Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μολις στο εγραψα , μετα μου ηρθε στο μυαλο οτι δε το εχεις ξανακανει ετσι κ σκεφτηκα  ''ωχ μαλακια ειπα του ανθρωπου''

επρεπε να βγω ομως μετα κ δεν ειχα χρονο να το διορθωσω ! μια χαρα το εκανες .. σταδιακα ανεβαζε , θα φτασεις στο 15 χωρις να το καταλαβεις .. ναι υπαρχει μεγαλη διαφορα και στην ενταση κ στην κουραση και στο καψιμο ...

αχχαχα ναι ρε οκ no worries.Το κατάλαβα μην αγχώνεσαι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ναι φωτη αυτο ενοειτε... Και γω πρωτα ρωταω για να δω τι θα μου πουν.. Δεν γινεται εγω με ενα χρονο γυμναστικη να λεω θα κανω αυτο γιατι τα ξερω ολα...παπαρια μεντολες ...

Και αυτα που κανω μερικα βλεπω ξανα και ξανα βιντεακια να δω το κανω ετσι ή το αλλαξα οπως με βολεψε και συνεχιζω το λαθος μου...

Καλο ειναι να ακουμε να ρωταμε και μετα να δοκιμαζουμε παντα με πολυ λιγα κιλα, ή ακομα με αδεια μπαρα, μετα να βλεπουμε την τεχνικη...

Δεν γινεται να μην εχουμε βασεις και να ψαχνομαστε πως θα γυμνασουμε τα παρακλαδια...

Πιστευω οταν καποιος αμελει την προπονηση των ποδιων αν μπορει να το κανει και δυο φορες, ενω με γυμναζει τα χερια παρα πολυ το χει χασει το παιχνιδι...

Γιατι με καλα γυμνασμενα ποδια εχεις και πολυ καλα χερια..

Το αντιθετο δεν γινεται. Μιλαω παντα για δυναμη

• Like 1

Ναι φωτη αυτο ενοειτε... Και γω πρωτα ρωταω για να δω τι θα μου πουν.. Δεν γινεται εγω με ενα χρονο γυμναστικη να λεω θα κανω αυτο γιατι τα ξερω ολα...παπαρια μεντολες ...

Και αυτα που κανω μερικα βλεπω ξανα και ξανα βιντεακια να δω το κανω ετσι ή το αλλαξα οπως με βολεψε και συνεχιζω το λαθος μου...

Καλο ειναι να ακουμε να ρωταμε και μετα να δοκιμαζουμε παντα με πολυ λιγα κιλα, ή ακομα με αδεια μπαρα, μετα να βλεπουμε την τεχνικη...

Δεν γινεται να μην εχουμε βασεις και να ψαχνομαστε πως θα γυμνασουμε τα παρακλαδια...

Πιστευω οταν καποιος αμελει την προπονηση των ποδιων αν μπορει να το κανει και δυο φορες, ενω με γυμναζει τα χερια παρα πολυ το χει χασει το παιχνιδι...

Γιατι με καλα γυμνασμενα ποδια εχεις και πολυ καλα χερια..

Το αντιθετο δεν γινεται. Μιλαω παντα για δυναμη

Kαλα ουτε για σενα το ειπα Λιβερπουλ  εσυ  ρωτας και εχεις την διαθεση να μαθεις και εχεις προχωρησει πολυ .Μιλαω για ατομα αρχαρια τελειως που ξεκινανε τωρα .

Απλα γ@μησε σημερα.

attachicon.gif:

Sent from my iPhone using Insomnia

κοκορι mode: on?  :)

• Like 4

Παντως  παιδια καλο ειναι να κανουμε εναν διαχωρισμο  οταν αναφερουμε ασκησεις  σχετικα με το επιπεδο.Διοτι εδω μεσα γραφει ο maus που οσα χρονια γυμναζεται δεν ειναι ο αλλος στην ζωη ,γραφει και ο  τυπος που ειπε κανω 6 ασκησεις δικεφαλα .

Και επειδη απο αυτους  μερικοι θα πανε να δοκιμασουν αυτες τις ασκησεις  λογω ασχετοσυνης θα γινουν ορθιο Γαμα .Για αυτο απαντησα ετσι στον Αλεξ οχι για να τα δει ο ιδιος που γνωριζει αλλα για τους υπολοιπους .

φωτη ξεχασες  και αυτους που  γραφουν και κοκορεύονται με τα κατορθώματα τους και να υπερβάλουν. Καταλαβαίνω οτι μεγαλώνω και ωριμάζω γιατί τα έκανα και εγώ κάποτε αυτ'α.  

χαχαχαχααχα εγραψε ο μπαγασας ο  Voziniotis ρε χαχαχααχαχ

• Like 2

Φωτη προς θεου... Γενικα μιλαω κι γω....

Προτειμω να ακουσω απο ενα ατομο οτι καπου κανω βλακεια παρα να με αφησουν ετσι...

Οπως ο ντακον ... Οταν ανεβασα φωτο, ολοι λεγανε μπραβο, πεταχτηκε και μου ειπε πιες γαλα να ανεβεις, να παρες κιλα, το βαλα κατω το δοκιμασα και ειδα τα οφελει...

Πρεπει να δοκιμαζουμε, να μπορουμε να ακουμε και να προχωραμε σιγα σιγα για να εχουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φωτη ξεχασες  και αυτους που  γραφουν και κοκορεύονται με τα κατορθώματα τους και να υπερβάλουν. Καταλαβαίνω οτι μεγαλώνω και ωριμάζω γιατί τα έκανα και εγώ κάποτε αυτ'α.  

χαχαχαχααχα εγραψε ο μπαγασας ο  Voziniotis ρε χαχαχααχαχ

xaxaxa καλα αλλο  επικο αυτο μια μερα γελουσα, χτυπαει τοπ 3 ευκολα  

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

το αντίθετο το romanian εστιάζει μόνο χαμηλά ραχιαίους και τίποτα άλλο. (αυτό ισχύει σε εμένα) αλλού στο web βλέπω ότι για άλλους πιάνει πολυ hamstrings. Δεν ξέρω γιατί, ίσως το κάνω διαφορετικά. Δεν λυγίζω πολύ τα πόδια αλλά δεν το κάνω και stiff.

Το ότι η άσκηση γυμνάζει hamstrings περισσότερο απο ραχιαίους δεν το δέχομαι πάντως

για να πιασει μεχρι hamstrings (και calfs) θα πρεπει τα βαρη να μην ειναι κοντα στους μηρους. 

Τα snatch είναι 70% τεχνική και χωρίς επίβλεψη και προπονητή καλύτερα να μη τα δοκιμάζει ο κόσμος. Ειδικά αν δεν μπορεί ούτε overhead squat να κάνει (το 90% δεν μπορεί να κάνει ούτως η άλλως και με κενή μπάρα στην αρχή)

alex το que σου πρέπει να είναι γλουτοί πίσω, γλουτοί μπροστά στο romanian. Mη σκέφτεσαι τίποτα άλλο, μόνο πως θα φέρεις κώλο πίσω και μετά μπροστά.Δοκίμασε και με σκουπόξυλο. Αν και δεν τα συστήνω και πολλοί τα θεωρούν επικίνδυνα. Αν έπρεπε να τα ξεχωρίσω από τα stiff είναι πως στο romanian χαμηλώνεις τη μπάρα και με τα πόδια.

Δεν έχεις άδικο εγώ επειδή δεν την κάνω για πόδια ίσως συγκεντρώνομαι στο να μεταφέρω το βάρος κυρίως με την μέση. 

Aν την κανεις μονο για ραχιαιους την θεωρω υπερβολη σαν κατι ακυρους που βαζουν  ελευθερα βαρη για να κανουν κοιλιακους αντι να κοψουν τις πιτσες ξερω εγω .

Να ειναι ο αλλος υπερτουμπανο να το καταλαβω  να κανει τοσο εξειδικευμενες ασκησεις για ραχιαιους -κοιλιακους αλλα οι περισσοτεροι  που τις κανουν δεν ειναι  και απλα ταλαιπωρουνται χωρις λογο.

εξαρτάται ρε, εγώ χρειάζομαι κάτι accessory στο squat, και το deadlift στο πρόγραμμα που κάνω τώρα δεν έχει θέση. Οταν κάνω ραχιαίους στο κάθετο μηχάνημα και 35 κιλά να κρατάω πάλι κάνω 20, βαρέθηκα να φορτώνω εκεί θέλω κάτι για να βγάζω 10. 

για να πιασει μεχρι hamstrings (και calfs) θα πρεπει τα βαρη να μην ειναι κοντα στους μηρους. 

νομίζω αν τα βάρη δεν είναι κοντά στο σώμα με αυτή την άσκηση θα την πάθεις άσχημα. 

