Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Τι θα κάνεις με τη μπάρα και τα κιλά;

(στη βλαμμένη περίπτωση που κάποιος δε κατάλαβε,εννοώ απο ασκήσεις)

Snatch,clean and jerk,squats(front-back-overhead).

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κλιν κλπ θα χρειαστείτε καλή μπάρα, που να "στρίβει". Οι κλασσικές γυμναστηριακες, είναι γτπκ.

Στη Θεσσαλονίκη φτιάχνει εξαιρετικές μπάρες και έχει και δικά του κιλά(προδιαγραφές ελεικο) ο στυλιανιδης.

Η μπάρα έχει κάνα διακοσάρι όμως.

Ναι εννοείτε θέλουμε να στρίβει.Πότε άρχισε ο Στυλιάνιδης να κάνει μπάρες,δεν το ήξερα.Έχεις πάρει απο εκεί η πας στο κροσφιτάδικό του και έχεις κάνει προπόνηση με αυτές?Τώρα μπήκα στο site τους και είδα οτι κάναν και μπάρες,ρακς κλπ.

εγώ δεν ασχολούμαι με olympic αλλά ο μικρός σίγουρα θα θέλει να κάνει clean κτλ γιαυτό θέλει και τα λαστιχένια κιλά (για να πετάει τα κιλά κάτω) οπότε καλά θα κάνει να ακούσει την συμβουλή σου. Ας κάνει όσο θέλει, μια φορά τα αγοράζεις αυτά. 

δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω για τον συλιανίδη γιατί στο internet δεν βρίσκω τίποτα

Αυτός εχει κροσφιτάδικο αν λέμε για τον ίδιο.

http://www.crossfitthessaloniki.gr/

http://www.themachineshop.gr/weightlifting-bars--bumper-plates.html

http://www.themachineshop.gr/squat-racks.html

Αυτό είναι το site τους.Δεν έχω θέμα με τα λεφτά γιατί οπως είπατε μία φορά τα αγοράζεις αυτά,απλά θέλω να είναι καλή ποιότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

300 το rack, 200 η μπάρα 100 κιλάχ 4,5 = 450 μιλάμε για 1000 ευρώ, αλλά στο εξοχικό πάμε 2 εβδομάδες το χρόνο (που είναι και καλή ευκαιρία για ξεκούραση btw). Θα μου πεις τα ίδια έδωσα για το ipad για να παίζω hearthstone..

πιο πολύ ξενερώνω που θα χαραμιστούν για να σκονίζονται..

• Like 1

πιο πολύ ξενερώνω που θα χαραμιστούν για να σκονίζονται..

ακριβως ! για 2 βδομαδες το χρονο δεν αξιζει , μη τα δωσετε ! αν ηταν για περισοτερο καιρο θα σου ελεγα να το κανετε με κλειστα τα ματια ειναι επενδυση που δε παει ποτε χαμενη κ θα σου ειναι χρησιμα αυτα που θα παρεις για μια ζωη !

εγω εχω αλτηρες , οργανα και διαφορα τετοια  που τα αγορασα πριν απο 20 χρονια και κανουν την ιδια δουλεια οπως και τοτε και θα κανουν για παντα ..

• Like 1

Οι μπάρες του είναι εξαιρετικές όπως και τα κιλά.

Δεν είναι καθόλου ακριβός, είναι φυσιολογικές οι τιμές.

Ειδικά για το αρασε χρειάζεται πολύ καλή μπάρα.

Όχι δε πάω στο κροσφιταδικο του, απλά ξέρω ότι φτιάχνει καλά πράματα.

Το ρακ, θα πάτε σε έναν γνωστό σας σιδερα, θα του δείξετε τι θέλετε και θα το φτιάξετε, η μπάρα και τα κιλά είναι το θέμα.

Τώρα για τις δυο βδομάδες που λέτε...

Σημερα εχει λιακαδα... Πρεπει να παω πισινα, δεν εχω κανει καθολου αεροβιο αυτη τη βδομαδα. Αλλα βαριεμαι να κουνηθω. Περναω ενα σταδιο βαρεμαρας κι απο κει που ανυπομονουσα να παω , τωρα θελω να σαπισω στον καναπε.

Μετα απο 2 μηνες μ επιασε

εγω εχω το αντιθετο εχω πολυ ορεξη αλλα νιωθω το σωμα μου στα τελευταια τ.νιωθω τοσο βαρια ρε γαμωτο λες και ειμαι 200 κιλα.εχω ξεκινησει να πινω τον απογευματινο καφε +λιγα φρουτα κυριολεκτικα 10 λεπτα πριν ξεκινήσω μπας και δωσει κανα σπρωξιμο.

Σιγα σιγα τελειωνει η πρωτεινη και τα αυγα...

Σου χαρίζω τη δική μου πρωτεινη. Δεν έχω πάρει πάνω από 5 σκουπ αλλά αυτή τη βδομάδα ένιωσα μια θολούρα, ρεψίματα σοκολάτας μέχρι να κοιμηθώ, σα να μου πέφτει βαριά...

Ξαναγυρναμε λοιπόν στα ασπράδια μετά την προπόνηση. Κρίμα γιατί τη πρώτη φορά που τη δοκίμασα τη λάτρεψα... Η μαλακία είναι τώρα ότι θα κάθομαι να ετοιμάζω αβγά πριν φύγω για γυμναστήριο αλλά δε βαριέσαι.... Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω πάλι να πίνω και γάλα μετά την προπόνηση οταν δεν έχω ασπράδια...

μαργαριτα αυτο ειναι αποτελεσμα οταν πεφτεις στην αρχη με τα μουτρα !! εγω παντα το λεω χαλαρα στην αρχη γιατι οσο πιο πολυ πορωθεις τοσο πιο γρηγορα θα το παρατησεις! ολοι την περναμε αυτη τη φαση απλα πρεπει να δειξεις χαρακτηρα και να συνεχισεις να πηγαινεις!! πρεπει να βρεις το κινητο σου καπου!

Αστα...πηγα τελικα με βαρια καρδια.

Σου χαρίζω τη δική μου πρωτεινη. Δεν έχω πάρει πάνω από 5 σκουπ αλλά αυτή τη βδομάδα ένιωσα μια θολούρα, ρεψίματα σοκολάτας μέχρι να κοιμηθώ, σα να μου πέφτει βαριά...

Ξαναγυρναμε λοιπόν στα ασπράδια μετά την προπόνηση. Κρίμα γιατί τη πρώτη φορά που τη δοκίμασα τη λάτρεψα... Η μαλακία είναι τώρα ότι θα κάθομαι να ετοιμάζω αβγά πριν φύγω για γυμναστήριο αλλά δε βαριέσαι.... Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω πάλι να πίνω και γάλα μετά την προπόνηση οταν δεν έχω ασπράδια...

Το γαλα μονο καλο θα σου κανει..

Δοκιμασε να βαζεις ενα σκουπ στο γαλα και να το χτυπας...

Τοσο πολυ σε αναγουλιασε.. αλλοι εχουν θεμα με τα αυγα οχι με την πρωτεινη...

Ποια πηρες;;

update, sorry για το tmi αλλα ξέχασα άπλυτο το σέικερ με την καζείνη/νερό από εχτες. Δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το σέικερ ξανά! Που να έβαζα και γάλα! Καληνυχτααα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...