redhotstef Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δεν ζαλιζεστε οταν κανετε κοιλιακους; Βασικα η μονη ασκηση κοιλιακων που με ευχαριστει ειναι αυτη στο μονοζυγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δεν ζαλιζεστε οταν κανετε κοιλιακους; Βασικα η μονη ασκηση κοιλιακων που με ευχαριστει ειναι αυτη στο μονοζυγο.. Αυτη στο μονοζυγο ειναι ακυρη αν δεν εισαι πολυ γυμνασμενος διοτι για να απομονωσεις κοιλιακους θελεις πολυ δυνατα ολα τα υπολοιπα αλλιως τραβας μονο μετα χερια και κανεις μια τρυπα στο νερο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 μπα, ουτε καν. Ζαλίζομαι στα βαριά deadlift, στα dips όταν κατεβαίνω και πατάω στο έδαφος, καμιά φορά στα squat αλλά στους κοιλιακούς όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Αυτη στο μονοζυγο ειναι ακυρη αν δεν εισαι πολυ γυμνασμενος διοτι για να απομονωσεις κοιλιακους θελεις πολυ δυνατα ολα τα υπολοιπα αλλιως τραβας μονο μετα χερια και κανεις μια τρυπα στο νερο. και θες και γυμνασμενους ραχιαιους γιατι αλλιως κανεις σαν εκρεμες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Βασικα αν ζαλιζεσαι και σε πιανει ο αυχενας σου παει να πει οτι δε κανεις σωστα, κι εγω το παθαινα στην αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μα γιατι; Αφου στο μονοζυγο απλως κρεμεσαι και σηκωνεις απλα τα ποδια, ενω ταυτοχρονα σφιγγεις λιγο τη μεση. Στους κλασσικους κοιλιακους αιματωνεται πολυ το κεφαλι ενα πραγμα οταν σηκωνεις το κεφαλι σου μεχρι το πισω του στηθους να ξεκολλησει λιγο. Επισης στους κολιακους που μαθαμε απο μικρα παιδια που σηκωνεται ολη η μεση (και σε ποναει και η ουρα οταν εισαι στο πατωμα) ειναι και βαρετο ταυτοχρονα. Τελος η τριτη ασκηση που εισαι ξαπλα, σηκωνεις τα ποδια (οχι τεντωμενα)σε 90 μοιρες και ξανακανεις κοιλιακους παλι το ιδιο συμβαινει. Και το αλλο για τους ραχιαιους που καθεσαιμπρουμητα με τους αγκωνες και τεντωμενος μεχρι να βαρεθεις, κοκκινιζεις, δε κοκκινιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Για μονοζυγο δε ξερω, δε κανω. Σε κοιλιακους στο πατωμα, ειτε εχεις τα ποδια σε ορθη γωνια ειτε λυγισμενα, πρεπει να προσεχεις ωστε να μη σπρωχνεις το κεφαλι μπροστα για να σηκωθεις. Να εστιαζεις στην κοιλια σου και το κεφαλι απλως να ακολουθει την κινηση του κορμου. Αν ζαλιζεσαι παει να πει οτι σηκωνεσαι "με το κεφαλι" εγω τοτε ζαλιζομουν κ μ επιανε και ο αυχενας μου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δεν ζαλιζεστε οταν κανετε κοιλιακους; Βασικα η μονη ασκηση κοιλιακων που με ευχαριστει ειναι αυτη στο μονοζυγο.. αν καθεσαι στον παγκο και κανεις τα κλασικα ροκανισματα , να σηκωνεσαι καθιστος και να μην μενεις ξαπλωμενος αναμεσα στα σετ ! αν εξακολουθεις να ζαλισεσαι , ποναει ο αυχενας κτλ τοτε κατι κανεις πολυ λαθος κ πρεπει καποιος που ξερει να σου δειξει πως να σηκωνεσαι εστιαζοντας στους κοιλιακους σου κ οχι στον αυχενα σου .. με προλαβε η μαργαριτα , μια χαρα τα λες μικρη μπραβο .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimo69 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Σε αυτο το μονοζυγο δεν ειναι ποιο ευκολο?! Και δεν πας και σαν εκκρεμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 βασικα αυτος κανει κοιλιακους στο διζυγο και οχι στο μονοζυγο , αλλα οκ μια χαρα ειναι και εκει ναι.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 βασικα αυτος κανει κοιλιακους στο διζυγο και οχι στο μονοζυγο , αλλα οκ μια χαρα ειναι και εκει ναι.. Εκει κανω εγω βυθισεις για τρικεφαλα και στηθος για αλλαγη ασκησεων απο τις αγαπημενες μου . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Για μονοζυγο δε ξερω, δε κανω. Σε κοιλιακους στο πατωμα, ειτε εχεις τα ποδια σε ορθη γωνια ειτε λυγισμενα, πρεπει να προσεχεις ωστε να μη σπρωχνεις το κεφαλι μπροστα για να σηκωθεις. Να εστιαζεις στην κοιλια σου και το κεφαλι απλως να ακολουθει την κινηση του κορμου. Αν ζαλιζεσαι παει να πει οτι σηκωνεσαι "με το κεφαλι" εγω τοτε ζαλιζομουν κ μ επιανε και ο αυχενας μου. Έφτασες να δίνεις συμβουλές και να εξηγείς ασκήσεις; Είσαι πολύ μπροστά εσύ, σε λέω, δικιά μας είσαι!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Και voila, σήμερα απολαμβάνω doms σε όλο το σώμα, από την πρόσθια μοίρα του δελτοειδή έως και τη γάμπα.Για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους μελανιάζω, πχ έχω μια τεράστια μελανιά στη γάμπα μου. Δεν θεωρώ ότι προέρχεται από χτύπημα, απλά ότι έχω λεπτές φλέβες και σπάνε. (Θα πεθάνω; ) Είναι άσχημο πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Και voila, σήμερα απολαμβάνω doms σε όλο το σώμα, από την πρόσθια μοίρα του δελτοειδή έως και τη γάμπα. Για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους μελανιάζω, πχ έχω μια τεράστια μελανιά στη γάμπα μου. Δεν θεωρώ ότι προέρχεται από χτύπημα, απλά ότι έχω λεπτές φλέβες και σπάνε. (Θα πεθάνω; ) Είναι άσχημο πάντως mediccccccccccccccc (ρε τι σπανε οι φλεβες? πρωτη φορα το ακουω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Γενικά μελανιάζω πολύ εύκολα, αν μου σφίξεις πχ τον βραχίονα θα εμφανίσω μελανιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις