Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα υποτίθεται στα squat είχα να κάνω απλά 3 * 5 @ 97,5 αλλά επειδή ήταν η τελευταία προπόνα πριν τις διακοπές είπα να "παίξω" λίγο και να δω που είναι η μονή μου. Έτσι έκανα μετά το ζέσταμα:

1 @ 100, 1 @ 105, 1 @ 110, 1 @ 115, 1@ 120 και back off set 5 @ 100. Ενδεχομένως αν είχα power rack και ξεκότευα και λίγο να μπορούσα και λίγο παραπάνω. 

Πολυ καλος bos  ,μεχρι που κατεβαινες στις μονες? Θελει προσοχη παντως οταν παζεις οριο ιδανικα καλο ειναι να εχεις και εναν αλλον μαζι σου να προσεχει .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Πολυ καλος bos  ,μεχρι που κατεβαινες στις μονες? Θελει προσοχη παντως οταν παζεις οριο ιδανικα καλο ειναι να εχεις και εναν αλλον μαζι σου να προσεχει .

Δεν έχεις άδικο αλλά ένας έμπειρος σαν τον μπος άμα δει ότι ζορίζεται, απλώς πετάει πίσω την μπάρα.

Δεν έχεις άδικο αλλά ένας έμπειρος σαν τον μπος άμα δει ότι ζορίζεται, απλώς πετάει πίσω την μπάρα.

Εξαρταται, ειναι πολλα τα ατσαλα που μπορουν να συμβουν  (παντα οταν εισαι στο ατομικο σου οριο),αλλα σε γενικες γραμμες ισχυει αυτο που λες .

Σήμερα υποτίθεται στα squat είχα να κάνω απλά 3 * 5 @ 97,5 αλλά επειδή ήταν η τελευταία προπόνα πριν τις διακοπές είπα να "παίξω" λίγο και να δω που είναι η μονή μου. Έτσι έκανα μετά το ζέσταμα:

1 @ 100, 1 @ 105, 1 @ 110, 1 @ 115, 1@ 120 και back off set 5 @ 100. Ενδεχομένως αν είχα power rack και ξεκότευα και λίγο να μπορούσα και λίγο παραπάνω. 

Και στις μόνες και σε όλα σπάω την παράλληλο... Καλώς ή κακώς ass to grass δεν κάνω πια και η εκτέλεση μοιάζει πιο πολύ με powerlifting που απλά σε νοιάζει να σπάσεις την παράλληλο Το να έχεις κάποιον πίσω συμφωνώ αλλά να έχει και μια σχέση με αυτό που κάνεις. Το λέω γιατί παλαιότερα αν ήταν κανας φίλος κάτω μαζί μου και του έλεγα να σποταρει πριν καν αρχίσω το λιφτ έλεγε ποοοο ρε μαλακα είναι πολλά δεν τα χεις κτλπ και εννοείται αν κόλλαγε κάπου η κίνηση μάλλον παρέα θα πεφταμε
  • Like 4

Και στις μόνες και σε όλα σπάω την παράλληλο... Καλώς ή κακώς ass to grass δεν κάνω πια και η εκτέλεση μοιάζει πιο πολύ με powerlifting που απλά σε νοιάζει να σπάσεις την παράλληλο Το να έχεις κάποιον πίσω συμφωνώ αλλά να έχει και μια σχέση με αυτό που κάνεις. Το λέω γιατί παλαιότερα αν ήταν κανας φίλος κάτω μαζί μου και του έλεγα να σποταρει πριν καν αρχίσω το λιφτ έλεγε ποοοο ρε μαλακα είναι πολλά δεν τα χεις κτλπ και εννοείται αν κόλλαγε κάπου η κίνηση μάλλον παρέα θα πεφταμε

Ενταξει αφου σπας την παραλληλο εισαι  δυναμη .Κλασικο παραδειγμα πως καποιος με επιμονη , σωστη προπονηση -διατροφη  ανεβαινει σταθερα συνεχεια .

• Like 2

χααχαχαχ πρωτη φορα το ακουω αυτο , ολοι λεμε ''τα ''χεις , ελα δικα σου , δεν ακουμπαω καθολου και τα σχετικα και ας δινουμε λιγο , και αυτος σου λεγε μαλακα αστα ειναι πολλα ?? χαχαχααχα ωραιος !!!

περα απο πλακες ειναι απο τις λιγες ασκησεις τα σκουωτ που αυτος που σε βοηθαει πρεπει να ξερει το ιδιο καλα με εσενα τι πρεπει να κανει , πρεπει  να  το χει , πρεπει να γυμναζεται και αυτος σωστα  δε μπορει να σε βοηθησει ο καθενας στα σκουωτ .. πρεπει να ξερει απο που θα σε πιασει , ποτε και ποσο πρεπει να δωσει ..

• Like 3

Πολύ σπάνια μπορείς να βρείς κανονικό γυμναστήριο που να μπορείς να πετάξεις την μπάρα πίσω και να μην σπάσεις κανενα πλακάκι :P.Βέβαια τα ρακς έχουν τις βοηθητικές μπάρες αλλά πάνω στην ένταση σιγά μην σκεφτείς πως να πετάξεις τα κιλά ωστε να πέσουν πανω στις μπαρες.Γενικά είναι +60% ψυχολογία αν μπορείς να τα πετάξεις.Μακάρι όλα τα γυμναστήρια να είχαν ενα τετραγονάκι γύρω γύρω απο τα ρακς σαν αυτό:

everroll-weightlayer.jpg

Κάθε μέρα αγκαλιά θα το είχα :devil: .

• Like 4

χααχαχαχ πρωτη φορα το ακουω αυτο , ολοι λεμε ''τα ''χεις , ελα δικα σου , δεν ακουμπαω καθολου και τα σχετικα και ας δινουμε λιγο , και αυτος σου λεγε μαλακα αστα ειναι πολλα ?? χαχαχααχα ωραιος !!!

περα απο πλακες ειναι απο τις λιγες ασκησεις τα σκουωτ που αυτος που σε βοηθαει πρεπει να ξερει το ιδιο καλα με εσενα τι πρεπει να κανει , πρεπει  να  το χει , πρεπει να γυμναζεται και αυτος σωστα  δε μπορει να σε βοηθησει ο καθενας στα σκουωτ .. πρεπει να ξερει απο που θα σε πιασει , ποτε και ποσο πρεπει να δωσει ..

Ας τα να πάνε...σε ρίχνει πριν πέσεις Αυτό που λες... Πρέπει να ξερει όσο καλά η και καλύτερα. Στην προκειμένη τι να περιμένω από αυτόν που κάνει μόνο ώμους δικέφαλα μέρα παρά μέρα...

ετσι για συμπαρασταση στην μαργαριτα που την πειραζεται που κοκορευεται!

Σημερα ελξεις 

10 με σωματικο βαρος

10 + 20κιλα

8 + 25κιλα

5.5 + 30κιλα ( δεν ειχα δυναμη να ανεβω μεχρι πανω στην τελευταια)

και αρσεις εκλεισα με 6χ90κιλα!!

κοκορινκ μοδ οφφ!

Ας κοκορευτω και εγω :D

Μετα απο 1 μηνα+ σημερα εκανα τα πρωτα μου ημικαθισματα. Και δεν ειχα καμια ενοχληση. :) Επισης απο αυριο μπαινω leg extention στο μηχανημα μεχρι να φυγω για Τηνο. Με προσοχη βεβαια και οχι μεχρι 90 μοιρες. Το ΣΚ εχω πισινα. Αυτα :)

Προσπαθω να ξαναβρω τη κ@υλα (σορυ για τη λεξη αλλα ακριβως αυτη περιγραφει την ενταση) του πρωτου καιρου, πιστευω θα ξαναρθει.

• Like 3

Ας κοκορευτω και εγω :D

Μετα απο 1 μηνα+ σημερα εκανα τα πρωτα μου ημικαθισματα. Και δεν ειχα καμια ενοχληση. :) Επισης απο αυριο μπαινω leg extention στο μηχανημα μεχρι να φυγω για Τηνο. Με προσοχη βεβαια και οχι μεχρι 90 μοιρες. Το ΣΚ εχω πισινα. Αυτα :)

Προσπαθω να ξαναβρω τη κ@υλα (σορυ για τη λεξη αλλα ακριβως αυτη περιγραφει την ενταση) του πρωτου καιρου, πιστευω θα ξαναρθει.

Δικιά μας εισαι εσύ ;)

• Like 1

Δεν ξέρω πόσοι και ποιοι θα κάνετε διακοπές μέσα στο καλοκαίρι. Πάντως εγώ -που αν κάνω διακοπές θα τις κάνω εδώ που είμαι- θα ασχοληθώ με αεροβική για κάψιμο του περιττού λίπους και λίγα ελεύθερα βάρη κυρίως για την πλάτη και τα πόδια.

Έχοντας ως στόχο να έρθω στα κιλά μου και να αρχίσω να αισθάνομαι ξανά τους μύες να δυναμώνουν.

Εγω θα λιωσω καθε μερα στο κολυμπι και παραλληλα θα κανω καποιες ασκησεις χρησιμοποιωντας βαρη ακρων/στρωματακι και λαστιχο. Απλα πραματακια :)

• Moderators

εγω για καποιο διαστημα δεν θα μπορω να παω γυμναστηριο σνιφ  και θα την βγαλω με λαστιχα μεχρι να στρωσω! 

το μονο που μου την δινει στις αλλαγες.. Βγαινεις εκτος προγραμματος!

Ωραια ειναι και τα λαστιχα!

Νταξει ειναι δυσκολη η περιοδος της αλλαγης, και μεχρι να προσαρμοστεις..αλλα οταν ολα αρχισουν να κυλανε ειναι απολαυση. Αντε να μαθεις στους σχιστοματηδες καμια καλη προπονησουλα!

Κι εγω ενα μηνα εκτος οργανων αντε να παω μετα να παιξω στα ιδια κιλα. Στανταρντ τη πρωτη βδομαδα θα δυσκολευτω. Απλα το καλο στο δικο μου επιπεδο ειναι οτι μια χαρα μπορω να κανω τη γυμναστικουλα μου γι αυτο το διαστημα ετσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...