Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Καλησπέρα παιδιά..Σήμερα είναι απο εκείνες τις μέρες που ξυπνάς το πρωί και λες ρε φίλε γιατί νιώθω σαν τον σούπερμαν?? :P.Φυσικά όταν νιώθεις έτσι απλά τρέχεις στο γυμναστήριο...Έτσι και εγώ έτρεξα μετά την δουλειά και αποδείχτηκε ότι καλώς έπραξα..Έβγαλα 5 επαναλήψεις στα 90 κιλά front squat με spot τον bro μου που ισχυρίζεται ότι δεν βοήθησε καθόλου(ρωτήστε τον εδώ είναι :-D ).Ηθικό δίδαγμα της μέρας,η βοήθεια στο γυμναστήριο κάνει καλό στο να μην τραυματιστείς,ότι μπορείς να δοκιμάσεις κιλά που τόσο καιρό νόμιζες ότι ''δεν τα είχες'' αλλά το κυριότερο είναι ότι η αυτοπεποίθηση πάει αυτόματα 40% πάνω.Πάμε για τα 100 τώρα.

Μου λέει έλα για βοήθεια, έκανα 5x80 πάω για 2x90. Λέω τα έβγαλες άνετα τα 5χ80 ? μου λέει ναι καλά ήτανε, του λέω λογικά έχεις και 3 εύκολα. Έκανε 2 πήγε σαν ελατήριο λέμε πάμε 3ο, το 3ο ήταν πάλι χαλαρό, ε και πήγε άλλα 2. Το τελευταίο βγήκε μεν με αρκετό ζόρι αλλά χωρίς καθόλου βοήθεια διακοσμητικός ήμουνα.

Εμένα πιάστηκε η μέση μου και ξανά squat σε κάνα 2 εβδομάδες δυστιχώς :/ Κρίμα γιατί και ήμουν και εγώ στο ανέβασμα front squat (5x70 έκανα gtp πανεύκολα)

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου λέει έλα για βοήθεια, έκανα 5x80 πάω για 2x90. Λέω τα έβγαλες άνετα τα 5χ80 ? μου λέει ναι καλά ήτανε, του λέω λογικά έχεις και 3 εύκολα. Έκανε 2 πήγε σαν ελατήριο λέμε πάμε 3ο, το 3ο ήταν πάλι χαλαρό, ε και πήγε άλλα 2. Το τελευταίο βγήκε μεν με αρκετό ζόρι αλλά χωρίς καθόλου βοήθεια διακοσμητικός ήμουνα.

Εμένα πιάστηκε η μέση μου και ξανά squat σε κάνα 2 εβδομάδες δυστιχώς :/ Κρίμα γιατί και ήμουν και εγώ στο ανέβασμα front squat (5x70 έκανα gtp πανεύκολα)

κανετε ελευθερο squat ή στο smith;

ελευθερα !

αλεξ  προσεχε την μεση   φιλε .. 

μεγαλη υποθεση να εχεις εναν απο πανω σου  κ ας μην χρειαστει να τα ακουμπησει ..

• Like 2

:D

ελευθερα !

αλεξ  προσεχε την μεση   φιλε .. 

μεγαλη υποθεση να εχεις εναν απο πανω σου  κ ας μην χρειαστει να τα ακουμπησει ..

ευτυχώς είναι απλά νευρικό πιάσιμο 

• Like 1

οπου μπορεις ελευθερο , κανε ελευθερο.

εμενα το γυμναστηριο δεν εχει ρακ για ελευθερο squat και κανω τον ζογκλερ ειτε στο ρακ του OHP η σε ενα αλλο που εχει για να ακουμπαμε τις μπαρες.

ευτυχως παντα με βοηθεια μεχρι να την βαλω στην πλατη.

τα + που παιρνεις οταν την κανεις ελευθερη , ειδικα την συγκεκριμενη ασκηση , δεν συγκρινονται με το smith.

• Like 5

Συμφωνω απολυτα. Εχω δει να παιζουν squat και αρσεις θανατου στο smith, να φορτωνουν τρελα κιλα και να μην εχουν σωστη κινηση στο σετ. Τους εξηγεις και παλι εκει το δικο τους :'( και μετα απορουν γιατι δεν μεγαλωνουν αφου φορτωνουν κιλα...

καλο ειναι το σμιθ ! πολυ καλο .. οχι για σκουωτ ομως ,

αλλα για να μπαινω απο κατω και να κανω αυτη

ano-2b.jpg
την γουσταρω τρελλα ..

βαλτε το σμιθ χαμηλα , μπειτε απο κατω και καντε ανάστροφη κωπηλατική  ..
παρα πολυ καλη ..
  • Like 2

Την ασκηση αυτη την προτεινε ο Σβαρτζενεγκερ θυμαμαι σε ενα βιβλιο που ειχε γραψει "the education of a body builder"

Σα να κανεις κωπηλατικη με μπαρα με το βαρος σου, πιανει διαφορετικη γωνια απο την κλασικη + οτι δεν κινδυνευει η μεση αν δεν την κανεις σωστα

• Like 1

γιατι ρε φιλος τι σου κανανε ??

σημερινη , δε τολμαω να ζυγιστω ξερω ομως οτι εχω βαλει  δυο-τρια κιλα σιγουρα πρεπει να ειμαι στα 90-91  κ μιλαω για ασχημα κιλα , η αποχη και  τα παγωτα την  καναν την δουλεια αμεσως ρε π@στη μου .. 

κρυφτηκαν φατσα κτλ γιατι ειναι καπως σκοτεινο το  σκηνικο κ δε λεει να την βρω σε κανα γκευ σαιτ :-)

• Like 4

Γιατί έκανα καμιά 50αρια με το 20αρι και είχε μακρυά λαβή, η οποία βαραγε το χέρι, στο τεντωμα.

Εκείνη την ώρα δε το καταλαβαίνεις μετά όμως.......

Σε καμιά βδομάδα ξανά... Στο καλό τους..

Ρε τι τραβαμε να κανουμε κανα σετ front squats.. Με την ολυμπιακη λαβη υποφερω. Με την crossed λαβη η στηριξη ειναι η μιση σε σχεση με την ολυμπιακη. Τεσπα. 1 σετ 10 επαναληψεις 60 και και δεν εκανα δευτερο γιατι υποφεραν οι καρποι. Πρεπει να κανω διατασεις με φαινεται να συνηθησουν τα χερια. Καλημερα.

Μου τη δίνει το βάλε-βγάλε κιλά στη μπάρα για τις διάφορες ασκήσεις. Θα πώ σήμερα για λάστιχα, να αντικαταστήσω τουλάχιστον κάποιες ασκήσεις με αυτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...