Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σακούλα είναι, απ' αυτές που κλείνουν καλά. Ούτε μυρίζει, ούτε τπτ τέτοιο, σαν καινούργια δείχνει, απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι τα φαινόμενα δεν απατούν.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σε σακούλα είναι, απ' αυτές που κλείνουν καλά. Ούτε μυρίζει, ούτε τπτ τέτοιο, σαν καινούργια δείχνει, απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι τα φαινόμενα δεν απατούν.

Δηλαδη παει η τσαμπα πρωτεινη ε? την τυχη μου  μεσα :P

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ακουσει καποιοι χτυπανε whey και την χρησιμοποιουν σαν βαση για τα δημητριακα τους στο πρωινο. Παιζει αυτο? Και αν ναι ποια γευση μπορεις να ταιριαξεις απο whey?

Απο δημητριακα περα απο Quaker ποια αλλα προτεινετε. Εχω ακουσει για κατι Alpen τα οποια ομως ειναι και πανακριβα. Για να ακουσω γνωμες.

Δημοσ.

Και εγω ΕΛΟΜΑΣ τσεκαρω. Και πιο φθηνα και νομιζω περισσοτερη πρωτεινη. Αλλα θελω γνωμη για Alpen, ή αν ξερετε και κατι καλυτερο καθως και αν αντι για γαλα μπορουν να καταναλωθουν με whey.

Δημοσ.

ή αν ξερετε και κατι καλυτερο καθως και αν αντι για γαλα μπορουν να καταναλωθουν με whey.

Γιατί να μην μπορούν; Έχω φάει βρώμη με νερό στο οποίο είχα διαλύσει ένα σκουπ whey. ήταν ένα κλικ πάνω σε νοστιμιά από ότι με γάλα... Με νερό σκέτο τη βρώμη δεν μπορώ να τη φάω και τόσο εύκολα...

Από τα πιο φθηνά είναι αυτά της Μαργαρίτας και εγώ αυτά παίρνω.

Παντως προσωπικά σε γεύση για μένα καλύτερα είναι τα κλασσικά quaker με τον τύπο με το καπέλο + ότι μαλακώνουν πολύ καλά σε υγρό, για τα γούστα μου είναι τα πιο νόστιμα. Παρόλα αυτά τα έχω συνηθίσει όλα και παίρνω τα φθηνότερα γιατι καταναλώνω αρκετή ποσότητα ημερησίως.

Είχα πάρει και κάτι βιολογικά μια φορά κόντεψα να χάσω τα δόντια μου ήταν πολύ σκληρά μέσα στο γάλα.

Σε διατροφικά στοιχεία πάντως όλα τα ίδια είναι. 1-2 μονάδες άντε να παίζουν δλδ τρίχες..

Το καλύτερο γεύμα πάντως για να φας βρώμη είναι το πιτάκι:

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

κοιταητε να βρειτε ενα μαγαζι με βιολογικα και να παιρνεται χυμα βρωμη! τα κουακερ εχουν ζαχαρη απο οσο ξερω και για αυτο ειναι πολυ γλυκα! 

+ οτι τα χυμα ειναι πιο φτηνα ! Εχω παιρνω 3€ το κιλο και εχω βρει και αλλο ενα που το εχει 1.5 το κιλο νομιζω αλλα δεν μαρεσει η γευση του

Δημοσ.

Αυτά εδώ δεν έχουν ζάχαρη. Είναι απο τα πιο γνωστά αλλά και ακριβά...

qyaker_sakoula_new_big.jpg

Έχει όμως και κάτι άλλα με σοκολάτες, μέλια, φρούτα κλπ που είναι σαν τα fitness δλδ τιγκα στη ζάχαρη... Το ίδιο και οι μπάρες που βγάζει η quaker...

• Moderators
Δημοσ.

mgs4 μπορω να σου βαλω να δοκιμασεις αυτα που παιρνω και μετα αυτα

και θα δεις ποσο γλυκα ειναι τα κουακερ! τωραδ εν το καταλαβαινεις γιατι το εχεις συνηθησει! εγω πλεον δεν μπορω να τα φαω αυτα

Δημοσ.

έχει δίκιο ο spect, είναι η μέρα με τη νύχτα από άποψη γλυκιάς γεύσης, δοκίμασε την χύμα βρώμη, θα δεις διαφορά τόσο στη τσέπη σου (πιο οικονομική η χύμα) όσο και στη γλυκιά γεύση. με 5€ παίρνω 2 κιλά βρώμης!  

Δημοσ.

Ημέρα ώμων η σημερινή.

Δύσκολη μέρα αλλά αναγκαστικά ανεβάζουμε ρυθμούς και ένταση να βγαίνουν οποσδήποτε τα σετ γιατί πλέον κλείσαμε μήνα στο γυμναστήριο....

Γινόταν  και πανικός σήμερα σχεδόν όλα ήταν πιασμένα και κάτι πιτσιρικάδες μαλακιζόντουσαν στις μπάρες με 100κιλά...

Και μέσα σε όλα γ@μησα τη μέση μάλλον ενώ έκανα ραχιαίους σήμερα τελευταίο σετ...

Υπέφερα φεύγοντας για σπίτι και σκέφτηκα ότι τη ξέσκισα και αύριο δεν θα μπορώ να κουνηθώ... Ευτυχώς ως διαμαγείας μόλις ήρθα σπίτι ο (νευρο)πόνος εξαφανίστηκε (ελπίζω μια και καλή...)

Και μιας που αναφέρθηκε πήρα αυτή την πρωτεινη χθες...

onn.jpg

Πολύ καλή διαλυτότητα, υπέροχη γεύση σοκολάτας, αρκεί να την αραιώσεις μέχρι 190 ml με νερό γιατί από κει και πάνω αρχιζει και γίνεται νερουλή...

Θυμίζει πολύ ζεστή σοκολάτα η γεύση και αυτο με βάζει σε σκέψεις για το αν όντως είναι "καθαρή" πρωτεινη και όχι μια μπαρούφα ασχετα με τους διθυράμβους που γράφονται σε site και περιοδικά για την συγκεκριμμένη...

Βέβαια όπως έχω ξαναγράψει δεν κάνω καμία άλλη χρήση συμπληρωμάτων και αυτό το πήρα αναγκαστικά για μεταπροπονητικό μετά απο ψάξιμο γιατί έχω βαρεθεί τα ασπράδια... 4 φορές τη βδομάδα το έχω ως ρόφημα μετά την προπόνηση...

Την παιρνω εδω και 7 χρονια. Μια απο τις κορυφαιες. Απλα ειναι isolate και για αυτο σου φαινεται νερουλη.

αν κάποιος παίρνει το συμπλήρωμα "bio gro", ας το ξανασκεφτεί γιατί έχει μέσα "απαγορευμένες" αναβολικές ουσίες. 

51v62UzaW9L._SY300_.jpg

Κανεις και οικονομια πρωτεινη + φαρμακο σε 1 ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Σήμερα είναι απο εκείνες τις μέρες που ξυπνάς το πρωί και λες ρε φίλε γιατί νιώθω σαν τον σούπερμαν?? :P.Φυσικά όταν νιώθεις έτσι απλά τρέχεις στο γυμναστήριο...Έτσι και εγώ έτρεξα μετά την δουλειά και αποδείχτηκε ότι καλώς έπραξα..Έβγαλα 5 επαναλήψεις στα 90 κιλά front squat με spot τον bro μου που ισχυρίζεται ότι δεν βοήθησε καθόλου(ρωτήστε τον εδώ είναι :-D ).Ηθικό δίδαγμα της μέρας,η βοήθεια στο γυμναστήριο κάνει καλό στο να μην τραυματιστείς,ότι μπορείς να δοκιμάσεις κιλά που τόσο καιρό νόμιζες ότι ''δεν τα είχες'' αλλά το κυριότερο είναι ότι η αυτοπεποίθηση πάει αυτόματα 40% πάνω.Πάμε για τα 100 τώρα.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιαννη αν δεν ειναι αυτη με το μπιζελι....Ερχομαι μια βολτα για καφε να την τσιμπισω...

Φωτη θα ξενερωσες αγρια αν ηταν μπιζελιου...χαχχαχαχα

Κλαρκ απλα δεν υπαρχουν τα νουμερα σου...

Σημερα προπονηση.... Καλα ημασταν απλα γυρισα απο την δουλεα δεν εφαγα κατι...κοιμηθηκα, μετα προπονηση....

Τωρα εφαγα βραστη πατατα με αγγουρι γιαουρτι.. 

Μετα φακες...(μπλιαχ) 

Οσο για το πρωινο και τα καρφουρ εχουν 500γρ βρωμης 1,20, ο γαλαξιας δικια του 1,20 και τα λιντλ εχου το ενα κιλο 2,30 αλλα ειναι μαζι με το φλοιο...

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...