Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτή την άσκηση που έβαλε ο μπρο μου που είσαι με την πλάτη στον τοίχο είναι η καλύτερη άσκηση για να μπορείς να κάθεσαι στις φτέρνες.Όταν πρωτοξεκίνησα αρασέ,επολέ-ζετε είχα και εγώ αυτο το πρόβλημα και ο προπονητής μου με έβαζε τιμωρία στον τοίχο μεχρι να ανοίξω  B) ..

Για αυτο λεμε πως αυτες οι ασκησεις θελουν προσοχη στην εκτελεση προυποθετουν σωστη σταση του σωματος και σε ιδανικη περιπτωση υποβαθρο αρσηβαριστα.Για αυτο δεν τις προτεινω για αρχαριους διοτι εχουν παντα  την ταση να υπερβαλουν στα βαρη σε σχεση με ποσα πραγματικα μπορουν να σηκωσουν αν την εκτελεσουν σωστα και στο τελος τραυματιζονται.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Γεια σας! Είμαι 16 χρονων και αν και δεν εχω περιττά κιλά είμαι αγυμναστος. Πως να αρχίσω και γω την γυμναστική?(186cm υψος και περιπουυυ 80 κιλά) Help :)

Εγω δεν ειπα clean αλλα hang clean...

που γυμναζει τον τετρακεφαλο...

κάπου δεν συνενοούμαστε 

http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/hang-clean αν εννοείς αυτό για εμένα η άσκηση είναι τελείως άσχετη με τα lunges. Αυτές οι ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα δεν μπαίνουν ξεκάρφωτα σε ένα πρόγραμμα αντί άλλων, αυτό εννοώ. 

Δεν μπορείς να πεις πχ σκέφτηκα αντί τροχαλία να κάνω deadlift και να σου πω πιστεύω ναι η όχι. 

Αναμεσα στις επαναληψεις ποσο  διαλειμμα πρεπει να κανω και ποσο οταν παω στην επομενη ασκηση;;;

Υπαρχει καμια σελιδα που λεει τι μπορουμε να να φαμε πριν και μετα το γυμναστηριο και γενικα πως να φτιαξουμε την διατροφη μας;;

Γεια σας! Είμαι 16 χρονων και αν και δεν εχω περιττά κιλά είμαι αγυμναστος. Πως να αρχίσω και γω την γυμναστική?(186cm υψος και περιπουυυ 80 κιλά) Help :)

Ξεκίνα με ποδήλατο ή τρέξιμο. Αγόρασε ένα μονόζυγο που μπαίνει σε πόρτα και κάνε chin-ups (google it). Σαν αυτό εδώ. Άρχισε να κάνεις και κάμψεις. Αυτά είναι μια καλή αρχή, άμα τα κάνεις σε σταθερή βάση με πρόγραμμα.

κάπου δεν συνενοούμαστε

http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/hang-clean αν εννοείς αυτό για εμένα η άσκηση είναι τελείως άσχετη με τα lunges. Αυτές οι ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα δεν μπαίνουν ξεκάρφωτα σε ένα πρόγραμμα αντί άλλων, αυτό εννοώ.

Δεν μπορείς να πεις πχ σκέφτηκα αντί τροχαλία να κάνω deadlift και να σου πω πιστεύω ναι η όχι.

Ναι δεν ειπα.οτι θα την κανω αποκλειστηκα μονο για τετρακεφαλλο.. ξερω οτι ειναι συνθετη ασκηση.

Ειπα απλως αντι των προβολων να κανω αυτο.. που ενα απο τα σημεια που γυμναζει ειναι και ο τετρακεφαλλος...

Αλλα οπως ειπε και ο αδερφος σου δεν ξερω αν θα μπορεσω να φορτωσω πολλα κιλα...

η ασκηση είναι καλή, αποφάσισε ανάλογα με το υπόλοιπο πρόγραμμα. Αν θέλεις λίγο λιγότερο πόδι γιατι το ξεσκίζεις με όλα τα άλλα και θες με την ευκαιρία να πάρεις και ένα pump από την μέση και πάνω η αλλαγή που σκέφτεσαι είναι καλή.

Αν το κάνεις για να γυμνάσεις πόδια περισσότερο δεν μου φαίνεται σωστή αλλαγή. Αυτό εννοω, είναι ολα σχετικά. Το αν θα φορτώσεις και πόσο είναι άλλο θέμα

Επίσης foam rolling. Πήρα πρόσφατα ένα foam roller κι έχω πάθει πλάκα. Κάνω 5 λεπτάκια πριν από την προπόνηση ποδιών και π.χ. καταλήγω να ακουμπάω με τεντομένα πόδια πάτωμα όπου στην πραγματικότητα φτάνω μέχρι τα γόνατα.

Α ναι, για πες και αλλα. Ηθελα να σε ρωτησω για foam roaller. Ποιο πηρες, και ποιες ασκησεις κανεις?

μπορεις κάλλιστα να το περάσεις και από τετρακέφαλους/μηριαίους δικέφαλους/γάμπες, lower back, τα πάντα όλα.

Μία φορά ξάπλωσα (στο γυμναστηριο, λολ) και έβαλα το foam roller στον λαιμο/βάση κρανίου και έκανα μικρές κινησεις αριστερά δεξιά κλπ. Με χαλάρωσε τόσο πολύ που με πήρε ο ύπνος για κανα 10λεπτο  :-D

Α ναι, για πες και αλλα. Ηθελα να σε ρωτησω για foam roaller. Ποιο πηρες, και ποιες ασκησεις κανεις?

Link.png Site: Αυτό εδώ έχω εγώ. Εγώ περνάω τα πάντα από lower back και κάτω. 

Για το πάνω σώμα επίσης αν παίζει κανά ενεργό trigger point (ή αν είναι κανείς μαζόχα και γουστάρει να τα σκαλίζει) είναι πολύ ωραία Link.png Site: αυτά αλλά παίζει πολύ πόνος με αυτά...

ολη μα ολη η καρτελα χαλασμενα αυγα ..

ολα πηγαν για πεταμα

migamiso.jpg τιποτα :-)

χωρις πλακα αν τα ετρωγε ωμα κανεις θα ειχε παει νοσοκομειο σιγουρα ...
βραστα κι ηταν κλουβια χαλασμενα ολα , τωρα τα ειχε πολυ  καιρο , τα ειχε σε πολυ ζεστη το @ρχιδι σε ενα μινι μαρκετ που τα αγορασα ,δε ξερω .. ..
  • Like 2

Πως εγινε αυτο..

Σημερα θα κουτουλουσα καποιον και ας ζαλιζομουν μετα..

Προχοραω στην παραλια περναω με την κοπελα μου πισω απο μια μηχανη μολις περασαμε απο πισω εδωσε μια γκαζια... πω πως με φορτωσε γυρισα και το κοιταξα... λεω αυτο τωρα ηταν μαγκια.. δεν με κοιτουσε...

Ο κοσμος εχει σαλεψει.. τωρα αυτο το θεωρησε μαγκια, εγω δεν ποκυ ασχοληθηκα με τον μαλακα. Αν ημουν στις μαυρες μου ή ειχα νευρα και το πατουσα μια κλωτσια θα ελεγαν κοιτα το βλακα τι εκανε..

Τι νομιζουν οτι ετσι θα κανουν τις κοπελες να γυρισουν να τους κοιταξουν...

ολη μα ολη η καρτελα χαλασμενα αυγα ..

ολα πηγαν για πεταμα

migamiso.jpg τιποτα :-)

χωρις πλακα αν τα ετρωγε ωμα κανεις θα ειχε παει νοσοκομειο σιγουρα ...

βραστα κι ηταν κλουβια χαλασμενα ολα , τωρα τα ειχε πολυ καιρο , τα ειχε σε πολυ ζεστη το @ρχιδι σε ενα μινι μαρκετ που τα αγορασα ,δε ξερω .. ..

Επρεπε να τα πας πισω να του τα τριψεις στη μουρη κ να σου δωσει αλλα.

[κοκκορας mode on] Αυτη η βδομαδα δε ξερω, λογω του καιρου, παει σε ηπιους ρυθμους. Δευτ-Τετ κ αυριο γυμναστικη.. Αυριο ομως σπεσιαλ με το σκυλο βουνο :) Σημερα βαριομουν φριχτα να παω πισινα.. Αλλα μαλλον θα παω σαββατο γιατι δεν εχω κανει καθολου αεροβιο κ δεν ειναι "σωστο" [/κοκκορας mode off]

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...