Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 ηρθε ο μπρο σημερα απο εδω κ λεμε δε παμε για μια προπονησουλα ? ο μπρο καποτε ηταν πολυ καλος αθλητης πολεμικων τεχνων και bb ! τα εχει αφησει εδω και πολλα χρονια σχεδον τελειως! εχει υψος 1.79 κ εννω τα κιλα του ηταν 80-85 οταν γυμναζοταν , τωρα ειναι καπου στα 98 ! εγω τον λεω χοντρουλη και τον πειραζω .. το σωμα ομως δε ξεχναει ποτε , και επισης η δυναμη δε φευγει ... http://youtu.be/12vrn_nLivo κοιτα σπαγκατο ο χοντουλης κ χωρις καθολου ζεσταμα ομως αλεξ εσυ που ασχολησε μπορεις να καταλαβεις την δυσκολια οταν εχεις τοσα παραπανισια κιλα πανω σου .. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ως εκτόμορφος, πριν ξεκινήσω γυμναστική βλέπω το παρακάτω βίντεο και ονειρεύομαι να φτάσω κοντά στο Θεϊκό αυτό σώμα. Οχι οτι θα γίνω ετσι ποτέ ,αλλα θα παλέψω τώρα που είμαι σχετικά νεος. Ας μας πουν και οι γυναίκες του forum. Προτιμούν το παρακάτω σώμα(84 κιλά παρακαλώ ήταν ο Zane με 4-5% λίπος) ή τα πιο μυώδη σώματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ας μας πουν και οι γυναίκες του forum. Προτιμούν το παρακάτω σώμα(84 κιλά παρακαλώ ήταν ο Zane με 4-5% λίπος) ή τα πιο μυώδη σώματα; Φίλε ειλικρινά αν ασχολείσαι για να αρέσεις στους άλλους απλά καλύτερα παράτα το το άθλημα και πήγαινε να κάνεις κάτι άλλο... Με το χέρι στην καρδιά στο λέω αυτό... ¨οτι κάνουμε το κάνουμε για εμάς και για κανέναν άλλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Mην τρελαίνεσαι ,χαλαρή συζήτηση κάνω. Μάλλον το έγραψα λάθος και παρεξηγήθηκα. Προφανώς και δεν ξεκίνησα γυμναστική για τους άλλους. Απλά έχω ενα συγκεκριμένο πρότυπο bb για motivation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 και γιατί ρωτάς την άποψη των γυναικών τότε; Εκτός και αν είναι τόσο έμπειρες και γνωρίζουν πως να σε καθοδηγήσουν... Επίσης ρε φίλε έχω μια απορία αν σου είναι εύκολο να μου τη λύσεις... Είσαι λες εκτόμορφος όπως και εγώ και πολλοί άλλοι δλδ αδύνατος με μικρές πλάτες, μικρή μέση, κλπ κλπ και ρωτάς αν θα αρέσεις όταν γίνεις Frank Zane; Αν σου πουν όχι δλδ θα κυνηγήσεις να γίνεις πιο μυώδης;; λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Mau-MausΒλεπω συνεχως στο δρομο (καποια μοδα θα ναι) να φορανε μπλουζακια που να λενε πανω "maui", και λεω μπας και ειναι αυτος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 και εσυ ακομη να φορεσεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 ηρθε ο μπρο σημερα απο εδω κ λεμε δε παμε για μια προπονησουλα ? ο μπρο καποτε ηταν πολυ καλος αθλητης πολεμικων τεχνων και bb ! τα εχει αφησει εδω και πολλα χρονια σχεδον τελειως! εχει υψος 1.79 κ εννω τα κιλα του ηταν 80-85 οταν γυμναζοταν , τωρα ειναι καπου στα 98 ! εγω τον λεω χοντρουλη και τον πειραζω .. το σωμα ομως δε ξεχναει ποτε , και επισης η δυναμη δε φευγει ... http://youtu.be/12vrn_nLivo κοιτα σπαγκατο ο χοντουλης κ χωρις καθολου ζεσταμα ομως αλεξ εσυ που ασχολησε μπορεις να καταλαβεις την δυσκολια οταν εχεις τοσα παραπανισια κιλα πανω σου .. Tρελος ο "χοντρουλης", φαινεται οτι το εχει ακομα. Οταν πεταξε ετσι το σπαγγατο στην ψυχρα, μου εφυγε ο κ___ος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Tρελος ο "χοντρουλης", φαινεται οτι το εχει ακομα. Οταν πεταξε ετσι το σπαγγατο στην ψυχρα, μου εφυγε ο κ___ος. και χωρις καθολου ζεσταμα αληθεια .. μαλακια εκανε βεβαια γιατι μπορουσε ευκολα να τσιμπησει κανα τραβηγμα αλλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 και γιατί ρωτάς την άποψη των γυναικών τότε; Εκτός και αν είναι τόσο έμπειρες και γνωρίζουν πως να σε καθοδηγήσουν... Επίσης ρε φίλε έχω μια απορία αν σου είναι εύκολο να μου τη λύσεις... Είσαι λες εκτόμορφος όπως και εγώ και πολλοί άλλοι δλδ αδύνατος με μικρές πλάτες, μικρή μέση, κλπ κλπ και ρωτάς αν θα αρέσεις όταν γίνεις Frank Zane; Αν σου πουν όχι δλδ θα κυνηγήσεις να γίνεις πιο μυώδης;; λολ Γιατι όπως είπα κάνω χαλαρή κουβεντούλα στις 4 το πρωι. Προφανώς εχεις διάθεση για ειρωνία και εγω οχι. Και για να τελειώνουμε, οχι δεν θα γίνω frank zane,ούτε αν μου πουν οι γυναίκες στο forum να γίνω arnold θα γίνω arnold. Aπλά δεν μπορώ. Τεσπα, το τερμάτισα σήμερα. Καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ως εκτόμορφος, πριν ξεκινήσω γυμναστική βλέπω το παρακάτω βίντεο και ονειρεύομαι να φτάσω κοντά στο Θεϊκό αυτό σώμα. Οχι οτι θα γίνω ετσι ποτέ ,αλλα θα παλέψω τώρα που είμαι σχετικά νεος. Ας μας πουν και οι γυναίκες του forum. Προτιμούν το παρακάτω σώμα(84 κιλά παρακαλώ ήταν ο Zane με 4-5% λίπος) ή τα πιο μυώδη σώματα; 1,75@84kg@4-5% bf = φάρμακα τα ποιο μυώδη σώματα μπαίνουν στην κατηγορία meatballs σιγά σιγα. 4-5%bf και 10kg σχεδόν πάνω απ το ύψος δεν ειναι λιγο για αρχή κανείς μας δεν μπορεί να γίνει έτσι χωρίς φάρμακα κ εννοείτε κ πως ο κάθε αθλητής ειναι ξεχωριστός (genetics) πάντως αν κάποιος κάνει οτι κάνει για τις γκόμενες δεν αξίζει να βασανίζεται με βαριές προπονήσεις κ να μπει κ σε φάρμακα , οι γυναίκες και μπακαλιάρος με κοιλιακούς να ειναι ο άλλος στην πλειοψηφία τους θα τον δουν "τούμπανο" και "κομμάτια" αχαχα καλό ειναι να έχεις αθλητές πρότυπα , απλά ξέρεις τι παίζει , καμια φορά άτομα που δεν έχουν μερικά χρόνια σε αυτό να έχουν δει τι αλλαγές μπορούν να καταφέρουν σε πόσο χρονικό διάστημα μετά τα gainz του αρχάριου που ειναι τα ευκολότερα kg που βάζεις ποτέ απογοητευονται αφου δουν οτι δεν φτάνουν προς το "στόχο" γιαυτό καλο ειναι να έχουμε εφικτούς στόχους φυσικά και τα όρια του natural σώματος δεν ειναι άσχημα , μπορείς να έχεις φοβερό σώμα χωρίς φάρμακα κ μαλακίες απλά θα πάρει χρόνια και φυσικά δεν θα ειναι το σώμα επαγγελματία bodybuilder με τέτοιες αναλογίες muscle/bodyfat Φίλε ειλικρινά αν ασχολείσαι για να αρέσεις στους άλλους απλά καλύτερα παράτα το το άθλημα και πήγαινε να κάνεις κάτι άλλο... Με το χέρι στην καρδιά στο λέω αυτό... ¨οτι κάνουμε το κάνουμε για εμάς και για κανέναν άλλο... για την ακρίβεια το bodybuilding ειναι το τέλειο άθλημα για αυτόν αν ασχολείται για να αρέσει στους άλλους οι περισότεροι που ασχολούνται άσχετα αν το παραδέχονται η όχι , γιαυτό το κάνουν προσωπικά κάνω οτι μου αρέσει κ τον κόσμο τον έχω γραμμένο μαζι κ τα πρότυπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Mau-Maus Βλεπω συνεχως στο δρομο (καποια μοδα θα ναι) να φορανε μπλουζακια που να λενε πανω "maui", και λεω μπας και ειναι αυτος.. Mau-Maus vs Maui Αγόρασα σήμερα άλλα 2 λάστιχα, 1 και 2 νούμερα άνω αυτού που είχα. Ενα χρονο με τα ιδια λαστιχα αντιστασης μαλλον κατι θα παιζει... Άμα γράφεις την ώρα που θα έπρεπε να κοιμάσαι λίβε, αυτά συμβαίνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ηρθε ο μπρο σημερα απο εδω κ λεμε δε παμε για μια προπονησουλα ? ο μπρο καποτε ηταν πολυ καλος αθλητης πολεμικων τεχνων και bb ! τα εχει αφησει εδω και πολλα χρονια σχεδον τελειως! εχει υψος 1.79 κ εννω τα κιλα του ηταν 80-85 οταν γυμναζοταν , τωρα ειναι καπου στα 98 ! εγω τον λεω χοντρουλη και τον πειραζω .. το σωμα ομως δε ξεχναει ποτε , και επισης η δυναμη δε φευγει ... http://youtu.be/12vrn_nLivo κοιτα σπαγκατο ο χοντουλης κ χωρις καθολου ζεσταμα ομως αλεξ εσυ που ασχολησε μπορεις να καταλαβεις την δυσκολια οταν εχεις τοσα παραπανισια κιλα πανω σου .. Ωραιος ο bro το εχει ακομα ,φαινεται δυνατο παιδι στο prime του εκανε αλογα πολυ κοσμο .Χτες στο gym που πηγα φαγωμενος και κουρασμενος εκανα χερια -ωμους -στηθος 1 ωρα ολα σουπερ σετ χωρις ανασα ακα maus style . Προφανως και με αρκετα λιγοτερα κιλα απο οτι συνηθως οποτε δεν ξερω ποσο παραγωγικο ηταν ολο αυτο φανταζομαι δεν ηταν . Αλλα το pump ειχε τερματισει πολυ πρηξιμο . Μετα γυρισα και ψοφησα στον καναπε εφαγα ψαρι γλωσσα φιλετο ειδα 2 επεισοδια house of cards και νεκρωσα και που αναπνεα πολυ ηταν ,ηταν να βγω το βραδυ... σιγουραααααααα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2014 από Fotis13 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 κοιτα σπαγκατο ο χοντουλης κ χωρις καθολου ζεσταμα ομως αλεξ εσυ που ασχολησε μπορεις να καταλαβεις την δυσκολια οταν εχεις τοσα παραπανισια κιλα πανω σου .. Η δυσκολία δεν είναι τόσο στα παραπανίσια κιλά όσο στο ότι έχει μείνει απροπόνητος πολύ καιρό. 2-3 μήνες χαλαρές προπονήσεις και θα είναι turbo ακόμα και στα ίδια κιλά. No comment για το σπαγγάτο υποκλίνομαι Ως εκτόμορφος, πριν ξεκινήσω γυμναστική βλέπω το παρακάτω βίντεο και ονειρεύομαι να φτάσω κοντά στο Θεϊκό αυτό σώμα. Οχι οτι θα γίνω ετσι ποτέ ,αλλα θα παλέψω τώρα που είμαι σχετικά νεος. Ας μας πουν και οι γυναίκες του forum. Προτιμούν το παρακάτω σώμα(84 κιλά παρακαλώ ήταν ο Zane με 4-5% λίπος) ή τα πιο μυώδη σώματα; φίλε μάλλον δεν φαντάζεσαι πως θα είναι να βλέπεις τον Frank Zane μπροστά σου. Το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόσουν (είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα είτε ελέφαντας) θα ήταν "καλός αλλά θέλω λίγο πιο μυώδη σώμα" 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Mau-Maus χαχα ασχετο τελειως. Νομιζα οτι το ειχε ακουσει απο καμια γατα. Η δικια μου τουλαχιστον το εχει κανει μερικες φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις