viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 νομίζω αν τα βάρη δεν είναι κοντά στο σώμα με αυτή την άσκηση θα την πάθεις άσχημα. Αν βάζεις πολλά, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 θελω να γραψω τις επιδοσεις μου στον παγκο , στο φαι και στο κολυμπι αλλα φοβαμαι πως θα με κοροιδεψετε οτι κοκορευομαι και δε το κανω xa00xa0xa0 νομιζω πως πρεπει να ωριμασεις και να μεγαλωσεις ,τα εκανες και εσυ αυτα αλλα πλεον οχι, εχεις σταματησει να κοκορευεσαι ©. Παω να φαω πρωινο αυτα τα πολυ νοστιμα που τρωω που σερβιρονται σε ολα τα καλα ξενοδοχεια ΝΟΤ . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 functional strength the definition http://tv.esquire.com/videos/71307-kacy-catanzaro-at-the-american-ninja-warrior-2014-dallas-finals 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Υ.Γ. Μαους, τι δείχνει το αβαταρ; τα γυαλια μου , το Men's Health και στο βαθος η θαλασσα που κανω μπανιο ! κερω οτι κοκορευομαι τωρα αλλα δε φταιω εγω εσυ με ρωτησες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 το ειδα και αυτο σημερα! σκαει τυπος με αθλητικα, σορτσακι , μακριμανικο ισοθερμικο πανω φοραει αντιανεμικο και κανει διαδρομο τελειωνει με το διαδρομο και παει βαζει αμανικο και ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ για να συνεχισει την προπονηση! απλα ψοφος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ωραιο ξυπνημα, στο ολα για την υγεια μoυ τoυ μεγκα, καλεσμενοι διατροφολογοι, γυμναστες.. Spect...σοβαρα ρε? παντοφλα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 καλα εχω δει πολλους με παντοφλα αλλα τυπο να ερχεται με αθλητικα και μετα το διαδρομο να βαζει παντοφλα πρωτη φορα! εγω περυσι το καλοκαιρι που ειχα χτυπησει το ποδι και δεν μπορουσα να βαλωπαπουτσι για κανενα λογο πηγαινα με παντοφλα και εκανα ξυπολητος για να εχω καλο πατημα τουλαχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ρε γαμωτο ...εμενα μου χουν πει οτι ειναι ενας τυπος στο γυμναστηριο που οταν σηκωνει βαρη γκαριζει κι ακουγεται ως απεναντι. Πεφτει πολυ σφιξιμο κ βγαινουνε κραυγες , ολοι λεει κρυφογελανε. Η μαλακια ειναι οτι δε τον εχω πετυχει ποτε γμτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Χαχαχαχα.... Παντοφλα να κανεις σκουοτ να χει ιδρωσει το ποδι και να γλιστρισεις... πω φαιλ και μεγαλος τραυματισμος... Σημερα χαλαρα... παλι ρεπο απο την ροδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ρε γαμωτο ...εμενα μου χουν πει οτι ειναι ενας τυπος στο γυμναστηριο που οταν σηκωνει βαρη γκαριζει κι ακουγεται ως απεναντι. Πεφτει πολυ σφιξιμο κ βγαινουνε κραυγες κλανιες , ολοι λεει κρυφογελανε. Η μαλακια ειναι οτι δε τον εχω πετυχει ποτε γμτ! κλασικος τυπος κωμωδια των gym ! ρε συ σπεκτ που κανεις προπονηση κ επιτρεπονται ξυπολυτοι - παντοφλαδες - γυμνοι απο την μεση και πανω κτλ ? παιζει να εχει κ γυμνιστες ? να καθεται δηλαδη ο αλλος γυμνος στο μηχανημα με την μαλαπερδα εξω κ να μη του λεει κανεις τιποτα .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλα πολυ λεσι... Παντα πετσετα και καθαρα ρουχα... Εδω εγω που εχω home gym, κανω εγω και ο αδερφος μου, το εκραξα οταν το ειδα να κανει χωρις πετσετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 εκει που εκανα ξυπολητος ηταν στο προηγουμενο γυμναστηριο! (οχι οτι και εδω θα μου λεγε τιποτα) σαν γυμναστηριο ειναι καλο και γενικα ειναι νορμαλ αλλα αν τον παιζει το μπος και δεν ασχολειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εγω υποτιθεται ηταν να παω πισινα σημερα κ ριχνει καρεκλες, κατι μου λεει οτι θα κατσω σπιτι και θα παω αυριο να το συνδυασω μ ηλιοθεραπεια Τωρα να κατεβω Γλυφαδα μες τη καταιγιδα δε το κοβωωω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 σοβαρα γινεται τετοιος χαμος εκει ? μιλησα και με ενα φιλαρακι κ μου ειπε κ αυτος το ιδιο ! παω να προλαβω να ριξω μια βουτια γιατι βλεπω να ερχεται εδω ολο αυτο σε λιγο !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Πηγαινε οσο προλαβαινεις, καταιγιδα κανονικη παιζει με μπουμπουνητα και αερα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις