gatokoritso Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Βαζω παγο καθημερινα 3-4 φορες, κανω τις ασκησεις ενδυναμωσης που μου χουν πει και παιρνω χονδρ/γλυκοζαμινη. εχω ενα τζελ πακετακι που μου ειχε ξεμεινει απο τη silkepil και καλυτερο και πιο βολικο απο το παγο.αφου κανεις τοση χρηση δοκιμασε τα για περισσοτερη ευκολια.λογικα τα πουλανε στα φαρμακια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παγο σε μορφη τζελ εχω κι εγω, που το κραταω στην καταψυξη. Εχω παρει και μια δεστρα οπου μπαινει μεσα και ειναι κομπλε Απλα μου τη δινει οτι θα χω χασει 3 βδομαδες απ οταν βγηκε η μαγνητικη, μεχρι να παω σε γιατρο επειδη περιμενα τον αλλον. Μεσα σε τοσο διαστημα μπορει να χα κανει κατι, ακομα και φυσικοθεραπειες ξερω γω. Αφου δε την εβρισα στο τηλ τη γραμματεα τυχερη ταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μπορείς να κάνεις κολύμπι ότι και να έχεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Κανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Και γω κανω οτι ο αλεξ... Μισο λιτρο μεσα σε 30 δευτερολεπτα.. Εχω αυτα τα ποτηρια της μπυρας και γω....Κολαση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ο τονος σε νερο, θελει περαιτερω ξεπλυμμα και στραγγισμα, ή τον αδειαζω και ειναι ετοιμος για φαγωμα? Για πειτε καμμια καλη συνταγη γιατι σαν γευση και σαν αισθηση (λαστιχενιος) δεν τον μπορω καθολου... Τι προτεινετε? Μεσα σε καμμια σαλατα? Σε κανα σαντουις? Να τον πασαλειψω με καμμια uncle bens sauce οπως εκανα παλια? Επισης που μπορω να βρω αυτο το κουζινικο κευασμα που ανακατευει λαδι και σαλατα? Το χα δει σε μια φιλη μου, εχει ενα μπολ που το σκεπαζε με κατι σαν καπακι που ειχε μια μανιβελα και περιεστρφε την σαλατα... Το θελω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ααααα ξεχασα.. Σημερα σκουοτ .. στο δευτερο σετ επι 5 τολμησα και ανεβασα 2,5 κιλα και στο τριτο αλλα δυομιση επι 5 επαναληψεις. Στοχος να κανω τα τελευταια 3 σετ επι 5 επαναληψεις.... Ηταν μερα που ελεγα δεν θα παει καθολου καλα η προπονησημ εκατσα μια ωρα υπερωρια στην δουλεια, ερχομαι σπιτι, βλεπω τον μικρο να κοιμαται στο κρεβατι μου, τον σηκωσα (παλι καλα που δεν τον πεταξα κατω) και επεσα να κοιμηθω, μετα ξυπνησα και πηγα να πονεσω αγρια.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ο τονος σε νερο, θελει περαιτερω ξεπλυμμα και στραγγισμα, ή τον αδειαζω και ειναι ετοιμος για φαγωμα? Για πειτε καμμια καλη συνταγη γιατι σαν γευση και σαν αισθηση (λαστιχενιος) δεν τον μπορω καθολου... Τι προτεινετε? Μεσα σε καμμια σαλατα? Σε κανα σαντουις? Να τον πασαλειψω με καμμια uncle bens sauce οπως εκανα παλια? Επισης που μπορω να βρω αυτο το κουζινικο κευασμα που ανακατευει λαδι και σαλατα? Το χα δει σε μια φιλη μου, εχει ενα μπολ που το σκεπαζε με κατι σαν καπακι που ειχε μια μανιβελα και περιεστρφε την σαλατα... Το θελω! Φίλε εγώ τον ξεπλένω λίγο με νερό να φύγουν τα πολλά αλάτια ειδικά αυτό το ζουμί που έχει μέσα και τον τρώω. Λογικό να σου φαίνεται λαστιχένιος και εμένα δεν είναι και το καλύτερο μου αλλά τον έχω φάει και σκέτο. Επίσης της "τράτα" μου φαίνεται από τους πιο νόστιμους. ¨Εχω δοκιμάσει και τον "ελομάς" που είναι πολύ φθηνότερος αλλά καμία σχέση. Πρόσφατα τον έκανα σε μακαρονάδα. Λίγη σπιτική σάλτσα ντομάτας, μια κουταλιά ελαιόλαδο πετάς μέσα και τον τόνο και το αφήνεις να πάρει μια βραση 10 λεπτά μέχρι να γίνει πηχτή η σάλτσα σου... Και μετά αυτό πάνω σε μακαρόνια ολικής... Κόλαση.... Βέβαια έχω μια μανία με τα μακαρόνια είμαι και σε όγκο τρώω μισό πακέτο ημερησίως αν με πιάσουν πείνες. Τον έχω φάει έτσι σκέτο επίσης αφού τον ξέπνυνα πρώτα με φακές και με ρεβύθια... Πάει παρα πολύ.... Πάντως αν μπορείς απεφευγε τον... Χτύπα καλύτερα κατεψυγμένο ψάρι (αν δε σε παίρνει για φρέσκο φυσικά) πχ πέρκα και κάνε το ίδιο αφού πρώτα την ψήσεις κανονικά στο φούρνο... Το έχω κάνει και αυτό, πολύ νόστιμο βγήκε... Το άλλο που ρωτάς για το σκεύος δεν το γνωρίζω ας σου πει κάνας άλλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Επισης που μπορω να βρω αυτο το κουζινικο κευασμα που ανακατευει λαδι και σαλατα? Το χα δει σε μια φιλη μου, εχει ενα μπολ που το σκεπαζε με κατι σαν καπακι που ειχε μια μανιβελα και περιεστρφε την σαλατα... Το θελω! Για στείλε καμία φώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Βοηθατε....! Σημερα πηρα κ αλλα καλα νεα... Για 2 μηνες κομμενα ολα τα γαλακτοκομικα. Και τωρα τι κανουμε; Γι ασβεστιο; Μου ειπαν αμυγδαλα. Πως θα ζησω χωρις τυρι τοσο καιρο που το λατρευω; Και δε ρωτησα... Η πρωτεινη που ναι απο ορο γαλακτος μηπως θεωρειται "γαλακτοκομικο" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Βοηθατε....! Σημερα πηρα κ αλλα καλα νεα... Για 2 μηνες κομμενα ολα τα γαλακτοκομικα. Και τωρα τι κανουμε; Γι ασβεστιο; Μου ειπαν αμυγδαλα. Πως θα ζησω χωρις τυρι τοσο καιρο που το λατρευω; Και δε ρωτησα... Η πρωτεινη που ναι απο ορο γαλακτος μηπως θεωρειται "γαλακτοκομικο" ; Πακέτο... Ασβέστιο μπόλικο έχει το σπανάκι. Για την πρωτεΐνη καλύτερα ρώτα αυτόν που σου έκοψε τα γαλαγτοκομικά γιατί αυτός ξέρει για ποιόν λόγο τα βγαλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Λαχανο,για ασβεστιο και λαχανιδες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Φίλε εγώ τον ξεπλένω λίγο με νερό να φύγουν τα πολλά αλάτια ειδικά αυτό το ζουμί που έχει μέσα και τον τρώω. Λογικό να σου φαίνεται λαστιχένιος και εμένα δεν είναι και το καλύτερο μου αλλά τον έχω φάει και σκέτο. Επίσης της "τράτα" μου φαίνεται από τους πιο νόστιμους. ¨Εχω δοκιμάσει και τον "ελομάς" που είναι πολύ φθηνότερος αλλά καμία σχέση. Πρόσφατα τον έκανα σε μακαρονάδα. Λίγη σπιτική σάλτσα ντομάτας, μια κουταλιά ελαιόλαδο πετάς μέσα και τον τόνο και το αφήνεις να πάρει μια βραση 10 λεπτά μέχρι να γίνει πηχτή η σάλτσα σου... Και μετά αυτό πάνω σε μακαρόνια ολικής... Κόλαση.... Βέβαια έχω μια μανία με τα μακαρόνια είμαι και σε όγκο τρώω μισό πακέτο ημερησίως αν με πιάσουν πείνες. Τον έχω φάει έτσι σκέτο επίσης αφού τον ξέπνυνα πρώτα με φακές και με ρεβύθια... Πάει παρα πολύ.... Πάντως αν μπορείς απεφευγε τον... Χτύπα καλύτερα κατεψυγμένο ψάρι (αν δε σε παίρνει για φρέσκο φυσικά) πχ πέρκα και κάνε το ίδιο αφού πρώτα την ψήσεις κανονικά στο φούρνο... Το έχω κάνει και αυτό, πολύ νόστιμο βγήκε... Το άλλο που ρωτάς για το σκεύος δεν το γνωρίζω ας σου πει κάνας άλλος... Θενξ για την περιεκτικη απαντηση. Επισης ξεχασα να ρωτησω, τι εχουμε πει οτι εχει και δεν κανει να τρωμε συχνα τονο? Και ποια ηταν η ποσοτητα που καταναλωνουμε μες στην βδομαδα? Για στείλε καμία φώτο Νομιζω λεγετσι salad spinner η τεχνολογια και χρησιμοποιει τη φυγοκεντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Θενξ για την περιεκτικη απαντηση. Επισης ξεχασα να ρωτησω, τι εχουμε πει οτι εχει και δεν κανει να τρωμε συχνα τονο? Και ποια ηταν η ποσοτητα που καταναλωνουμε μες στην βδομαδα? Περιέχει υδράργυρο...max 3-4 κονσέρβες την βδομάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τελικα ουτε η πρωτεινη εφοσον ειναι ορου γαλακτος επιτρεπεται. Πακεταρα θα ελεγα..... Τυρι απο σογια εχει φαει κανεις; Τωρα τι κανω....γαλα δε θα πινω τυρια δε θα τρωω..αντε να παρω καμια θερμιδα της προκοπης. Ολη μερα με μελια κ αμυγδαλα δε βγαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις