nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Είναι διαιτα που δεν έχει καμιά direct πηγή υδατανθράκων. Παίρνεις carbs απο τροφές που δεν ειναι carb τροφές για να συμπληρώσεις λιγα γραμμάρια carb κάθε ημέρα. Λέγεται έτσι γιατι το σώμα πηγαίνει σε "ketosis" και αναγκάζει το σώμα να καψει fat αντί carbs. Είναι πολυ αποδοτική δίαιτα αν και εξαντλητική (οι μύες χρειάζονται υδατάνθρακες). Παρόλα αυτά παιδια αυτά ειναι για ποσοστό λίπους κάτω απο 14% η και χαμηλότερα που το σώμα παλεύει για το λίπος του, είναι βλακεία καποιος που είναι "αρχάριος" να κάνει τετιου είδους δίαιτες. Η υποθερμιδική είναι αρκετη. ακριβώς Νομίζω έχουν κάπου 15 ευρώ αυτά που μετράνε και γλυκόζη. οκ , καλά θυμόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Με τόσο χαμηλά ποσοστά λίπους. πώς τα πάτε τον χειμώνα με το κρύο? Δεν κάνω πλάκα, εγώ πέρυσι που είχα χάσει 12-13 κιλά, με τα πρώτα κρύα, κρύωνα υπερβολικά και δεν έκανε και κανέναν τρομερό χειμώνα δα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 ε το χειμώνα ντύνεσαι καλά έτσι και αλλιώς , δεν παίζει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Viper ναι, θελω να παρω κιλά μιας και είμαι 1,83 και ζύγιζα 67 κιλά. Άρχισα γυμναστήριο εδώ και 2 βδομάδες, κοιμάμαι/ξυπνάω λιγο πιο λογικές ώρες και κυρίως ΤΡΩΩ. Έφτασα τα 69. ειχα γράψει στο http://www.insomnia.gr/topic/251324-the-official-fitness-thread/?p=52484764 Την πρωτείνη την χρησιμοποιώ σε πρώτο στάδιο ενώ παράλληλα γυμνάζομαι (συν την δουλειά) για να μην "ξεμείνω" από ενέργεια. Ταυτοχρόνως όμως έγραψα πως κυρίως ΤΡΩΩ αρκετά περισσότερο απ'ότι έτρωγα. και κάτι επίσης σημαντικό όταν είσαι σε όγκο μπορείς να τρως τόσες νόστιμες τροφές (φυστικοβούτυρο ,ταχίνι , να φτιάξεις κεικ βρώμης με ξύσμα πορτοκαλιού , κακάο, όπως έφτιαχνα μια φορά και ενα καιρό και γούσταρα , αλλα και άλλες πολλές ακόμα ) και αντί για αυτό πίνεις σκόνη για να συμπληρώσεις τις μισές σου ανάγκες. αυτό το λεω για αυτούς που δεν την πίνουν την πρωτεΐνη για συμπλήρωμα και είναι πολλοί. Θυμάμαι ενα παλικάρι σκεφτόταν να λαμβάνει την πρωτείνη που χρειάζεται όλη μέρα αποκλειστικά απο whey γιατι θα είχε καλύτερη απορρόφηση (wtf........) οι παραπάνω τροφές μπορούν να μπουν σε κάθε διατροφή απλά όταν είσαι σε όγκο μπορείς να τρως σεβαστές ποσότητες να τις ευχαριστηθείς . Αυτό που έγραψες για κάποιο λόγο τώρα το είδα, συμφωνώ. Πριν το γυμναστήριο κανένα 40λεπτο τρώω μια κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο με μία κουταλιά της σούπας μέλι, περισσότερο με λιγώνει. Επίσης δεν σου την λέω, απλά αυτό που με ρώτησες το έγραφα κυριολεκτικά 3 εκατοστά πιο πάνω. Τέσπα Φιλτατε tehAllantin φτιαξε την διατροφη σου αν θες να βαλεις κιλά, με μια πρωτεινη δεν γινετε. Ασχολουμε παρα πολλα χρονια με το amateur natural bodybuilding, θελει φαγητό ειτε για γραμμωση ειτε για ογκο. Ότι εγραψα παραπάνω, απλά failara στο quoting Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάντως. Φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει δουλειά αν περιμένεις από μία σκόνη να σε βοηθησει αποκλειστικά. Πχ, πριν μισή ώρα ξυπνησα για πρωινο (αργησα να κοιμηθω γαμω την αλλεργία μου, επισης ειμαι +1Gmt) και τρώω 2 τοστάκια γαλοπουλα τυρί, 1 νεκταρίνι, 1 μπανάνα και βρώμη με 1 κουταλιά της σουπας λιναρόσπορο και 1 κτΣ σουσάμι ενώ πρόσθεσα και 4 κτΣ απο την σκόνη. Τετοιο πρωινό ούτε καν. Ελπίζω αύριο να το φάω στις 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 εγω μαζευω σιγά σιγά πολυβιταμίνες , keto sticks κλπ να κάνω μια καλή κέτο και θα βάλω και αερόβια το βράδυ έτσι για το γαμώτο να δω τι θα παίξει το μόνο που μένει ειναι να βρω ενα ποδήλατο σε καλή τιμή (για δρόμο , οχι στατικό) γιατι εδώ στην Πάτρα το ξεφτιλίσανε το θέμα , είδαν οτι όλοι αγοράζουν ποδήλατα και ανέβασαν τις τιμές ...