Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το salad spinner εμείς το δουλεύουμε για να στεγνώνουμε τις σαλάτες από τα νερά που τις πλένουμε :P

in other news, πολύ με αρέσει η μέρα ώμων! Καληνυχτα, ειμαι πτωμα.

ΜΑργαρίτα τα τυριά γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο. Για ασβέστιο φάε μυγδαλα, μανιτάρια, σουσάμι, μπρόκολο. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό. Καληνυχτα οριστική.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Περιέχει υδράργυρο...max 3-4 κονσέρβες την βδομάδα.

Α ενταξει πολλες ειναι, δεν προκειται να τις φθασω. Απλως ειχα την εντυπωση πως το οριοηταν μονο 2...

Δημοσ.

μανιτάρια, σαλάτες, όσπρια, σπανακόρυζο, άπαχα κρέατα, ψάρια, ιδού λύσεις και ελαφρύνσεις θερμιδικών ανασφαλειών 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα ουτε η πρωτεινη εφοσον ειναι ορου γαλακτος επιτρεπεται.

Πακεταρα θα ελεγα..... Τυρι απο σογια εχει φαει κανεις;

Τωρα τι κανω....γαλα δε θα πινω τυρια δε θα τρωω..αντε να παρω καμια θερμιδα της προκοπης. Ολη μερα με μελια κ αμυγδαλα δε βγαινει.

εντάξει θερμίδες απ΄οόπου θες παίρνεις, δε χάθηκε και ο κόσμος για το τυρί και το γάλα αν και δεν ξέρω ποιος και γιατί σου είπε να τα κόψεις.

Αν θες θερμίδες ρίξτο στο ταχίνι ή σε κάνα φυστικοβούτηρο, επίσης και τα αποξηραμένα φρούτα πχ δαμάσκηνα έχουν καλές θερμίδες.. με μέτρο πάντα...

Δημοσ.

Μωρε δεν ειναι οι θερμιδες μονο, που ειναι ποιοτικες και τις επαιρνα ευχαριστα...ειναι οτι λατρευω το τυρι, πεθαινω γι αυτο. (Που λεει ο λογος)

Και το θεμα, κυριως, του ασβεστιου βεβαια.. Το σπανακι πχ δε μπορω να το πλησιασω , μονο σε σπανακοπιτα & αυτη οπως τη φτιαχνει ενας φουρνος εδω κοντα. Ειμαι λιγο δυσκολη στο φαι.

Για λογους υγειας , γιατρος σημερα μου το ειπε, για προβλημα που με παιδευει χρονια. 2 μηνες να δουμε αν θα χει διαφορα..το κακο ειναι οτι αν εχει, αυτο θα πρεπει να ισχυσει για παντα.

• Moderators
Δημοσ.

Ερώτηση προς τις γυναίκες του φόρουμ. Πώς στο πούτσο αντέχετε την αποτρίχωση με κερί; έκανα σε ενα κομμάτι στο μπούτι απο περιέργεια και μόνο οταν μου άπλωνε το κερί υπέφερα. Για το οταν το τράβηξε κόντρα στις τρίχες Δεν λέω τίποτα

• Moderators
Δημοσ.

Σε ενα κομμάτι μικρό έκανα απλα για να έχω άποψη. Ήξερα ότι πονάει αλλά αν δεν δοκίμαζα Δεν θα ήξερα πόσο :-P

Δημοσ.

Λιπομέτρηση που μπορώ να κάνω; Ξέρω ότι η μέθοδος μετρησης με το δερματοπαχύμετρο (κάτι τέτοιο) είναι από τις πιο αξιόπιστες, αλλά αυτό νομίζω κοστίζει... Σε κάτι καταστήματα με συμπληρώματα τύπου x-treme stores κάνουν; ξέρει κανείς πόσο κοστίζει; Δεν έχω κάνει ποτέ και θα ήθελα να έχω μια εικόνα...

Κάνας μπακαλίστικος αλλά και κάπως αξιόπιστος  τρόπος πχ με καμιά μεζούρα στο σπίτι δεν παίζει;

Δημοσ.

Σε ενα κομμάτι μικρό έκανα απλα για να έχω άποψη. Ήξερα ότι πονάει αλλά αν δεν δοκίμαζα Δεν θα ήξερα πόσο :-P

Το λεγομενο με τρωει ο κωλος μου :P

Δημοσ.

Λιπομέτρηση που μπορώ να κάνω; Ξέρω ότι η μέθοδος μετρησης με το δερματοπαχύμετρο (κάτι τέτοιο) είναι από τις πιο αξιόπιστες, αλλά αυτό νομίζω κοστίζει... Σε κάτι καταστήματα με συμπληρώματα τύπου x-treme stores κάνουν; ξέρει κανείς πόσο κοστίζει; Δεν έχω κάνει ποτέ και θα ήθελα να έχω μια εικόνα...

Κάνας μπακαλίστικος αλλά και κάπως αξιόπιστος  τρόπος πχ με καμιά μεζούρα στο σπίτι δεν παίζει;

Από τις πιό αξιόπιστες είναι η μέτρηση DXA...όλά τα άλλα δεν είναι τόσο ακριβή οπότε αν δεν βρεις κάτι τέτοιο σε προσφορά ας το.

Εναλλακτικά όπως την βγάζουν σχεδόν όλοι: body-fat-percentage-men.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Θενξ για την περιεκτικη απαντηση. Επισης ξεχασα να ρωτησω, τι εχουμε πει οτι εχει και δεν κανει να τρωμε συχνα τονο? Και ποια ηταν η ποσοτητα που καταναλωνουμε μες στην βδομαδα?

Νομιζω λεγετσι salad spinner η τεχνολογια και χρησιμοποιει τη φυγοκεντρο.

Φίλε τέτοιο σκεύος φτηνό έχει στα jumbo και στα ikea. 5-6€ κάνει και όπως σου είπαν είναι κυρίως για να στεγνώνεις τις σαλάτες (μπορείς όμως και να τις πλένεις εκεί, σαν πλυντήριο :-) )

Αφού από γυμναστική ξέρετε ας φανώ λίγο χρήσιμος σε κάτι :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το σιχαμα την αηδια το γαλα πως το πινεται σκετο ? Μαργαριτα ερειπιο εγινες πας για αποσυρση :P

Περιέχει υδράργυρο...max 3-4 κονσέρβες την βδομάδα.

Εγω στισ διακοπεσ  τρωω 5-6 την βδομαδα οταν ειμαι στην παραλια η' αργα το απογευμα.Μεχρι στιγμης δεν εχω πεθαινει .Προφανως η συστηματικα υπερβολικη καταναλωση  δημιουργει προβλημα δεν αντιλεγω.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Και που να δεις πονο στην αποτριχωση της γενετικης μας περιοχης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...