Zaknafein Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ξεκόλλα ρε που δείχνουν κάτι και τα likes... ένα κλικ είναι. Btw, για τα παπούτσια τρεξίματος της Salomon έχει κανείς άποψη; Αξίζουν τα λεφτά τους ή να πάω στα σίγουρα (asics gel); 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 μαργαριτα μην αρπαζεσαι! σκεψου οτι εγω θα μπορουσα να χα φαει τρελο δουλεμα για το κερι αλλα οπως και να χει το γραψα! παντα θα υπαρχουν ατομα τα οποια θα σε νευριαζουν λιγο ακομη και αν δεν εχουν κακη προθεση οταν λενε κατι! οποτε χαλαρωσε και απολαυσε το πηγαινε καλυτερα σε μιζουνο! οχι οτι τα σαλαομον ειναι κακα αλλα πρεπει να δωσεις πολλα για να απρεις καλο παπουτσι! και εξαρταται και γιατι λογο το θες. αν το θες για δρομο σου ξανα λεω πηγαινε σε μιζουνο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Nα παρει θεση ο maus ,γιατι βλεπω πως κανει τον κινεζο φωτη τρωω τωρα φιλε , μετα μαργαριτα χιουμορ θα εκανε ο ανθρωπος - δεν ειχε σκοπο να σου πει κατι με κακια νομιζω , εξαλου εχεις δειξει οτι δεν εισαι παρεξηγησιαρα , εισαι ατομακι μη στραβωνεις και μεινε μαζι μας ποια θα εχει μετα ο φωτης να λεει ερειπιο ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Το ενδεχόμενο ας πούμε να έχουμε αγοράσει αχρείαστα πράγματα για την πάρτη ας πούμε δεν παίζει? Έρμηνευτηκαν και τα λαϊκ καταταλλα. Ώρες ώρες σε αυτο το φόρουμ κάποιοι απλά θέλουν νταντεμα μου φαίνεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 πηγαινε καλυτερα σε μιζουνο! οχι οτι τα σαλαομον ειναι κακα αλλα πρεπει να δωσεις πολλα για να απρεις καλο παπουτσι! και εξαρταται και γιατι λογο το θες. αν το θες για δρομο σου ξανα λεω πηγαινε σε μιζουνο Γι'αυτά εδώ λέω: Salomon Sense Mantra 2 Trail για μεικτά(on/off) tempo runs τα θέλω κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εαν εκανε χιουμορ ολα καλα. Εχω ακουσει ομωσ ΠΟΛΛΑ γι αυτο που κανω το τελευταιο 2μηνο κ το τελευταιο που θα ηθελα θα ηταν να τρωω κραξιμο και εδω. Οταν ομως γραφεις οτι πηρες χ πραγματα κι ερχεται ο αλλος και λεει ενα παραδειγμα καποιου που αγοραζε κι απο γυμναστικη 0, ειναι παρεξηγησιμο. @Kuzko στα 24 πια δε θελω νταντεμα. Κανα καλο λογο, καμια ενθαρρυνση σε κατι που χω ξεκινησει κι ειναι τελειως καινουριο για μενα, τη γουσταρω. Νταντεμα το χω κοψει εδω και καιρο ευτυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ενδεχόμενο ας πούμε να έχουμε αγοράσει αχρείαστα πράγματα για την πάρτη ας πούμε δεν παίζει? Έρμηνευτηκαν και τα λαϊκ καταταλλα. Ώρες ώρες σε αυτο το φόρουμ κάποιοι απλά θέλουν νταντεμα μου φαίνεται... Ρε αρχηγε ας πηρε και 1 εκατομμυριο" αχρηστα πραγματα " με δικα σου λεφτα τα πηρε ? δεν μας πεφτει λογος ,θα κραζουμε τωρα και τι παιρνει ο καθενας? Ειμαστε gear freaks τι να κανουμε ?Σταυρωστε μας Αν και για τον wizzy πιστευω και εγω πως το ειπε καλοπροαιρετα . Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2014 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Φώτη διαβασες τι έγραψα? ποσώς και με απασχόλησε/απασχολει τι πήγε και αγόρασε...το λαϊκ πήγαινε για την ατάκα του γουιζι μιας και το εχω κάνει ΟΥΚ ολιγες φορες... Το πρόβλημα ειναι οτι ερμηνεύτηκαν ´και καλά´ τα λαϊκ στο συγκεκριμένο σχόλιο με καθαρά απώτερο σκοπό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Το πρόβλημα ειναι οτι ερμηνεύτηκαν ´και καλά´ τα λαϊκ στο συγκεκριμένο σχόλιο με καθαρά απώτερο σκοπό. ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Και στην τελική @margarita εδω είμαστε άγνωστοι μεταξύ άγνωστων , ούτε ξέρεις ποιος βρίσκεται πίσω απο τον κουζκο ούτε ξερω ποιος βρίσκεται πίσω απο τον Μάους και την Μαργαρίτα , αυτο εχει ως αποτέλεσμα να μην ξέρουμε τι εχει περάσει/ακούσει ο καθένας εδω και δυο μήνες/χρόνια/δεκαετίες στη ζωή του. Σχολιάζουμε τι έγραψε ο καθένας , αυτός ειναι ο σκοπός του φόρουμ. Διαβάζω το θεμα και ας μην γράφω συχνά και το μόνο που εχω δει ειναι οτι όλοι όσοι γράφουν εδω μέσα δεν σου την εχει πει ποτέ και κανένας , ίσα ισα αντιθέτως. Σε δυο πράγματα που ρωτησες για τα γόνατα σου και ήξερα δυο τρία πράγματα σου απάντησα όπως και για δυο τρεις ακόμα...παρολαυτα πιαστηκες με ο,τι είπε ο βόζινιοτης και οτι είπε ο whizzy χωρις λόγο. Αν δεν σε ενδιαφέρουν/ σου την σπάνε απλά μην ασχολησε , ακυρώσεις με 2 σχόλια οτι σου λένε τα υπόλοιπα παιδιά που ´ασχολούνταί´ όσο καιρό γράφεις εδω μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 μιας και γινεται συζητηση για τα λαικ και για να ευθυμήσουμε και λιγο ας πω κατι ..οκ εδω δεν ειναι και τιποτα το λαικ , στο φεις ομως αυτα τα γαμωλαικ εχουνε κλεισει μεχρι και σπιτια , μιλαμε για μεγαλη ανωμαλια ρε φιλε !εγω ναι μεν εχω φεις αλλα δεν ασχολουμε σχεδον καθολου , μπαινω ελαχιστα κ τα λαικ οι ενημερωσεις και ολα αυτα τα αδελφιστικα κυριολεκτικα δεν υπαρχουν για μενα ! μου πε φιλος μου ομως φαση , που ανεβαζει μια δικια του φωτογραφια , του γραφουν απο κατω κοπλιμεντα δυο γκομενακια , και αυτος απο λαθος ξερω γω πατησε λαικ στο σχολιο της μια γκομενας και οχι της αλλης ! το αποτελεσμα ? μετα απο καμμια ωρα αυτη που δεν της εκανε λαικ -ζηλεψε, αισθανθηκε μειωνεκτικα η δε ξερω γω τι αλλο - οχι μονο εσβησε το σχολιο αλλα τον εσβησε απο φιλο και τον μπλοκαρε κι ολας !! ελα ..$%&^% στον τοπο σου οσο αναφορα αυτο Κανα καλο λογο, καμια ενθαρρυνση σε κατι που χω ξεκινησει κι ειναι τελειως καινουριο για μενα, τη γουσταρω. συμφωνω με 1000 το καταλαβαινω απολυτα γι αυτο και θα δειτε σε καθε φωτο που ανεβαινει εδω , πρωτο απ ολα το δικο μου λαικ και τα θετικα μου σχολια .. κ οπως παντα απο κοντα φωτης αλεξ και ολα τα παιδια εδω .. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εαν εκανε χιουμορ ολα καλα. Εχω ακουσει ομωσ ΠΟΛΛΑ γι αυτο που κανω το τελευταιο 2μηνο κ το τελευταιο που θα ηθελα θα ηταν να τρωω κραξιμο και εδω. Οταν ομως γραφεις οτι πηρες χ πραγματα κι ερχεται ο αλλος και λεει ενα παραδειγμα καποιου που αγοραζε κι απο γυμναστικη 0, ειναι παρεξηγησιμο. @Kuzko στα 24 πια δε θελω νταντεμα. Κανα καλο λογο, καμια ενθαρρυνση σε κατι που χω ξεκινησει κι ειναι τελειως καινουριο για μενα, τη γουσταρω. Νταντεμα το χω κοψει εδω και καιρο ευτυχως. Καλά και γω που είμαι ένα χρόνο, έχω φάει και χυλόπιτα επειδή του είπα ότι ασχολούμαι με προπονήσεις βαρών Μη μασάς, γράφτους στα παλιά σου τα nike 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλά και γω που είμαι ένα χρόνο, έχω φάει και χυλόπιτα επειδή του είπα ότι ασχολούμαι με προπονήσεις βαρών Μη μασάς, γράφτους στα παλιά σου τα nike Δεν εχει παλια ναικ η μαργαριτα , μονο καινουργια ! αχχαχαχαχ με πιασε η μ@@κια , την κανω τα λεμε .. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δεν εχει παλια ναικ η μαργαριτα , μονο καινουργια ! αχχαχαχαχ με πιασε η μ@@κια , την κανω τα λεμε .. xaxaaxaxaxa καλο ρε εγραψες . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Υαννηβζγρ ειχες πει μια φορα οτι τρως αποξηραμενα φρουτα για πρωινο, ρε δεν εχουνε πολλη ζαχαρη αυτα; Δεν εννοω τα ζαχαρωτα, τα κανονικα. Ειναι πολυ γλυκα, δε νομιζω να ειναι καλο να τρως καθε μερα. Παω για βουλγαρικα χωριστα καθισματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις