Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό που ειπα ειναι να έχεις χαμηλά τα λιπαρά , όχι 0 , απλά δεν βάζω λάδια , δεν βάζω λιπαρά στη διατροφή μου , έχει απο μόνη της

προσωπικά ελαιόλαδο βάζω μια κουταλιά μόνο στη σαλάτα μεσημέρι και βραδυ, το θεωρώ υπερβολή να το κόψει κάποιος και αυτό... Βέβαια λίπη παίρνω αυστηρά από μοσχάρι, γαλακτοκομικά, λιπαρά ψάρια και ξηρούς καρπούς καμιά φορά...

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

@nicoc89

Περόμοια διατροφή κάνουμε. 350  γρ υδατανθρακα  δεν τα λες και low carb...

Δεν υπάρχει 0 λιπαρά σε καμία διατροφή. Εκτός απο κάτι χαζοβιόληδες που τη βγάζουν όλη μέρα με καφέδες, φρούτα, σαλάτες και σποράκια και νομίζουν ότι κάνουν και σοβαρή διατροφή.

Δημοσ.

προσωπικά ελαιόλαδο βάζω μια κουταλιά μόνο στη σαλάτα μεσημέρι και βραδυ, το θεωρώ υπερβολή να το κόψει κάποιος και αυτό... Βέβαια λίπη παίρνω αυστηρά από μοσχάρι, γαλακτοκομικά, λιπαρά ψάρια και ξηρούς καρπούς καμιά φορά...

Φυσικα δεν το κοβουμε το ελαιολαδο! Και εγω τρωω ενα κουταλι την μερα αλλα παλι διατροφη χαμηλων λιπαρων κανω γιατι τα υπολοιπα ειναι κυριως "καθαρα".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή μακαρόνια με βούτυρο φέτα και κοτόπουλο που έφαγα τώρα στα γρήγορα μάλλον τα ξεχνάω. :cry:

μολις γυρισα απο μπανιο-φαγητο ,στο bbq στην ΝΣμυρνη χτυπησα ενα βurger γιγαντιαιων διαστασεων κολαση και επιδορπιο παγωτο αναλογης ποσοτητας. Δεν σε χαλαςε dakon .ΑΛΛΑ. Παω τωρα gym ουτε ντουζ δεν θα κανω γιατι ειμαι σαν τον βοα και αν αραξω αποκλειεται να παω αργοτερα . Οποτε φευγω στα καπακια για gym και οτι κοψω...

Sent from my ipad4 using Insomnia

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
Δημοσ.

εφόσον είσαι τουλάχιστον 15% είσαι οκ, νόμιζα ότι είχες πει δεν θα έτρωγες καθόλου. Ε ναι μακαρονάδα με κιμά χωρίς λιπαρά δεν γίνεται :)

βασικά κάνεις ακριβώς ότι κάνω και εγώ. Μέτρια πρωτείνη (καπου 1,5χβάρος) , πολύ περιορισμένα λιπαρά (ότι φάω από κρέας και γάλα δηλαδή) και αρκετά carbs. 

Απλά κοίτα πολλά από τα cardbs που τρως να έχουν και fiber μέσα (προτίμα μαύρα μακαρόνια, φρούτα, ψωμι ολικής). 

πως διάλο τα υπολογίζετε αυτά (ποσότητα & ποσοστά σε πρωτεΐνες, λιπαρά κτλ); Από διατροφή δεν ξέρω κ πολλά(δεν με απασχόλησε κ ποτέ το θέμα), οπότε θα χρειαστώ λίγη βοήθεια μέχρι να πιάσω το νόημα. :P

Δημοσ.

μολις γυρισα απο μπανιο-φαγητο ,στο bbq στην ΝΣμυρνη χτυπησα ενα βurger γιγαντιαιων διαστασεων κολαση και επιδορπιο παγωτο αναλογης ποσοτητας. Δεν σε χαλαςε dakon .ΑΛΛΑ. Παω τωρα gym ουτε ντουζ δεν θα κανω γιατι ειμαι σαν τον βοα και αν αραξω αποκλειεται να παω αργοτερα . Οποτε φευγω στα καπακια για gym και οτι κοψω...

Sent from my ipad4 using Insomnia

μες τη μπιχλα ε? ευτυχως δν παμε στο ιδιο γυμναστηριο
Δημοσ.

μες τη μπιχλα ε? ευτυχως δν παμε στο ιδιο γυμναστηριο

Δεν νομιζω,  στην πλαζ που παω μια χαρα μπανιο κανεις με τα αφρολουτρα σου με τα αποδυτηρια με τα παντα χD

• Like 2
Δημοσ.

δεν υπάρχουν υπερβολές , τι σου χρειάζεται υπάρχει κ μονο αυτό. Εμένα μου χρειάζονται τόσες cal να γραμμώσω , τι παίρνω απο τις τάδε πηγές. end of story. 

όσοι δεν έχετε καιρό σε αυτό τα βλέπετε διαφορετικά τα πράγματα , όλοι περάσαμε απο εκει , αργότερα θα δείτε οτι ολα ειναι ποιο απλα.

@nicoc89

Περόμοια διατροφή κάνουμε. 350  γρ υδατανθρακα  δεν τα λες και low carb...

Δεν υπάρχει 0 λιπαρά σε καμία διατροφή. Εκτός απο κάτι χαζοβιόληδες που τη βγάζουν όλη μέρα με καφέδες, φρούτα, σαλάτες και σποράκια και νομίζουν ότι κάνουν και σοβαρή διατροφή.

0 δεν υπάρχει γιατι όλες οι τροφές έχουν και λιπαρά

το αν υπάρχει διατροφή με χαμηλά λιπαρά υπάρχει

σημασία δεν έχει τόσο τι κάνεις αλλα τι αποτέλεσμα έχεις

ξέρω κόσμο που τρώει "σωστά" ακολουθεί το bro science σαν ευαγγέλιο κ για κάποιο περίεργο λόγο αποτέλεσμα δεν (damn)

εγώ αυτό που ακολουθώ ειναι η εμπειρία , δική μου κ ατόμων με αγωνιστική εμπειρία χρόνων

ακόμα κ αυτούς όμως τους αμφισβητώ μέχρι να δω αποτέλεσμα :-)

καλό ειναι να μην ακολουθείς αυτά που ακούς κ διαβάζεις , δοκίμασε το και κρίνε απο το αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν το 'πιασες :D

post-42823-0-22289700-1406137106_thumb.jpg :) :)

-------------------------------

Αγόρασα σήμερα άλλα 2 λάστιχα, 1 και 2 νούμερα άνω αυτού που είχα. Μια χαρά, νομίζω είμαι καλυμένος για κανα χρόνο πλέον. Άνω σώμα με βάρη + λάστιχα, κάτω μόνο βάρη, μποξ για αεροβική, χλίδα λέμε ;)

• Like 4
Δημοσ.

Γιαννη πολυ οικολογικα μου φενεται στρεφεσαι..

Τα λαστιχα για τις διακοπες κρατα τα...

Ενα χρονο με τα ιδια λαστιχα αντιστασης μαλλον κατι θα παιζει...

Να σου πω εγω το παγκο αν ειναι καλοδιατηρημενος καμια 60νταρα..

Τα κιλα 120*1,50 ή 120*1,20 καμια 180/140 ευρω στην χειροτερη....

Τα κιλα περιπου εχουν 2.00 ευρω καινουργια...

• Moderators
Δημοσ.

130 πιστεύω είναι τιμια τιμη. Ας ελπίσουμε οτι θα τα πάρουν γιατι γαμιουνται τα έξοδα μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...