλωση.

δεν περίμενα να είναι ΤΟΣΟ ΝΟΣΤΙΜΟ!!

photoshopskills_zps8e888234.png

Κάτσε ρε...τι παίζει ? Κόκκινο είναι το καρπούζι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...