Akis1914 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εμενα μου φαινεται πολυ επιτηδευμενο ολο αυτο .Δηλαδη σοβαρα θα περιμενω το χρονομετρο καθε 50 sec h' καθε 16?Και μονο που το σκεφτομαι βαρεθηκα .Μπες κανε αυξομειωση εντασης χωρις τοσο αυστηρα χρονικα πλαισια .Προσωπικα κανω πολυ διαδρομο αλλα παιζω με την κλιση και οχι τοσο με την ταχυτητα και βεβαια το κανω λογω ειδικης προπονησης για ανηφορες και παλι δεν μετραω με τοση λεπτομερεια τον χρονο κλαιν . Εντάξει το 16 είναι υπερβολικό δεν λέω αλλα το 50 ή ένα λεπτό δεν ειναι τόσο αμαν,αν χάσουμε και καμια 15δευτερόλεπτα δεν παίζει και τπτ.Μην νομίζεις δηλαδή ότι κάθομαι απο πάνω και βλέπω τον χρόνο όσο τρέχω.Άσε που όλα είναι συνήθεια νομίζω.Ναι σκεφτόμουν και εγώ να αρχίζω να βάζω κλίση,αλλά να μπώ να αρχίσω να τρέχω μέχρι να κουραστώ η μέχρι εκεί που νομίζω οτι μπορώ προσωπικά δεν θα με βοηθήσει σε κάτι.Γι'αυτό είπα μπας και ξέρει κανείς κανένα άλλο πρόγραμμα να το δοκιμάσω. 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 ακη μπορεις να κανεις το εξης .. κανε το ιδιο που κανεις αλλα αντι παιξε με την κληση ! κληση στο 15 στο μαξ δηλαδη , 45'' στο 6με7 πολυ γρηγορο περπατημα - μισο λεπτο στο 8-9-10 τρεξιματακι δηλαδη ! ειναι πολυ πιο ξεπατωμα ειναι και πολυ πιο αποδοτικο ομως κ καις πολυ περισσοτερο ! αν στην αρχη σε δυσκολευει , οταν αρχιζει το τρεξιμο - ριχνε λιγο την κληση , οταν το συνηθησεις θα τρεχεις κ στο 15 .. το θεμα ρολογιου στο διαδρομο με ακριβια δευτερολεπτων ειναι πιστευω γιατι το εχουμε φατσα καρτα μπροστα μας και μας βολευει το κοιταμε ετσι κ αλλιως δε χρειαζεται να κοιταμε το ρολοι στο χερι μας ! 2
Akis1914 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 ακη μπορεις να κανεις το εξης .. κανε το ιδιο που κανεις αλλα αντι παιξε με την κληση ! κληση στο 15 στο μαξ δηλαδη , 45'' στο 6με7 πολυ γρηγορο περπατημα - μισο λεπτο στο 8-9-10 τρεξιματακι δηλαδη ! ειναι πολυ πιο ξεπατωμα ειναι και πολυ πιο αποδοτικο ομως κ καις πολυ περισσοτερο ! αν στην αρχη σε δυσκολευει , οταν αρχιζει το τρεξιμο - ριχνε λιγο την κληση , οταν το συνηθησεις θα τρεχεις κ στο 15 .. το θεμα ρολογιου στο διαδρομο με ακριβια δευτερολεπτων ειναι πιστευω γιατι το εχουμε φατσα καρτα μπροστα μας και μας βολευει το κοιταμε ετσι κ αλλιως δε χρειαζεται να κοιταμε το ρολοι στο χερι μας ! Μπράβο και εμένα δεν με ενοχεί καθόλου το ρολόι.Θα το δοκιμάσω αυτό που είπες σήμερα στο γυμναστήριο.Ευχαριστώ. 2
therock Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ραχαιους μιας και το αναφερατε ποιες μερες κανετε και ποιες ασκησεις. Τους εχω παρατησει τους τελευταιους μηνες.
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 romanian deadlift μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο (ούτε με το regular deadlift)
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εγώ γουστάρω Σούπερμαν για ραχιαίους, μια άλλη που τεντώνεις δεξί πόδι-αριστερό χέρι και τανάπαλιν και φυσικά τη Σανίδα. Άκη, μπορείς να κάνεις το εξής: 20'' φουλ τρέξιμο, φουλ όμως. 10'' ξεκούραση, και ξανά το ίδιο για 8 σετ. Αυτό είναι το ΤΑΒΑΤΑ που τοσο αρέσει στο Φώτη. Θα σου βγει η πίστη, εγγυημένα. Άκου, κοκορεύομαι... Εγώ, ο ημίθεος; Τς, τς, τς 1
bosei Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ρε Γιάννη πως την βγάζεις την Tabata ? Είχα πάει στον στίβο που έχει κοντά το σπίτι μου και πάνω από 2 sprint δεν έβγαλα έτσι, δηλαδή κάνεις το πρώτο οκ...μετά από 10 sec πέφτει πάρα πολύ η απόδοση. Μετά το γύρισα στα κλασικά, δοκιμασμένα intervals με 10-16 sec all out και 50-44 sec περπάτημα μέχρι να κλείσω 15 λεπτά. 1
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Στην αρχή δεν έβγαινε, ειδικά στο μποξ. Τώρα κάνω 2 σετ και γουστάρω κάργα. Το σώμα προσαρμόζεται αρκεί να του δώσεις χρόνο. Το ΤΑΒΑΤΑ είναι για άτομα που δεν έχουν πολύ χρόνο. Αν έχεις χρόνο, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.
therock Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 romanian deadlift μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο (ούτε με το regular deadlift) Romanian δεν ειναι η παραλλαγη που εστιαζει στα ποδια? Γιατι να κανω μονο αυτο? Και ποιες μερες οι ραχαιοι?
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Eχει τρελανει κοσμο αυτο το ΤRABATA στο Δαφνι θα μας στειλει . 1
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Romanian δεν ειναι η παραλλαγη που εστιαζει στα ποδια? Γιατι να κανω μονο αυτο? Και ποιες μερες οι ραχαιοι? το αντίθετο το romanian εστιάζει μόνο χαμηλά ραχιαίους και τίποτα άλλο. (αυτό ισχύει σε εμένα) αλλού στο web βλέπω ότι για άλλους πιάνει πολυ hamstrings. Δεν ξέρω γιατί, ίσως το κάνω διαφορετικά. Δεν λυγίζω πολύ τα πόδια αλλά δεν το κάνω και stiff. Το ότι η άσκηση γυμνάζει hamstrings περισσότερο απο ραχιαίους δεν το δέχομαι πάντως
bosei Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Άλεξ δεν γίνεται να μην δουλεύουν οι οπίσθιοι μηριαίοι. Η άσκηση απαιτεί έκταση του ισχίου και άρα ενεργοποίηση αυτών. Site: Εδώ όποιος θέλει να δει ένα επεξηγηματικό άρθρο.
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Άλεξ, δουλεύουν από πλάτη, τρικέφαλο, ραχιαίοι και μηριαίοι δικέφαλοι. Εκτελώντας τη συγκεκριμένη άσκηση, φεύγω με τρελά doms σε μηριαίους.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αφου ειναι συνθετη ασκηση... γιατι να μην τα γυμναζει... Ειδικα αν παιζεις σε ικανοποιητικα κιλα... Εμενα μεχρι ο τρικεφαλλος ενιωθα οτι γυμναζεται...
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Με 80 κιλά κάνω 10+ reps, τα πόδια δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Περίεργο. Την έχω καθαρά για lower back την άσκηση boss δεν κάνω stiff για romanian μιλάω. ¨Ετσι ακριβώς το κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις