ennoeitai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Σπεκτ θυμασαι σε ποια σελιδα ειχες ανεβασει φωτογραφια με δικεφαλο; Η εστω αμα θυμασαι καμια ημερομηνια εκει κοντα. Την ειχες τραβηξει προσφατα; Θελω να δω κατι. Ελξεις κανεις πολυ καιρο; Αμα δε βαριεσαι πες και απο βαρη τι ασκησεις κανεις για πλατη και δικεφαλους. Και κιλα. Χωρις κοκορεματα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μετά από ύπνο/μίνι κώμα (1 το ξημέρωμα Πέμπτης με 6 το απόγευμα) πήγα γυμναστήριο στις 9. Δεν ένιωθα και πολύ σουπερ, κοτόπουλο από τον ύπνο. 5/3/1 Στήθος 42,5/47,5/52,5 αέρα. Dips 3xbodyweightx10 άνετα εκτός από το τελευταίο. Επικλινή dumbell chest press 2x12 με 12/14 κιλά, άνετα. Επικλινή dumbell flyes 2x12 8κιλά,επίσης άνετα. Shrugs 1x12x20kg και 1x12x28kg, δεν νιώθω πως τα κάνω σωστά. Face pull 3x12, 1x7,5 και 2x10 κιλά. Προσπαθώ να κάνω σωστά την τεχνική και να "νιώσω" τους μύες, σιγά σιγά βελτιώνομαι. Τriceps pulldown (1-1 τα ΄χέρια) 1χ5κιλά σε τροχαλία μονή, 2x 7κιλά. Αυτή τη μαλακία που έχεις το χέρι όπως κάνεις τις κλασικές διατάσεις για τρικέφαλο 2x6κιλά. Αυτή τη μαλακία που βαζεις τα πόδια σε έναν πάγκο και κάνεις βυθίσεις στον άλλο, 1x12xbodyweight και 1 με έναν αλτήρα 32άρη. Καλά ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εγω στις μινι διακοπες που θα κανω θα λιωσω και δεν θα κανω τιποτα απο γυμναστικη μονο κανα beach volley και πολυ ειναι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εγω στις μινι διακοπες που θα κανω θα λιωσω και δεν θα κανω τιποτα απο γυμναστικη μονο κανα beach volley και πολυ ειναι .θα λιωσεις στο φαγητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 θα λιωσεις στο φαγητο? Ναι σιγουρα και γενικα θα λιωσω στα παντα εκτος απο γυμναστικη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ναι σιγουρα και γενικα θα λιωσω στα παντα εκτος απο γυμναστικη αυτα ειναι, για σενα ειναι η ζωη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 εγώ στην Χαλκιδική θα κάνω λάστιχα.. χαλαρά πράματα όμως. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akis1914 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 "Remembered Beer, forgot leg day"...αχαχαχαχαχ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ας κοκορευτω και εγω Μετα απο 1 μηνα+ σημερα εκανα τα πρωτα μου ημικαθισματα. Και δεν ειχα καμια ενοχληση. Άντε μπράβο, welcome back και χαλαρά αυτή τη φορά, ε, μην έχεις ντράβαλα πάλι, κρίμα είναι! Μην σε παρασύρει η καύλα! Προσωπικά, μιας και για διακοπές, θα μείνω εντός πόλης, προγραμματίζω πολλές, πάρα πολλές ποδηλασίες - ακόμα και δύο την ημέρα, εάν με "παίρνει" - μπανάκια στη θάλασσα, χαλαρά, κάμποση ξάπλα και προσεκτική διατροφή - μην την πάθω όπως πέρσι το καλοκαίρι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Restock Sent from my iPhone5 using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 και γω περιμενω την TPW whey 80 σε γευση apple cinnamon swirl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 και γω περιμενω την TPW whey 80 σε γευση apple cinnamon swirl Μην κοκορευεσαι δεν ειναι σωστο ,τι θα πουν οι αλλοι ...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μην κοκορευεσαι δεν ειναι σωστο ,τι θα πουν οι αλλοι ...?να περιμενω τρελο κραξιμο λες ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά, εσείς που ασχολείστε με πρωτεΐνες κτλ, έχετε να προτείνεται κάτι σε recovery protein; Δώστε μου απλά εταιρίες/παραδείγματα, στο παρόν στάδιο δεν με ενδιαφέρουν τιμές/ποσότητες, την έρευνά μου θέλω να ξεκινήσω. Υ.Γ.: Στον επόμενο που θα κοκορευτεί, θα στείλω τον Φώτη να του ρίξει μπούφλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Σπεκτ θυμασαι σε ποια σελιδα ειχες ανεβασει φωτογραφια με δικεφαλο; Η εστω αμα θυμασαι καμια ημερομηνια εκει κοντα. Την ειχες τραβηξει προσφατα; Θελω να δω κατι. Ελξεις κανεις πολυ καιρο; Αμα δε βαριεσαι πες και απο βαρη τι ασκησεις κανεις για πλατη και δικεφαλους. Και κιλα. Χωρις κοκορεματα ομως. https://www.dropbox.com/s/md2u4w0voxrj9sx/20140630_021506.jpg https://www.dropbox.com/s/wi4jwlg1i74lcsf/20140630_021517.jpg θα σου γραψω σε λιγο για τις ασκησεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις