Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σπεκτ θυμασαι σε ποια σελιδα ειχες ανεβασει φωτογραφια με δικεφαλο; Η εστω αμα θυμασαι καμια ημερομηνια εκει κοντα. Την ειχες τραβηξει προσφατα; Θελω να δω κατι.

Ελξεις κανεις πολυ καιρο; Αμα δε βαριεσαι πες και απο βαρη τι ασκησεις κανεις για πλατη και δικεφαλους. Και κιλα. Χωρις κοκορεματα ομως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μετά από ύπνο/μίνι κώμα (1 το ξημέρωμα Πέμπτης με 6 το απόγευμα) πήγα γυμναστήριο στις 9. Δεν ένιωθα και πολύ σουπερ, κοτόπουλο από τον ύπνο.

5/3/1 Στήθος 42,5/47,5/52,5 αέρα.

Dips 3xbodyweightx10 άνετα εκτός από το τελευταίο.

Επικλινή dumbell chest press 2x12 με 12/14 κιλά, άνετα.

Επικλινή dumbell flyes 2x12 8κιλά,επίσης άνετα.

Shrugs 1x12x20kg και 1x12x28kg, δεν νιώθω πως τα κάνω σωστά.

Face pull 3x12, 1x7,5 και 2x10 κιλά. Προσπαθώ να κάνω σωστά την τεχνική και να "νιώσω" τους μύες, σιγά σιγά βελτιώνομαι.

Τriceps pulldown (1-1 τα ΄χέρια) 1χ5κιλά σε τροχαλία μονή, 2x 7κιλά.

Αυτή τη μαλακία που έχεις το χέρι όπως κάνεις τις κλασικές διατάσεις για τρικέφαλο 2x6κιλά.

Αυτή τη μαλακία που βαζεις τα πόδια σε έναν πάγκο και κάνεις βυθίσεις στον άλλο, 1x12xbodyweight και 1 με έναν αλτήρα 32άρη. 

Καλά ήταν.

• Like 1

Ας κοκορευτω και εγω :D

Μετα απο 1 μηνα+ σημερα εκανα τα πρωτα μου ημικαθισματα. Και δεν ειχα καμια ενοχληση. :)

Άντε μπράβο, welcome back και χαλαρά αυτή τη φορά, ε, μην έχεις ντράβαλα πάλι, κρίμα είναι! Μην σε παρασύρει η καύλα! ;)

Προσωπικά, μιας και για διακοπές, θα μείνω εντός πόλης, προγραμματίζω πολλές, πάρα πολλές ποδηλασίες - ακόμα και δύο την ημέρα, εάν με "παίρνει" - μπανάκια στη θάλασσα, χαλαρά, κάμποση ξάπλα και προσεκτική διατροφή - μην την πάθω όπως πέρσι το καλοκαίρι...

• Like 2

Ρε παιδιά, εσείς που ασχολείστε με πρωτεΐνες κτλ, έχετε να προτείνεται κάτι σε recovery protein; Δώστε μου απλά εταιρίες/παραδείγματα, στο παρόν στάδιο δεν με ενδιαφέρουν τιμές/ποσότητες, την έρευνά μου θέλω να ξεκινήσω.

Υ.Γ.: Στον επόμενο που θα κοκορευτεί, θα στείλω τον Φώτη να του ρίξει μπούφλα! :-D

• Like 1

• Moderators

Σπεκτ θυμασαι σε ποια σελιδα ειχες ανεβασει φωτογραφια με δικεφαλο; Η εστω αμα θυμασαι καμια ημερομηνια εκει κοντα. Την ειχες τραβηξει προσφατα; Θελω να δω κατι.

Ελξεις κανεις πολυ καιρο; Αμα δε βαριεσαι πες και απο βαρη τι ασκησεις κανεις για πλατη και δικεφαλους. Και κιλα. Χωρις κοκορεματα ομως.

θα σου γραψω σε λιγο για τις ασκησεις

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...