margaritagr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Αγγεια σπανε! Εγω εμφανιζω μελανιες απο το ΠΟΥΘΕΝΑ , χωρις να χω χτυπησει!! Τις προαλλες ειχα κανει μια τεραστια στο ποδι και μου λεει η γυμναστρια πες την αληθεια, σε δερνουν στο σπιτι @γιαννη ε κατι εχω μαθει κι εγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Τα αγγεία πρέπει να σπάνε και όχι οι φλέβες Με πρόλαβε και εμένα η Μαργαρίτα. Μα πως το κάνει;! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Χαχαχχα σας πηρα φαλαγγι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Είμαστε εύθραυστες εμείς, δεν είμαστε για βάρη. Θα το ρίξω στο μπαλέτο ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Κυρίως ενισχύω ποιοτικά τα σνακ μου, πχ βάζω στο frozen yogurt που τρώω τα βράδια προ ύπνου, στο αυγολοκέικ. Μπορείς να το ρίξεις όμως και στα φαγητά, πχ στα φασολάκια, στον αρακά. Πειραματίσου και δες τι σου αρέσει, όλα γούστα είναι! Κατσε ωπα, καταρας αφου εχουν ολες οι πρωτεινες γλυκια γευση, πως γινεται να μπουν σε αλμυρο φαι? Απο κει και περα για δωσε λεπτομερειες για το γιαουρτι και το αυγοκεικ. Φροζεν youghurt πως το εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν και unflavored πρωτεϊνες για τα αλμυρά φαγητάκια. Για το γιαούρτι, χτυπάω σε ένα μούλτι Χ γρμ γιαουρτιού, Χ γρμ γλυκαντικό στέβια, Χγρμ αμύγδαλα, Χ γρμ πρωτεϊνης, το μείγμα το βάζω σε ένα ταπεράκι στην κατάψυξη. Μετά από μια ώρα το γεύομαι. Για το αυγουλοκέικ by nicoc, πήρα μια πολύ μικρή φόρμα κέικ (μίνι φόρμα) και στο μούλτι έβαλα Χγρμ νιφάδες βρώμης, Χ ασπράδι/κρόκο αυγών, Χ γλυκαντικό και πρωτεϊνη, έριξα και μια κοφτή κουταλιά μπέικι και τα έβαλα στον φούρνο στον αέρα. Τώρα πήρα αλεύρι βρώμης ώστε να το αντικαταστήσω με τις νιφάδες βρώμης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Περίεργη φάση το θέμα με το protein frappe coffee. Καλός ειναι αλλα θελει ψάξιμο το θέμα της γεύσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν και unflavored πρωτεϊνες για τα αλμυρά φαγητάκια. Για το γιαούρτι, χτυπάω σε ένα μούλτι Χ γρμ γιαουρτιού, Χ γρμ γλυκαντικό στέβια, Χγρμ αμύγδαλα, Χ γρμ πρωτεϊνης, το μείγμα το βάζω σε ένα ταπεράκι στην κατάψυξη. Μετά από μια ώρα το γεύομαι. Για το αυγουλοκέικ by nicoc, πήρα μια πολύ μικρή φόρμα κέικ (μίνι φόρμα) και στο μούλτι έβαλα Χγρμ νιφάδες βρώμης, Χ ασπράδι/κρόκο αυγών, Χ γλυκαντικό και πρωτεϊνη, έριξα και μια κοφτή κουταλιά μπέικι και τα έβαλα στον φούρνο στον αέρα. Τώρα πήρα αλεύρι βρώμης ώστε να το αντικαταστήσω με τις νιφάδες βρώμης Στις γνωστες μαρκες βγαινουν unflavored? Μονο στο my protein ειχα πετυχει, tpw και optimum που παιρνω βλεπω δεν εχουν. Στην unflavored βαζεις στεβια? επειδη η αλλες θα δινουν ουτως η αλλιως γλυκια γευση γιατι να την κανεις πιο γλυκια? Παντως οι συνταγες φαινονται δυνατες. Αυτο με το γιαουρτι αν το φτιαχνω, μπορω να φτιαξω πολλες μεριδες και να το ξεπαγωνω οταν θελω να το τρωω. Δλδ να φτιαξω καμμια 10αρια μεριδες ξεχωριστες και να ξεπαγωνω καθε βραδυ πριν κοιμηθω? Αλευρη βρωμης με νιφαδες βρωμης εχει ιδια θρεπτικη αξια το χεις τσεκαρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Στις γνωστες μαρκες βγαινουν unflavored? Μονο στο my protein ειχα πετυχει, tpw και optimum που παιρνω βλεπω δεν εχουν. Στην unflavored βαζεις στεβια? επειδη η αλλες θα δινουν ουτως η αλλιως γλυκια γευση γιατι να την κανεις πιο γλυκια? Παντως οι συνταγες φαινονται δυνατες. Αυτο με το γιαουρτι αν το φτιαχνω, μπορω να φτιαξω πολλες μεριδες και να το ξεπαγωνω οταν θελω να το τρωω. Δλδ να φτιαξω καμμια 10αρια μεριδες ξεχωριστες και να ξεπαγωνω καθε βραδυ πριν κοιμηθω? Αλευρη βρωμης με νιφαδες βρωμης εχει ιδια θρεπτικη αξια το χεις τσεκαρει? Στα xtreme stores παίζει καθαρή πρωτεΐνη όρου γάλακτος με ~15 ευρώΕπίσης Το γιαούρτι γινεται πάγος οποτε μην σκεφτείς για μερίδες παραπάνω της μιας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-whey-protein-90-isolate-2000gr-detail#.U9KOgeN_vqUάγευστηhttp://nutritiondata.self.com/facts/baked-products/4850/2αλεύρι βρώμηςhttp://www.calorieking.com/foods/calories-in-breakfast-cereals-to-be-cooked-oats-regular-or-instant-dry_f-ZmlkPTY4MjIz.htmlνιφάδες όσο για το γιαούρτι, ναι σε ξεχωριστά ταπεράκια μπορείς να το κάνεις, αυτό και όλα τα γεύματα σου σε ταπεράκια και στο ψυγείο. να τα μετράς τα ταπεράκια γιατί εμένα εξαφανίζονται...ως δια μαγείας πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-whey-protein-90-isolate-2000gr-detail#.U9KOgeN_vqUάγευστη http://nutritiondata.self.com/facts/baked-products/4850/2αλεύρι βρώμης http://www.calorieking.com/foods/calories-in-breakfast-cereals-to-be-cooked-oats-regular-or-instant-dry_f-ZmlkPTY4MjIz.htmlνιφάδες όσο για το γιαούρτι, ναι σε ξεχωριστά ταπεράκια μπορείς να το κάνεις, αυτό και όλα τα γεύματα σου σε ταπεράκια και στο ψυγείο. να τα μετράς τα ταπεράκια γιατί εμένα εξαφανίζονται...ως δια μαγείας πάντα Α οκ στην 90αρα, οποτε μαλλον θα χρειαστει να δωσω το κατι παραπανω. Στα xtreme stores παίζει καθαρή πρωτεΐνη όρου γάλακτος με ~15 ευρώ Επίσης Το γιαούρτι γινεται πάγος οποτε μην σκεφτείς για μερίδες παραπάνω της μιας... Ωχ δλδ αυθημερον προετοιμασια, την εφτιαξα, την εφαγα? Κριμα... Εχεις λινκ απο xtreme για την αγευστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δεν ζαλιζεστε οταν κανετε κοιλιακους; Βασικα η μονη ασκηση κοιλιακων που με ευχαριστει ειναι αυτη στο μονοζυγο.. Εισαι σιγουρος οτι οι αναπνοες σου ειναι σωστες; Με τους κοιλιακους ειναι ευκολο να παρασυρθεις και να σταματας την αναπνοη σου, γιατι σφιγγεις τον κορμο. Και αν δεν αναπνεεις σωστα και σταματαει η αναπνοη σου για πανω απο καποια δευτερολεπτα ενω ταυτοχρονα σφιγγεσαι, θα σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και θα ζαλιζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Και voila, σήμερα απολαμβάνω doms σε όλο το σώμα, από την πρόσθια μοίρα του δελτοειδή έως και τη γάμπα. Για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους μελανιάζω, πχ έχω μια τεράστια μελανιά στη γάμπα μου. Δεν θεωρώ ότι προέρχεται από χτύπημα, απλά ότι έχω λεπτές φλέβες και σπάνε. (Θα πεθάνω; ) Είναι άσχημο πάντως Το ίδιο είχα πάθει σε τρικέφαλα όταν τα ζόρισα σε γαλλικές πιέσεις! Να μια μελανιά (με το συμπάθειο) στο τρικέφαλο την επόμενη μέρα Να ρωτήσω και κάτι... Στις ασκήσεις που κάνω είναι σωστό που κάνω 3 σετ και μειώνω επαναλήψεις και αυξάνω κιλά? Δηλαδή 10-8-6 και σε κάθε σετ αυξάνω τα κιλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 εκπνεεις οταν μαζευεις και εισπνεεις οταν ξαπλωνεις παλι πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Γενικά μελανιάζω πολύ εύκολα, αν μου σφίξεις πχ τον βραχίονα θα εμφανίσω μελανιά. Καλα το πες και σε ατομο που δεν εχει χερια.χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις