Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οντως ! η αριστερη εχει τις καλυτερες προδιαγραφες παντως ....

βασικό είναι και η ηλικία, όσο πιο μικρή τόσο πιο καλό γλουτιαίο και γενική πίσω όψη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Το καλύτερο γεύμα πάντως για να φας βρώμη είναι το πιτάκι:

O μόνος τρόπος για να ξεκινήσω να τρώω βρώμη

Πρέπει να πάρω και καμιά 10ριά κότες βέβαια με τόσα αυγά που χρειάζεται :P

20140719_221034.jpg

20140719_221514.jpg

20140719_221614.jpg

20140719_222037.jpg

• Like 6

ελα ρε παοκι σεφ , μπραβο ! για πες υλικα κ ποσοτητες ..

δημητρα εχεις δικιο ,  συμφωνω απολυτα , οσο περνανε τα χρονια τοσο επιβαλονται τα σκουωτ  ..

Σύμφωνα με το βίντεο θέλει 100gr βρώμη, 5 ασπράδια και 1 αβγό ολόκληρο και λίγο λάδι για το τηγάνισμα

Ζυγαριά δεν έχω οπότε το έκανα με το μάτι

Σαν πιτάκι-ψωμί έγινε με ουδέτερη γεύση οπότε το τρως είτε αλμυρό είτε γλυκό(σαν τις κρέπες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ σκατά ο καιρός τελευταία στην Ελλάδα..Εδώ Κύπρο έχει άπειρη ζέστη..Στείλτε και λίγο βροχή και απο εδώ..Στο θέμα μας τώρα.Έψησα τον αδερφό μου να κάνουμε home gym στο εξοχικό και ψάχνω για 2 ορθοστάτες,1 ολυμπιακή μπάρα 20ρα και λαστιχένια κιλά.Βρήκα στο http://www.bbclub.gr/el/fitness/και στο http://www.xtr.gr/ απλά θα ήθελα να κοιτάξω και πουθενά αλλού αν γνωρίζετε.Στην Θεσσαλονίκη θα έρθουν τα όργανα,παραγγελια απο internet.Thanks.

Τι θα κάνεις με τη μπάρα και τα κιλά;

(στη βλαμμένη περίπτωση που κάποιος δε κατάλαβε,εννοώ απο ασκήσεις)

Επεξ/σία από Plug

(στη βλαμμένη περίπτωση που κάποιος δε κατάλαβε,εννοώ απο ασκήσεις)

α πέστο έτσι, αυτό θέλουμε να κάνουμε (τα λαστιχένια κιλά τα θέλουμε γιατί δεν έχουμε τραπεζάκι για τα πόδια).

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο το παραγγείλαμε ήδη από Αμερική

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο το παραγγείλαμε ήδη από Αμερική

Σε περιπτωση που θελετε να ξαναπαρετε κανενα γιλεκο, δεν ξερω αν το ξερεις, σου το λεω καλου κακου, εχει και γιλεκα βαρους (weight vests) 40 και 50 λιβρες (~18 & 22,5 κιλα). Εχει και με 100 λιβρες (~45 κιλα), αλλα νομιζω ξεφευγουν στην τιμη.

Και pull up/dip/squat belts, που κρεμας βαρη δισκους, οσους θες. Αυτα τα βαρη μπορεις να τα βαζεις και στο στηθος σου στα horizontal pull ups.

Και αλυσιδες φυσικα.

Μπορει και να τα ηξερες αυτα, απλα τα λεω καλου κακου, η μπορει να σε ενδιαφερει στο μελλον.

Οχι οτι εχω χρησιμοποιησει τιποτα απο τα παραπανω, αλλα καποια στιγμη μπορει να μου χρειαστουν κι εμενα υποθετω.

• Like 1

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κλιν κλπ θα χρειαστείτε καλή μπάρα, που να "στρίβει". Οι κλασσικές γυμναστηριακες, είναι γτπκ.

Στη Θεσσαλονίκη φτιάχνει εξαιρετικές μπάρες και έχει και δικά του κιλά(προδιαγραφές ελεικο) ο στυλιανιδης.

Η μπάρα έχει κάνα διακοσάρι όμως.

• Like 1

εγώ δεν ασχολούμαι με olympic αλλά ο μικρός σίγουρα θα θέλει να κάνει clean κτλ γιαυτό θέλει και τα λαστιχένια κιλά (για να πετάει τα κιλά κάτω) οπότε καλά θα κάνει να ακούσει την συμβουλή σου. Ας κάνει όσο θέλει, μια φορά τα αγοράζεις αυτά. 

δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω για τον συλιανίδη γιατί στο internet δεν βρίσκω τίποτα

Σημερα εχει λιακαδα... Πρεπει να παω πισινα, δεν εχω κανει καθολου αεροβιο αυτη τη βδομαδα. Αλλα βαριεμαι να κουνηθω. Περναω ενα σταδιο βαρεμαρας κι απο κει που ανυπομονουσα να παω , τωρα θελω να σαπισω στον καναπε.

Μετα απο 2 μηνες μ επιασε

• Moderators

Σημερα εχει λιακαδα... Πρεπει να παω πισινα, δεν εχω κανει καθολου αεροβιο αυτη τη βδομαδα. Αλλα βαριεμαι να κουνηθω. Περναω ενα σταδιο βαρεμαρας κι απο κει που ανυπομονουσα να παω , τωρα θελω να σαπισω στον καναπε.

Μετα απο 2 μηνες μ επιασε

μαργαριτα αυτο ειναι αποτελεσμα οταν πεφτεις στην αρχη με τα μουτρα !! εγω παντα το λεω χαλαρα στην αρχη γιατι οσο πιο πολυ πορωθεις τοσο πιο γρηγορα θα το παρατησεις! ολοι την περναμε αυτη τη φαση απλα πρεπει να δειξεις χαρακτηρα και να συνεχισεις να πηγαινεις!! πρεπει να βρεις το κινητο σου καπου!

Σύμφωνα με το βίντεο θέλει 100gr βρώμη, 5 ασπράδια και 1 αβγό ολόκληρο και λίγο λάδι για το τηγάνισμα

Ζυγαριά δεν έχω οπότε το έκανα με το μάτι

Σαν πιτάκι-ψωμί έγινε με ουδέτερη γεύση οπότε το τρως είτε αλμυρό είτε γλυκό(σαν τις κρέπες)

Αν επαλείψεις πάνω του και λίγο μέλι θα θες και δεύτερο μετά. Το ίδιο και με μια λιωμένη μπανάνα...

Και 4 ασπράδια + 1 ολόκληρο να βάλεις μια χαρά γίνεται. Υγιεινό, νόστιμο, θρεπτικό και χορταστικό γευμα....

Το θέμα είναι να βγει κάπως πηχτό το μίγμα πριν τηγανιστεί, αλλά και να μη βγει μπορείς να προσθέσεις λίγη βρώμη ακόμα με μέτρο...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...