Χαιρετώ την παρέα. Εδώ και καιρό έχω ένα αλτηράκι 13 κιλά και άλλα 2,5 + 2,5 δίσκους ακόμη. Με τα 13 αν και αρχικά δυσκολευόμουν, πλέον τα σηκώνω με χαρακτηριστική άνεση κι έχω δεί τεράστιες διαφορές σε χέρια, πλάτη. Το ερώτημά μου είναι: πάω στα 18 κιλά ή να κάνω κάτι άλλο πρίν πάω εκεί; Να πήγαινα και να έκανα λιγότερες επαναλήψεις ξέρω γω (αν κι αμφιβάλλω για το αν θα δυσκολεφτώ, απλά σκέφτομαι μήπως δεν είναι καλό να κάνω τόσο μεγάλη (αναλογικά πάντα) μετάβαση. Όσοι σηκώνετε βάρη θα βλέπετε τα παραπάνω κιλά και θα γελάτε, αλλά απο κάπου πρέπει να γίνει αρχή  :P

Άλεξ πως πάει το 6μερο ?

δεν θα κάνω κάτι άλλο όσο κάνω υπερθερμιδική διατροφή μέχρι τα 90 κιλά. (στα cut θα κάνω 3-4 φορές) Η διαφορά με το προηγούμενο μου πρόγραμμα φαίνεται μεγάλη. Είναι νωρίς για μεγάλα λόγια αλλά νομίζω θα αλλάξω πάρα πολύ τον 2ο χρόνο και θα μπαζώσω άσχημα. 

• Like 1

δεν θα κάνω κάτι άλλο όσο κάνω υπερθερμιδική διατροφή μέχρι τα 90 κιλά. (στα cut θα κάνω 3-4 φορές) Η διαφορά με το προηγούμενο μου πρόγραμμα φαίνεται μεγάλη. Είναι νωρίς για μεγάλα λόγια αλλά νομίζω θα αλλάξω πάρα πολύ τον 2ο χρόνο και θα μπαζώσω άσχημα. 

Μακάρι...εξάλλου ο πρώτος καιρός είναι για να μπουν λίγο τα βασικά σχήματα μετά αρχίζει το μπάζωμα.

Το είδα και σε μένα φέτος. Για Bulking πήγαινα, recomp μου βγήκε και ουσιαστικά στα ίδια κιλά (κλάιν για 2 κιλά) με πριν από 10 μήνες φαίνεται να μπήκαν μυς.

Χαιρετώ την παρέα. Εδώ και καιρό έχω ένα αλτηράκι 13 κιλά και άλλα 2,5 + 2,5 δίσκους ακόμη. Με τα 13 αν και αρχικά δυσκολευόμουν, πλέον τα σηκώνω με χαρακτηριστική άνεση κι έχω δεί τεράστιες διαφορές σε χέρια, πλάτη. Το ερώτημά μου είναι: πάω στα 18 κιλά ή να κάνω κάτι άλλο πρίν πάω εκεί; Να πήγαινα και να έκανα λιγότερες επαναλήψεις ξέρω γω (αν κι αμφιβάλλω για το αν θα δυσκολεφτώ, απλά σκέφτομαι μήπως δεν είναι καλό να κάνω τόσο μεγάλη (αναλογικά πάντα) μετάβαση. Όσοι σηκώνετε βάρη θα βλέπετε τα παραπάνω κιλά και θα γελάτε, αλλά απο κάπου πρέπει να γίνει αρχή  :P

Κλάιν...αφού δεν έχεις δίσκους 1,25 τότε αύξησε 5 κιλά...

• Like 2

xaxaxa καλα αλλο  επικο αυτο μια μερα γελουσα, χτυπαει τοπ 3 ευκολα  

θελω να γραψω τις επιδοσεις μου στον παγκο , στο φαι και στο κολυμπι αλλα φοβαμαι πως θα με κοροιδεψετε  οτι κοκορευομαι και δε το κανω

:-D :-) :P

• Like 4

Τσίμπησα χθες ένα λάστιχο και δοκίμασα να κάνω κάποιες ασκήσεις μ' αυτό. Φάση έχει.

Η πωλήτρια μου έδωσε το Νο3 (το κόκκινο), με έκοψε ότι αυτό μου ταιριάζει. Τώρα άμα πω ότι μου φάνηκε πολύ εύκολο στις περισσότερες ασκήσεις και θα πάω να αγοράσω το Νο5, θα πει κανείς ότι κοκορεύομαι οπότε δε θα το πω. Ουφ, κρατήθηκα  :-D

Υ.Γ. Μαους, τι δείχνει το αβαταρ; 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...