αν και ειναι και λάθος εποχή για αγορά ποδηλάτου anyway , παλιότερα λύσσαγα για μηχανάκι και τώρα για ποδηλατάκι να κάνω και τις βόλτες μου πως αλλάζουν οι καιροί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 http://www.car.gr/classifieds/bicycles/search/ ξερωγώ ρε νικο. Εκτός αν θες να ειναι brand new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 οχι ρε τρελός είσαι ? δεν έχω τέτοια κολλήματατην δουλειά μου να κάνωthanks πάντως , δεν είχα ιδέα οτι έχει ποδήλατα στο car.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxo kit car Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Λογο που τα οικονομικα ολων εχουν πατώσει, εχω κι'εγω φοβερο προβλημα, εγω στραφει σε οικονομικες πηγες. Λιπαρα: ταχινι (σε συγκριση με καρύδια, αμυγδαλα, λιναροσπορο, κ.λ, καμια σχεση η τιμη κιλου) και αμα δω τα σκουρα ελαιολαδο απο το δικο μας. Υδατανθρακα: πρωινο-μουσλι αντι βρόμης και αμα δω παλι τα σκουρα ψωμι ολικης απο τον φουρνο εδώ διπλα, στα υπολειπα γευματα ενταξει, λιγο πολυ η τιμες των υδατανθρακων ειναι κοντα, ρυζι, μακαρονια, κ.λ. Πρωτεινη: πρωινο-κατσικισιο γαλα οποτε ειναι γενιμενες η δικες μας, αβγα καθημερινα απο της δικες μας κοτες και ολόκληρα εννοειτε, οποτε πετσοκοψη κανα κοκορα ο πατερας εχει καλος, αγοραζω καθε βδομαδα φακες και ρεβυθια, μιλαμε για πολυ οσπριο καθημερινα καθοτι δεν αλλαζω τακτικη, 5 γευματα εχω καθε μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μια χαρα εισαι... Τα οσπρια καλοκαιριατικα πως τα τρως;; Σε σαλατα;; Εγω οποτε κανει η μανα μου; Μηπως να τα αρχισω και γω!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλά είναι και τα όσπρια αλλά δεν είναι και για βασική πηγή πρωτεΐνης σε ένα πρόγραμμα επειδή δεν έχουν πλήρες προφίλ αμινοξέων. Εγώ μία στο τόσο μόνο τρώω φακές και συμπληρώνω την πρωτεΐνη που χρειάζομαι στο εκάστοτε γεύμα με μερικά γραμμάρια κοτόπουλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δηλαδη τα φασολια σε μια σαλατα δεν θα κανουν δουλεια;; Σημερα ποδια... Μαζευω δυνσμης και σε 1.5 ωρα θα παω για βαθια καθισματα..... Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δηλαδη τα φασολια σε μια σαλατα δεν θα κανουν δουλεια;; Σημερα ποδια... Μαζευω δυνσμης και σε 1.5 ωρα θα παω για βαθια καθισματα..... Χαχαχα Δεν είναι ότι δεν κάνουν δουλειά απλά για τον λόγο που είπα πάνω προτιμούνται άλλες πηγές πρωτεΐνης. Φυσικά δεν είναι και σωστό να αποκλείουμαι τελείως τα όσπρια... Καλό κουράγιο για τα πόδια...καφέ πίνεις πριν την προπόνηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Οχι αλλα τωρα το σκεφτομαι... Δεν εχω πιει απο το πρωι κιολας.. Λες να χτυπισω εναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Παω σε λιγο και εχω δικεφαλους και τρικεφαλους σημερα, πως σας φαινεται το προγραμμα?? Ειναι Tri-Set δηλαδη πανε A1+A2+A3 χωρις ξεκουραση ενδιαμεσα, αυτο ειναι για σημερα εχω και αλλη μερα χερια με αλλο προγραμμα(χερια κανω 2 φορες τη βδομαδα) A1. Reverse EZ barbel curl - 3 X 6-8 A2. Hammer Curl - 3 X 6-8 A3. EZ Barbel Curl - 3 X 6-8 B1. Reverse triceps pushdown - 3 X 8-10 B2. Pushdown rope - 3 X 8-10 B3. Triceps Pushdown - 3 X 8-10 Και η αλλη μερα δικεφαλα εχει ως εξης: Barbel Curl - 3 X 10-12 Incline Dumbell curl - 3 X 10-12 EZ Barbel Curl - 3 X 10-12 Concentration Curls - 3 X 10-12 Πως σας φαινεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Με τόσο χαμηλά ποσοστά λίπους. πώς τα πάτε τον χειμώνα με το κρύο? Δεν κάνω πλάκα, εγώ πέρυσι που είχα χάσει 12-13 κιλά, με τα πρώτα κρύα, κρύωνα υπερβολικά και δεν έκανε και κανέναν τρομερό χειμώνα δα Οι αλπινιστες λενε δεν υπαρχουν χαμηλες θερμοκρασιες ,υπαρχει ακαταλληλο ντυσιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις