nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 anyway , να πάρεις σωστά κιλά με gainers ξέχνα το στο λέω για να μην χαλάσεις λεφτά και βρεθείς και με αρκετό λίπος πάνω σουδεν ειναι ο διάολος τα gainers αλλα ούτε και ποιοτικά κιλά θα βάλεις απο αυτά δοκίμασε με φαγητό περισσότερο , μην βασιστείς στο gainerδεν απάντησες για τα stats σου οπότε θα υποθέσω οτι είσαι αδύνατος με χαμηλό λίποςγιατί αν 1 στο εκατομμύριο ήσουν skinny fat θα είχες πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ετσι είναι , η διατροφή πάνω από όλα είναι δυνατόν να μην πάρεις κιλά με κοτόπουλο ψάρι και τυρί και να πάρεις με μια σκόνη? Τα supplements είναι αυτό που λέει η λέξη, συμπλήρωμα. Συμπληρώνουν κάποια macros που δεν βγαίνουν στην διατροφή αυτό είναι όλο. Παρανοεί ο κόσμος τι παίζει και υπολογίζει πρωτεΐνη 200 γραμμάρια την μέρα παίρνει τα μισά από συμπλήρωμα και τέλος, λες και οι μυς γίνονται με αερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλυτερα παρε φυστικοβουτυρο και τρωγε... Η φρουτοκρεμες ειναι μια καλη λυση για αυξηση κιλων.. Ειδικα αυτη με το μπισκοτο τα σπαει αλλα πρεπει να μην συμφερουν οικονομικα.. (Δεν ξερω αν εχουν ζαχαρη μεσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ετσι είναι , η διατροφή πάνω από όλα είναι δυνατόν να μην πάρεις κιλά με κοτόπουλο ψάρι και τυρί και να πάρεις με μια σκόνη? Τα supplements είναι αυτό που λέει η λέξη, συμπλήρωμα. Συμπληρώνουν κάποια macros που δεν βγαίνουν στην διατροφή αυτό είναι όλο. Παρανοεί ο κόσμος τι παίζει και υπολογίζει πρωτεΐνη 200 γραμμάρια την μέρα παίρνει τα μισά από συμπλήρωμα και τέλος, λες και οι μυς γίνονται με αερα. και κάτι επίσης σημαντικό όταν είσαι σε όγκο μπορείς να τρως τόσες νόστιμες τροφές (φυστικοβούτυρο ,ταχίνι , να φτιάξεις κεικ βρώμης με ξύσμα πορτοκαλιού , κακάο, όπως έφτιαχνα μια φορά και ενα καιρό και γούσταρα , αλλα και άλλες πολλές ακόμα ) και αντί για αυτό πίνεις σκόνη για να συμπληρώσεις τις μισές σου ανάγκες. αυτό το λεω για αυτούς που δεν την πίνουν την πρωτεΐνη για συμπλήρωμα και είναι πολλοί. Θυμάμαι ενα παλικάρι σκεφτόταν να λαμβάνει την πρωτείνη που χρειάζεται όλη μέρα αποκλειστικά απο whey γιατι θα είχε καλύτερη απορρόφηση (wtf........) οι παραπάνω τροφές μπορούν να μπουν σε κάθε διατροφή απλά όταν είσαι σε όγκο μπορείς να τρως σεβαστές ποσότητες να τις ευχαριστηθείς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τι δεν θα έδινα για να μπορώ να φάω μερικές φρουτόκρεμες ή αυτή με το αρκουδάκι της Nestle. Ονείρωξη λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Viper ναι, θελω να παρω κιλά μιας και είμαι 1,83 και ζύγιζα 67 κιλά. Άρχισα γυμναστήριο εδώ και 2 βδομάδες, κοιμάμαι/ξυπνάω λιγο πιο λογικές ώρες και κυρίως ΤΡΩΩ. Έφτασα τα 69. anyway , να πάρεις σωστά κιλά με gainers ξέχνα το στο λέω για να μην χαλάσεις λεφτά και βρεθείς και με αρκετό λίπος πάνω σου δεν ειναι ο διάολος τα gainers αλλα ούτε και ποιοτικά κιλά θα βάλεις απο αυτά δοκίμασε με φαγητό περισσότερο , μην βασιστείς στο gainer δεν απάντησες για τα stats σου οπότε θα υποθέσω οτι είσαι αδύνατος με χαμηλό λίπος γιατί αν 1 στο εκατομμύριο ήσουν skinny fat θα είχες πρόβλημα Ρε νικολα πρέπει να βαριέσαι, ε; Ειμαι αρκετά αδύνατος αλλά "γραμμωμένα" αδύνατος θα έλεγα. Μόνο στην κοιλιά άρχισα να αποκτώ ανεπιθύμητο "λιπος" και άρχισα γυμναστήριο και αερόβιο. Βασικά κάνω και ποδήλατο αρκετά. Αν το παρατούσα θα γινόμουν σκινι φατ, και καθολου δεν θα μάρεσε. ΤΟ gainer το παίρνω τώρα για να καταφέρω να "ανοιξω" το στομάχι μου σταδιακά χωρίς να έχω πρόβλημα με γυμναστήριο/δουλειά/λοιπές δραστηριότητες. LRoi αγόρασα 2 βρεφικές τροφές αλλά αμφότερες ήταν αηδία εδώ.. ΑΧ αυτή με το αρκουδάκι τα σπάει!! Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2013 από tehAllantin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ρε νικολα πρέπει να βαριέσαι, ε; Ειμαι αρκετά αδύνατος αλλά "γραμμωμένα" αδύνατος θα έλεγα. Μόνο στην κοιλιά άρχισα να αποκτώ ανεπιθύμητο "λιπος" και άρχισα γυμναστήριο και αερόβιο. Βασικά κάνω και ποδήλατο αρκετά. Αν το παρατούσα θα γινόμουν σκινι φατ, και καθολου δεν θα μάρεσε. ΤΟ gainer το παίρνω τώρα για να καταφέρω να "ανοιξω" το στομάχι μου σταδιακά χωρίς να έχω πρόβλημα με γυμναστήριο/δουλειά/λοιπές δραστηριότητες. LRoi αγόρασα 2 βρεφικές τροφές αλλά αμφότερες ήταν αηδία εδώ.. ΑΧ αυτή με το αρκουδάκι τα σπάει!! αν συμπέρανες οτι βαριέμαι επειδή προσπαθώ να σε βοηθήσω οκ, εδώ ο άλλος με έλεγε βλάκα χθες γιατι έγραφα τις απόψεις μου στο συγκεκριμένο θέμα και δεν του άρεσαν. anyway το στομάχι σου δεν θα ανοίξει απο θερμίδες , θα ανοίξει απο όγκο τροφών που θα ρίξεις μέσα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxo kit car Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Φιλτατε tehAllantin φτιαξε την διατροφη σου αν θες να βαλεις κιλά, με μια πρωτεινη δεν γινετε. Ασχολουμε παρα πολλα χρονια με το amateur natural bodybuilding, θελει φαγητό ειτε για γραμμωση ειτε για ογκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 θυμάται κανείς πόσο έχουν τα sticks για τεστ στην κετο ? εδώ σε ενα φαρμακείο που ρώτησα δεν είχε και άμα ειναι να σηκωθώ να πάω στην άλλη άκρη τουλάχιστον να ξέρω πάνω κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Απορια, τι ειναι η κετο; τι κανουν τα στικς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δεν λέτε και σε εμάς τους άσχετους τι είναι η κέτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Είναι διαιτα που δεν έχει καμιά direct πηγή υδατανθράκων. Παίρνεις carbs απο τροφές που δεν ειναι carb τροφές για να συμπληρώσεις λιγα γραμμάρια carb κάθε ημέρα. Λέγεται έτσι γιατι το σώμα πηγαίνει σε "ketosis" και αναγκάζει το σώμα να καψει fat αντί carbs. Είναι πολυ αποδοτική δίαιτα αν και εξαντλητική (οι μύες χρειάζονται υδατάνθρακες). Παρόλα αυτά παιδια αυτά ειναι για ποσοστό λίπους κάτω απο 14% η και χαμηλότερα που το σώμα παλεύει για το λίπος του, είναι βλακεία καποιος που είναι "αρχάριος" να κάνει τετιου είδους δίαιτες. Η υποθερμιδική είναι αρκετη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Atkins δηλαδή ε? Όχι ευχαριστώ, μου αρέσουν τα ζυμαρικά μου και το ψωμάκι του τόστ επίσης. Επίσης μου αρέσουν και οι πατατούλες για μια φορά τη βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 θυμάται κανείς πόσο έχουν τα sticks για τεστ στην κετο ? εδώ σε ενα φαρμακείο που ρώτησα δεν είχε και άμα ειναι να σηκωθώ να πάω στην άλλη άκρη τουλάχιστον να ξέρω πάνω κάτω Νομίζω έχουν κάπου 15 ευρώ αυτά που μετράνε και γλυκόζη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikarios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Είναι διαιτα που δεν έχει καμιά direct πηγή υδατανθράκων. Παίρνεις carbs απο τροφές που δεν ειναι carb τροφές για να συμπληρώσεις λιγα γραμμάρια carb κάθε ημέρα. Λέγεται έτσι γιατι το σώμα πηγαίνει σε "ketosis" και αναγκάζει το σώμα να καψει fat αντί carbs. Είναι πολυ αποδοτική δίαιτα αν και εξαντλητική (οι μύες χρειάζονται υδατάνθρακες). Παρόλα αυτά παιδια αυτά ειναι για ποσοστό λίπους κάτω απο 14% η και χαμηλότερα που το σώμα παλεύει για το λίπος του, είναι βλακεία καποιος που είναι "αρχάριος" να κάνει τετιου είδους δίαιτες. Η υποθερμιδική είναι αρκετη. Παιδιά, κι εγώ έχω κηρύξει πόλεμο στους υδατάνθρακες, αλλά θέλει και λίγο προσοχή με τις κετογενικές δίαιτες, ειδικά αν έχουν κάτω από 50 γρ. υδατανθράκων ημερησίως και θέλει κάποιος να τις ακολουθήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα http://en.wikipedia.org/wiki/Ketosis#Controversy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις