Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Πηγαινε οσο προλαβαινεις, καταιγιδα κανονικη παιζει με μπουμπουνητα και αερα! γ@μησε μας μολις γυρισα απο την κηφισια με την vespa ,κωλος εχω γινει σε φαση δεν εβλεπα που πηγαινα .Kai μουσκεμα και εχω να παω gym pfff. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 παιδες εδω εχει εναν ηλιο γ@μ@τα , εφυγα σφαιρα .. δε κοκορευομαι - αληθεια λεω .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 παιδες εδω εχει εναν ηλιο γ@μ@τα , εφυγα σφαιρα .. δε κοκορευομαι - αληθεια λεω .. που ρε εχει ηλιο πλακα μας κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Βαριεμαι φριχτα να κουνηθω, σταματησε η βροχη ομως κ δεν εχω δικαιολογια. Μαλιστα εβγαλε και ψιλοηλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δικέφαλα-τρικέφαλα, πόσα σέτ το πάτε. Με λίγο ψάξιμο είδα πως 3 είναι καλά για την κάθε άσκηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τρικεφαλο δικεφαλο δν ειναι του ιδιου μεγεθους μυικες ομαδες. Ο τρικεφαλος αναλογικα με τν δικεφαλο θελει μεγαλυτερο "πονο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δικέφαλα-τρικέφαλα, πόσα σέτ το πάτε. Με λίγο ψάξιμο είδα πως 3 είναι καλά για την κάθε άσκηση. Άρχισε με 8-9 σετ δικέφαλα και 10-12 τρικέφαλα. Αυτά είναι σαν γενικός κανόνας στην αρχή. Αργότερα βλέπεις πάνω σου με τι όγκο προπόνησης υπάρχει ανταπόκριση. Άλλοι κακοποιούν τα χέρια και άλλοι κάνουν 2 ασκησούλες και γειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 που ρε εχει ηλιο πλακα μας κανεις ? ειμαι εκτος αθηνας φιλε , προς κοκουν μερια που λεγαμε .. ειδες που ειπα θα ερθει προς τα εδω ? μεχρι εκεινη την ωρα ειχε τρελλο ηλιο , μεσα σε μιση ωρα εγινε ετσι δεν εβρεξε αλλα εξαφανιστηκε τελειως ο ηλιος !! οπως και να 'χει ομως , καλα ηταν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Υπονοείς κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Υπονοείς κάτι; μπαααα , μακαρι να υπονοουσα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αυτες δν κανουν squat, πρεπει να τις μυησεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Σημερα τι.κωλοκαιρος... Πηγα σε τρια μερη ψακουδια γερακινη καλυβες. Στο πρωτο μολις πατησα ποδι καρεκλες.. Γερακινη ουτε καν βρηκα την παραλια.. Καλυβες πηγα εκατσα σρ ξαπλωστρα παραγγειλα.. μετα καρεκλες.... Κατεληξα στο μπαρ... και μετα εφαγα το παγωτακι μου... Το βραδυ να δω που θα παω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αυτες δν κανουν squat, πρεπει να τις μυησεις οντως ! η αριστερη εχει τις καλυτερες προδιαγραφες παντως .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akis1914 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Πολύ σκατά ο καιρός τελευταία στην Ελλάδα..Εδώ Κύπρο έχει άπειρη ζέστη..Στείλτε και λίγο βροχή και απο εδώ..Στο θέμα μας τώρα.Έψησα τον αδερφό μου να κάνουμε home gym στο εξοχικό και ψάχνω για 2 ορθοστάτες,1 ολυμπιακή μπάρα 20ρα και λαστιχένια κιλά.Βρήκα στο http://www.bbclub.gr/el/fitness/και στο http://www.xtr.gr/ απλά θα ήθελα να κοιτάξω και πουθενά αλλού αν γνωρίζετε.Στην Θεσσαλονίκη θα έρθουν τα όργανα,παραγγελια απο internet.Thanks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εγω απο το πρωτο εχω παρει παρα πολλα πραγματα... Πολυ καλα και εξυπηρετικοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις